Başımıza geleceklerden habersiz bu halimize çok zor diyoruz bi deSiz hele bide dogurun esas seruven o zaman basliyo
Gobek fitigi ilk gebelikte oldu benim cikinca bildigin canin aciyo agri degil icerde acima. Druma soyledigim andq muayene bile etmeden genel.cerraha yolladi anladi. Dogumdan sonra gececek dediler gecti de. Bu gebeligimde de bi sure o.aciyi hissettim ama artmadi oyle simdi deligim disarda ilkine gore ama hic agrim acim yok. Sende olsaydi emin ol anlamaman imkansiz acisindan. Acimadiktan sonra da dert edecek.bi durum yok gobek gidince o da normale donecekYa hiç sormayın geçen gün uğradım hastane dönüşü muayanede sonra uğra demişti sağlık ocağı hemşiresi gittim sezeryan günü verdi dedim doktor işte hayırlı olsun falan dedi bir göbeğini bı açsana dedi hafif çıkıntı var diye göbek fıtığı var galiba sende dedi.sasirdik annem de yanımda yok öyle birşey dedim Allah Allah öyle birşey olsa koskoca profosor farketmez mı onu ya . Hiç öyle birşey denmedi muayanelerde bana dedim .bozuldu birde .sonra kafama takıldı anneme dedim varmıdır acaba böyle birşey oda dedi yok kızım saçmalama hamilelerde olur öyle çıkıntı olsa doktor gormezmi onu kaç defa muayaneye girip çıktin takip durma şimdi birde bunu dedi
Ay yok ben dogmasina raziyim. Bu daha zor. Dogunca da zor evet ama hem gozun goruyo hem de birileriyle birlikte halledebiliyosun sorunlari. Burda tek basina cek e icerde ne yapiyo iyi mi onu da bilmiyosun. Tek sevdigim icimdeki kipirtisiBaşımıza geleceklerden habersiz bu halimize çok zor diyoruz bi de
Anladım canım tessekkur ederim yani evet vücut illaki bir belirti verir fıtık sonuçta .şaşırdık bizde arasammi dedim doktoru annemde dedi boşver şimdi geldik daha dedi birsuru muayane oldun dedi previadan dolayı erken sezeryan tarihi de aldık zaten haftaya ne gerek var dedik sonra zaten önümüzdeki hafta sezeryan giricem herneyse.sizinde hayirli dogumlariniz olsun insallahGobek fitigi ilk gebelikte oldu benim cikinca bildigin canin aciyo agri degil icerde acima. Druma soyledigim andq muayene bile etmeden genel.cerraha yolladi anladi. Dogumdan sonra gececek dediler gecti de. Bu gebeligimde de bi sure o.aciyi hissettim ama artmadi oyle simdi deligim disarda ilkine gore ama hic agrim acim yok. Sende olsaydi emin ol anlamaman imkansiz acisindan. Acimadiktan sonra da dert edecek.bi durum yok gobek gidince o da normale donecek
Bence bir tane gecelik koymalısınız ,ben normal lohusa takımı dışında gri daha günlük bir gecelik koymuştum hayatımı kurtardı doğum esnasında ne olacağı belli olmuyor sonda,dren vs takılı idi bende pijama giymek imkansızı mesela ilk gün gecelik giydim kenardan hortumlar sarkarken pijama pek rahat olmuyorBende gecelik hiç koymadım ama pijama koyacağım
Dün gece evladı sıfır uyumuş biri olarak yorumsuz kaldımAy yok ben dogmasina raziyim. Bu daha zor. Dogunca da zor evet ama hem gozun goruyo hem de birileriyle birlikte halledebiliyosun sorunlari. Burda tek basina cek e icerde ne yapiyo iyi mi onu da bilmiyosun. Tek sevdigim icimdeki kipirtisi
Ben aldım canım geçen mağazasından rengi istediğim gibi değildi ama uğraşamicam artık dedim yastık kol yastığı ve örtüsü 150 liraydı sanırımKızlar ben her naneyi almışım da emzirme yastığı almamışım üzerime link atınebebekteki emzirme seti online da stokta görünmüyor ama mağazada var mıdır acaba bilgisi olan var mı
10 gun icinde cok kez kahve kanamalarim oldu dun geceden beri kaniyorum doktora gitmedim cunku 5-6 aya kadar kanayacaksin her seferknde de korkacaksin ama normal demisti surekli vajinal muayene de iyi degil su sıralar cok oldum diye gitmek istemedim açıkçasıHaftan daha çok erken canim korkma yükselebilme ihtimali çok fazla
150 ise çok iyi canım sevi bebenin seti 400 liraydı noluyoruz dedimBen aldım canım geçen mağazasından rengi istediğim gibi değildi ama uğraşamicam artık dedim yastık kol yastığı ve örtüsü 150 liraydı sanırım
Tamam teşekkür ederimBiraz once aradi, kullanmislar. Diyorki premature ise sadece kullanilmamali. Ancak yenidoganda premature olmadigi muddetce kullanilir dedi. kardesim doktor, cocuk doktoru arkadaslarinin fikrini almadan da is yapmaz. ama kucuk bir bolgede test etmekde guzel fikir, sonucta alerjisi de cikabilir bebisin.
