- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
Amin canım inşallahAnladım canım hayırla kucağına alırsın inşallah minikleri
Ben herşeyi yiyorum ama çikolata aklıma gelince elim durmuyor hemen ağzıma atıyorumçikolata çok yeme bende dikkat etmedim açlık kan şekerüm yüksek geldi.
O zaman uygulamalar yanlış demi ben öyle anladım. Benim çocum kaç günlük kaç haftalık şimdi doktorum da söylemedi. 6 nisanda kalp atışı için çağırmıştı beni deEn son bende salı gittim doktor 5 haftalık dedi günün falan söylemedi tabi ben sormasam bunuda söylemiyorduama son adet tarihim 7 şubat
En son adet tarihin ne zamanO zaman uygulamalar yanlış demi ben öyle anladım. Benim çocum kaç günlük kaç haftalık şimdi doktorum da söylemedi. 6 nisanda kalp atışı için çağırmıştı beni de
İnşallah canım yicem bende bol bolBende öyle muz yiyelim geçer inşallah
Sat 15 Şubat. 22 Mart keseyi gördüm.En son adet tarihin ne zaman
Bel ağrısıyla basliyo bende daha cok ve hala devam ediyoKarin siskinligi olmus muydu sizde? Pembe akintiniz ve agrilariniz kac gun sürdü?
Benn.. insallah bnmki de biter bebege zarar olmadanKızlar benm 6 haftam kanamalı geçti şimdi iyiym şükür benim gibi olan var mı aranizda
Amin cnm hepimizin insallh. Bebegi besleyen kisim gozuktu bebek daha net degilGözün aydın canım allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Seninle çoğu şeyimiz aynı. Benim sat 15 şubat. Bende yarına randevu aldım inşallah ultrasonda gözükür kese. Sen de bebek göründümü?
Ben de bi anlasam niye oluyo bucalikusu_ist @nesli8994 merhaba kızlar mesajlarınıza baktımda benimde cuma akşamı kanamam oldu o günden sonrada hep kahverengi lekelenmem var bi türlü durmak bilmiyo benimde kese etrafında kanama felan görülmedi neden oldu hiç anlamıyorum
Geç döllenme falan olduğu zaman adet tarihinden sonrası hesaplanabiliyor veya daha gelişim aşamasında olduğu için bazen yanlış hesağlanabiliyor en net kalp atışı duyulduğunda öğrenilir sanırım kaç haftalık olduğuSat 15 Şubat. 22 Mart keseyi gördüm.
Betaya bakılmıyormu kanama olduğu zaman,doktor sıkıntı yok dediyse içini ferah tut,bazen hamilelikte kanamalar olabiliyormuş sen bol bol dinlen sakın stres falan yapma onlardan uzak dur kendini yormaBerbat bi gun geciriyorum kizlar ya... sabah namaza kalkinca baya koyu kahve akinti geldi. Sabah devlette randevum vardi tahliller icin. Dra anlattim ya muayene yapar kendi canimin istedigi tahlilleri yazarim ya da muayene etmem senin getirdigin tahlilleri isterim dedi. Dedim zaten siz de muayene etseniz bunlari istemeyecek misiniz rutin test bunlar. Yok dedi muayene edersem bunlarin yarisini anca isterim dedi. Sinir oldum onun yapacagi muayeneden de hayir gelmez deyip tahlilleri yazin dedim. Ordan okula gittim l. Birden akinti var diye hissettim bi baktim kirmizilasmis. Apar topar ciktim ozeldeki druma gittim. Vajinal bakti kanama alani yok dedi kesede de sikinti gorunmuyo dedi. Progestan baslayalim haftaya kdr bekleyelim kalp atisinda ne olacak dedi. Kesede cevresinde kqnama yoksa bu nerden geliyo bilmiyorum. Rapor verdi bugun yatiyorum
Canım benim cumadan beri bi kırmızı bi pembe bi kahverengi geliyo bazen az bazen çok doktorumda sana söylediklerinin aynısını söyledi bi sorun görünmüyo diyolarBerbat bi gun geciriyorum kizlar ya... sabah namaza kalkinca baya koyu kahve akinti geldi. Sabah devlette randevum vardi tahliller icin. Dra anlattim ya muayene yapar kendi canimin istedigi tahlilleri yazarim ya da muayene etmem senin getirdigin tahlilleri isterim dedi. Dedim zaten siz de muayene etseniz bunlari istemeyecek misiniz rutin test bunlar. Yok dedi muayene edersem bunlarin yarisini anca isterim dedi. Sinir oldum onun yapacagi muayeneden de hayir gelmez deyip tahlilleri yazin dedim. Ordan okula gittim l. Birden akinti var diye hissettim bi baktim kirmizilasmis. Apar topar ciktim ozeldeki druma gittim. Vajinal bakti kanama alani yok dedi kesede de sikinti gorunmuyo dedi. Progestan baslayalim haftaya kdr bekleyelim kalp atisinda ne olacak dedi. Kesede cevresinde kqnama yoksa bu nerden geliyo bilmiyorum. Rapor verdi bugun yatiyorum
Ayniyiiiz.benimde 15 subatti 23 Mart'ta keseyi gördük 10mm di. Doktor 4+6gunluk demiştiSat 15 Şubat. 22 Mart keseyi gördüm.
