Aklinda tam tarih var mi?Canım seninle neredeyse aynıyız. Ben de yarın 34+5 olacağım doktor kontrolüm var sana değerleri yazarım. Ama bana gayet iyi geldi 2700. Aksilik olmazsa ben de ara tatilde doğum yapacağım.
Hadi bakalım güveniyorum sizeyumuşatsın şimdilik. Şuan doğurmak istemiyorum
Ben doğsun diye hergün dua ediyorumHadi bakalım güveniyorum sizeyumuşatsın şimdilik. Şuan doğurmak istemiyorum
Bugun bende sahit oldumbugun dr kontrolu icin beklerken koridorda, dogumhane den bir kadin xikti kucaginda bebegi, normal odaya goturuyorlardi. kadin ruh gibiydi, ilaclar dan mi yoksa kotu mu gecmisti bilmiyorum. bebegi oyle bir tutuyordu ki sanki ona ait degilmis gibi . korktum bende oyle ruh gibi gorunce
Bakalim ne olacak. Az kaldi dayanacagiz :)Bende aynı durumdayım
Kacinci haftadasin?Meraba .bugün kontrolüm vardı bebeğim hiiic kilo almamis 2400olmus . Doktor yatış verdi ne yapılacak bilemedim. Fakat marjinal durumum duzelmus çok şaşırdım sevndim fakat bebeğim kilo almiyo üç hafta geri dedi doktor ... Nolcak bilemedim
İlk defa böyle birsey duyuyorum sırf sezeryan yapmak için anne böyle korkutulur muBen de geçen hafta yaşadım aynısını. Çok kasılmam ve ağrım vardı, eşim kendi doktoruma gitmeden önce başka bir doktorun daha görmesini istedi ve yakın bir hastaneden hemen randevu aldı. Bebeğin suyu çok az, rahim duvarı da çok incelmiş yırtılabilir, yırtılırsa seni kurtaramayız hemen almamız lazım dediçıkmadan önce de kağıt imzalattı kendi isteğimle çıkıyorum diye. Ben çok inanmadım zaten, beni ayağına gelmiş hazır gebe olarak gördüğünü hissettim, hislerim çok kuvvetlidir ama eşim çok korktu, yolda kendi doktoruma giderken ağladı Doktorum suyuna da baktı rahim duvarına da ve suyunun da çok iyi olduğunu söyledi, hatta bir doktor daha çağırtıp ona da onaylattı. Nst de biraz sancı çıktı, hafif ateşim vardı. Kan testinde az miktarda enfeksiyon görüldü, ağrım ve kasılmalarım o yüzdenmiş. Bir gece hastanede kaldım ve şimdi ilaç kullanıp istirahat ediyorum. O doktora inansaydık bebeğim şimdi küvezde olacaktı boşu boşuna, nolacak ki en fazla 10 gün küvezde kalır diyo bi de, tamam bi sıkıntı varsa kalsın ama bi sezaryen daha yapıp para kazanıcam diye gebeyi her an seni kaybedebiliriz diye korkutmak nasıl bir mantık
canım ben bestlak damlayı aldım başlasam mı diye bilemeyip bestalk istagram adresine yazdım doğumdan önce kullanayım mı diye. Doğumdan sonra kullanın öncesini önermiyoruz dedilerMaşallah kuzum boyle kolay doğum olur inşallah bizlm de bestlak damlayı önceden mi içmeye başlamıştın alalım biz de bu kadar etkiliyse
Allahik korusun2405 gram kuzum
2 hafta daha kalsaydı 3 kg olurdu ama doğum kanalına inmişti
still tea aldım ilk annelikte faydasını görmüştüm tadı da çok güzel. rezene daha ziyade bebekte gaz için işe yarıyorHangi çayı aldınız kızlar kafam karışık son alışverişimi yapıyım
Ben bildigim halde yokHiçbirimizin yok emin olözellikle ilk kez anne olacak olanlar başimıza neler gelecek bilmiyoruz. Bilinmezlik de korkutucu oluyor
