2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
çikolata çok yeme bende dikkat etmedim açlık kan şekerüm yüksek geldi.
Ben herşeyi yiyorum ama çikolata aklıma gelince elim durmuyor hemen ağzıma atıyorum yemeyince canım sıkılıyor, aklımda kalıyor işime odaklanamıyorum. Normal hayatımda da şekerli şeyler yemeyi aşırı seven birisiyim ama kilom yoktur. Bünyem de aşırı hızlı çalışır Nasıl bırakacam bilmiyorum

Ilk doktor randevuma pazartesi gidecegim. Su an Sat a gore 4+3üm. Yiyeceklerden dikkat etmek gereken bir sey var mi?Mesela tatli isteyince saglikli seyler yiyeyim diye kuru incir ve uzum yiyorum.Sakincasj olur mu?

En son bende salı gittim doktor 5 haftalık dedi günün falan söylemedi tabi ben sormasam bunuda söylemiyordu ama son adet tarihim 7 şubat
O zaman uygulamalar yanlış demi ben öyle anladım. Benim çocum kaç günlük kaç haftalık şimdi doktorum da söylemedi. 6 nisanda kalp atışı için çağırmıştı beni de

O zaman uygulamalar yanlış demi ben öyle anladım. Benim çocum kaç günlük kaç haftalık şimdi doktorum da söylemedi. 6 nisanda kalp atışı için çağırmıştı beni de
En son adet tarihin ne zaman

Karin siskinligi olmus muydu sizde? Pembe akintiniz ve agrilariniz kac gun sürdü?
Bel ağrısıyla basliyo bende daha cok ve hala devam ediyo
Kızlar benm 6 haftam kanamalı geçti şimdi iyiym şükür benim gibi olan var mı aranizda
Benn.. insallah bnmki de biter bebege zarar olmadan
Amin cnm hepimizin insallh. Bebegi besleyen kisim gozuktu bebek daha net degil
Ben de bi anlasam niye oluyo bu

Berbat bi gun geciriyorum kizlar ya... sabah namaza kalkinca baya koyu kahve akinti geldi. Sabah devlette randevum vardi tahliller icin. Dra anlattim ya muayene yapar kendi canimin istedigi tahlilleri yazarim ya da muayene etmem senin getirdigin tahlilleri isterim dedi. Dedim zaten siz de muayene etseniz bunlari istemeyecek misiniz rutin test bunlar. Yok dedi muayene edersem bunlarin yarisini anca isterim dedi. Sinir oldum onun yapacagi muayeneden de hayir gelmez deyip tahlilleri yazin dedim. Ordan okula gittim l. Birden akinti var diye hissettim bi baktim kirmizilasmis. Apar topar ciktim ozeldeki druma gittim. Vajinal bakti kanama alani yok dedi kesede de sikinti gorunmuyo dedi. Progestan baslayalim haftaya kdr bekleyelim kalp atisinda ne olacak dedi. Kesede cevresinde kqnama yoksa bu nerden geliyo bilmiyorum. Rapor verdi bugun yatiyorum

Sat 15 Şubat. 22 Mart keseyi gördüm.
Geç döllenme falan olduğu zaman adet tarihinden sonrası hesaplanabiliyor veya daha gelişim aşamasında olduğu için bazen yanlış hesağlanabiliyor en net kalp atışı duyulduğunda öğrenilir sanırım kaç haftalık olduğu

Betaya bakılmıyormu kanama olduğu zaman,doktor sıkıntı yok dediyse içini ferah tut,bazen hamilelikte kanamalar olabiliyormuş sen bol bol dinlen sakın stres falan yapma onlardan uzak dur kendini yorma

Canım benim cumadan beri bi kırmızı bi pembe bi kahverengi geliyo bazen az bazen çok doktorumda sana söylediklerinin aynısını söyledi bi sorun görünmüyo diyolar
Kesin kılcal damarlar çatlıyo onun kanamasıdır rahim büyüyor sonuçta dedi ben 7 gündür yatıyorum bi tek lavaboya kalkıyorum dinlenmeyle geçseydi benimki geçerdi bence her geldiğinde doktoruma yazıyorum ama normal diyo

Devletteki doktorlara şu testleri isitorum dediğinizde sizin özel hastaneden doktor tarafından yönlendirildiğinizi düşünüyorlar ve madem doktorun var bana niye geliyorsun mantığında zaten işim yoğun doktorun varken niye geliyorsun kafasında. Sağlıkçı bi arkadaşım bana bu yorumu yapmıştı ama doktor değildi ne kadar doğru bilmiyorum. Sinirlendiğinizden dolayı kanamanız artmış olabilir mi biraz sakinleşip dinlendikten sonra kanama seyrinize bakın azalma var ise işten izin alıp evde dinlenmeniz daha iyi olur

Betaya bakılmıyormu kanama olduğu zaman,doktor sıkıntı yok dediyse içini ferah tut,bazen hamilelikte kanamalar olabiliyormuş sen bol bol dinlen sakın stres falan yapma onlardan uzak dur kendini yorma
Kese gorununce daha hic beta takibi yapilmadi bende 3gebelikte de. Kese gelisimine bakiliyo. Insallah bakalim geldim eve yatiyorum

Ilk doktor randevuma pazartesi gidecegim. Su an Sat a gore 4+3üm. Yiyeceklerden dikkat etmek gereken bir sey var mi?Mesela tatli isteyince saglikli seyler yiyeyim diye kuru incir ve uzum yiyorum.Sakincasj olur mu?
kuzu bitki çaylarından uzak dur bol ceviz avokado fındık badem ye günde iki litre su iç yeter

Ben ogretmenim evde de bi oglum daha var ne kdr dinlenebilirsem iste ama zaten dr bana dinlenmeni gerektirecek bi durum yok dedi dun. Cunku kanama alani gormuyorum kesede de sorun yok diyo. Bugun kanamayla gidince de okuldan geldim demistim bugun donme daha madem dinlen evde ilacini alip dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…