2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
valla bende cok duygusalim su son bir haftadir. bir yanda da endiseli ve kaygiliyim. fakat ev de annemler fln da oldugu icin surekli hastaneye kontrollere gidiyorum gunun yogun geciyor. Bazen arabada fln tek kaldigim da gozlerim doluyor hemen. bir aglasam rahatlicam galiba

Allah razı olsun canım sağ ol fazla olması daha iyi olur bizimki ucu ucuna yetti
Gözün aydın canım darısı başımıza inşallah sağ salim
Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin nasılda mis gibi kokuyordur o şimdi yerimize de öp kokla olurmu
Allah razı olsun öperim koklarim

Onu ben yaptım geçen gün sebepsiz yere bebişimin cekmecesini açıp çorapları seve seve ağladım çok iyi geldi ben gündüzleri yalnızım daha rahat oluyor duygularımı aktarmak

Maşallah kuzum boyle kolay doğum olur inşallah bizlm de bestlak damlayı önceden mi içmeye başlamıştın alalım biz de bu kadar etkiliyse
İnşallah canım benim doğumdan çıktıktan sonra 1 bardak suya 10 15 dk damlatip içtim günde 1 kere içiyorum canım

benimkiler doktor kontrollerine de geliyor benimle ilk torun aşkı
Bizimkiler de 3 buçuk 4 saat mesafedeler babam geçen rüyasında görmüş arayıp doguruyorum demişim panikle gelmeye calisiyolarmis annem diyo ki bir doğum çantası da ben yapayım arabada dursun diyor

ayin 4 unde benim dogumu baslaticaklar , mesela sabah 7 de baslatiyorlarmis, anca. gece yarisi doguruyormussun ilac etki ederse.

Gece oksitosin hormonu salgilaniyor diye sanirim cogunluk gece oluyor
Benimde sabah basladı gece doğurdum bakalım bu nezaman olcak. Suni sancıylamı başlatacaklar

Ya baska dra gidebilecek durumun olmasaydi... gecmis olsun ne kötü hissetmisindir haliyle
ağlamaktan gözlerim şişti.. gerçekten eğer kendi doktoruma gidecek gücü bulamasaydım bebeğimin anne karnında geçireceği günlerden çalmış olacaktım Allah kimseye yaşatmasın

Saat bile belli olunca ilk çocuğın verdiği heycanla arkadan sayaç açtım saat dakika sayıyor heycandan doğurcam

Zaten uyuyamadığımız için
Sezeryan mı senin hangi gün doğum? Senle günlerimiz aynı. Gün belli olunca heyecan basar tabiki

Bizimkiler de 3 buçuk 4 saat mesafedeler babam geçen rüyasında görmüş arayıp doguruyorum demişim panikle gelmeye calisiyolarmis annem diyo ki bir doğum çantası da ben yapayım arabada dursun diyor
hazirlasin vallahi, kesin bizim unuttugumuz seyleri koyar cantasina
Benimde sabah basladı gece doğurdum bakalım bu nezaman olcak. Suni sancıylamı başlatacaklar
o tarihe kadr kendisi gelmezse , evet suni sanci vericekler

Güzel kadınlar
Emzirme denemeleriyle uğraşıyoruz hayırlısıyla bunuda atlatacagiz
Doğum hikayem özet geçiyorum gider gitmez nst aldılar sancim çıktı ultrasonda bebek kanala inmişti yani normal doğum içinde uygunsa fakat benim bira riskli olduğu için bebeğimi riske atmamak adına sezeryan kararı verdik zorlamanın manası yok dedim benim minik ama güçlü adamım hayırlısıyla küveze alınmadı 1 gün kaldık hastahanede oda sezeryan doğumda 1 gün kalınıyor diye
gerisinide kendimi toparlim devam edeceğim
Hepinizi öpüyorum
Hayırlı sağlıklı doğumlarınız olsun

Dualarım sizinle

Dün akşam ki benim konum acaba sancım ne zaman başlicak nerde başlicak nasıl başlicak benim yanım da kim olacak beni hastaneye kim götürecek eşim ve anneme fenalıklar geldi yeter sus artık dediler

Çok şükür gözün aydın canım maşallah sağlıkla büyüt yavrunu. Müsait olursan cevaplarsın seni sezaryene zorlayan riskin neydi?

Çok sevindim canım. Bak korktuğun gibi olmamış kavuşmuşsun minik oğluna yanında çok şükür. Bundan sonrası hep güzel geçsin. Toparlandıktan sonra dön hemen daha burada lohusalık, diş çıkarma, ek gıda serüvenleri paylaşacağız inşallah

ayy sevindim senin adina kuzum son zamanlarda ister istemez olumsuzluga kapilmistin ama korktugub gibi olmadi cok sukue
Aramızda iki gün varmış sana 4 Kasım'da mi suni sancı verecekler canım
evet canim 4 kasim da
Dün akşam ki benim konum acaba sancım ne zaman başlicak nerde başlicak nasıl başlicak benim yanım da kim olacak beni hastaneye kim götürecek eşim ve anneme fenalıklar geldi yeter sus artık dediler
ayy benimde esim ve bir arkadasim doguma giricek . arkadasim 40-45 dk uzak mesafede. o yetisemez diye yedek baskasini buldum daha yakinda oturan

Sezeryan mı senin hangi gün doğum? Senle günlerimiz aynı. Gün belli olunca heyecan basar tabiki
31 ekim benim gün olayı karşık adet döngümden dolayı sat 6 şubat olarak kabul ediyorlar normali 8 şubat. Bi 6 diyorlar bş 8 benim sağlıktab dolayı erken alıncak sizde problem yoksa kasıma girersiniz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…