2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kuzum ya varis olsa o yeşil damarlar şişiyor arkasında gözüküyor benimde 7 . 8. Ay öyleydi sonra biranda geçti

Kendimi bugün 100 kilo gibi hissediyorum daha 34. Haftadayım dediğin gibi 40 ta falan doğuranlara bravo hamilelik başlı başıma bi serüvenmiş bunu anladım
Ezgicim en güzel haftalardasin
37 geldinmi hayırlısıyla bir daha konuşalım bunu tek benim kollarim ve alt bacaklarım popo sismedi basen göbek ve yüz yusyuvarlak sırtım sismemis onuda ceketlere siginca arkadan zorlanmadan giyiyorum birde belim yerinde duruyor simit gibi olmamış biraz ümit var benden
Lohusalıkta çılgınlar gibi yersem sabit kalırım sanırım

Teşekkür ederim tatlım ekran resmi alıyorumo kremi ilk gördüm bende 2 3 tane buldum birini yara iyilesene kadar sürüyorsun sonra yara iyilestikten sonra iz kalmaması için 3-6ay sürülüyor

Aynı şekil ya benimde öyle. Özellikle şu çatı ağrısı yokmu ben 2gebeligimde de görmedim öyle bir ağrı. Doktora sordum 30yasindan sonra normaldir dedi
Benim de öyle sadece ayakta kalmak sucum iki gebeligimde de yaşamadım bu sekilde agri ust bacak kenarları
Dogumdan sonra geçse bari

Kuzum ya varis olsa o yeşil damarlar şişiyor arkasında gözüküyor benimde 7 . 8. Ay öyleydi sonra biranda geçti
Varis ayakta duramayacak kadar aci verir mi
Yoksa benim aci sadece bacaklara gelen agirliktan mi bilemedim ama nasil gececek bu şekilde son haftalar hic bilmiyorum cok fena

Benim ilki normal zaten 4000 kilo ikinci 3780 sancılarımida çektim kordon dolandigindan gelmedi mecbur sezeryan oldum.buyuzde 3. mecbur sezeryan.

Günaydın kızlar iyi hafta sonları uzun zamandır bacağıma kramp girmiyordu krampla uyandım

Bilmiyorum ya inşallah ama herkesten sıvıda olsa bir şeyler geliyor bizde tık yok birde benim göğüs ucumda hiç yok
Bir kere masaj denedim ama yine gelmedi sonrada daha hiç dokunmadım
Göğüs ucu benimde yok oncekindede suni göğüs ucu aldım eczaneden bebek alışana kadar onunla emzirdim emme refleksi iyice gelişince benim minicik göğüs ucumu bı kapiyordu istersen al bitane bulunsun yanında

Büyüme dışında hiçbir belirti yok bakalım belkide tam doğumdan sonda gelir inşallah
Benim ilk kızımda da öyle bir belirti yoktu şimdide yok ama doğumdan sonra yanıma getirdiler o ilk sıvıyı aldı hemen arkasından sütüm de geldi yani birden bire oldu .ve çok sütüm vardı ilk çocuğumda çok emdi .şuan yine bir belirti yok bende aynı sekil doğumdan sonra gelir o merak etmeyin

İnşallah grip olmaSın canım, son haftalar brnde korkuyorum gripten. Kendi doktorum tamam dedi, sağlık ocağına gittim önermiyoruz dediler şaşırdım. Yapmıyoruz demediler deselerdi giderdim hastanede yaptırırdım.

Sağlık ocağındaki doktorumla gayet de sohbet falan ederim gittiğimde kendisi sağolsun tıp dilini dahi açıklar bana açık konuşmam gerekirse hemşiresi çok cahil. Her konuyu bilecek diye bişey tabi ki yok ama bölümün uzman hekiminin verdiği teşhisi de kabul edersin be kadın. Sonra bozulup çıkıyor odadan. Doktorum ise hiç ego yapmadan öyle miymiş diyip not aldı siz düşünün olayı(bekardım konuyu hatırlamıyorum) hamileyken de çok bozdum beni pek sevmez kendisi uzun lafın kısası her hemşire herşeyi bilemeZ.

Ouyy ouyy inşallah 37 leri görelim de insanlıktan çıkmayalım benim de bir tek bacaklarım almadı sırtım kollarım gayet pehlivan modunda

Ya hiç sormayın geçen gün uğradım hastane dönüşü muayanede sonra uğra demişti sağlık ocağı hemşiresi gittim sezeryan günü verdi dedim doktor işte hayırlı olsun falan dedi bir göbeğini bı açsana dedi hafif çıkıntı var diye göbek fıtığı var galiba sende dedi.sasirdik annem de yanımda yok öyle birşey dedim Allah Allah öyle birşey olsa koskoca profosor farketmez mı onu ya . Hiç öyle birşey denmedi muayanelerde bana dedim .bozuldu birde .sonra kafama takıldı anneme dedim varmıdır acaba böyle birşey oda dedi yok kızım saçmalama hamilelerde olur öyle çıkıntı olsa doktor gormezmi onu kaç defa muayaneye girip çıktin takip durma şimdi birde bunu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…