2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar benim mide bulantım çok oluyor doğru düzgün beslenemiyorum et vs. yiyemiyorum, su içemiyorum hiç. Böyle beslendigim için bebek için de endiseleniyorum ama midem kaldırmıyor.
Bir de ilk 3 ayda mide bulantısı ilacı veriliyor mu? Haftasonu doktora gidicem ama ilaç verir mi emin olamadım. Aranızda bu dönemlerde ilaç kullanan var mı?

Veriliyor diye biliyorum ben,benimde bu sabah başladı mide bulantısı ara ara oluyor

Veriliyor diye biliyorum ben,benimde bu sabah başladı mide bulantısı ara ara oluyor

Ekledim kalp atışını duymak için doktormu bekletti bu kadar yoksa sen kendini bekledin acaba
Teşekkürler ben kendim bekledim çalıştığım için sadece cumartesi gidebiliyorum eşimle beraber, doktoru müsait bulduğum ilk cumartesi bu oldu. Aslında ayarlayıp gidebilirdim ama biraz daha bekleyip her şey netleşsin istedim. Tabi beklemek zor oldu ama sizin ne kadarlık oldu acaba?

En son bende salı gittim doktor 5 haftalık dedi günün falan söylemedi tabi ben sormasam bunuda söylemiyordu ama son adet tarihim 7 şubat

En son bende salı gittim doktor 5 haftalık dedi günün falan söylemedi tabi ben sormasam bunuda söylemiyordu ama son adet tarihim 7 şubat
Ben keseyi görmek için gittiğimde de söylemedi. Daha çok küçük bir dahaki geldiğinde konuşuruz haftasını gününü dedi. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Ben keseyi görmek için gittiğimde de söylemedi. Daha çok küçük bir dahaki geldiğinde konuşuruz haftasını gününü dedi. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Benimde salı günü netleşir sanırım 1 hafta sonra tekrar gel demişti,kalp atışını duyabilirmiyim acabaa,amiinnn

Benimde çok oldu diğer hamileliklerimide Dr ilaca karşıydı vermedi ozamn.ama komşum kullandı daha yeni bı sıkıntı olmadı Dr a söyle ilacı yazıyor bende ne olur neolmaz söyledim ama daha aldım.baslamadi daha bende şiddetli bı miğde bulantisi. bı sıkıntı olmuyor kullan.

Merhaba,
bende bir kaç gündür mide bulantısı vardı bu gün hiç yok korkuyorum böyle bir şey yaşayan var mı?

yardımcı olur musunuz.
Ben varım benim de midem bulanmıyor bence biz şanslıyız. Benim 5+2 ilerleyen süreçte de olmaz inşallah. Canım çikolata çekiyor sürekli ve kendimi alıkoyamıyorum mide bulantılarım akşam yatarken oluyor gibi oluyor uyuyunca geçiyor. Sabahları sersemlemiş gibi uyanıyorum. Bi de doktorlarım gece yatmadan önce 2 adet olmak şartıyla hap verdi şu an onu da kullanmıyorum.

Benim doktorum yazdı ama ben henüz kullanmadım yatmadan önce bulantım çok az oluyor başka da olmuyor. Gün içinde olmuyor. İstediğim gibi yiyip içiyorum. Ben hayatıma devam ediyorum. Ama çikolata çok yiyiyorum kendimi alamıyorum

merhaba beni de ekleyebilir misin listeye, sat 28 ocak kalp atışı 11 mart

7. haftada başlayabilir benim bir kaç gündür oluyordu bu gün hiç yok korkuyorum bir şey mi oldu diye.

çikolata çok yeme bende dikkat etmedim açlık kan şekerüm yüksek geldi.

Benimde yoktu 6+5 im şu an 2 önce başladı bulantılarım özellikle sabah bulanıyor ama mesela şuanda da var bi şeyler atıştırınca geçiyor gibi doğıma kadar 100 kilo olmasam iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…