Ben yarın doğurabilirim dedim dedim sonunda olduOuyy ouyy inşallah 37 leri görelim de insanlıktan çıkmayalım benim de bir tek bacaklarım almadı sırtım kollarım gayet pehlivan modunda
Yaa gecmis olsun gazi mi vardi acaba... boyle zamanlar zor tabiDün gece evladı sıfır uyumuş biri olarak yorumsuz kaldımmahvolduk perişanız ikimiz de karnımda bana zorluğu olmamıştı gerçi 34 hafta dayanabildi ama bizi mahvetti dün geve böyle de anlamıyorsun ki ne derdi var
Sadece ayak miAzıcık anlatsana
Ayaklarda ödem oluyormu
.Merhabalar ben doktor kontrolüne gittim cuma.gunu 35 haftalık 2300 Gr bebeğim bana normalin altında dedi baya iki hafta kilosu geride dedi moralim bozuldu ya siz de böle durum yaşayan oldu mu acaba korkuyorum ya gelisiminde bı gerilik olurdu diye bebegiminin
Ağlama kuzum ağlama hayırlısıyla çıkar evde geçirmesinden iyidirSadece ayak miheryerin odem oluyo. Yani sezeryan olacaksan bi sekilde siskinliklere hazir olman lazim. Biz mesela bugun taburcu olacaktik sarilik degeri yuksek cikti bebegimde simdi mavi isik aliyoruz. Hem agliyorum hemgunlerce yavrusu kuvozde vs olanlari kendimce anliuorum evlat bambaska biseymis
Benimde 3 hafta gerilik var bende baslarda korktum 2100 gramdi 35.haftada
200 gram daha alırsa korkma 2500 kuvez ihtimali kalmıyor tatlım
Masallah supanallahBenim ilki normal zaten 4000 kiloikinci 3780 sancılarımida çektim kordon dolandigindan gelmedi mecbur sezeryan oldum.buyuzde 3. mecbur sezeryan.
Valla iyi ki almışım dedirtti şu mesaj150 ise çok iyi canım sevi bebenin seti 400 liraydı noluyoruz dedim
Ayy hayırlısı haber ver bize muhakkakbsra61
Ben senden önce doğuracağım kuzu
Kahverengi hafif akıntı geldi doktor artarsa yaz dedi yarın bakacak sanırım bana
Ay benimde 2650 yazıyor diğer tarafta 2454 ben anlamadım bu çocuk kaç kg
Dedin dedin sonunda doguracaksinbsra61
Ben senden önce doğuracağım kuzu
Kahverengi hafif akıntı geldi doktor artarsa yaz dedi yarın bakacak sanırım bana
Ay inşallah ya strese girdim200 gram daha alırsa korkma 2500 kuvez ihtimali kalmıyor tatlım
Yerim seni yer3 gün anlamıştım sonra yakın çevremdeki arkadaşların hepsinin sezeryan olduğu aklıma geldi zihnime normal doğum nasıl işlemisse yada benim kendimle ilgili planlarıma çok kaptirdigim için oldu şuan alıştım ama içimde bira ukte kaldı
Benimde 1 haftadır belim ağrıyor ama son zamanlarda çok sağa sola dönüyorum ona bağlıyorum wc gidip gelmekten
Tam 37.haftan doldu sanirim kuzu senin
Eşimde öyle diyorDedin dedin sonunda doguracaksinAllah gönlüne göre versin canım. Sağlıkla gelsin inşallah
Bende ağlama krizi olduAyy hayırlısı haber ver bize muhakkakheyecanlandım
Cok gerekli mi peki bu yastık ya başka yastıkla aynı işi göremez miyimMasallah supanallahcanım
Valla iyi ki almışım dedirtti şu mesaj
Eğer yarın dogurmazsam inşAllah bende 38 39 görürüm kuzumBugün 37’nin son günüYarın 38’e giricem kısmetse
Canım takibini yap. O tarz akıntılarda 1 haftadan bile fazla bekleyenler var eğer sancın olmazsa, suyun falan gelmezse bekler bence biraz daha. Yarınki kontrolde ortaya çıkar zaten her şey sen de çok yorma bugün kendini uzan dinlen. Darısı da artık başıma ya perşembeye kadar doğurmam lazım alt tarafımda baskı ve ağrı dışında tık yok bendeEşimde öyle diyor
Umarım yarın hastahanemde doktorumda olur yoksa bir kuruntum daha gerçek olacak yolda doğuracağım
Himm bence bekleme alalim dediyse aldir inan o an dunyanin en iyi doktoru da olsa bi yerde is sende bitiyor. Sakinsen sakin geciyo ameliyatin yok korkaksan panikli geciyo. Sonrasinda ise is tamamen sana kaliyo. Yurumek emzirmek vs. Allah yardimcimiz olsun cumlemizinAğlama kuzum ağlama hayırlısıyla çıkar evde geçirmesinden iyidir
Bende yarın dogurabilirim
Doktorumda yok hastahanemde şimdiki doktora yazdı normalde salı günü randevum pazartesiye alırım dedi akıntı artarsa dedi artarsa yazacağım duruma göre karar verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?