İnşallah bakalım yarına çıkar sonuçlar dedi ama yinede kontrol ediyorum
Şükürr canım stres yok ya çok şükür sadece merak ediyorumBak canimm da keseyi gördük şükür artikkk beklicez stres yapmmma
Merhaba benimde sat 26 Ocak, kese görme tarihi 5 Mart inşallah bu haftasonu da kalp atışını duymak için gideceğiz
Veriliyor diye biliyorum ben,benimde bu sabah başladı mide bulantısıKızlar benim mide bulantım çok oluyor doğru düzgün beslenemiyorum et vs. yiyemiyorum, su içemiyorum hiç. Böyle beslendigim için bebek için de endiseleniyorum ama midem kaldırmıyor.
Bir de ilk 3 ayda mide bulantısı ilacı veriliyor mu? Haftasonu doktora gidicem ama ilaç verir mi emin olamadım. Aranızda bu dönemlerde ilaç kullanan var mı?
EkledimPapatyamelo beni de ekler misin listeye
Veriliyor diye biliyorum ben,benimde bu sabah başladı mide bulantısıara ara oluyor
TeşekkürlerEkledimkalp atışını duymak için doktormu bekletti bu kadar yoksa sen kendini bekledin acaba
En son bende salı gittim doktor 5 haftalık dedi günün falan söylemedi tabi ben sormasam bunuda söylemiyorduTeşekkürlerben kendim bekledim çalıştığım için sadece cumartesi gidebiliyorum eşimle beraber, doktoru müsait bulduğum ilk cumartesi bu oldu. Aslında ayarlayıp gidebilirdim ama biraz daha bekleyip her şey netleşsin istedim. Tabi beklemek zor oldu ama sizin ne kadarlık oldu acaba?
Ben keseyi görmek için gittiğimde de söylemedi. Daha çok küçük bir dahaki geldiğinde konuşuruz haftasını gününü dedi. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallahEn son bende salı gittim doktor 5 haftalık dedi günün falan söylemedi tabi ben sormasam bunuda söylemiyorduama son adet tarihim 7 şubat
Benimde salı günü netleşir sanırım 1 hafta sonra tekrar gel demişti,kalp atışını duyabilirmiyim acabaa,amiinnnBen keseyi görmek için gittiğimde de söylemedi. Daha çok küçük bir dahaki geldiğinde konuşuruz haftasını gününü dedi. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
En son betan kaçtı canım hızlı yükselme oldu mu?Evet canım çift yumurta ikizi
Ben erken test yaptım canım tüp bebekte 12. Gün test isteniyorEn son betan kaçtı canım hızlı yükselme oldu mu?
Benimde çok oldu diğer hamileliklerimide Dr ilaca karşıydı vermedi ozamn.ama komşum kullandı daha yeni bı sıkıntı olmadı Dr a söyle ilacı yazıyor bende ne olur neolmaz söyledim ama daha aldım.baslamadi daha bende şiddetli bı miğde bulantisi. bı sıkıntı olmuyor kullan.Kızlar benim mide bulantım çok oluyor doğru düzgün beslenemiyorum et vs. yiyemiyorum, su içemiyorum hiç. Böyle beslendigim için bebek için de endiseleniyorum ama midem kaldırmıyor.
Bir de ilk 3 ayda mide bulantısı ilacı veriliyor mu? Haftasonu doktora gidicem ama ilaç verir mi emin olamadım. Aranızda bu dönemlerde ilaç kullanan var mı?
Ben varım benim de midem bulanmıyorMerhaba,
bende bir kaç gündür mide bulantısı vardı bu gün hiç yok korkuyorum böyle bir şey yaşayan var mı?
yardımcı olur musunuz.
Benim doktorum yazdı ama ben henüz kullanmadım yatmadan önce bulantım çok az oluyor başka da olmuyor. Gün içinde olmuyor. İstediğim gibi yiyip içiyorum. Ben hayatıma devam ediyorum. Ama çikolata çok yiyiyorum kendimi alamıyorumKızlar benim mide bulantım çok oluyor doğru düzgün beslenemiyorum et vs. yiyemiyorum, su içemiyorum hiç. Böyle beslendigim için bebek için de endiseleniyorum ama midem kaldırmıyor.
7. haftada başlayabilir benim bir kaç gündür oluyordu bu gün hiç yok korkuyorum bir şey mi oldu diye.Benim doktorum yazdı ama ben henüz kullanmadım yatmadan önce bulantım çok az oluyor başka da olmuyor. Gün içinde olmuyor. İstediğim gibi yiyip içiyorum. Ben hayatıma devam ediyorum. Ama çikolata çok yiyiyorum kendimi alamıyorum
Anladım canım hayırla kucağına alırsın inşallah minikleriBen erken test yaptım canım tüp bebekte 12. Gün test isteniyor
10. Gün testim 355 çıktı
14. Gün 2081 çıktı bidaha kan testi yapmadım keseleri görünce
çikolata çok yeme bende dikkat etmedim açlık kan şekerüm yüksek geldi.Benim doktorum yazdı ama ben henüz kullanmadım yatmadan önce bulantım çok az oluyor başka da olmuyor. Gün içinde olmuyor. İstediğim gibi yiyip içiyorum. Ben hayatıma devam ediyorum. Ama çikolata çok yiyiyorum kendimi alamıyorum
Benimde yoktu 6+5 im şu an 2 önce başladı bulantılarım özellikle sabah bulanıyor ama mesela şuanda da var bi şeyler atıştırınca geçiyor gibi doğıma kadar 100 kilo olmasam iyiBen varım benim de midem bulanmıyorbence biz şanslıyız. Benim 5+2 ilerleyen süreçte de olmaz inşallah. Canım çikolata çekiyor sürekli ve kendimi alıkoyamıyorum mide bulantılarım akşam yatarken oluyor gibi oluyor uyuyunca geçiyor. Sabahları sersemlemiş gibi uyanıyorum. Bi de doktorlarım gece yatmadan önce 2 adet olmak şartıyla hap verdi şu an onu da kullanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?