2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar ben her naneyi almışım da emzirme yastığı almamışım üzerime link atın ebebekteki emzirme seti online da stokta görünmüyor ama mağazada var mıdır acaba bilgisi olan var mı

Gobek fitigi ilk gebelikte oldu benim cikinca bildigin canin aciyo agri degil icerde acima. Druma soyledigim andq muayene bile etmeden genel.cerraha yolladi anladi. Dogumdan sonra gececek dediler gecti de. Bu gebeligimde de bi sure o.aciyi hissettim ama artmadi oyle simdi deligim disarda ilkine gore ama hic agrim acim yok. Sende olsaydi emin ol anlamaman imkansiz acisindan. Acimadiktan sonra da dert edecek.bi durum yok gobek gidince o da normale donecek

Başımıza geleceklerden habersiz bu halimize çok zor diyoruz bi de
Ay yok ben dogmasina raziyim. Bu daha zor. Dogunca da zor evet ama hem gozun goruyo hem de birileriyle birlikte halledebiliyosun sorunlari. Burda tek basina cek e icerde ne yapiyo iyi mi onu da bilmiyosun. Tek sevdigim icimdeki kipirtisi

Anladım canım tessekkur ederim yani evet vücut illaki bir belirti verir fıtık sonuçta .şaşırdık bizde arasammi dedim doktoru annemde dedi boşver şimdi geldik daha dedi birsuru muayane oldun dedi previadan dolayı erken sezeryan tarihi de aldık zaten haftaya ne gerek var dedik sonra zaten önümüzdeki hafta sezeryan giricem herneyse.sizinde hayirli dogumlariniz olsun insallah

Son düzenleme:
Bende gecelik hiç koymadım ama pijama koyacağım
Bence bir tane gecelik koymalısınız ,ben normal lohusa takımı dışında gri daha günlük bir gecelik koymuştum hayatımı kurtardı doğum esnasında ne olacağı belli olmuyor sonda,dren vs takılı idi bende pijama giymek imkansızı mesela ilk gün gecelik giydim kenardan hortumlar sarkarken pijama pek rahat olmuyor

Ay yok ben dogmasina raziyim. Bu daha zor. Dogunca da zor evet ama hem gozun goruyo hem de birileriyle birlikte halledebiliyosun sorunlari. Burda tek basina cek e icerde ne yapiyo iyi mi onu da bilmiyosun. Tek sevdigim icimdeki kipirtisi
Dün gece evladı sıfır uyumuş biri olarak yorumsuz kaldım mahvolduk perişanız ikimiz de karnımda bana zorluğu olmamıştı gerçi 34 hafta dayanabildi ama bizi mahvetti dün geve böyle de anlamıyorsun ki ne derdi var

Kızlar ben her naneyi almışım da emzirme yastığı almamışım üzerime link atın ebebekteki emzirme seti online da stokta görünmüyor ama mağazada var mıdır acaba bilgisi olan var mı
Ben aldım canım geçen mağazasından rengi istediğim gibi değildi ama uğraşamicam artık dedim yastık kol yastığı ve örtüsü 150 liraydı sanırım

Haftan daha çok erken canim korkma yükselebilme ihtimali çok fazla
10 gun icinde cok kez kahve kanamalarim oldu dun geceden beri kaniyorum doktora gitmedim cunku 5-6 aya kadar kanayacaksin her seferknde de korkacaksin ama normal demisti surekli vajinal muayene de iyi degil su sıralar cok oldum diye gitmek istemedim açıkçası

Tamam teşekkür ederim

Hayır öyle düşünme bende de gelmedi hala ilk bebegimde normal doğum yaptım bebeği daha catalda verdiler anında sütüm geldi kiminin hemen doğum yapınca geliyor kiminin öncesinde
Maşallah inşallah bizimde hemen gelir

İnşallah

Göğüs ucu benimde yok oncekindede suni göğüs ucu aldım eczaneden bebek alışana kadar onunla emzirdim emme refleksi iyice gelişince benim minicik göğüs ucumu bı kapiyordu istersen al bitane bulunsun yanında
Şu şeffaf olanlar mi onlarsa ondan aldım
Benim sıfır hiç mercimek kadar bile yok ama bu şekilde de emzirene rastladım

Merhabalar ben doktor kontrolüne gittim cuma.gunu 35 haftalık 2300 Gr bebeğim bana normalin altında dedi baya iki hafta kilosu geride dedi moralim bozuldu ya siz de böle durum yaşayan oldu mu acaba korkuyorum ya gelisiminde bı gerilik olurdu diye bebegiminin

Hemşiredir herşeyi bilsin istemiyoruz ama yanlış yönlendirme yapma bari. Hamilelikte diş olayı en basitinden. Perinatologum da Dr umda tabiki tedavi yapılabilir hatta kesin yaptır onun stresi ve ağrısı hatta enfeksiyon kaparsa enfeksiyonu bebeğini çok etkiler dedi. Daha sonra uygun zamanımda Sağlık ocağına gittim söyledikleri antibiyotiği yazdırmaya doktorumla muhabbetim iyidir dediğim gibi. Konuştuk o da hemfikirdi. Gebelik takibi için hemşirenin yanına geçtim. Tetanoz vurcam 5 gün sonra gel dedi. Diş tedavisi yaptırcam diğer hafta gelirim dedim. Amaan sakın gebelikte ne dişi saçmalama şöyle böyle. Kaşeli imzalı uzman hekim kağıdını gösterdim yine bozuldu başka bi gün bayıldım şu fazlalığım var gitmiş ayaklarımı dikiyor nefes alamadım. Bizimki bilmediği halde çok bilmiş o ayar ediyor.

Varis ayakta duramayacak kadar aci verir mi
Yoksa benim aci sadece bacaklara gelen agirliktan mi bilemedim ama nasil gececek bu şekilde son haftalar hic bilmiyorum cok fena
6. Aydan bacak ağrısı çekiyorum canım. Sağ baldirimin kasıklara doğru olan kısmı ağrıyor. Bakıyorum varis falan da yok. Son günlerde hepten dayanılmaz oldu. Bacağı yukarı kaldırmak bile dert. Yatağa girmeye korkuyorum. İnip çise giymeye korkuyorum. İnmesi dert çıkması dert Sebebini de çözemedim. Doktor da bebek sağ tarafında olduğu için baskı yapıyor diyor. Takviye vitamin alıyorum bana mısın demiyor. Az kaldı biraz daha sabır. Kurtulacağız inşallah

Varis ayakta duramayacak kadar aci verir mi
Yoksa benim aci sadece bacaklara gelen agirliktan mi bilemedim ama nasil gececek bu şekilde son haftalar hic bilmiyorum cok fena
Varis çorabı var normalde kuzum tek onu oneriyorlar birde yuksek tutmayi gebelikte

Gece hiç uyumayanlardan selam olsun Yakında inşallah 2 tane olacak bu minnaklardan Bütün gece mızır mızırdı yaa karnı tok, altı temiz kocakarılar gibi hiç susmadı Gündüz de miss gibi uyudu şimdi düşman çatlatır gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…