2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Maşallah minnoslara ya benimde 9subat sat ama pazar günü doktor 4+2dedi küçük daha kese gorduk bebeği görmedik henuz

Hepsi normal kusma bulantı halsizlik yorgunluk uyku basması hepsi mevcut

Sağlık ocağındamı verdiniz kanı bende bugün verdim acaba o dediğiniz siteyi nasıl bulabilirim
Evet Dr um kartını verdi üzerinde sitenin adı yazıyordu direkt yazınca çıktı. Hangi ASM ye gittiyseniz mesela çekmece 12 no şu asm diye aratın Google da çıkar

Hanimlar hastaneye ait sonuclari en hizli o hsstanenin laboratuar sonuclari kismindan goruyorsunuz E nabiza cok gec dusuyor.

Merhaba,
bende bir kaç gündür mide bulantısı vardı bu gün hiç yok korkuyorum böyle bir şey yaşayan var mı?

yardımcı olur musunuz.

Evet Dr um kartını verdi üzerinde sitenin adı yazıyordu direkt yazınca çıktı. Hangi ASM ye gittiyseniz mesela çekmece 12 no şu asm diye aratın Google da çıkar
Teşekkür ederim

Teşekkür ederim
canım rutin takipler için sağlık ocağına mı gitmek gerek, ya benim ilk gebeliğim olacak inşallah sağlıkla devam ederse, ne yapmak nereye gitmek gerek hiç bilmiyorum. doktorumun özel muayenehanesine gidiyordum ama, ilerleyen dönemlerde hastanede çalışan bir doktorla devam ederim galiba . ama bilemiyorum da. doktordan memnunum çünkü

Pazar günü kese gorduk pazartesi kanama başladı pazartesi ve salı gittim yoğunlaşırsa gel dedi progestan verdi okadar kese düzgün kanama yok dedi
Banada aynısını dediler kese düzgün kanama görünmüyor dediler
burda okudum bunu yasayan çok kişi var ama yinede insan stres oluyor

bu konuda da yalnız değilmişim. bildiğin sabahları tıkalı uyanıyorum. Hasta olmamak için de çaba sarfediyorum üstelik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…