valla bende cok duygusalim su son bir haftadir. bir yanda da endiseli ve kaygiliyim. fakat ev de annemler fln da oldugu icin surekli hastaneye kontrollere gidiyorum gunun yogun geciyor. Bazen arabada fln tek kaldigim da gozlerim doluyor hemen. bir aglasam rahatlicam galibaOksitosin hormonu genelde gece salgılanıyomus zaten normal doğumların çoğu gece gerceklesiyor. Sabahları öyle yatağına bakıyorum içinde uyuyacak diye hayal kuruyorum ya son ay psikolojisi hepsinden farklıymış
Allah razı olsun canım sağ olYani ikinci bir temizlik için yardım edecek pek kimse yok. Annem yaşlı, o gelip yemeğimi yapsın başka beklentim yok yeni hastalık atlatyı zaten. Eşim çalışıyor. Kardeşlerim de ancak doğumda gelebilirler. Dün bir sildik süpürdük gittiler, bir daha ancak doğuma. İkinci bir temizlik için para harcamak istemiyorum. Az değil 400 lira. O yüzden 1 kere çağırayım diyorum. Biz bebekle bir odada otururken temizlik yapılır.
Yürümek iyi gelir gerçekten hem doğuma da yardımcı. Annemi bekliyorum bakalım, gelmedi henüz, gelsin de günlük yürüyüşlerde yanımda olsun. Tek başıma geçen gün çıktım zor oldu. Günden güne daha zor oluyor dizlerim titremeye başlıyor hemen neden bilmiyorum eskiden de öyleydi fazla yorulup hareket edersem dizlerim titrerdi, şimdi 5 dakikalık yolda yoruluyorum düşecek gibi oluyorum oturacak yer bakıyorum.
Canım Allah analı babalı büyütsün çok sevindim. Senin haftan dolmuş muydu ya ayy ne güzel oğlunla beraber evindesin artık, darısı başımıza. 15 dk da da biz yaparız doğumu inşallahtavsiyelerin çok iyi oldu çok sağol. Bende hastane çantası yeter mi diye düşünüp duruyorum kaç gündür
Afiyet olsun bende yedim bişeyler aman açken uyunmuyor ki
Allah razı olsunGözün aydın canım darısı başımıza inşallah sağ salim
Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin nasılda mis gibi kokuyordur o şimdi yerimize de öp kokla olurmu
Onu ben yaptım geçen gün sebepsiz yere bebişimin cekmecesini açıp çorapları seve seve ağladım çok iyi geldivalla bende cok duygusalim su son bir haftadir. bir yanda da endiseli ve kaygiliyim. fakat ev de annemler fln da oldugu icin surekli hastaneye kontrollere gidiyorum gunun yogun geciyor. Bazen arabada fln tek kaldigim da gozlerim doluyor hemen. bir aglasam rahatlicam galiba
İnşallah canım benimMaşallah kuzum boyle kolay doğum olur inşallah bizlm de bestlak damlayı önceden mi içmeye başlamıştın alalım biz de bu kadar etkiliyse
benimkiler doktor kontrollerine de geliyor benimleOnu ben yaptım geçen gün sebepsiz yere bebişimin cekmecesini açıp çorapları seve seve ağladım çok iyi geldiben gündüzleri yalnızım daha rahat oluyor duygularımı aktarmak
Bizimkiler de 3 buçuk 4 saat mesafedeler babam geçen rüyasında görmüş arayıp doguruyorum demişim panikle gelmeye calisiyolarmisbenimkiler doktor kontrollerine de geliyor benimleilk torun aşkı
Benimde sabah basladı gece doğurdum bakalım bu nezaman olcak. Suni sancıylamı başlatacaklarayin 4 unde benim dogumu baslaticaklar , mesela sabah 7 de baslatiyorlarmis, anca. gece yarisi doguruyormussun ilac etki ederse.
