Kasik kısmından sol bacaga dogru birsk gibi agri ustune baktıkça batıyorBacağına noldu ki
Çok geçmiş olsun ya son zamanlar zaten ağrılı geçiyo üstüne ekstra ağrılar binince daha bir yoruyoKasik kısmından sol bacaga dogru birsk gibi agri ustune baktıkça batıyor
Doktora sormuştum fizik tedavi gerekebilir demişti sanirim agirlastikca artiyormus
Benim icin son günler bayagi zorluyor
Bakalim bugun gun alirim belki
Hayırlı sabahlar evet arkadaşın doğru söylüyo çok ozleniyo bu günler içindeki hareketlerGünaydın erkenci kuşlarsabahları bugün doğuracak mıyım acaba diye heyecanla uyanıyorum artık yeni doğum yapan arkadaşım çok ozleyeceksin bu günleri diyo ama ben bebişimi istiyorum bir an önce
Nasıl güzel duygular sağlıkla büyüt oğluşunuSelamlar herkese. Dün eve geldik .Toplam 10 kg almıştım doğumda 6 kg gitti. Doğum neredeyse 15 dakika sürdü. Doktor bebeğin yerini bulmaya çalışıyorum dedi ben çok paniktim birden bir ağlama sesi geldi dünyalar benim olduhemen yanağıma verdiler o mis kokuyu içime çektim öptüm giydirip babasına verdiler. Bende arkasına çıktım zaten hemen. Bestlak damla iyi ki almışım sütümün hem gelmesini ona bağlıyorum doğumdan sonra içtim. 2 tane 5li hastane çıkışı 3 de takım almıştım alt üst anca yetti fazla almakta fayda var kakası taştı işedu kustu derken kıyafetlerin hepsi battı 1 makine kirli çamaşırı yıkandı bile Uykuyu çok seviyor beyefendi sadece acıktığında ağlıyor, çok minicik ama dirayetli emiyor çok şükür
Sağlıkla büyütğn inşallah. Darısı biz kalanların başına inşallah kısa sürede doğurur ayaklanırız hemenSelamlar herkese. Dün eve geldik .Toplam 10 kg almıştım doğumda 6 kg gitti. Doğum neredeyse 15 dakika sürdü. Doktor bebeğin yerini bulmaya çalışıyorum dedi ben çok paniktim birden bir ağlama sesi geldi dünyalar benim olduhemen yanağıma verdiler o mis kokuyu içime çektim öptüm giydirip babasına verdiler. Bende arkasına çıktım zaten hemen. Bestlak damla iyi ki almışım sütümün hem gelmesini ona bağlıyorum doğumdan sonra içtim. 2 tane 5li hastane çıkışı 3 de takım almıştım alt üst anca yetti fazla almakta fayda var kakası taştı işedu kustu derken kıyafetlerin hepsi battı 1 makine kirli çamaşırı yıkandı bile Uykuyu çok seviyor beyefendi sadece acıktığında ağlıyor, çok minicik ama dirayetli emiyor çok şükür
Maşallah kuzum boyle kolay doğum olur inşallah bizlm de bestlak damlayı önceden mi içmeye başlamıştın alalım biz de bu kadar etkiliyseSelamlar herkese. Dün eve geldik .Toplam 10 kg almıştım doğumda 6 kg gitti. Doğum neredeyse 15 dakika sürdü. Doktor bebeğin yerini bulmaya çalışıyorum dedi ben çok paniktim birden bir ağlama sesi geldi dünyalar benim olduhemen yanağıma verdiler o mis kokuyu içime çektim öptüm giydirip babasına verdiler. Bende arkasına çıktım zaten hemen. Bestlak damla iyi ki almışım sütümün hem gelmesini ona bağlıyorum doğumdan sonra içtim. 2 tane 5li hastane çıkışı 3 de takım almıştım alt üst anca yetti fazla almakta fayda var kakası taştı işedu kustu derken kıyafetlerin hepsi battı 1 makine kirli çamaşırı yıkandı bile Uykuyu çok seviyor beyefendi sadece acıktığında ağlıyor, çok minicik ama dirayetli emiyor çok şükür
bence gece dogurcazGünaydın erkenci kuşlarsabahları bugün doğuracak mıyım acaba diye heyecanla uyanıyorum artık yeni doğum yapan arkadaşım çok ozleyeceksin bu günleri diyo ama ben bebişimi istiyorum bir an önce
Eee son zamanlar aksiyonlu geçmezse olmaz tabiGünaydınnzamanında çok büyük konuşup çocuğuma ilerde seni ben doğurup büyüttüm yok şöyle acı çektim falan demicem demiştim çünkü annem bana hiç söylememiş aksine sana bakamadım demişti hep. Ama bu sıpa şimdiden canımı çıkardı her gece acaba doktoru arasak mı lara gidiyor olay bugün de doğurmadım çok şükür bi yanım da doğurup sevmek istiyor gerçi ama bu sancılar yüzünden bakımı yapılmamış halı sahaya döndüm içten
Uyku tutmayinca insanin akli yemeye gidiyo zaten :)Dayanamadım yedim 1şu,ara gece yemelerine alıştım
Ben ikisini de gece doğurdum bunu gündüz doğurmak istiyorum ya gece dogurunca çok uykusuz kaldım dabence gece dogurcaz
Yok hic takmiyorum zaten kilolu biri degilim 57 ile falan hamile kaldim :) bebişler tombik olsun da bizimki elbet gider :))Aman 3 kilodan nolacak kafaya bile takma, elbette gider
Son zamanlar diye benim de gezesim var. Ya eve temizlik için birini çağıracaktım ama ne zaman doğum olacak belirsiz, doğumdan sonra çağırsam ne olur ki ? Çok kalabalığım yok benim. Ben eşim annem kardeşlerim falan olacak ilk günler. Kardeşlerim akşamları gelir zaten. Şimdi temizletsem ya geç olursa bebiş bi daha para vermem gerekecek. Şimdi günlük temizliğim yapılıyor zaten
ayin 4 unde benim dogumu baslaticaklar , mesela sabah 7 de baslatiyorlarmis, anca. gece yarisi doguruyormussun ilac etki ederse.Ben ikisini de gece doğurdum bunu gündüz doğurmak istiyorum ya gece dogurunca çok uykusuz kaldım da
Saat bile belli olunca ilk çocuğın verdiği heycanla arkadan sayaç açtım saat dakika sayıyor heycandan doğurcamEee son zamanlar aksiyonlu geçmezse olmaz tabi
Zaten uyuyamadığımız içinBen ikisini de gece doğurdum bunu gündüz doğurmak istiyorum ya gece dogurunca çok uykusuz kaldım da
Oksitosin hormonu genelde gece salgılanıyomus zaten normal doğumların çoğu gece gerceklesiyor. Sabahları öyle yatağına bakıyorum içinde uyuyacak diye hayal kuruyorum ya son ay psikolojisi hepsinden farklıymışbence gece dogurcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?