2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ayniyiiiz.benimde 15 subatti 23 Mart'ta keseyi gördük 10mm di. Doktor 4+6gunluk demişti
merhaba benımde sat 17 subat .gecen hafta cuma gıtmıstık karından baktı .goremedı keseyı ama normal oldugunu soyledı beta ve progestron degerler ıyı dedı.cumartesı ıcın randevu verdı kese ıcın yarından sonra ınsallah.sız vajınal ultrasonlamı gordunuz keseyı bırde hem keseyı hem bebegı gordunuzmu onu soracaktım

o nasıl dengesiz bir doktor ya seninle resmen pazarlık yapmış bazen gerçekten çok sinirleniyorum bu durumlara.. Maalesef benimde iki gündür dün bembeyaz bugün kahverengi aynı saatte akıntım geliyor. progeston içmeye yeni başladım ben de üç gündür içiyorum. bol dinlen ve çok dikkat et kendine

Yok cnm ya. 50dakika bekledik kimseyi muayeneye bile almadi. Kahve bardakları fln cikiyo içerden. Degisik birine denk geldim. Bn miayene de olmak istedim kac dra gidersem gideyim hakkim sonucta. Bi de bu rutin bakilan testler. Baska.drdan gelen tahlilleri girmem dese bile daha cok.hak verirdim kizdim gecti zaten stresten oldugunu sanmam

Yok karindan gördük. Bebekle ilgili bişey demedi yani herşey güzel iki hafta sonra gel dedi.seninki erken gebelik dedi bana. Kesen 10mm çıktı

Sorma yaa. Kimseyi muayeneye de almiyo duruyo zaten millet nasil kiziyodu. Allah düşurmesin ellerine ne diyim
Sen de dikkat et diycem de elimizden gelen pek.bisey de yok. Bebelerimizi bize bagislasin Allah saglicakla insallah

Tatlı hiç istemiyorum çikolata kola siz günüm geçmezdi şimdi gözüm görmüyor.ayran çubuk kraker tuzlu fıstık leblebi yerken buluyorum kendimi bide muz bunları yediğimde mutlu oluyorum etyemeklerini ve etin her türlüsünü yemek istiyorum ama salçalı yemek sevmiyorum yiyemiyrum.simdilik bunlar.cok sık migdem kaziniyor.tuzlu şeyler yiyince normale dönüyor.

Sorma yaa. Kimseyi muayeneye de almiyo duruyo zaten millet nasil kiziyodu. Allah düşurmesin ellerine ne diyim
Sen de dikkat et diycem de elimizden gelen pek.bisey de yok. Bebelerimizi bize bagislasin Allah saglicakla insallah
bembeyaz yazmışım sinirden dün pembe bugün kahverengi akıntım geldi dediğin gibi eldende pek bir şey gelmiyor üzülme modunu düşürme bol su içmeyi unutma

kuzu bitki çaylarından uzak dur bol ceviz avokado fındık badem ye günde iki litre su iç yeter
Sagol canim yok bitki cayi icmiyorum gecenlerde kiş cayi ve papatya cayi ictim sadece ama onu da icmeyecegim ne olur ne olmaz.Bad3m ceviz ve kuru dut da cok yiyorum bir de bol su ve folik asit. Ekmekle aram yok zaten onun disinda henuz bulanti baslamamisken rutin ogunlere devam ya merak ettigim bjr sey var 4+4 üm bu 5. Hafta mi demek oluyor?

burda bu durumu yaşayan 6 kişiyle konuştum hepimiz aynıyız kanama alanı yok kese düzgün düşük riski yok ama böyle lekelenmemiz var hepimizin pazartesi kalp atısı için randevum var onun için bile çok korkuyorum ya kötü bi haber alırsam diye

sonunda doğru yere geldim bat: 4 mart en son adet tarihi : 4 şubat kese : 11 mart kalp atışı : 19 mart tahmini doğum : 11 kasım <3

yok kuzum 4. haftanı doldurup 5 e girmek demek 4+6 dan sonra oluyor yani. şuan 4. haftanı bitirmek için gün sayıyorsun

bembeyaz yazmışım sinirden dün pembe bugün kahverengi akıntım geldi dediğin gibi eldende pek bir şey gelmiyor üzülme modunu düşürme bol su içmeyi unutma
Benim de oyleydi kahveye donunce bitti sandim iste bugun de boyle oldu. Hayirlisi artik Allah kerim. Insallah gececek

Kızlar moralim çok bozuldu. Bana hamile kalmadan önce doktor folbiol vermişti, ben onu kullandım. Hamileliğimi öğrenince de devam ettim. Şimdi başka doktorda randevum vardı. Folbiol u duyunca çok kızdı. 5mg çok fazla ve aktif değil dedi. 2 aydır kullanıyorum burada da otizme sebep oluyor yazanlar çıkmış. Çok korktum folik asit değerime bakılması için kan verdim. Pazartesi çıkacak. O zamana kadar folik asiti kestik. Çok korkuyorum ya

Ayni korku bende de var. Ilk bebegimde kalp.atisi duyamamistik kurtaj olmustum. Bugun dra giderkwn ayni seyi yasayacakmisim gibi hissettim.
Soooyle 37 38. Haftalarimiza gelelim de gecsin bu korkularimiZ insallah

kızlar belki size komik gelecek ama benim karnım şiş gibi ya ya cidden şaka yapmıyorum böyle sanki 3-4 aylık gibi sanki 9 aylıkmışım gibi bazen belimi tutup yürüyorum.

5+3 günlük bebeğim bugün özelde kontrolüm vardı . Devlet ultrason vermemişti. Geç döllenme olmuş tam ilişkiyle uyumlu . Uygulamada 6+6 çıkıyor ama.

kuzu ilk defa duydum böyle bir şey sana folbiolü verende bir doktor yani neticede nasıl bu kadar büyük bir yanlış yapmış olabilir ki

Ayni korku bende de var. Ilk bebegimde kalp.atisi duyamamistik kurtaj olmustum. Bugun dra giderkwn ayni seyi yasayacakmisim gibi hissettim.
Soooyle 37 38. Haftalarimiza gelelim de gecsin bu korkularimiZ insallah
O zamanda doğum korkularimiz baslicaK
saglikla kavuşalım insallah ya
simdiden cok uzun bi süreç gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…