Ben varım canım daha devam ediyor lekelenmemKızlar benm 6 haftam kanamalı geçti şimdi iyiym şükür benim gibi olan var mı aranizda
Devletteki doktorlara şu testleri isitorum dediğinizde sizin özel hastaneden doktor tarafından yönlendirildiğinizi düşünüyorlar ve madem doktorun var bana niye geliyorsun mantığında zaten işim yoğun doktorun varken niye geliyorsun kafasında. Sağlıkçı bi arkadaşım bana bu yorumu yapmıştı ama doktor değildi ne kadar doğru bilmiyorum. Sinirlendiğinizden dolayı kanamanız artmış olabilir mi biraz sakinleşip dinlendikten sonra kanama seyrinize bakın azalma var ise işten izin alıp evde dinlenmeniz daha iyi olurBerbat bi gun geciriyorum kizlar ya... sabah namaza kalkinca baya koyu kahve akinti geldi. Sabah devlette randevum vardi tahliller icin. Dra anlattim ya muayene yapar kendi canimin istedigi tahlilleri yazarim ya da muayene etmem senin getirdigin tahlilleri isterim dedi. Dedim zaten siz de muayene etseniz bunlari istemeyecek misiniz rutin test bunlar. Yok dedi muayene edersem bunlarin yarisini anca isterim dedi. Sinir oldum onun yapacagi muayeneden de hayir gelmez deyip tahlilleri yazin dedim. Ordan okula gittim l. Birden akinti var diye hissettim bi baktim kirmizilasmis. Apar topar ciktim ozeldeki druma gittim. Vajinal bakti kanama alani yok dedi kesede de sikinti gorunmuyo dedi. Progestan baslayalim haftaya kdr bekleyelim kalp atisinda ne olacak dedi. Kesede cevresinde kqnama yoksa bu nerden geliyo bilmiyorum. Rapor verdi bugun yatiyorum
Kese gorununce daha hic beta takibi yapilmadi bende 3gebelikte de. Kese gelisimine bakiliyo. Insallah bakalim geldim eve yatiyorumBetaya bakılmıyormu kanama olduğu zaman,doktor sıkıntı yok dediyse içini ferah tut,bazen hamilelikte kanamalar olabiliyormuş sen bol bol dinlen sakın stres falan yapma onlardan uzak dur kendini yorma
Yumurtlama tarihini hatırlıyor musun benim 24 ila 28 arasıydı 27-28 de çatlama gördümAyniyiiiz.benimde 15 subatti 23 Mart'ta keseyi gördük 10mm di. Doktor 4+6gunluk demişti
kuzu bitki çaylarından uzak dur bol ceviz avokado fındık badem ye günde iki litre su iç yeterIlk doktor randevuma pazartesi gidecegim. Su an Sat a gore 4+3üm. Yiyeceklerden dikkat etmek gereken bir sey var mi?Mesela tatli isteyince saglikli seyler yiyeyim diye kuru incir ve uzum yiyorum.Sakincasj olur mu?
Canim ben akintimdan takip ediyorum 23-24 en yoğun günlerimdi.25.inde çatlama oldu diye düşünüyorum.Yumurtlama tarihini hatırlıyor musun benim 24 ilaçla 28 arasıydı 27-28 de çatlama gördüm
Ben ogretmenim evde de bi oglum daha var ne kdr dinlenebilirsem iste ama zaten dr bana dinlenmeni gerektirecek bi durum yok dedi dun. Cunku kanama alani gormuyorum kesede de sorun yok diyo. Bugun kanamayla gidince de okuldan geldim demistim bugun donme daha madem dinlen evde ilacini alip dediCanım benim cumadan beri bi kırmızı bi pembe bi kahverengi geliyo bazen az bazen çok doktorumda sana söylediklerinin aynısını söyledi bi sorun görünmüyo diyolar
Kesin kılcal damarlar çatlıyo onun kanamasıdır rahim büyüyor sonuçta dedi ben 7 gündür yatıyorum bi tek lavaboya kalkıyorum dinlenmeyle geçseydi benimki geçerdi bence her geldiğinde doktoruma yazıyorum ama normal diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?