Canım ben Umay bebekten aldım hem reflü desteği var annemlere falan götürmek ya da gün içinde yanımda yatirmak için. Seninki de kullanışlı olur bence elyaf mi içi çok yumuşak önerilmiyor bebek için.Kızlar sizin aldığınız anakucağı nasıl formu falan?
Ben bunu BİM’den almıştım şimdi güneşlendireyim diye çıkardım ama yapısını beğenmedim ya lümbür lümbür bişey bebek için uygun mu bilemedim fikir verin lütfen
34+3 canımBen de aynı durumdayım 31.haftada farkettim 35 e kadar geldik şükür istirahat ve iğne ilaçla. Bakalım daha ne kadar gidecek sizin kaçıncı haftanız
Maşallah gerçekten artık korkulacak bir şey olmadığına ikna olmaya başladım resmen bir serüvenin yavaş yavaş hep birlikte sonuna geliyoruz duygularım şelaleSelamlar herkese. Dün eve geldik .Toplam 10 kg almıştım doğumda 6 kg gitti. Doğum neredeyse 15 dakika sürdü. Doktor bebeğin yerini bulmaya çalışıyorum dedi ben çok paniktim birden bir ağlama sesi geldi dünyalar benim olduhemen yanağıma verdiler o mis kokuyu içime çektim öptüm giydirip babasına verdiler. Bende arkasına çıktım zaten hemen. Bestlak damla iyi ki almışım sütümün hem gelmesini ona bağlıyorum doğumdan sonra içtim. 2 tane 5li hastane çıkışı 3 de takım almıştım alt üst anca yetti fazla almakta fayda var kakası taştı işedu kustu derken kıyafetlerin hepsi battı 1 makine kirli çamaşırı yıkandı bile Uykuyu çok seviyor beyefendi sadece acıktığında ağlıyor, çok minicik ama dirayetli emiyor çok şükür
Sağdan sola dönerken ccugunda karnının içinde bir yere dayandığını hissediyor musun İnşallah anlata bilmişimdir,Şu an ben o durumdayım bir doğursaydım diyorumher yerim ayrı ayrı ağrıyor bugün de sırt ve yan kaburga ağrıları eklendi çatı ağrısı yetmiyormuş gibi. Uyuyamıyorum hiç ağrılardan. Sağdan sola dönmek işkence gibi
Maşallah kuzucukkGüzel kadınlar
Emzirme denemeleriyle uğraşıyoruz hayırlısıyla bunuda atlatacagiz
Doğum hikayem özet geçiyorum gider gitmez nst aldılar sancim çıktı ultrasonda bebek kanala inmişti yani normal doğum içinde uygunsa fakat benim bira riskli olduğu için bebeğimi riske atmamak adına sezeryan kararı verdik zorlamanın manası yok dedim benim minik ama güçlü adamım hayırlısıyla küveze alınmadı 1 gün kaldık hastahanede oda sezeryan doğumda 1 gün kalınıyor diye
gerisinide kendimi toparlim devam edeceğim
Hepinizi öpüyorum
Hayırlı sağlıklı doğumlarınız olsun
Dualarım sizinle
İnşaAllah kendisi gelir korunmasız ilişki dene. Nezaman doğumhazirlasin vallahi, kesin bizim unuttugumuz seyleri koyar cantasina
o tarihe kadr kendisi gelmezse , evet suni sanci vericekler
Aynen ya bizdede aynı muhabbet dönüp duruyo bu hafta eşim gececi çalışıyo bizde bir panik havası bakalım nasıl olcakDün akşam ki benim konum acaba sancım ne zaman başlicak nerde başlicak nasıl başlicak benim yanım da kim olacak beni hastaneye kim götürecek eşim ve anneme fenalıklar geldiyeter sus artık dediler
Elyaf gibi evet fazla yumuşak geldi içi, alıp kaldırmıştık ta Temmuz’da şimdi geri de almazlar mecbur içine battaniye falan kullanacağım zaten 1-2 ay kullanılacak bişeymiş moralim bozulduCanım ben Umay bebekten aldım hem reflü desteği var annemlere falan götürmek ya da gün içinde yanımda yatirmak için. Seninki de kullanışlı olur bence elyaf mi içi çok yumuşak önerilmiyor bebek için.
