2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok şükür canım kuzucuklarına kavuşmuşsun En kısa zamanda kavuşursunuz umarım, istediğinde görebilmen kucaklaşabilmen müthiş bişey Süt yavaş yavaş gelir canım kolostrumdan sonra bi anda geliyor. Pazartesi ameliyat oldum cuma tam anlamıyla süt doldu

Yaa bazı yerlerde 36 dan önce doğan tüm bebeklere yapılır diyor bazılarında yenidoğan yoğun bakımda kalanlara diyor. 2 doktor da gerek görmedi oğluma. Ama bu hafta egeden bir doçent buldum takip için ona gitmeyi planlıyorum ona da sorcam o ne derse o artık. Hiçbir bebeğimizde sorun çıkmaz umarım Kızların kilo alımı nasıl canım? Bir de hangi bölümlere kontrollere götürdün. Henüz bir çocuk doktorumuz yoktu nöroloji vs bi sürü şey söyleniyor bakalım

öyle mi dersin. alır dimi yaaa moralim hemen bozuluyo benim. hemen bi demoralize oluyorum
Benim ilk bebeğimde son 2 kontrolde 2900 cikmisti üzülmüştüm hatta almamis hic diye. 3 4 gun sonra doğum yaptim 3.150 gr doğdu. Cok da dert etmeyin derim. Ölçümler de çok degistiriyor

tek elle yetişebiliyorum ikisi asla yetişmiyor onda da tek parmak sadece. Eşim yaparken de aynı şekilde yine tek parmak.. Ama her şekilde benim canım yanıyor. O yüzden bırakmak üzereyim
Ben tek elle denedim başlayınca kendimi kastim sonra rahatladım. Ama hiç ergonomik olmadığı için 5 dk devam ettiremiyorum çok zor oldu. Eşime masajı tam yapamadım beni kesecekler diye mesaj attım ben denerim akşam dedi

Off evet masaj çok zor
Bende çok öatlıyorum ne yaparsam yapayım göbeğim çatlak dolu. Boşluk kalmayacak neredeyse

Ben ilk eşime yaptırmak istedim Allah'ım oda ne öküz gibi yapmaya başladı kovdum uzak dur dedim kendim yaptım ve gayette rahat oldu yatakta oturup bacaklarımı açıp ellerimi dizlerimin altindan götürüp yaptım iyi oldu yani

öyle mi dersin. alır dimi yaaa moralim hemen bozuluyo benim. hemen bi demoralize oluyorum
En hizli kilo alinan (hem anne hem bebek) haftalar son haftalar. Bu arada kilo muhim degil, saglikli olmasi muhim. Baskalariyla karsilastirmayin cunku beslenme bozukluklarindan ve kotu gidalardan dolayi artik bebekler eskiye gore daha iri doguyormus.
Muz, yumurta, avokado, bol sebzeli etli yemekler hem siz de kan yapar sezeryan oncesi, hem de bebise kilo aldirir. Dogum sonrasi sutunuze yatirim olur. Yesil yaprakli gidalar da iyi geliyormus.

Bakalim benimki yapamazsa o yöntemi de denerim ben de tek elimi arkadan doğru perineye doğru uzattım anca öyle yetişebildim

Kolay gelsin Yazmasam da takip ediyorum. Ciddi emek verdin umarım her şey istediğin şekilde ilerler

Ay nefes alma payını ben anlayamamış olabilir miyim acaba adetlerim de çok nadir sancılı olur aci eşiğim de baya düşük

çok teşekkür ederim ya biraz moral oldu. bu hafta yumurta muz avokado et filan çok fazla yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…