2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım seninle neredeyse aynıyız. Ben de yarın 34+5 olacağım doktor kontrolüm var sana değerleri yazarım. Ama bana gayet iyi geldi 2700. Aksilik olmazsa ben de ara tatilde doğum yapacağım.
Aklinda tam tarih var mi?
Hayirlisiyla doguralim insallah
Tamam yaz yarin kontrolden cikinca

Bugun bende sahit oldum
Kisa süreli titreme geldi bana da
Saka bir yana da ilaclardandir
Bir anda olup bitecek Allahin izniyle
Tek odaklanmamiz gereken şey bebislerimize kavuşacak olmak

Kacinci haftadasin?
Aciklama yapmadi mi doktor

İlk defa böyle birsey duyuyorum sırf sezeryan yapmak için anne böyle korkutulur mu
Şikayet etmek lazım bu doktoru, anne korkudan da dogum yapabilir ne bu saçmalık

Maşallah kuzum boyle kolay doğum olur inşallah bizlm de bestlak damlayı önceden mi içmeye başlamıştın alalım biz de bu kadar etkiliyse
canım ben bestlak damlayı aldım başlasam mı diye bilemeyip bestalk istagram adresine yazdım doğumdan önce kullanayım mı diye. Doğumdan sonra kullanın öncesini önermiyoruz dediler

Benim de ayni sekilde. Sadece sol elimde vardi o yumruk yapamama, simdi sag elimde de var. Sabahlari fenayim.

Tek isteğim 5 6 cm e kadar hafif sancıyla hastaneye gidip epidural taktırmak hatta 7 cm falan olsun da epidurale hiç gerek kalmasın
Kanadadaki uygulama mükemmelmis yalnız çok iyi ya
benimde gonlumden gecen o vallahi
Bugun bende sahit oldum
Kisa süreli titreme geldi bana da
Saka bir yana da ilaclardandir
Bir anda olup bitecek Allahin izniyle
Tek odaklanmamiz gereken şey bebislerimize kavuşacak olmak
insallah ilactandir
annem de dio heycan yapma , sakin ol , tansiyonun yukselmesin fln 4 kasim da dogum icin. bende dedim sanki 10 tane dodgurdum daha oncetabiki heycanli ve endiseliyim napim yani

Belki istemediği bi gebelikte belki problem yaşadı bilemeyiz ki
Ben bildigim halde yok
tuvalete bile gidemiyorum yazanları görünce korkuyorum ben

Maşallah kadına sütün 3 ay saklandığına emin miyiz arkadaşlar

Kacinci haftadasin?
Aciklama yapmadi mi doktor
36+2ym doktor olabilir diyo. Ama yatış verdi bildiğin doğuma alacaklardı.en geç 37.haftda alınır dedi. Servise çıktım herşeye baktılar doğuma almicax sezeryani haftani beklicez dedi. Gerilik şu an sıkıntı değil dedi..ayyyyy ömründen ömür gitti sabh

olabilir tabikide o yuzden diyorum bizi neler bekliyor acaba

6 ay diye yaziyordu benim okudugum kitaplarda. az once bende ayni video yu gordummasallaj vallahi

Suyunu da ihmal etme, söylediklerinin aynısını bende yapan biriyim, 37 haftama kadar işte çalıştım sırf evde hareketsiz kalmayım diye, düşün yani. neyse az kaldı dediğimiz gibi, sonra inşallah hızlıca veririz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…