2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Dün akşam ki benim konum acaba sancım ne zaman başlicak nerde başlicak nasıl başlicak benim yanım da kim olacak beni hastaneye kim götürecek eşim ve anneme fenalıklar geldi yeter sus artık dediler
Ben de sürekli bunu düşünüyorum hayır bir de benim yanımda oğlum da var inşallah yanımda biri varken olur diyorum. Gerçi yarına kadar gelmezse yarın gün verilecek bana böylesi daha risksiz olacak sanırım ama ilk doğumumda su gelerek gitmiştik bayağı heyecanlı bir hikayesi vardı. Kızımın olmayacak galiba

Dikiş ağrısı çok zorluyor canım beni
Hepsi dimdik yürüyordu hastahanede ben iki büklüm yürüyorum ama dimdik değil
Karnımı tutarak rahat ediyorum korse takmamada izin verdi çünkü yürüyünce sıktığı için organlarım hareket etmiyor daha rahat yürüyorum

31 ekim benim gün olayı karşık adet döngümden dolayı sat 6 şubat olarak kabul ediyorlar normali 8 şubat. Bi 6 diyorlar bş 8 benim sağlıktab dolayı erken alıncak sizde problem yoksa kasıma girersiniz gibi.
ayni ben sat a gore 31 ekim ama oylede bebegin boyutuna uymuyor. o yuzden ultroson dakine gore kabul ediyorlar

Hayırlı uğurlu olsun topladıktan sonra bekliyoruz

Ameliyathanede hiç korkmadım tatlım o belden ignede hiç ağrımadı vurduğu yerdede ağrı yok önce çok korkmuştum ama damar yolu açılan yerden daha iyiydi hiç acı sizi yok
O uyusmada 6 saat sonra geçti sonra yürüttüler biraz zorladi ama korseyi takınca tek yürüdüm yardımsız

Maşallah ya ne kıymetli anlar

Napalım sağlıklı olsun da sıpalar. Bunlar da unutulacak inşallah
ayni ben sat a gore 31 ekim ama oylede bebegin boyutuna uymuyor. o yuzden ultroson dakine gore kabul ediyorlar
Boyuta göre hesaplamadı. Kiloya kalsak ben 2 3 hafta beklerim alien gibi göbeği yarar çıkar herhaldeadet döngüme göre hesapladı. Kaka yapmasından çok korktuğumu söyledim sıkıntıları da biliyor. Benim bünyenin de dayanacak hali kalmadı 38 e girdirmeye çalışıtor işte

supersin kuzum
artik bakalim ne maceralar bekliyor seni ve bebegini
Kisa zamanda insallah dikislerin de toparlar da daha rahat hareket edersin

Canım inşallah bir iki hafta geçsin hafifleyecek. 40 dan sonra da bitecek ya da çok azı kalacak inşallah. Normalde de pek fark yok inan bak dikişlerin varsa. Ben 15 gün oturamadım doğru dürüst. Her lavaboya gittiğimde ağlıyordum falan ama geçti gitti hepsi çok şükür. Az daha sabır. Çevrende sana yardımcı olacaklar da var sen dinlen ve toparlanmaya bak sadece canım

valla benide tansiyondan dolayi 24. haftadan beri ha dogurdun dogurcan derken saka maka 37 ye geldim biraksalar ben 42 yide gorurum ama 38+3 de kavuscaz insallah hos tarihi bana birakti, istersem daha erkende olabilirdi ama bende 38 i biraz gecsin istedim

Bestlak alıp valize atsam mı diyorum ama bilemedim
Zaten büyük boy valiz götürüyorum tatile gider gibiiçi de boş sayılır
ay ben Tr den getirttim bizimkilere iki sise, dogumdan iki gun once baslicam almaya, valizede aticam .
Bende bir kucuk kabin boy bebek icin , bir tanede kendim icin aldm ama bi tarafinda emzirme yastigi var zaten

ben doktora bıraktım kaka olayı çok korkutuyor. Tansiyon da varmış iyi yapmışsınız beklememekle.
ay ben Tr den getirttim bizimkilere iki sise, dogumdan iki gun once baslicam almaya, valizede aticam .
Bende bir kucuk kabin boy bebek icin , bir tanede kendim icin aldm ama bi tarafinda emzirme yastigi var zaten
İki gün önce sıkıntı olmaz mı? Araştırıp okuduklarıma göre ortalama 12 saatte etki ediyormış. İlk gelen sarı süt de bebeğe bi nevi antibiyotik kadar etkili kesinlikle emzirin onu diyorlar. Bi bakın bence ortalama etki süresine

Maşallah canım annesinin koynunda büyür bundan sonra kuzucuk

evet kaka da korkulaxak bir durum haklisin , doktoruna guveniyirsan zaten sorun olmaz bence.

O sutu buzdolabinda saklayabilirmisiz 3 gun fln yada dondurucuda. bana bir dr um 37. haftadan sonra sagmayi deneyip buzluga koyabilirsin dedi ama suan cok erken geldi bana o yuzden yapmadim

Günaydın kızlarrr

Orda önemli olan zor anların da kayda alınması bence. Hem fotoğrafçılar en iyi görüntüleri yakalıyorlar, bence şahbaz oldum demezsin dediğin gibi anı unutmamayı istemek yani durumumuz. Anneme soruyorum mesela ben nasıl doğmuşum aklında bir iki detay var onları söylüyor. Gerisi yok mesela bebeği gördüğüm anki tepkimi unutmak istemiyorum
Ben de biraz son dk da çektirdim hamielik fotosunu. Onda da mottom aynıydı çekinmeyip pişman olacağıma çekinip pişman olayım
Canım gözünüz aydınnn, sana da oğluna da kocaman sevgiler
Biraz düzene girince dön gel, deneyimlerinden faydalanalım

Ay sen 40. haftaya girmişsin canım Bebek iri diye gün vereceklerdi dimi sana sağlıkla kavuşun inşallah

Kızlar sizin aldığınız anakucağı nasıl formu falan?
Ben bunu BİM’den almıştım şimdi güneşlendireyim diye çıkardım ama yapısını beğenmedim ya lümbür lümbür bişey bebek için uygun mu bilemedim fikir verin lütfen

Eklentiler

• E9F5B549-57EA-465F-A371-C895CEB3C117.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 102
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…