2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende ağlama krizi oldu sancı olursa yaz dedi
Niye aglıyosun canım bebeğime kavusacaksın bi sekılde ya normal ya sezeryan olacaksın ama o bebek ordan cıkacak yani hayırlı zaman da gelsin bak ben bekliyorum hala
İnsallah darısı başımıza ya

Bende ağlama krizi oldu sancı olursa yaz dedi

Dur kuzum sakin. Sıkmak yok kendini. Öncelikle bebişin sağlıkla gelmesini dileyelim. Ben de nişandan sonra günlerce bekleyenleri duymuştum. Yarın alınırsa da bebişe kavuşmuş olacaksın. Güzel şeyler düşünelim

Eşimde öyle diyor

Umarım yarın hastahanemde doktorumda olur yoksa bir kuruntum daha gerçek olacak yolda doğuracağım
Ayyy karnıma ağrılar giriyor senin belirsizlikler yüzünden. Neyse içinde kalacak değil ya bir şekilde dogurursun. Akışına bırak biraz. Akıntı devam mı?

Ağlayanlardan biri de benim sanki herkes sinirime dokunuyor en yakınımda da kocam ne dese sinirleniyorum ellerini yıka diye darlıyorum güya sigarayı bırakacaktı bebek doğacak oldu hala içiyor yanıma geliyor o kokuyla

Benim de bebeğimin kilosu az son 2-3hafta kilo almamış. Ama bu gelişim geriliği anlamına gelmez ki. Zayıf doğabilir.

Benimde 3 hafta gerilik var bende baslarda korktum 2100 gramdi 35.haftada
Şuan 37.haftadayim doğum gerceklesebilirde kahverengi akıntı geldi kaç gram oldu bilmiyorumda
Canım korkma ablam 39 haftalık doğum yaptı yeğenim 2150 Gr doğdu küvöze bile girmedi bi sıkıntısı yoksa sadece kiloya bakmıyorlar ertesi gün taburcu oldular şimdi kızı maşallah 5 yaşında dünya tatlısı

benim 36. haftada 2500 gr di normal dedi dr um.
sen kendini iyi hissediyorsan , bebegin hareketliyse gerisini bosver. her cocuk 3.5-4 kg dogacak diye birsey yok.
zaten artik pozisyonlarindan dolayi olcumlerde pek tutmuyor.

Kızlar bir de dün akşamdan beri belime kalçama ağrı vuruyor sancı mı bunlar?
Her gün bir güncelleme geliyor sanki
Bahsettiğiniz kahve akıntılardan da oldu dün az az gelmiş.. doktorum kanama şeklinde olur nişan dedi nişan gelse bile evde vakit geçir hastanede strese girme dedi ama bilemedim korkar giderim heralde hastaneye.. yani bu doktorlar da bi garip istersen evde doğurayım sen zahmet etme tatlım

nisan olabilir canim . zaten nisan gelince hemn dogum baslamiyor. kimisinin bir kac gunde kimisinin haftalar sonra basliyor. o yuzden hastaneye cagirmiyorlar.

Hayret yahu hakikaten

acikogretime hemsirelik gelmis heralde

Öyle mi benim de baslamisti ama azdi yürümemi engellemiyordu simdi neredeyse engelliyor ozellikle gun sonuna doğru
Dun buz uyguladım uyumadan önce sabah daha iyiydi
Allah yardımcımız olsun sagsalim doğuralim insallah
Dogumdan sonra da hemen geçer insallah

Yeter ki kolik bebek olmasın düzelir canim zamanla

İnsallah dediginiz gibi olur benim dert ettigim sey calisiyorum ve calissmak zorundayım maalesef. Bu surecte nasil olacak kafama takiyorum ister istemez. 3 aydan sonra dusuk riski olmaz artik dedi doktorum ama 5-6.aya kadar kanama yasarsin duzelene kadar dedi

Benim hoca da onermedi. 17-20% asiya reaksiyon gosterebiliyormus. Birkac hastasi agir grip olmus asidan sonra. Doguma kadar zaten 2 hafta var, insanlardan kac ama asiyi ertelede dedi. dogumdan sonra risk alalim dedi.Ben dogum sonrasini bekleyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…