2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bugünde doğurmadan geri geldim
Ne muayenede ne nst de hiçbir sıkıntı yok ama birde bana sorsunlar
Kaç haftalıksın canım. Hurma çok güzel açılma yapıyor. Ben 3 gündür düzenli yiyorum ve egzersizlerimi ayarladım 2 buçuk cm açıklığım çıktı 36+1 im şu an.

Yaa inşallah biran önce sağlıcakla kavuşursun bebeciklerine ve birlikte sağlıcakla evinize çıkarsınız

Kızlar bide ne kadar doğru yanlış bilmem ama bebeğe en çok nazar deydiren kişi annesi olurmuş o yüzden nazar boncuğundan ziyade yakasına renkli bir kurdele takılırsa ilk göz teması oraya olurmuş,

Evet canım bir hafta kaka yapmıyordu kuzenimin çocuğu anne sütü ile besleniyordu ve normal demişti günde on kere yapması da normalmiş Bugün yine doktora gittik biz ya kilo almamış dedi ama biz evde tartmıştık hassas tartı ile almış görünüyordu içime kurt düştü tam bugün ilk defa mememi tutmuştu silikon uçsuz ama yine biberonla sağım yapmaya başladım sanki biberon alıyor da acıkmayınxa asla me biberon ne meme alıyo

Bende 37+5 te 2,75cm acilma vardi.
doktorun birsey dedi mi ne kadar surede normal dogum gerceklesir vs diye..
Ben cmt gunu yasadim bunu o gun dogurrum heralde dedim ama 5 gun gecti...
Kanamam var demisin sumuksuz akintili kirmizi kan ise nisan oluyor o

Kaç haftalıksın canım. Hurma çok güzel açılma yapıyor. Ben 3 gündür düzenli yiyorum ve egzersizlerimi ayarladım 2 buçuk cm açıklığım çıktı 36+1 im şu an.
Yok yok ben açılma olsun istemiyorum kasım 1 e kadar beklesin sonra sezaryen
Kendi doktorum hastanede yok onu beklemek istiyorum başka doktor asla istemiyorum
38+1 bugun itibariyle
Ful yatıyorum yürümüyorum bile belki açılmam olur diye

Canım senin doğumun başlamış sanki tecrübeli anneler daha iyi bilir ama..kanamayı doktorun elle muayenesi başlatmış olabilir sancılarını takip et sıklaşırsa hastaneye git mutlaka normal doğum illa 39 40 ları bekleyecek diye bişey yok bebişin kararını verdi belki geliyor

M mabel63 canım çok takip edemiyorum ben de bebek hastane olayları vs git gel uğraşmaktan ,bugün biberonla beslediğini yazmıştın ya onun sebebi neydi ben de bugün tekrar sağıma geçtim de halbuki işk defa bugün 3 kere kendi göğsümden beslenebilmişyi normalde silikon uçla tutabiliyor ama doktor kilo almamış dedi birkaç gündür hemen panikledim tabii gerçi biz evde tarttık farklı çıkıyor ama yine de risk alamadım bugün ilk defa memeyi tutabilmesi ve benim tekrar biberona başlamam bir tezat ben oldu ,karma şekilde yapmaya çalışacağım ,emdiğinde de ne kadar içti anlaşılmıyor

Kanama niye oluyor ki? Bi de elle yapıyor demi doktor. Geriliyorum düşününce acıyor mu?

2,5. Cm acilma olmusya öncesinde hissettinizmi agriniz oldumu

Neden kanama oldu ki. Çatı muayenesi zor mu geçiyor. Bir de çatı muayenesinden sonra genelde doğum başlıyor falan diyenler de oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…