Ben bir video izledim ebe diyorki normsl ya da sezeryanın sütle alakası yok bebek doğduğu an ve göğüs koyulduğu an başlar süt gelmeye deniliyor o yüzden ten tene temas cok önemliymişNormal doğum yapan yok mu kızlar ya?
Sezeryan olan anneler nasılsınız nasıl hissediyorsunuz ağrınız sızınız var mı? Sütünüz geldi mi hemen?
Bugun benimde regl olacak gibi ağrım vardı.
Rabbim biz gün sayanlarıda sağ salim Akıl-aza noksanız kavuştursun minişlerimize
evet kuzum , birde plesanta zaten vucuttan ayrilinca uyariliyormus sut bezleri .Ben bir video izledim ebe diyorki normsl ya da sezeryanın sütle alakası yok bebek doğduğu an ve göğüs koyulduğu an başlar süt gelmeye deniliyor o yüzden ten tene temas cok önemliymiş
Kıyamam Allah yardımcın olsun az olmasında kötü çok olması da inşallah alışacaksın bu duruma daPompa almaya gitti eşim çok fena insan tasiyamiyor bile
Ben mesela bunu stres yapıyordum ama hiçte gerek yokmuşevet kuzum , birde plesanta zaten vucuttan ayrilinca uyariliyormus sut bezleri .
Ben de hastane tipi kiraladım herkesin kullandığı kısım, yani biberon ve göğse yerleşen pompayı sıfır alıyorsun sadece makineyi kiralıyorsun. Yani tenine değen kısmı sana özel oluyorO pompaları bende duydum da herkesin kullandığı bişey olunca bana cazip gelmedi. Binbir çeşit insan var. Öyle pis kadınlar gördüm ki...
Tr de nasil bilmiyorum ama burda sana biberon kaplo kismini degil, motor kismini veriyorlar. parcalarini sen kendin icin aliyorsun. yani herkesin kendi sagma biberonu var.
Biliyorum onu da işte hastaneye karşı zaten fobim var o motordan bakteriler yayılarak geliyor bana göreBen de hastane tipi kiraladım herkesin kullandığı kısım, yani biberon ve göğse yerleşen pompayı sıfır alıyorsun sadece makineyi kiralıyorsun. Yani tenine değen kısmı sana özel oluyor
bende senin gibiydim. Ekim annelerinde sormustum onlar soylemistiBen mesela bunu stres yapıyordum ama hiçte gerek yokmuş
anladim kuzum. sende kendine guclu bir makina alirsin. zaten degee kaybetmiyor oyle seyler. sonra sataesin dolaptan flnBiliyorum onu da işte hastaneye karşı zaten fobim var o motordan bakteriler yayılarak geliyor bana göreve cidden çok pis kadınlar gördüm midem kaldırmaz.
Mesela bir şey daha öğrendim bebek ağzını açtığında hemen memeyi vermemek lazımmış göğüs ucunu burnu ve dudağın arasına sürttüğümüzde daha çok ağzını acıyormuş hem daha güzel kavrıyor hemde emme refleksi gelişiyormuş ebe videoları sağolsunbende senin gibiydim. Ekim annelerinde sormustum onlar soylemisti
simdiki korkum ya emmezse
bence anneligin yaninda kaygi bozuklugu tedavisi bedava olmali devlet tarafindan
oo super bilgiMesela bir şey daha öğrendim bebek ağzını açtığında hemen memeyi vermemek lazımmış göğüs ucunu burnu ve dudağın arasına sürttüğümüzde daha çok ağzını acıyormuş hem daha güzel kavrıyor hemde emme refleksi gelişiyormuş ebe videoları sağolsun
Allah hayirli ugurlu etsinGüzel kadınlar
Emzirme denemeleriyle uğraşıyoruz hayırlısıyla bunuda atlatacagiz
Doğum hikayem özet geçiyorum gider gitmez nst aldılar sancim çıktı ultrasonda bebek kanala inmişti yani normal doğum içinde uygunsa fakat benim bira riskli olduğu için bebeğimi riske atmamak adına sezeryan kararı verdik zorlamanın manası yok dedim benim minik ama güçlü adamım hayırlısıyla küveze alınmadı 1 gün kaldık hastahanede oda sezeryan doğumda 1 gün kalınıyor diye
gerisinide kendimi toparlim devam edeceğim
Hepinizi öpüyorum
Hayırlı sağlıklı doğumlarınız olsun
Dualarım sizinle
Lansinoh aldım zaten. Kuzenimde avent vardı onu verim diye ısrar etti almadım.anladim kuzum. sende kendine guclu bir makina alirsin. zaten degee kaybetmiyor oyle seyler. sonra sataesin dolaptan fln
Ben de bir sorucam belki fiş olmadan kabul ederlerBenim fiş duruyor canım sordum bim e ürünü görmemiz lazım yardımcı oluruz dediler bakalım akşam eşimle götüreceğiz
Ben İnstagramda ebe.tulinbulur adlı hesabı takip ediyorum. Hem çok tatlı bir kadın hem de çok güzel faydalı bilgiler veriyorBen bir video izledim ebe diyorki normsl ya da sezeryanın sütle alakası yok bebek doğduğu an ve göğüs koyulduğu an başlar süt gelmeye deniliyor o yüzden ten tene temas cok önemliymiş
Diyetisyenin önerdilklerini bize de yazabilir misin canımBende lohusa diyetine başlıyorum kuzu bugünden itibaren diyetisyen eşliğinde
Evet onuda söyledi gerçekten insanlar bize gereksiz bilgiler vereceğine böyle şeyler söyleseleer strese girmeyeceğizoo super bilgi
bende okuduklarim da hep , alt damaktan memeyi kavratmak gerektigini okudum. sadece ucunu degilde o kahve rengi bolgeyi komple agzina almasi lazimmis
Maşallah hemencecik kavuş inşallah bebişlereEpidural sezeryan ile 35+5te doğurdum, minnoşlarım hala küvözde beni emmediler daha ama doğurduğum günün akşamından beri sağıyorum hastane tipi ve lansinoh tekli elektrikli ile ayrıca ertesi gün bestlak ve still teeye başladım Allah'a şükür çocuklarıma her gün götürüyorum sütümü kalanı da buzluğa koymaya başladımbestlak günde 2 kere 20şer damla kullanıyorum çayı da günde bir fincan içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?