- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
Niye aglıyosun canım bebeğime kavusacaksın bi sekılde ya normal ya sezeryan olacaksın ama o bebek ordan cıkacak yani hayırlı zaman da gelsinBende ağlama krizi oldusancı olursa yaz dedi
İnsallah darısı başımıza yaCanım takibini yap. O tarz akıntılarda 1 haftadan bile fazla bekleyenler var eğer sancın olmazsa, suyun falan gelmezse bekler bence biraz daha. Yarınki kontrolde ortaya çıkar zaten her şey sen de çok yorma bugün kendini uzan dinlen. Darısı da artık başıma ya perşembeye kadar doğurmam lazım alt tarafımda baskı ve ağrı dışında tık yok bende
Ağlama kuzum kıyamam bende ilk doktor nst isteyince eşime anlatırken gözlerimden yaşlar süzüldüBende ağlama krizi oldusancı olursa yaz dedi
Bende ağlama krizi oldusancı olursa yaz dedi
Ayyy karnıma ağrılar giriyor senin belirsizlikler yüzünden.Eşimde öyle diyor
Umarım yarın hastahanemde doktorumda olur yoksa bir kuruntum daha gerçek olacak yolda doğuracağım
Canım ya neden ağlıyorsun. Ne güzel işte kuzucuguna kavuşacaksın.Bende ağlama krizi oldusancı olursa yaz dedi
Benim de bebeğimin kilosu az son 2-3hafta kilo almamış. Ama bu gelişim geriliği anlamına gelmez ki. Zayıf doğabilir.Merhabalar ben doktor kontrolüne gittim cuma.gunu 35 haftalık 2300 Gr bebeğim bana normalin altında dedi baya iki hafta kilosu geride dedi moralim bozuldu ya siz de böle durum yaşayan oldu mu acaba korkuyorum ya gelisiminde bı gerilik olurdu diye bebegiminin
Canım korkma ablam 39 haftalık doğum yaptı yeğenim 2150 Gr doğdu küvöze bile girmedi bi sıkıntısı yoksa sadece kiloya bakmıyorlar ertesi gün taburcu oldular şimdi kızı maşallah 5 yaşında dünya tatlısıBenimde 3 hafta gerilik var bende baslarda korktum 2100 gramdi 35.haftada
Şuan 37.haftadayim doğum gerceklesebilirde kahverengi akıntı geldi kaç gram oldu bilmiyorumda
benim 36. haftada 2500 gr di normal dedi dr um.Merhabalar ben doktor kontrolüne gittim cuma.gunu 35 haftalık 2300 Gr bebeğim bana normalin altında dedi baya iki hafta kilosu geride dedi moralim bozuldu ya siz de böle durum yaşayan oldu mu acaba korkuyorum ya gelisiminde bı gerilik olurdu diye bebegiminin
nisan olabilir canim . zaten nisan gelince hemn dogum baslamiyor. kimisinin bir kac gunde kimisinin haftalar sonra basliyor. o yuzden hastaneye cagirmiyorlar.Kızlar bir de dün akşamdan beri belime kalçama ağrı vuruyor sancı mı bunlar?
Her gün bir güncelleme geliyor sanki
Bahsettiğiniz kahve akıntılardan da oldu dün az az gelmiş.. doktorum kanama şeklinde olur nişan dedi nişan gelse bile evde vakit geçir hastanede strese girme dedi ama bilemedim korkar giderim heralde hastaneye.. yani bu doktorlar da bi garip istersen evde doğurayım sen zahmet etme tatlım
Hayret yahu hakikatenHemşiredir herşeyi bilsin istemiyoruz ama yanlış yönlendirme yapma bari. Hamilelikte diş olayı en basitinden. Perinatologum da Dr umda tabiki tedavi yapılabilir hatta kesin yaptır onun stresi ve ağrısı hatta enfeksiyon kaparsa enfeksiyonu bebeğini çok etkiler dedi. Daha sonra uygun zamanımda Sağlık ocağına gittim söyledikleri antibiyotiği yazdırmaya doktorumla muhabbetim iyidir dediğim gibi. Konuştuk o da hemfikirdi. Gebelik takibi için hemşirenin yanına geçtim. Tetanoz vurcam 5 gün sonra gel dedi. Diş tedavisi yaptırcam diğer hafta gelirim dedim. Amaan sakın gebelikte ne dişi saçmalama şöyle böyle. Kaşeli imzalı uzman hekim kağıdını gösterdim yine bozuldubaşka bi gün bayıldım şu fazlalığım var gitmiş ayaklarımı dikiyor nefes alamadım. Bizimki bilmediği halde çok bilmiş o ayar ediyor.
