2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım ben Umay bebekten aldım hem reflü desteği var annemlere falan götürmek ya da gün içinde yanımda yatirmak için. Seninki de kullanışlı olur bence elyaf mi içi çok yumuşak önerilmiyor bebek için.

Eklentiler

• IMG_20221017_113849.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 92
Maşallah gerçekten artık korkulacak bir şey olmadığına ikna olmaya başladım resmen bir serüvenin yavaş yavaş hep birlikte sonuna geliyoruz duygularım şelale

Sağdan sola dönerken ccugunda karnının içinde bir yere dayandığını hissediyor musun İnşallah anlata bilmişimdir,

Maşallah kuzucukk süpersiniz ikinizde neleri atlattınız emzirmeyi de atlatacaksınız imşallah

Dün akşam ki benim konum acaba sancım ne zaman başlicak nerde başlicak nasıl başlicak benim yanım da kim olacak beni hastaneye kim götürecek eşim ve anneme fenalıklar geldi yeter sus artık dediler
Aynen ya bizdede aynı muhabbet dönüp duruyo bu hafta eşim gececi çalışıyo bizde bir panik havası bakalım nasıl olcak

Elyaf gibi evet fazla yumuşak geldi içi, alıp kaldırmıştık ta Temmuz’da şimdi geri de almazlar mecbur içine battaniye falan kullanacağım zaten 1-2 ay kullanılacak bişeymiş moralim bozuldu

Ooyy çok geçmiş olsun ikinize de, haberler güzel çok sevindim. Sağlıkla huzurla büyüt evladını

31 ekim benim gün olayı karşık adet döngümden dolayı sat 6 şubat olarak kabul ediyorlar normali 8 şubat. Bi 6 diyorlar bş 8 benim sağlıktab dolayı erken alıncak sizde problem yoksa kasıma girersiniz gibi.
Anladım canım benimde 6şubat erken değil kız 38 haftalık oluyo. Benim ikinci doğumda 38de oldu bunuda haftaya doğurmak istiyorum artık ama bakalım bizim istememizle olmuyo

Elyaf gibi evet fazla yumuşak geldi içi, alıp kaldırmıştık ta Temmuz’da şimdi geri de almazlar mecbur içine battaniye falan kullanacağım zaten 1-2 ay kullanılacak bişeymiş moralim bozuldu
Boyu ne kadar canım

iki gunde bir iliskiye giriyoruz. girdigim gunler zaten gece baya zorluyor agri sizi ama nst de hicbirsey cikmiyor
Korunmasız mı giriyorsun ben şuan korunmalı ama 38de korunmasız düşünüyorum çünkü çok daha faydalı oluyomus. 2.de deneyimlemiştim zaten Hurma sayısını da arttır

Hangi çayı aldınız kızlar kafam karışık son alışverişimi yapıyım

Eklentiler

• IMG_20221026_105637.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 55
Korunmasız mı giriyorsun ben şuan korunmalı ama 38de korunmasız düşünüyorum çünkü çok daha faydalı oluyomus. 2.de deneyimlemiştim zaten Hurma sayısını da arttır
korunmasiz canim .
hurma ben taze yiyorum gun asiri bir tane. seker de oldugu icin cok tuketemiyorum.
meme uclarima masaj yapiyorum yada esime yaptiriyorum zaafini kullaniyorum adamin

Korunmasız tavsiye ediyolar meninin içindeki maddeler rahim ağzını yumusatiyormus

Bilgisine güveniyorum bakalım
Evet buzdolabında 3 gün dondurucu da kaç aydı unuttum ama ben şahsen temastan yanayım o yüzden önceden sağmayı düşünmedim.
Anladım canım benimde 6şubat erken değil kız 38 haftalık oluyo. Benim ikinci doğumda 38de oldu bunuda haftaya doğurmak istiyorum artık ama bakalım bizim istememizle olmuyo
Zaten normal yanlısı bir doktor kesinlikle 38 altı kırmızı çizgisi 29 ekim dedim kabul etmedi çooook erken dedi

ekim annelerinde bir arkadas sezeryan istedigi halde 39 dan once yapmamisti dr u. aslinda dogrusunu yapiyorlar ama bizde artik agri sizi endise fln derken dayanamiyoruz son zamanlara yaklastikca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…