MaşallahHayır öyle düşünme bende de gelmedi hala ilk bebegimde normal doğum yaptım bebeği daha catalda verdiler anında sütüm geldi kiminin hemen doğum yapınca geliyor kiminin öncesinde
İnşallahBenim ilk kızımda da öyle bir belirti yoktu şimdide yok ama doğumdan sonra yanıma getirdiler o ilk sıvıyı aldı hemen arkasından sütüm de geldi yani birden bire oldu .ve çok sütüm vardı ilk çocuğumda çok emdi .şuan yine bir belirti yok bende aynı sekil doğumdan sonra gelir o merak etmeyin
Şu şeffaf olanlar mi onlarsa ondan aldımGöğüs ucu benimde yok oncekindede suni göğüs ucu aldım eczaneden bebek alışana kadar onunla emzirdim emme refleksi iyice gelişince benim minicik göğüs ucumu bı kapiyordu istersen al bitane bulunsun yanında
Hemşiredir herşeyi bilsin istemiyoruz ama yanlış yönlendirme yapma bari. Hamilelikte diş olayı en basitinden. Perinatologum da Dr umda tabiki tedavi yapılabilir hatta kesin yaptır onun stresi ve ağrısı hatta enfeksiyon kaparsa enfeksiyonu bebeğini çok etkiler dedi. Daha sonra uygun zamanımda Sağlık ocağına gittim söyledikleri antibiyotiği yazdırmaya doktorumla muhabbetim iyidir dediğim gibi. Konuştuk o da hemfikirdi. Gebelik takibi için hemşirenin yanına geçtim. Tetanoz vurcam 5 gün sonra gel dedi. Diş tedavisi yaptırcam diğer hafta gelirim dedim. Amaan sakın gebelikte ne dişi saçmalama şöyle böyle. Kaşeli imzalı uzman hekim kağıdını gösterdim yine bozulduYa hiç sormayın geçen gün uğradım hastane dönüşü muayanede sonra uğra demişti sağlık ocağı hemşiresi gittim sezeryan günü verdi dedim doktor işte hayırlı olsun falan dedi bir göbeğini bı açsana dedi hafif çıkıntı var diye göbek fıtığı var galiba sende dedi.sasirdik annem de yanımda yok öyle birşey dedim Allah Allah öyle birşey olsa koskoca profosor farketmez mı onu ya . Hiç öyle birşey denmedi muayanelerde bana dedim .bozuldu birde .sonra kafama takıldı anneme dedim varmıdır acaba böyle birşey oda dedi yok kızım saçmalama hamilelerde olur öyle çıkıntı olsa doktor gormezmi onu kaç defa muayaneye girip çıktin takip durma şimdi birde bunu dedi
6. Aydan bacak ağrısı çekiyorum canım. Sağ baldirimin kasıklara doğru olan kısmı ağrıyor. Bakıyorum varis falan da yok. Son günlerde hepten dayanılmaz oldu. Bacağı yukarı kaldırmak bile dert. Yatağa girmeye korkuyorum. İnip çise giymeye korkuyorum. İnmesi dert çıkması dertVaris ayakta duramayacak kadar aci verir mi
Yoksa benim aci sadece bacaklara gelen agirliktan mi bilemedim ama nasil gececek bu şekilde son haftalar hic bilmiyorum cok fena
Varis çorabı var normalde kuzum tek onu oneriyorlar birde yuksek tutmayi gebelikteVaris ayakta duramayacak kadar aci verir mi
Yoksa benim aci sadece bacaklara gelen agirliktan mi bilemedim ama nasil gececek bu şekilde son haftalar hic bilmiyorum cok fena
Gece hiç uyumayanlardan selam olsunDün gece evladı sıfır uyumuş biri olarak yorumsuz kaldımmahvolduk perişanız ikimiz de karnımda bana zorluğu olmamıştı gerçi 34 hafta dayanabildi ama bizi mahvetti dün geve böyle de anlamıyorsun ki ne derdi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?