Ben de sürekli bunu düşünüyorum hayır bir de benim yanımda oğlum da var inşallah yanımda biri varken olur diyorum. Gerçi yarına kadar gelmezse yarın gün verilecek bana böylesi daha risksiz olacak sanırım ama ilk doğumumda su gelerek gitmiştik bayağı heyecanlı bir hikayesi vardı. Kızımın olmayacak galibaDün akşam ki benim konum acaba sancım ne zaman başlicak nerde başlicak nasıl başlicak benim yanım da kim olacak beni hastaneye kim götürecek eşim ve anneme fenalıklar geldiyeter sus artık dediler
Dikiş ağrısı çok zorluyor canım beniÇok sevindim canım. Bak korktuğun gibi olmamış kavuşmuşsun minik oğluna yanında çok şükür. Bundan sonrası hep güzel geçsin. Toparlandıktan sonra dön hemen daha burada lohusalık, diş çıkarma, ek gıda serüvenleri paylaşacağız inşallah
ayni ben31 ekimbenim gün olayı karşık adet döngümden dolayı sat 6 şubat olarak kabul ediyorlar normali 8 şubat. Bi 6 diyorlar bş 8 benim sağlıktab dolayı erken alıncak sizde problem yoksa kasıma girersiniz gibi.
Hayırlı uğurlu olsunGüzel kadınlar
Emzirme denemeleriyle uğraşıyoruz hayırlısıyla bunuda atlatacagiz
Doğum hikayem özet geçiyorum gider gitmez nst aldılar sancim çıktı ultrasonda bebek kanala inmişti yani normal doğum içinde uygunsa fakat benim bira riskli olduğu için bebeğimi riske atmamak adına sezeryan kararı verdik zorlamanın manası yok dedim benim minik ama güçlü adamım hayırlısıyla küveze alınmadı 1 gün kaldık hastahanede oda sezeryan doğumda 1 gün kalınıyor diye
gerisinide kendimi toparlim devam edeceğim
Hepinizi öpüyorum
Hayırlı sağlıklı doğumlarınız olsun
Dualarım sizinle
Ameliyathanede hiç korkmadım tatlım o belden ignede hiç ağrımadı vurduğu yerdede ağrı yok önce çok korkmuştum ama damar yolu açılan yerden daha iyiydi hiç acı sizi yokayy sevindim senin adina kuzumson zamanlarda ister istemez olumsuzluga kapilmistin ama korktugub gibi olmadi cok sukue
evet canim 4 kasim da
ayy benimde esim ve bir arkadasim doguma giricek . arkadasim 40-45 dk uzak mesafede. o yetisemez diye yedek baskasini buldum daha yakinda oturan
Kuzu bak doğunca emmezse pes etme zorlada olsa memeye yapıştırHayırlı uğurlu olsuntopladıktan sonra bekliyoruz
Maşallah ya ne kıymetli anlarSelamlar herkese. Dün eve geldik .Toplam 10 kg almıştım doğumda 6 kg gitti. Doğum neredeyse 15 dakika sürdü. Doktor bebeğin yerini bulmaya çalışıyorum dedi ben çok paniktim birden bir ağlama sesi geldi dünyalar benim olduhemen yanağıma verdiler o mis kokuyu içime çektim öptüm giydirip babasına verdiler. Bende arkasına çıktım zaten hemen. Bestlak damla iyi ki almışım sütümün hem gelmesini ona bağlıyorum doğumdan sonra içtim. 2 tane 5li hastane çıkışı 3 de takım almıştım alt üst anca yetti fazla almakta fayda var kakası taştı işedu kustu derken kıyafetlerin hepsi battı 1 makine kirli çamaşırı yıkandı bile Uykuyu çok seviyor beyefendi sadece acıktığında ağlıyor, çok minicik ama dirayetli emiyor çok şükür
Napalım sağlıklı olsun da sıpalar. Bunlar da unutulacak inşallahDikiş ağrısı çok zorluyor canım beni
Hepsi dimdik yürüyordu hastahanede ben iki büklüm yürüyorum ama dimdik değil
Karnımı tutarak rahat ediyorum korse takmamada izin verdi çünkü yürüyünce sıktığı için organlarım hareket etmiyor daha rahat yürüyorum
Boyuta göre hesaplamadı. Kiloya kalsak ben 2 3 hafta beklerim alien gibi göbeği yarar çıkar herhaldeayni bensat a gore 31 ekim ama oylede bebegin boyutuna uymuyor. o yuzden ultroson dakine gore kabul ediyorlar
supersin kuzumAmeliyathanede hiç korkmadım tatlım o belden ignede hiç ağrımadı vurduğu yerdede ağrı yok önce çok korkmuştum ama damar yolu açılan yerden daha iyiydi hiç acı sizi yok
O uyusmada 6 saat sonra geçti sonra yürüttüler biraz zorladi ama korseyi takınca tek yürüdüm yardımsız
