2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İlk defa böyle birsey duyuyorum sırf sezeryan yapmak için anne böyle korkutulur mu
Şikayet etmek lazım bu doktoru, anne korkudan da dogum yapabilir ne bu saçmalık
Ya yanlış gördü, ya böylesi işine geldi ya da bilmiyorum, 1 haftadır hiç umursamadım kendi doktorum birşey yok diyince ama içime bi kurt düştü buraya yazınca, acaba benim doktorun görmediği bi incelme mi gördü, incelme bi kısımda olabiliyormuş. Bi arkadaşım 4. hamileliğinde son haftalar 2 hafta hastanede yatmış, her an risk var diye, 4. sezaryen ve rahmin tül gibi incelmiş, her an yırtılabilir demiş profesör , benim de 4. sezaryen.

Bana incelme var diyen doktor dedi ki plesanta ön duvar benim doktorum yarım saat sonra arka duvar dedi, dans mı ediyo bu plasenta e hangisi doğru ki ne kadar farklı baktıkları, gördüklerini farklı yorumladıkları burdan belli

Canim benim alir insallah daha bazen öyle olabilir bazen yanlış bile ölçülüyor
Suan kontroldesin zaten tekrar alırlar ultrasyona da insallah alir

Evet dogru farklı baktıkları belli
Bu durumda riske atma baska doktora da git gerekirse baska hastane hatta ben yerinde olsam devlete görünürdüm özel hastane gibi cikar amaçları yok hem tecrübeli de oluyorlar
Hayati konu var sonuçta
Yarin git gorun için rahatlasin en azından

Morm gümüş kapak kullanıyor musun kuzucuk işine yaradı mıı

olabilir tabikide o yuzden diyorum bizi neler bekliyor acaba

6 ay diye yaziyordu benim okudugum kitaplarda. az once bende ayni video yu gordummasallaj vallahi
6 ay emzirse buradaki stoğu da 5 6 ay kullansa azaltarak vıraktırsa. çocuk 1 yaşına kadar emmiş olur kendi de rahat eder.

6 ay emzirse buradaki stoğu da 5 6 ay kullansa azaltarak vıraktırsa. çocuk 1 yaşına kadar emmiş olur kendi de rahat eder.
benim arkadasim oyle yapti ama hastane tipi pompa kiraladi boyle buzluga atacagi zaman icin. onlarin motor gucu daha cok oldugundan , ev tiplerine gore yari zamanda hizlica sagdi.

Evet haklısın, benim de aklımda devlet hastanesine de bi görünmek var, karnımın bir haftadır sertleşmesi de tam geçmedi zaten, sürekli yatıştayım

Sanada hayırlı olsun tatlım benim
Amin
Doğum günlerini beraber kutlarız hayırlısıyla
Yükseleni ne oldu
Benim kuzumun Yay Yükseleni
Yay mı çok çılgın bir şey geliyor desene. Akrep yükselen yay benim oğlum yay. Feci akıllı ve çılgın oluyorlar. Hayata eğlenmek ve yemek için gelmişler. Bugün diyor ki okulda içeri zili caldigi halde ben ödev yapmak istemedigim için derse gitmedim Tenefusler çok kisaymis Çünkü okula sadece eglenmek için gidiyor.

Hala cekıyorum kızlar umarım başarabilirim lütfen dua edin herkeze tesekkur ederim alıntılıyamadım cok kotuyum
Merak ettim seni benimle aynı gün doğurmuş olman lazım .yazmamissin bundan sonra ins hayırlısıyla sende kurtulmuşsundur.

ben sağ omuz ve böğür ağrısı çekiyorum tabi bide dikiş.belden uyusmali olan sezeryanda olurmus.gazım çıktı ve büyük wcye çıktım Allah'a şükür sadece emzirirken 3 saat emip aralıklarla 3 saatte uyuyor paşamizgöğüs uclarim pertsarılık olmadı şükür bebeğim.simdilik bukadar hanımlar.

O pompaları bende duydum da herkesin kullandığı bişey olunca bana cazip gelmedi. Binbir çeşit insan var. Öyle pis kadınlar gördüm ki...
benim arkadasim oyle yapti ama hastane tipi pompa kiraladi boyle buzluga atacagi zaman icin. onlarin motor gucu daha cok oldugundan , ev tiplerine gore yari zamanda hizlica sagdi.

O pompaları bende duydum da herkesin kullandığı bişey olunca bana cazip gelmedi. Binbir çeşit insan var. Öyle pis kadınlar gördüm ki...
Tr de nasil bilmiyorum ama burda sana biberon kaplo kismini degil, motor kismini veriyorlar. parcalarini sen kendin icin aliyorsun. yani herkesin kendi sagma biberonu var.

Normal doğum yapan yok mu kızlar ya?
Sezeryan olan anneler nasılsınız nasıl hissediyorsunuz ağrınız sızınız var mı? Sütünüz geldi mi hemen?
Bugun benimde regl olacak gibi ağrım vardı.
Rabbim biz gün sayanlarıda sağ salim Akıl-aza noksanız kavuştursun minişlerimize

Benim sütüm hemen geldi doğumdan sonra bestlak damla kullandım. Ağrı var evet ama dayanılmaz değil arada birde baş ağrısı yokluyor inşallah sizlerde sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize

Hayır canım almamıştım ben . Süt çok fazla var taş gibi oldu göğüslerim sağıp buzluğa atmayı düşünüyorum
Masaj yap canım benim mastit falan olma Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…