2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hic uzulme ben ilk gebeliktede boyle kilo aldim.
Tabi ki hepsi odem degil.bir kere 40 gun kanamamiz gelecek oyle dusunun.vucuttan bir can cikacak, kan cikcak, odemlerde eklenince cok hizli 15kg gidiyor ztn kalan kilolarda 7 8 ayda gitmis oluyor bile..ben 1.senede hic inmedigim kiloya dusmustum
Rejim mi yptim hayir.
Ama 9ay sisko gezmenin gaziyla ve emzirme sebebiyle daha saglikli yedim.

Canım sadece anne sütü alan bebeklerde cıvık oluyor zaten endişelenme. Kaka sayısı da günlük 1-3 arası değişiyor. Bazen 1 kez bazen de az az 2 daha yapıyor.
Bizimki çok kakalı bir bebek o halde ,mama ile öi besleniyor canım anne sütü mü ?

İnşallah dediğiniz gibi olur 15 kilosu gitse bile yeter motivasyon için. burdan zayıflayanlar da paylaşır serüvenini o günlere sağlıkla gelelim

Çok zor oluyor özellikle ben kıcımdan nefes aldığım için ama gerçekten o gün kasık ağrım olmuyor meseka işe yarıyordur inşallah başlass benimki başlardı herhalde
Hadi bakalım güveniyorum size yumuşatsın şimdilik. Şuan doğurmak istemiyorum

Canı gelmek istedimi gelir tabi başımızın üstünde yerleri var gelmek isterlerse gelsinler ama benim henüz cesaretim yok

Bizimki çok kakalı bir bebek o halde ,mama ile öi besleniyor canım anne sütü mü ?
Anne sütü alıyor canım, benim büyük oğlum nerdeyse her emmede kaka yapardı. Değişiyor bebeğe göre canım. Hatta doktor bazı bebek 10 güne kadar kaka yapmayabilir o da normal dedi
İnşallah dediğiniz gibi olur 15 kilosu gitse bile yeter motivasyon için. burdan zayıflayanlar da paylaşır serüvenini o günlere sağlıkla gelelim
Motivasyon olsun o zaman pazartesi tartıldım 14. günümdü gebelik öncesi kiloma dönmüşüm

Bende bundan almıştım duruyor evde. Ama kullanmayacağım. Sağlıklı olmadığı söyleniyor. Neye göre sağlıklı değil bilmiyorum ama mecbur kalmadıkça kullanmayacağım

Ben genel olarak tezcanli bir insanım güzel şeyler hemen olsun kafasindayim ara geçişi hiç düşünmüyorum mesela normalmiş sezaryenmis kafamda sorgulamıyorum tek gayem minisimi öpüp koklamak
bendd cok tez canliyim da , heralde beni biraz dogum korkusu sardi yani bu cektigim bazi agrilar nst de cikmazken o zanan dogum agrisi bunun kac kati olucak dusuncesi yedi beni iki gundur
Kanada da besikte hic birsey istemiyorlar.besigin kenarinda sus , aralaedan gecen ortuler fln hepsi yasak. yumusak yatak yasak. dogumdan sonra hemsire gelip seninle bebegin kalacagi yere , odasina , yatagina fln herseyine bakiyor.

Bu çok hızlı olmuş yalnız muhteşem darısı bizlere gebelik öncesi +10 kalsa ona bile razıyım zamanla veririm de şimdi hiç gitmeyecek gibi geliyor

Hiçbirimizin yok emin ol özellikle ilk kez anne olacak olanlar başimıza neler gelecek bilmiyoruz. Bilinmezlik de korkutucu oluyor
bugun dr kontrolu icin beklerken koridorda, dogumhane den bir kadin xikti kucaginda bebegi, normal odaya goturuyorlardi. kadin ruh gibiydi, ilaclar dan mi yoksa kotu mu gecmisti bilmiyorum. bebegi oyle bir tutuyordu ki sanki ona ait degilmis gibi . korktum bende oyle ruh gibi gorunce

Tek isteğim 5 6 cm e kadar hafif sancıyla hastaneye gidip epidural taktırmak hatta 7 cm falan olsun da epidurale hiç gerek kalmasın
Kanadadaki uygulama mükemmelmis yalnız çok iyi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…