Bende bu bilgileri ondan edindim YouTube videosunda dinledimBen İnstagramda ebe.tulinbulur adlı hesabı takip ediyorum. Hem çok tatlı bir kadın hem de çok güzel faydalı bilgiler veriyor
Kaç haftalıksın canım. Hurma çok güzel açılma yapıyor. Ben 3 gündür düzenli yiyorum ve egzersizlerimi ayarladım 2 buçuk cm açıklığım çıktı 36+1 im şu an.Bugünde doğurmadan geri geldim
Ne muayenede ne nst de hiçbir sıkıntı yok ama birde bana sorsunlar
Yaa inşallah biran önce sağlıcakla kavuşursun bebeciklerine ve birlikte sağlıcakla evinize çıkarsınızEpidural sezeryan ile 35+5te doğurdum, minnoşlarım hala küvözde beni emmediler daha ama doğurduğum günün akşamından beri sağıyorum hastane tipi ve lansinoh tekli elektrikli ile ayrıca ertesi gün bestlak ve still teeye başladım Allah'a şükür çocuklarıma her gün götürüyorum sütümü kalanı da buzluğa koymaya başladımbestlak günde 2 kere 20şer damla kullanıyorum çayı da günde bir fincan içiyorum
Ay o kadın içimi çok rahatlatıyorBende bu bilgileri ondan edindim YouTube videosunda dinledim
Keşke bütün doktorlar ebeler böyle işini sevse dr kağan ve tülin ebe büyük nimetlerAy o kadın içimi çok rahatlatıyordinledikçe yapabilirim gibi geliyor
Evet canım bir hafta kaka yapmıyordu kuzenimin çocuğu anne sütü ile besleniyordu ve normal demişti günde on kere yapması da normalmişAnne sütü alıyor canım, benim büyük oğlum nerdeyse her emmede kaka yapardı. Değişiyor bebeğe göre canım. Hatta doktor bazı bebek 10 güne kadar kaka yapmayabilir o da normal dedi
Motivasyon olsun o zaman pazartesi tartıldım 14. günümdü gebelik öncesi kiloma dönmüşüm
Ahh canım yaaa teşekkürlerMaşallah hemencecik kavuş inşallah bebişlere
Bende 37+5 te 2,75cm acilma vardi.Kızlar bebeğimi gördüm 36+1 nst de sancım çıkmadı. Çatı muayenesi oldum2,5 cm açıklığım var. Geçen hafta sezaryen diye konuşmuştuk doktorla. Dedim hocam psikolojim iyi değildi çok ağrım vardı. Nst de ağrın çıkmamıştı dedi bilmiyorum diyince gel bi çatı muayenesi yapalım dedi. Açıklığı görünce normal doğum için plan yaptık egzersiz ve hurma diyetine devam edicem. 39. Haftayı göremeye biliriz dedi. Suyu sınırda çıktı.
Yalnız kızlar muayeneden çıktığımdan beri kanamam varne zaman geçer acaba
Amiini inşallah sizler böyle yazdıkca için kıpır kıpır oluyorAhh canım yaaa teşekkürlersende, sizlerde inşallah sağlıkla doğurun, kucaklayın
İnşallah inşallah, hepimiz sağlıcakla kucaklayalımYaa inşallah biran önce sağlıcakla kavuşursun bebeciklerine ve birlikte sağlıcakla evinize çıkarsınız
Ahhh, bir de kokusunu içine çekince o kıpırtı hiçç durmayacak artıkA
Amiini inşallah sizler böyle yazdıkca için kıpır kıpır oluyor
Yok yok ben açılma olsun istemiyorumKaç haftalıksın canım. Hurma çok güzel açılma yapıyor. Ben 3 gündür düzenli yiyorum ve egzersizlerimi ayarladım 2 buçuk cm açıklığım çıktı 36+1 im şu an.
Canım senin doğumun başlamış sanki tecrübeli anneler daha iyi bilir ama..kanamayı doktorun elle muayenesi başlatmış olabilir sancılarını takip et sıklaşırsa hastaneye git mutlaka normal doğum illa 39 40 ları bekleyecek diye bişey yok bebişin kararını verdi belki geliyorKızlar bebeğimi gördüm 36+1 nst de sancım çıkmadı. Çatı muayenesi oldum2,5 cm açıklığım var. Geçen hafta sezaryen diye konuşmuştuk doktorla. Dedim hocam psikolojim iyi değildi çok ağrım vardı. Nst de ağrın çıkmamıştı dedi bilmiyorum diyince gel bi çatı muayenesi yapalım dedi. Açıklığı görünce normal doğum için plan yaptık egzersiz ve hurma diyetine devam edicem. 39. Haftayı göremeye biliriz dedi. Suyu sınırda çıktı.
Kanama niye oluyor ki? Bi de elle yapıyor demi doktor. Geriliyorum düşününce acıyor mu?Kızlar bebeğimi gördüm 36+1 nst de sancım çıkmadı. Çatı muayenesi oldum2,5 cm açıklığım var. Geçen hafta sezaryen diye konuşmuştuk doktorla. Dedim hocam psikolojim iyi değildi çok ağrım vardı. Nst de ağrın çıkmamıştı dedi bilmiyorum diyince gel bi çatı muayenesi yapalım dedi. Açıklığı görünce normal doğum için plan yaptık egzersiz ve hurma diyetine devam edicem. 39. Haftayı göremeye biliriz dedi. Suyu sınırda çıktı.
banada arkadasim avent verdi ama biriktirmek istersem ilerde kiralarim ama sanmiormLansinoh aldım zaten. Kuzenimde avent vardı onu verim diye ısrar etti almadım.
2,5. Cm acilma olmusya öncesinde hissettinizmi agriniz oldumuKızlar bebeğimi gördüm 36+1 nst de sancım çıkmadı. Çatı muayenesi oldum2,5 cm açıklığım var. Geçen hafta sezaryen diye konuşmuştuk doktorla. Dedim hocam psikolojim iyi değildi çok ağrım vardı. Nst de ağrın çıkmamıştı dedi bilmiyorum diyince gel bi çatı muayenesi yapalım dedi. Açıklığı görünce normal doğum için plan yaptık egzersiz ve hurma diyetine devam edicem. 39. Haftayı göremeye biliriz dedi. Suyu sınırda çıktı.
Yalnız kızlar muayeneden çıktığımdan beri kanamam varne zaman geçer acab
Neden kanama oldu ki. Çatı muayenesi zor mu geçiyor. Bir de çatı muayenesinden sonra genelde doğum başlıyor falan diyenler de oluyorKızlar bebeğimi gördüm 36+1 nst de sancım çıkmadı. Çatı muayenesi oldum2,5 cm açıklığım var. Geçen hafta sezaryen diye konuşmuştuk doktorla. Dedim hocam psikolojim iyi değildi çok ağrım vardı. Nst de ağrın çıkmamıştı dedi bilmiyorum diyince gel bi çatı muayenesi yapalım dedi. Açıklığı görünce normal doğum için plan yaptık egzersiz ve hurma diyetine devam edicem. 39. Haftayı göremeye biliriz dedi. Suyu sınırda çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?