Gece oksitosin hormonu salgilaniyor diye sanirim cogunluk gece oluyor
ağlamaktan gözlerim şişti.. gerçekten eğer kendi doktoruma gidecek gücü bulamasaydım bebeğimin anne karnında geçireceği günlerden çalmış olacaktımYa baska dra gidebilecek durumun olmasaydi... gecmis olsun ne kötü hissetmisindir haliyle
Sezeryan mı senin hangi gün doğum? Senle günlerimiz aynı. Gün belli olunca heyecan basar tabikiSaat bile belli olunca ilk çocuğın verdiği heycanla arkadan sayaç açtım saat dakika sayıyor heycandan doğurcam
Zaten uyuyamadığımız için
hazirlasin vallahi, kesin bizim unuttugumuz seyleri koyar cantasinaBizimkiler de 3 buçuk 4 saat mesafedeler babam geçen rüyasında görmüş arayıp doguruyorum demişim panikle gelmeye calisiyolarmisannem diyo ki bir doğum çantası da ben yapayım arabada dursun diyor
o tarihe kadr kendisi gelmezse , evet suni sanci vericeklerBenimde sabah basladı gece doğurdum bakalım bu nezaman olcak. Suni sancıylamı başlatacaklar
Aramızda iki gün varmış sana 4 Kasım'da mi suni sancı verecekler canımhazirlasin vallahi, kesin bizim unuttugumuz seyleri koyar cantasina
o tarihe kadr kendisi gelmezse , evet suni sanci vericekler
Dün akşam ki benim konum acaba sancım ne zaman başlicak nerde başlicak nasıl başlicak benim yanım da kim olacak beni hastaneye kim götürecek eşim ve anneme fenalıklar geldiBenimde sabah basladı gece doğurdum bakalım bu nezaman olcak. Suni sancıylamı başlatacaklar
Çok şükür gözün aydın canım maşallahGüzel kadınlar
Emzirme denemeleriyle uğraşıyoruz hayırlısıyla bunuda atlatacagiz
Doğum hikayem özet geçiyorum gider gitmez nst aldılar sancim çıktı ultrasonda bebek kanala inmişti yani normal doğum içinde uygunsa fakat benim bira riskli olduğu için bebeğimi riske atmamak adına sezeryan kararı verdik zorlamanın manası yok dedim benim minik ama güçlü adamım hayırlısıyla küveze alınmadı 1 gün kaldık hastahanede oda sezeryan doğumda 1 gün kalınıyor diye
gerisinide kendimi toparlim devam edeceğim
Hepinizi öpüyorum
Hayırlı sağlıklı doğumlarınız olsun
Dualarım sizinle
Karın çevresi 3 hafta gerideydi kuzumÇok şükür gözün aydın canım maşallahsağlıkla büyüt yavrunu. Müsait olursan cevaplarsın seni sezaryene zorlayan riskin neydi?
Anladım canım inşallah yaşıtlarını yakalacakKarın çevresi 3 hafta gerideydi kuzum
Çok sevindim canım. Bak korktuğun gibi olmamış kavuşmuşsun minik oğluna yanında çok şükür. Bundan sonrası hep güzel geçsin. Toparlandıktan sonra dön hemen daha burada lohusalık, diş çıkarma, ek gıda serüvenleri paylaşacağız inşallahGüzel kadınlar
Doğum hikayem özet geçiyorum gider gitmez nst aldılar sancim çıktı ultrasonda bebek kanala inmişti yani normal doğum içinde uygunsa fakat benim bira riskli olduğu için bebeğimi riske atmamak adına sezeryan kararı verdik zorlamanın manası yok dedim benim minik ama güçlü adamım hayırlısıyla küveze alınmadı 1 gün kaldık hastahanede oda sezeryan doğumda 1 gün kalınıyor diye
Hepinizi öpüyorum
Dualarım sizinle
ayy sevindim senin adina kuzumGüzel kadınlar
Hepinizi öpüyorum
Dualarım sizinle
evet canim 4 kasim daAramızda iki gün varmış sana 4 Kasım'da mi suni sancı verecekler canım
ayy benimde esim ve bir arkadasim doguma giricek . arkadasim 40-45 dk uzak mesafede. o yetisemez diye yedek baskasini buldum daha yakinda oturanDün akşam ki benim konum acaba sancım ne zaman başlicak nerde başlicak nasıl başlicak benim yanım da kim olacak beni hastaneye kim götürecek eşim ve anneme fenalıklar geldiyeter sus artık dediler
31 ekimSezeryan mı senin hangi gün doğum? Senle günlerimiz aynı. Gün belli olunca heyecan basar tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?