Benim de ayni sekilde. Sadece sol elimde vardi o yumruk yapamama, simdi sag elimde de var. Sabahlari fenayim.Sanırım bende 28 kilo ile doğuma gireceğimdediğin gibi önceleri şişlerim iniyordu şu an inmiyorum ağrı olarak sadece sabah uyandığımda ellerimde çok ağrı oluyor. Gün içinde geçiyor ama genel olarak ilk ellerimi yumruk yaptığımda muhteşem bir ağrı hissediyorum
benimde gonlumden gecen o vallahiTek isteğim 5 6 cm e kadar hafif sancıyla hastaneye gidip epidural taktırmakhatta 7 cm falan olsun da epidurale hiç gerek kalmasın
Kanadadaki uygulama mükemmelmis yalnız çok iyi ya
insallah ilactandirBugun bende sahit oldum
Kisa süreli titreme geldi bana da
Saka bir yana da ilaclardandir
Bir anda olup bitecek Allahin izniyle
Tek odaklanmamiz gereken şey bebislerimize kavuşacak olmak
Maşallah ona annesi o zaman sağlıkla büyüsün inşallah2405 gram kuzum
Belki istemediği bi gebelikte belki problem yaşadı bilemeyiz kibugun dr kontrolu icin beklerken koridorda, dogumhane den bir kadin xikti kucaginda bebegi, normal odaya goturuyorlardi. kadin ruh gibiydi, ilaclar dan mi yoksa kotu mu gecmisti bilmiyorum. bebegi oyle bir tutuyordu ki sanki ona ait degilmis gibi . korktum bende oyle ruh gibi gorunce
Ben bildigim halde yok
36+2ym doktor olabilir diyo. Ama yatış verdi bildiğin doğuma alacaklardı.en geç 37.haftda alınır dedi. Servise çıktım herşeye baktılar doğuma almicax sezeryani haftani beklicez dedi. Gerilik şu an sıkıntı değil dedi..ayyyyy ömründen ömür gitti sabhKacinci haftadasin?
Aciklama yapmadi mi doktor
Gözün aydın kaçıncı haftada doğdu2405 gram kuzum
olabilir tabikide o yuzden diyorum bizi neler bekliyor acabaBelki istemediği bi gebelikte belki problem yaşadı bilemeyiz ki
tuvalete bile gidemiyorum yazanları görünce korkuyorum ben
Maşallah kadınasütün 3 ay saklandığına emin miyiz arkadaşlar
Suyunu da ihmal etme, söylediklerinin aynısını bende yapan biriyim, 37 haftama kadar işte çalıştım sırf evde hareketsiz kalmayım diye, düşün yani. neyse az kaldı dediğimiz gibi, sonra inşallah hızlıca veririz inşallahBen de kendime çok çok bir kaç hafta kaldı takma kafana diyorum. Ama ciddi anlamda ödemim var yeni ayakkabı almak zorunda kaldım ayaklarım normalde 37 numara 39 numara yürüyüş ayakkabısı aldım o bile sıkmaya başladı. Tuzlu da yemiyorum ayaklarımı sürekli havaya da dikiyorum egzersiz desen başından beri düzenli yapmaya çalışıyorum atladığım zamanlarım oldu ama genel olarak hep yaptım. Vücut ödem toplamaya müsaitmiş. Ama doğumdan sonra vermeye gayret edicem
Ahaha aynenbenimde gonlumden gecen o vallahi
insallah ilactandir
annem de dio heycan yapma , sakin ol , tansiyonun yukselmesin fln 4 kasim da dogum icin. bende dedim sanki 10 tane dodgurdum daha oncetabiki heycanli ve endiseliyim napim yani
still tea aldım ilk annelikte faydasını görmüştüm tadı da çok güzel. rezene daha ziyade bebekte gaz için işe yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?