Kuzum ya varis olsa o yeşil damarlar şişiyor arkasında gözüküyor benimde 7 . 8. Ay öyleydi sonra biranda geçtiGunaydinlar
Sol bacağıma hic basamıyordum aksam varis mi cikti igne batıyor gibi bir aci toparlıyordum resmen agirliktan olurmuş dogum yaklaştıkça cok fenaydı simdi daha iyiyim ama aksama doğru artıyor hep buz tuttum ama baska iyi gelebilecek birsey var mi
Ezgicim en güzel haftalardasinKendimi bugün 100 kilo gibi hissediyorum daha 34. Haftadayım dediğin gibi 40 ta falan doğuranlara bravo hamilelik başlı başıma bi serüvenmiş bunu anladım
Azıcık anlatsanaSiz hele bide dogurun esas seruven o zaman basliyo
Teşekkür ederim tatlım ekran resmi alıyorumİlk sezaryenimde hiç birşey kullanmadım hafif iz kaldı, ikincide de kullanmadım ve yara iyileştikten sonra kabardı ve tümsek oluştu, hem görüntü olarak hem dokununca kötüydü, tekrar hamile kaldığımda doktorum aynı kişiydi ve muayene sırasında o izleri görünce 3. sezaryenden sonra krem yazdı, 5. gün kullanmaya başladım ve çok kısa sürede çok iyi geldi, karındaki hamilelik çizgisi gibi, hatta yarısı hiç görünmüyor kayboldu. Şimdi sürpriz bir gebelikve 4. sezaryen olacağım, doktorum farklı bu defa, doğumdan sonra doktoruma soracağım ilk şey bu krem, hiç ihmal etmeden düzenli kullanmayı düşünüyorum. Contractubex kullanmıştım, hatta şimdiden alacağım ama hep sormayı unutuyorum doktoruma. Yaranın steril tutulmasına gelince en önemli şey su değdirmemeye özen göstermek, kuru tutmak iyileşmesini hızlandırıyor, her gün pansuman yapılıyor zaten. Doktor duş alabilirsin su geçirmez bantla dedi ama banda rağmen yine de ıslandı. Bu kez birkaç kat koruma ile kapatmayı düşünüyorum, artık fikir üreticem bakalım. İnsan bi an önce duş alma ihtiyacı hissediyor hastaneden eve gelince, duş alınca hastanenin ameliyatın tüm ağırlığı, yorgunluğu kalkıyor sanki üzerinden, rahatlıyorsun, kendine geliyorsun
Benim de öyle sadece ayakta kalmak sucum iki gebeligimde de yaşamadım bu sekilde agri ust bacak kenarlarıAynı şekil ya benimde öyle. Özellikle şu çatı ağrısı yokmu ben 2gebeligimde de görmedim öyle bir ağrı. Doktora sordum 30yasindan sonra normaldir dedi
Varis ayakta duramayacak kadar aci verir miKuzum ya varis olsa o yeşil damarlar şişiyor arkasında gözüküyor benimde 7 . 8. Ay öyleydi sonra biranda geçti
Benim ilki normal zaten 4000 kiloEdilebilir bence, normal doğum olmayacak ki neden kilosu fazla diye acele ediyor her türlü sezaryen olacak zaten. Bence bu durumda bir hafta daha beklenebilir konuş doktorunla. Ayrıca 3500 de aşırı yüksek bir kilo değil ki. Millet 4 kiloları normal doğuruyor.
Bende öyleyim çok korkuyorum çok stresliyimBenimde sezeryan fobim var inanın neden bilmiyorum.