acikogretime hemsirelik gelmis heraldeHemşiredir herşeyi bilsin istemiyoruz ama yanlış yönlendirme yapma bari. Hamilelikte diş olayı en basitinden. Perinatologum da Dr umda tabiki tedavi yapılabilir hatta kesin yaptır onun stresi ve ağrısı hatta enfeksiyon kaparsa enfeksiyonu bebeğini çok etkiler dedi. Daha sonra uygun zamanımda Sağlık ocağına gittim söyledikleri antibiyotiği yazdırmaya doktorumla muhabbetim iyidir dediğim gibi. Konuştuk o da hemfikirdi. Gebelik takibi için hemşirenin yanına geçtim. Tetanoz vurcam 5 gün sonra gel dedi. Diş tedavisi yaptırcam diğer hafta gelirim dedim. Amaan sakın gebelikte ne dişi saçmalama şöyle böyle. Kaşeli imzalı uzman hekim kağıdını gösterdim yine bozuldubaşka bi gün bayıldım şu fazlalığım var gitmiş ayaklarımı dikiyor nefes alamadım. Bizimki bilmediği halde çok bilmiş o ayar ediyor.
Bilmiyorum ki azdı kahve akıntı şeklinde.. takip ediyorum bakalım canımnisan olabilir canim . zaten nisan gelince hemn dogum baslamiyor. kimisinin bir kac gunde kimisinin haftalar sonra basliyor. o yuzden hastaneye cagirmiyorlar.
Öyle mi benim de baslamisti ama azdi yürümemi engellemiyordu simdi neredeyse engelliyor ozellikle gun sonuna doğru6. Aydan bacak ağrısı çekiyorum canım. Sağ baldirimin kasıklara doğru olan kısmı ağrıyor. Bakıyorum varis falan da yok. Son günlerde hepten dayanılmaz oldu. Bacağı yukarı kaldırmak bile dert. Yatağa girmeye korkuyorum. İnip çise giymeye korkuyorum. İnmesi dert çıkması dertSebebini de çözemedim. Doktor da bebek sağ tarafında olduğu için baskı yapıyor diyor. Takviye vitamin alıyorum bana mısın demiyor. Az kaldı biraz daha sabır. Kurtulacağız inşallah
Yeter ki kolik bebek olmasın düzelir canim zamanlaGece hiç uyumayanlardan selam olsunYakında inşallah 2 tane olacak bu minnaklardan Bütün gece mızır mızırdı yaa karnı tok, altı temiz kocakarılar gibi hiç susmadı Gündüz de miss gibi uyudu şimdi düşman çatlatır gibi
Tamam bugun biraz yuksekte tutayım bakalimVaris çorabı var normalde kuzum tek onu oneriyorlar birde yuksek tutmayi gebelikte
İnsallah dediginiz gibi olur benim dert ettigim sey calisiyorum ve calissmak zorundayım maalesef. Bu surecte nasil olacak kafama takiyorum ister istemez. 3 aydan sonra dusuk riski olmaz artik dedi doktorum ama 5-6.aya kadar kanama yasarsin duzelene kadar dediPlasenta rahim ağzını kapatmış olabilir ama bu teşhis bu haftada konulmaz. Hatta 28.haftadan önce kesin plasenta previadır denmez. Bebek büyüdükçe plasenta da yukarı çıkıyor normalde. Sen bunları düşünüp önündeki ayları kendine zehir etme hiç. Kanaman hala varsa dikkatli ol yeter. Zaten zamanla kanaman da biter plasentan da düzelir merak etme
Benim hoca da onermedi. 17-20% asiya reaksiyon gosterebiliyormus. Birkac hastasi agir grip olmus asidan sonra. Doguma kadar zaten 2 hafta var, insanlardan kac ama asiyi ertelede dedi. dogumdan sonra risk alalim dedi.Ben dogum sonrasini bekleyecegim.İnşallah grip olmaSın canım, son haftalar brnde korkuyorum gripten. Kendi doktorum tamam dedi, sağlık ocağına gittim önermiyoruz dediler şaşırdım. Yapmıyoruz demediler deselerdi giderdim hastanede yaptırırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?