Canım inşallah bir iki hafta geçsin hafifleyecek. 40 dan sonra da bitecek ya da çok azı kalacak inşallah. Normalde de pek fark yok inan bak dikişlerin varsa. Ben 15 gün oturamadım doğru dürüst. Her lavaboya gittiğimde ağlıyordum falan ama geçti gitti hepsi çok şükür. Az daha sabır. Çevrende sana yardımcı olacaklar da var sen dinlen ve toparlanmaya bak sadece canımDikiş ağrısı çok zorluyor canım beni
Hepsi dimdik yürüyordu hastahanede ben iki büklüm yürüyorum ama dimdik değil
Karnımı tutarak rahat ediyorum korse takmamada izin verdi çünkü yürüyünce sıktığı için organlarım hareket etmiyor daha rahat yürüyorum
Bestlak alıp valize atsam mı diyorum ama bilemedimKuzu bak doğunca emmezse pes etme zorlada olsa memeye yapıştır
valla benide tansiyondan dolayi 24. haftadan beri ha dogurdun dogurcan derken saka maka 37 ye geldimNapalım sağlıklı olsun da sıpalar. Bunlar da unutulacak inşallah
Boyuta göre hesaplamadı. Kiloya kalsak ben 2 3 hafta beklerim alien gibi göbeği yarar çıkar herhaldeadet döngüme göre hesapladı. Kaka yapmasından çok korktuğumu söyledim sıkıntıları da biliyor. Benim bünyenin de dayanacak hali kalmadı 38 e girdirmeye çalışıtor işte
ay ben Tr den getirttim bizimkilere iki sise, dogumdan iki gun once baslicam almaya, valizede aticam .Bestlak alıp valize atsam mı diyorum ama bilemedim
Zaten büyük boy valiz götürüyorum tatile gider gibiiçi de boş sayılır
ben doktora bıraktım kaka olayı çok korkutuyor. Tansiyon da varmış iyi yapmışsınız beklememekle.valla benide tansiyondan dolayi 24. haftadan beri ha dogurdun dogurcan derken saka maka 37 ye geldimbiraksalar ben 42 yide gorurum ama 38+3 de kavuscaz insallah hos tarihi bana birakti, istersem daha erkende olabilirdi ama bende 38 i biraz gecsin istedim
İki gün önce sıkıntı olmaz mı? Araştırıp okuduklarıma göre ortalama 12 saatte etki ediyormış. İlk gelen sarı süt de bebeğe bi nevi antibiyotik kadar etkili kesinlikle emzirin onu diyorlar. Bi bakın bence ortalama etki süresineay ben Tr den getirttim bizimkilere iki sise, dogumdan iki gun once baslicam almaya, valizede aticam .
Bende bir kucuk kabin boy bebek icin , bir tanede kendim icin aldm ama bi tarafinda emzirme yastigi var zaten
Maşallah canımGüzel kadınlar
Doğum hikayem özet geçiyorum gider gitmez nst aldılar sancim çıktı ultrasonda bebek kanala inmişti yani normal doğum içinde uygunsa fakat benim bira riskli olduğu için bebeğimi riske atmamak adına sezeryan kararı verdik zorlamanın manası yok dedim benim minik ama güçlü adamım hayırlısıyla küveze alınmadı 1 gün kaldık hastahanede oda sezeryan doğumda 1 gün kalınıyor diye
Hepinizi öpüyorum
Dualarım sizinle
evet kaka da korkulaxak bir durum haklisin , doktoruna guveniyirsan zaten sorun olmaz bence.ben doktora bıraktım kaka olayı çok korkutuyor. Tansiyon da varmış iyi yapmışsınız beklememekle.
İki gün önce sıkıntı olmaz mı? Araştırıp okuduklarıma göre ortalama 12 saatte etki ediyormış. İlk gelen sarı süt de bebeğe bi nevi antibiyotik kadar etkili kesinlikle emzirin onu diyorlar. Bi bakın bence ortalama etki süresine
Orda önemli olan zor anların da kayda alınması bence. Hem fotoğrafçılar en iyi görüntüleri yakalıyorlar, bence şahbaz oldum demezsinHastanenin hizmetlerinden biri doğum fotoğrafçısıymış, cumaya görüşeceğiz bakalım. Bende emin olamadım çok fotojenik değilim normalde o anda da şahtım şahbaz olmuşum diyebilirim ama bir yandan da o anı unutmak istemiyorum. Doğum öncesi hamilelik fotoğrafı bile çektirmedim onda bile emin değilim
Canım gözünüz aydınnn, sana da oğluna da kocaman sevgilerGüzel kadınlar
Hepinizi öpüyorum
Dualarım sizinle
Ay sen 40. haftaya girmişsin canımBen de sürekli bunu düşünüyorum hayır bir de benim yanımda oğlum da var inşallah yanımda biri varken olur diyorum. Gerçi yarına kadar gelmezse yarın gün verilecek bana böylesi daha risksiz olacak sanırım ama ilk doğumumda su gelerek gitmiştik bayağı heyecanlı bir hikayesi vardı. Kızımın olmayacak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?