Selamlar herkese. Dün eve geldik .Toplam 10 kg almıştım doğumda 6 kg gitti. Doğum neredeyse 15 dakika sürdü. Doktor bebeğin yerini bulmaya çalışıyorum dedi ben çok paniktim birden bir ağlama sesi geldi dünyalar benim olduhemen yanağıma verdiler o mis kokuyu içime çektim öptüm giydirip babasına verdiler. Bende arkasına çıktım zaten hemen. Bestlak damla iyi ki almışım sütümün hem gelmesini ona bağlıyorum doğumdan sonra içtim. 2 tane 5li hastane çıkışı 3 de takım almıştım alt üst anca yetti fazla almakta fayda var kakası taştı işedu kustu derken kıyafetlerin hepsi battı 1 makine kirli çamaşırı yıkandı bile Uykuyu çok seviyor beyefendi sadece acıktığında ağlıyor, çok minicik ama dirayetli emiyor çok şükür
Anladım canım benimde 6şubat erken değil kız 38 haftalık oluyo. Benim ikinci doğumda 38de oldu bunuda haftaya doğurmak istiyorum artık ama bakalım bizim istememizle olmuyo31 ekimbenim gün olayı karşık adet döngümden dolayı sat 6 şubat olarak kabul ediyorlar normali 8 şubat. Bi 6 diyorlar bş 8 benim sağlıktab dolayı erken alıncak sizde problem yoksa kasıma girersiniz gibi.
Boyu ne kadar canımElyaf gibi evet fazla yumuşak geldi içi, alıp kaldırmıştık ta Temmuz’da şimdi geri de almazlar mecbur içine battaniye falan kullanacağım zaten 1-2 ay kullanılacak bişeymiş moralim bozuldu
Aynen canım şaka maka 40 ın içine girdik. Aynen eğer bugün bir sürpriz olmazsa yarın gün verilecek. Amin canım hepimiz inşallahAy sen 40. haftaya girmişsin canımBebek iri diye gün vereceklerdi dimi sana sağlıkla kavuşun inşallah
iki gunde bir iliskiye giriyoruz. girdigim gunler zaten gece baya zorluyor agri sizi ama nst de hicbirsey cikmiyorİnşaAllah kendisi gelir korunmasız ilişki dene. Nezaman doğum
Korunmasız mı giriyorsun ben şuan korunmalı ama 38de korunmasız düşünüyorum çünkü çok daha faydalı oluyomus. 2.de deneyimlemiştim zateniki gunde bir iliskiye giriyoruz. girdigim gunler zaten gece baya zorluyor agri sizi ama nst de hicbirsey cikmiyor
korunmasiz canim .Korunmasız mı giriyorsun ben şuan korunmalı ama 38de korunmasız düşünüyorum çünkü çok daha faydalı oluyomus. 2.de deneyimlemiştim zatenHurma sayısını da arttır
kimyon rezene muhabbetinde iki bolunmus durumda anneler. kimisi yaradli diyor kimisi bitku caylari iyi degil diyor.Hangi çayı aldınız kızlar kafam karışık son alışverişimi yapıyım
Korunmasız tavsiye ediyolar meninin içindeki maddeler rahim ağzını yumusatiyormusKorunmasız mı giriyorsun ben şuan korunmalı ama 38de korunmasız düşünüyorum çünkü çok daha faydalı oluyomus. 2.de deneyimlemiştim zatenHurma sayısını da arttır
Bilgisine güveniyorum bakalımevet kaka da korkulaxak bir durum haklisin , doktoruna guveniyirsan zaten sorun olmaz bence.
O sutu buzdolabinda saklayabilirmisiz 3 gun fln yada dondurucuda. bana bir dr um 37. haftadan sonra sagmayi deneyip buzluga koyabilirsin dedi ama suan cok erken geldi bana o yuzden yapmadim
Zaten normal yanlısı bir doktor kesinlikle 38 altı kırmızı çizgisiAnladım canım benimde 6şubat erken değil kız 38 haftalık oluyo. Benim ikinci doğumda 38de oldu bunuda haftaya doğurmak istiyorum artık ama bakalım bizim istememizle olmuyo
ekim annelerinde bir arkadas sezeryan istedigi halde 39 dan once yapmamisti dr u. aslinda dogrusunu yapiyorlar ama bizde artik agri sizi endise fln derken dayanamiyoruz son zamanlara yaklastikcaBilgisine güveniyorum bakalım
Evet buzdolabında 3 gün dondurucu da kaç aydı unuttum ama ben şahsen temastan yanayım o yüzden önceden sağmayı düşünmedim.
Zaten normal yanlısı bir doktor kesinlikle 38 altı kırmızı çizgisi29 ekim dedim kabul etmedi çooook erken dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?