Çok şükür canım kuzucuklarına kavuşmuşsunTekrar merhaba kızlar, dün öğlen kuzularım ile kavuştuk şükürler olsun. Çociklerimin biri 2100gr diğeri 1700gr doğdu, ikisi de küvözde fakat istediğimizde kendilerini görebiliyor ve kucaklaşabiliyoruz, genel durumları iyibüyümelerini bekleyeceğiz birazcık daha
Ben epidural sezeryan oldum, dün ağrı kesici etkisi ile daha rahattı bugün bir tık daha ağrılı ama dün ameliyat olmuş herkes gibi desem yeri tabiki, sizi korkutmasın yani o kesinlikle.
Sütüm az az da olsa ilk sağımda gelmeye başladı şükürler olsun. Yarın bestlak ile de destekleyeceğim inşallah daha da artar
Geçmiş olsn parol içmeyi denediniz mi?Yok canım aç da kalmadım hiçhala ağrıyor tam olarak geçmedi. Kabus gibi bir geceydi 3 saat falan uyudum sanırım sadece
Yaa bazı yerlerde 36 dan önce doğan tüm bebeklere yapılır diyor bazılarında yenidoğan yoğun bakımda kalanlara diyor. 2 doktor da gerek görmedi oğluma. Ama bu hafta egeden bir doçent buldum takip için ona gitmeyi planlıyorum ona da sorcam o ne derse o artık. Hiçbir bebeğimizde sorun çıkmaz umarımTeşekkür ederim canım inşallah
Premetüre Yoğun bakımda kalan bebeklere yapılıyor canım. Gözdeki kılcal damarlar orada verilen oksijene maruz kalınca tıkanabiliyormuş ya da gelişmiyormuş ve tedavi edilmezse körlük oluyormuş Allah korusun. Kritik gün sayısı varmış bunun için de. Arkadaşımın bebeği 1,5yaşında hala tedavi için gidiyor geliyor 28.gün gitmişlerdi ve bir gün geç kalmış olsaydınız bebek kör olacakmış demişlerdi ben de baya panik yapıyorum o yüzden günğ geçirmemek için ama 28e ayarlayamadık sorun olmaz dediler hep bir aylık bakıyoruz dediler hatta.
Benim ilk bebeğimde son 2 kontrolde 2900 cikmisti üzülmüştüm hatta almamis hic diye. 3 4 gun sonra doğum yaptim 3.150 gr doğdu. Cok da dert etmeyin derim. Ölçümler de çok degistiriyoröyle mi dersin. alır dimi yaaamoralim hemen bozuluyo benim. hemen bi demoralize oluyorum
Ben tek elle denedim başlayınca kendimi kastim sonra rahatladım. Ama hiç ergonomik olmadığı için 5 dk devam ettiremiyorum çok zor oldu. Eşime masajı tam yapamadım beni kesecekler diye mesaj attım ben denerim akşam deditek elle yetişebiliyorum ikisi asla yetişmiyoronda da tek parmak sadece. Eşim yaparken de aynı şekilde yine tek parmak.. Ama her şekilde benim canım yanıyor. O yüzden bırakmak üzereyim
Bende çok öatlıyorum ne yaparsam yapayım göbeğim çatlak dolu. Boşluk kalmayacak neredeyseBen tek elle denedim başlayınca kendimi kastim sonra rahatladım. Ama hiç ergonomik olmadığı için 5 dk devam ettiremiyorum çok zor oldu. Eşime masajı tam yapamadım beni kesecekler diye mesaj attım ben denerim akşam dedi
Ben ilk eşime yaptırmak istedim Allah'ım oda ne öküz gibi yapmaya başladı kovdum uzak dur dedimBen tek elle denedim başlayınca kendimi kastim sonra rahatladım. Ama hiç ergonomik olmadığı için 5 dk devam ettiremiyorum çok zor oldu. Eşime masajı tam yapamadım beni kesecekler diye mesaj attım ben denerim akşam dedi
En hizli kilo alinan (hem anne hem bebek) haftalar son haftalar. Bu arada kilo muhim degil, saglikli olmasi muhim. Baskalariyla karsilastirmayin cunku beslenme bozukluklarindan ve kotu gidalardan dolayi artik bebekler eskiye gore daha iri doguyormus.öyle mi dersin. alır dimi yaaamoralim hemen bozuluyo benim. hemen bi demoralize oluyorum
Bakalim benimki yapamazsa o yöntemi de denerim ben de tek elimi arkadan doğru perineye doğru uzattım anca öyle yetişebildimBen ilk eşime yaptırmak istedim Allah'ım oda ne öküz gibi yapmaya başladı kovdum uzak dur dedimkendim yaptım ve gayette rahat oldu yatakta oturup bacaklarımı açıp ellerimi dizlerimin altindan götürüp yaptım iyi oldu yani
Ben tek elle denedim başlayınca kendimi kastim sonra rahatladım. Ama hiç ergonomik olmadığı için 5 dk devam ettiremiyorum çok zor oldu. Eşime masajı tam yapamadım beni kesecekler diye mesaj attım ben denerim akşam dedi
Ay nefes alma payını ben anlayamamış olabilir miyim acaba adetlerim de çok nadir sancılı olur aci eşiğim de baya düşükVurup geçiyo canım arada nefes alma payı var annen dogru demiş omirilik den giriyo bel çukurundan kasıklarına yayılıyo adet sancısını az daha şiddetlisi o arada karnın sertlesiyo cocuk toplanıyo geri salıyo sanki karnını içerden biri kemerle sıkıyomus gibi bi his oyle tarif edeyim 1.5 saat oldu bana o gecen dedim ya nişan gelecek ya bısey olcak uzandım gectı
çok teşekkür ederim ya biraz moral oldu. bu hafta yumurta muz avokado et filan çok fazla yiyeceğimEn hizli kilo alinan (hem anne hem bebek) haftalar son haftalar. Bu arada kilo muhim degil, saglikli olmasi muhim. Baskalariyla karsilastirmayin cunku beslenme bozukluklarindan ve kotu gidalardan dolayi artik bebekler eskiye gore daha iri doguyormus.
Muz, yumurta, avokado, bol sebzeli etli yemekler hem siz de kan yapar sezeryan oncesi, hem de bebise kilo aldirir. Dogum sonrasi sutunuze yatirim olur. Yesil yaprakli gidalar da iyi geliyormus.
aiiiyyy ya nasıl mutlu oluyorum böyle duyunca. gerçekten çok çok sevindim canım maşallahhhhKızlar doğdu oğlumçok güzel bir doğum oldu çok şükür memeyi de tuttu
Maşallah canım ikinize de Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsinKızlar doğdu oğlumçok güzel bir doğum oldu çok şükür memeyi de tuttu
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım gözün aydınKızlar doğdu oğlumçok güzel bir doğum oldu çok şükür memeyi de tuttu
Kolay gelsinYazmasam da takip ediyorum. Ciddi emek verdin umarım her şey istediğin şekilde ilerler
Kızlar doğdu oğlumçok güzel bir doğum oldu çok şükür memeyi de tuttu
İçtim hiç etki etmediGeçmiş olsn parol içmeyi denediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?