2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben bir video izledim ebe diyorki normsl ya da sezeryanın sütle alakası yok bebek doğduğu an ve göğüs koyulduğu an başlar süt gelmeye deniliyor o yüzden ten tene temas cok önemliymiş

Ben bir video izledim ebe diyorki normsl ya da sezeryanın sütle alakası yok bebek doğduğu an ve göğüs koyulduğu an başlar süt gelmeye deniliyor o yüzden ten tene temas cok önemliymiş
evet kuzum , birde plesanta zaten vucuttan ayrilinca uyariliyormus sut bezleri .

Pompa almaya gitti eşim çok fena insan tasiyamiyor bile
Kıyamam Allah yardımcın olsun az olmasında kötü çok olması da inşallah alışacaksın bu duruma da ultrason fotoğrafına benziyor mu birde karnındakiyle aynı mı hareketleri

O pompaları bende duydum da herkesin kullandığı bişey olunca bana cazip gelmedi. Binbir çeşit insan var. Öyle pis kadınlar gördüm ki...
Ben de hastane tipi kiraladım herkesin kullandığı kısım, yani biberon ve göğse yerleşen pompayı sıfır alıyorsun sadece makineyi kiralıyorsun. Yani tenine değen kısmı sana özel oluyor

Tr de nasil bilmiyorum ama burda sana biberon kaplo kismini degil, motor kismini veriyorlar. parcalarini sen kendin icin aliyorsun. yani herkesin kendi sagma biberonu var.

Ben de hastane tipi kiraladım herkesin kullandığı kısım, yani biberon ve göğse yerleşen pompayı sıfır alıyorsun sadece makineyi kiralıyorsun. Yani tenine değen kısmı sana özel oluyor
Biliyorum onu da işte hastaneye karşı zaten fobim var o motordan bakteriler yayılarak geliyor bana göre ve cidden çok pis kadınlar gördüm midem kaldırmaz.

Biliyorum onu da işte hastaneye karşı zaten fobim var o motordan bakteriler yayılarak geliyor bana göre ve cidden çok pis kadınlar gördüm midem kaldırmaz.
anladim kuzum. sende kendine guclu bir makina alirsin. zaten degee kaybetmiyor oyle seyler. sonra sataesin dolaptan fln

bende senin gibiydim. Ekim annelerinde sormustum onlar soylemisti
simdiki korkum ya emmezse
bence anneligin yaninda kaygi bozuklugu tedavisi bedava olmali devlet tarafindan
Mesela bir şey daha öğrendim bebek ağzını açtığında hemen memeyi vermemek lazımmış göğüs ucunu burnu ve dudağın arasına sürttüğümüzde daha çok ağzını acıyormuş hem daha güzel kavrıyor hemde emme refleksi gelişiyormuş ebe videoları sağolsun

oo super bilgi
bende okuduklarim da hep , alt damaktan memeyi kavratmak gerektigini okudum. sadece ucunu degilde o kahve rengi bolgeyi komple agzina almasi lazimmis

Allah hayirli ugurlu etsin

Ben İnstagramda ebe.tulinbulur adlı hesabı takip ediyorum. Hem çok tatlı bir kadın hem de çok güzel faydalı bilgiler veriyor

Epidural sezeryan ile 35+5te doğurdum, minnoşlarım hala küvözde beni emmediler daha ama doğurduğum günün akşamından beri sağıyorum hastane tipi ve lansinoh tekli elektrikli ile ayrıca ertesi gün bestlak ve still teeye başladım Allah'a şükür çocuklarıma her gün götürüyorum sütümü kalanı da buzluğa koymaya başladım bestlak günde 2 kere 20şer damla kullanıyorum çayı da günde bir fincan içiyorum

Kızlar bebeğimi gördüm 36+1 nst de sancım çıkmadı. Çatı muayenesi oldum 2,5 cm açıklığım var. Geçen hafta sezaryen diye konuşmuştuk doktorla. Dedim hocam psikolojim iyi değildi çok ağrım vardı. Nst de ağrın çıkmamıştı dedi bilmiyorum diyince gel bi çatı muayenesi yapalım dedi. Açıklığı görünce normal doğum için plan yaptık egzersiz ve hurma diyetine devam edicem. 39. Haftayı göremeye biliriz dedi. Suyu sınırda çıktı.
Yalnız kızlar muayeneden çıktığımdan beri kanamam var ne zaman geçer acaba

oo super bilgi
bende okuduklarim da hep , alt damaktan memeyi kavratmak gerektigini okudum. sadece ucunu degilde o kahve rengi bolgeyi komple agzina almasi lazimmis
Evet onuda söyledi gerçekten insanlar bize gereksiz bilgiler vereceğine böyle şeyler söyleseleer strese girmeyeceğiz

Maşallah hemencecik kavuş inşallah bebişlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…