Hayır öyle düşünme bende de gelmedi hala ilk bebegimde normal doğum yaptım bebeği daha catalda verdiler anında sütüm geldi kiminin hemen doğum yapınca geliyor kiminin öncesindeBenden hiç süt gelmedi galiba sütüm olmayacak
Göğüs ucu benimde yok oncekindede suni göğüs ucu aldım eczaneden bebek alışana kadar onunla emzirdim emme refleksi iyice gelişince benim minicik göğüs ucumu bı kapiyordu istersen al bitane bulunsun yanındaBilmiyorum ya inşallah ama herkesten sıvıda olsa bir şeyler geliyor bizde tık yok birde benim göğüs ucumda hiç yok
Bir kere masaj denedim ama yine gelmedi sonrada daha hiç dokunmadım
Benim ilk kızımda da öyle bir belirti yoktu şimdide yok ama doğumdan sonra yanıma getirdiler o ilk sıvıyı aldı hemen arkasından sütüm de geldi yani birden bire oldu .ve çok sütüm vardı ilk çocuğumda çok emdi .şuan yine bir belirti yok bende aynı sekil doğumdan sonra gelir o merak etmeyinBüyüme dışında hiçbir belirti yok bakalım belkide tam doğumdan sonda gelir inşallah
İnşallah grip olmaSın canım, son haftalar brnde korkuyorum gripten. Kendi doktorum tamam dedi, sağlık ocağına gittim önermiyoruz dediler şaşırdım. Yapmıyoruz demediler deselerdi giderdim hastanede yaptırırdım.Doktoruna danış mutlaka benimki kesinlikle öneriyor. Hatta baktım hastanelerin sitelerinde de biçok bilgilendirici mesaj var. Alerji durumu önemli yalnız. Tam teşekküllü hastanede yapılması şartmış. Bende pazartesi gittiğmde yaptıryaptırcam inşallah. Şuan başım çatlıyor Allah korusun inşallah olmam. Yoksa sezayrn ertelenecek gibi duruyor
Sağlık ocağındaki doktorumla gayet de sohbet falan ederim gittiğimde kendisi sağolsun tıp dilini dahi açıklar banaİnşallah grip olmaSın canım, son haftalar brnde korkuyorum gripten. Kendi doktorum tamam dedi, sağlık ocağına gittim önermiyoruz dediler şaşırdım. Yapmıyoruz demediler deselerdi giderdim hastanede yaptırırdım.
Belli oldumu senin canım günün .doktor hiç sikilma sakın stres yapma dedi uyuyup uyanacaksin diyor .geçen gittiğimde perinatolji uzmanı var bir tane o da muayane etti oda hiç endişe yapmamı soylediBende öyleyim çok korkuyorum çok stresliyim
Ben de 32 yaşındayım ilk gebeliğim bi de.. Şöyle hoppidii hoppidii gezen hamilelerden olamadım vallaAynı şekil ya benimde öyle. Özellikle şu çatı ağrısı yokmu ben 2gebeligimde de görmedim öyle bir ağrı. Doktora sordum 30yasindan sonra normaldir dedi
Ouyy ouyy inşallah 37 leri görelim de insanlıktan çıkmayalım benim de bir tek bacaklarım almadı sırtım kollarım gayet pehlivan modundaEzgicim en güzel haftalardasin
37 geldinmi hayırlısıyla bir daha konuşalım bunutek benim kollarim ve alt bacaklarım popo sismedi basen göbek ve yüz yusyuvarlak sırtım sismemis onuda ceketlere siginca arkadan zorlanmadan giyiyorum birde belim yerinde duruyor simit gibi olmamış biraz ümit var benden
Lohusalıkta çılgınlar gibi yersem sabit kalırım sanırım
Ya hiç sormayın geçen gün uğradım hastane dönüşü muayanede sonra uğra demişti sağlık ocağı hemşiresi gittim sezeryan günü verdi dedim doktor işte hayırlı olsun falan dedi bir göbeğini bı açsana dedi hafif çıkıntı var diye göbek fıtığı var galiba sende dedi.sasirdik annem de yanımda yok öyle birşey dedim Allah Allah öyle birşey olsa koskoca profosor farketmez mı onu ya . Hiç öyle birşey denmedi muayanelerde bana dedim .bozuldu birde .sonra kafama takıldı anneme dedim varmıdır acaba böyle birşey oda dedi yok kızım saçmalama hamilelerde olur öyle çıkıntı olsa doktor gormezmi onu kaç defa muayaneye girip çıktin takip durma şimdi birde bunu dediSağlık ocağındaki doktorumla gayet de sohbet falan ederim gittiğimde kendisi sağolsun tıp dilini dahi açıklar banaaçık konuşmam gerekirse hemşiresi çok cahil. Her konuyu bilecek diye bişey tabi ki yok ama bölümün uzman hekiminin verdiği teşhisi de kabul edersin be kadın. Sonra bozulup çıkıyor odadan. Doktorum ise hiç ego yapmadan öyle miymiş diyip not aldı siz düşünün olayı(bekardım konuyu hatırlamıyorum) hamileyken de çok bozdum beni pek sevmez kendisi uzun lafın kısası her hemşire herşeyi bilemeZ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?