2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bacağına noldu ki
Kasik kısmından sol bacaga dogru birsk gibi agri ustune baktıkça batıyor
Doktora sormuştum fizik tedavi gerekebilir demişti sanirim agirlastikca artiyormus
Benim icin son günler bayagi zorluyor
Bakalim bugun gun alirim belki

Kasik kısmından sol bacaga dogru birsk gibi agri ustune baktıkça batıyor
Doktora sormuştum fizik tedavi gerekebilir demişti sanirim agirlastikca artiyormus
Benim icin son günler bayagi zorluyor
Bakalim bugun gun alirim belki
Çok geçmiş olsun ya son zamanlar zaten ağrılı geçiyo üstüne ekstra ağrılar binince daha bir yoruyo

Günaydın erkenci kuşlar sabahları bugün doğuracak mıyım acaba diye heyecanla uyanıyorum artık yeni doğum yapan arkadaşım çok ozleyeceksin bu günleri diyo ama ben bebişimi istiyorum bir an önce
Hayırlı sabahlar evet arkadaşın doğru söylüyo çok ozleniyo bu günler içindeki hareketler

Nasıl güzel duygular sağlıkla büyüt oğluşunu darısı başımıza inşallah

Sağlıkla büyütğn inşallah. Darısı biz kalanların başına inşallah kısa sürede doğurur ayaklanırız hemen

Günaydınn zamanında çok büyük konuşup çocuğuma ilerde seni ben doğurup büyüttüm yok şöyle acı çektim falan demicem demiştim çünkü annem bana hiç söylememiş aksine sana bakamadım demişti hep. Ama bu sıpa şimdiden canımı çıkardı her gece acaba doktoru arasak mı lara gidiyor olay bugün de doğurmadım çok şükür bi yanım da doğurup sevmek istiyor gerçi ama bu sancılar yüzünden bakımı yapılmamış halı sahaya döndüm içten

Günaydın kızlar, haftalık görüş günümüz geldi
Kaç gündür öyle halsizim ki, elim kolum kalkmıyor resmen. Bebeğimi görme heyecanı olmasa hastahaneye gidesim bile yok.
Artık kesin sezaryen derse bari gün verse de şu belirsizlikten kurtulsam diye gideceğim resmen

Maşallah kuzum boyle kolay doğum olur inşallah bizlm de bestlak damlayı önceden mi içmeye başlamıştın alalım biz de bu kadar etkiliyse

Eee son zamanlar aksiyonlu geçmezse olmaz tabi

Yok hic takmiyorum zaten kilolu biri degilim 57 ile falan hamile kaldim :) bebişler tombik olsun da bizimki elbet gider :))

Ben ikisini de gece doğurdum bunu gündüz doğurmak istiyorum ya gece dogurunca çok uykusuz kaldım da
ayin 4 unde benim dogumu baslaticaklar , mesela sabah 7 de baslatiyorlarmis, anca. gece yarisi doguruyormussun ilac etki ederse.

Gece oksitosin hormonu salgilaniyor diye sanirim cogunluk gece oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…