Ben normaldede kullanıyodum tüp bebek oldugu için günde 4 tane alıyodum ama artık azaltıcaktık bu olay olunca 1 tane daha ekledi doktorum bugün 6+1 olduk benim çift transfer oldu ikiside tuttu pazarteside kalp atısı için randevum var
Benimde et ve et ürünleri aklıma bile gelince midem kalkıyor sadece sabze ve meyve hafif şeyler yemek istiyorum bide halsizim canım kendimi bir şeyler yiyorum enerji olsun diye ama yok sizde de varmı kusmuyorum ama midem bulanıyor bazen diyorum belirti varmı yok mu
Evet Dr um kartını verdi üzerinde sitenin adı yazıyordu direkt yazınca çıktı. Hangi ASM ye gittiyseniz mesela çekmece 12 no şu asm diye aratın Google da çıkar
Evet Dr um kartını verdi üzerinde sitenin adı yazıyordu direkt yazınca çıktı. Hangi ASM ye gittiyseniz mesela çekmece 12 no şu asm diye aratın Google da çıkar
canım rutin takipler için sağlık ocağına mı gitmek gerek, ya benim ilk gebeliğim olacak inşallah sağlıkla devam ederse, ne yapmak nereye gitmek gerek hiç bilmiyorum. doktorumun özel muayenehanesine gidiyordum ama, ilerleyen dönemlerde hastanede çalışan bir doktorla devam ederim galiba . ama bilemiyorum da. doktordan memnunum çünkü
Aynen bazen hasirirken bı yanma oluyor ki eski sezaryan dikisimde anlatamam 1 dk kendime gelemedim geçen.bide hapşırık çoğaldı burun tıkanıklığı hasta değilim ama.cok sık hapsiriyoeum özellikle aksamlari