İlk hamilelikte biraz beklete bilir annesiAyybenim Miniş ne zaman gelir acaba
Evet bende kız bebek bekliyorumSizde mi kız bebek bekliyorsunuz
Ben de çok merak ediyorumMerak ettim seni benimle aynı gün doğurmuş olman lazım .yazmamissin bundan sonra ins hayırlısıyla sende kurtulmuşsundur.
ben sağ omuz ve böğür ağrısı çekiyorum tabi bide dikiş.belden uyusmali olan sezeryanda olurmus.gazım çıktı ve büyük wcye çıktım Allah'a şükür sadece emzirirken 3 saat emip aralıklarla 3 saatte uyuyor paşamizgöğüs uclarim pert sarılık olmadı şükür bebeğim.simdilik bukadar hanımlar.
Yok kız bilmemek daha iyi emin olHiçbirimizin yok emin olözellikle ilk kez anne olacak olanlar başimıza neler gelecek bilmiyoruz. Bilinmezlik de korkutucu oluyor
Evet ya son zamanlarda öyle oluyo normalde insan biran önce doğurmak istiyo ama ben diğerlerinde öyleydim bunda değilimBen doğsun diye hergün dua ediyorumkesin benden önce doğurursun
Benim bebeklerim çok küçük ve güçsüzdü çıktığında hiç ememiyorlardı bana direk sağıp ver risk alma dediler yoğun bakım hemşireleri ben de biberonla verdim geri girmesinler diye korkuma. Bence sen öyle bişey yapacaksan bile kaşık biberon kullan, normal biberon kullanırsan dönüşü pek olmuyor. Bebeğin alışmış ne güzel unutmasın memeyi. Ben de memeye dönme için araştırmalar yapıyorum önce biberonu unutturmak için kaşık biberona geçiriyorlarmış sanırım bi danışmanlık alcam şu doktora git gellerimi bitireyim hayırlısıyla. Artık güçlendiler isteseler emebiliyorlar çok nadir de olsa ama hemen pes edip ağlamaya başlıyorlar ağızlarına süt dökülmesine rağmen.M mabel63 canım çok takip edemiyorum ben de bebek hastane olayları vs git gel uğraşmaktan ,bugün biberonla beslediğini yazmıştın ya onun sebebi neydi ben de bugün tekrar sağıma geçtim de halbuki işk defa bugün 3 kere kendi göğsümden beslenebilmişyi normalde silikon uçla tutabiliyor ama doktor kilo almamış dedi birkaç gündür hemen panikledim tabii gerçi biz evde tarttık farklı çıkıyor ama yine de risk alamadım bugün ilk defa memeyi tutabilmesi ve benim tekrar biberona başlamam bir tezat ben oldu ,karma şekilde yapmaya çalışacağım ,emdiğinde de ne kadar içti anlaşılmıyor
Ay bugün yürüyüşe çıktım 4km yürüdüm bir sancı girdi alt tarafıma sanki bir tık daha aşağı indi gibi geldi hala taş gibi karnımin alt tarafı sızlıyorİlk hamilelikte biraz beklete bilir annesibenim ilki 39da geldi
Siz iyi olunda canım düzene oturunca dönersin inşallah. Tek başına bakmak zordur tahmin ederim ama yalnız değilsin bunu unutma ilk haftadan sonra ben de tek bakacağım. İnşallah burada birbirimizi destekliyeceğiz kafanı dağıtmak istediğin zaman gel
Derin dondurucuda 3ayBelki istemediği bi gebelikte belki problem yaşadı bilemeyiz ki
tuvalete bile gidemiyorum yazanları görünce korkuyorum ben
Maşallah kadınasütün 3 ay saklandığına emin miyiz arkadaşlar
Yaa hadi inşallah o zaman dediğin gibi sürekli dinlen gönlünce olsunYok yok ben açılma olsun istemiyorumkasım 1 e kadar beklesin sonra sezaryen
Kendi doktorum hastanede yok onu beklemek istiyorum başka doktor asla istemiyorum
38+1 bugun itibariyle
Ful yatıyorum yürümüyorum bile belki açılmam olur diye
Evet doktor ben seni muayene ettiğim için kanaman olacak dedi ne zaman geçer dedim bi şey demedi. Bebeğimin kafasına dokundu. Bebek çok yakın dedi. 2800 gr biraz daha beklerse güzel olur dedi 39. Haftayı da beklemez dedi. Ama hamileliğim boyunca ilk defa kanamamı görüyorum o da biraz etkiliyor beni bakalım ne zaman geçecekCanım senin doğumun başlamış sanki tecrübeli anneler daha iyi bilir ama..kanamayı doktorun elle muayenesi başlatmış olabilir sancılarını takip et sıklaşırsa hastaneye git mutlaka normal doğum illa 39 40 ları bekleyecek diye bişey yok bebişin kararını verdi belki geliyor
Çatı muayenesini eli ile yaptı önce tek parmakla kontrol etti sonra 2 parmakla vajina da iç tarafları kontrol ediyor. İşin açığı bende çok geriliyordum ancak beklediğim gibi olmadı ağrı eşiğim yüksek benim bi de düşünce olarak kendimi hazırlamıştım onun da etkisi oldu. Doktorum bile gayet rahatsın bu bile çok güzel dedi. Egzersizlere devam edicem.Kanama niye oluyor ki? Bi de elle yapıyor demi doktor. Geriliyorum düşününce acıyor mu?
Canim benim çok geçmiş olsun bebisin kaç kg doğdu bende yarın sabah doğum yapacağım inşallahAmeliyathanede hiç korkmadım tatlım o belden ignede hiç ağrımadı vurduğu yerdede ağrı yok önce çok korkmuştum ama damar yolu açılan yerden daha iyiydi hiç acı sizi yok
O uyusmada 6 saat sonra geçti sonra yürüttüler biraz zorladi ama korseyi takınca tek yürüdüm yardımsız
Bebegin kafasina kdr dokunabildiyse senin dogum baya yaklasmis demek ki. Sancin baslarsa riske girme hic git hastaneyeEvet doktor ben seni muayene ettiğim için kanaman olacak dedi ne zaman geçer dedim bi şey demedi. Bebeğimin kafasına dokundu. Bebek çok yakın dedi. 2800 gr biraz daha beklerse güzel olur dedi 39. Haftayı da beklemez dedi. Ama hamileliğim boyunca ilk defa kanamamı görüyorum o da biraz etkiliyor beni bakalım ne zaman geçecek
Şöyle arada belime zonklar şekilde ağrılar giriyor geçen hafta cuma günü doktoruma söylemiştim nst ye girdim çıktım sonucuna baktı Bana da sancın ya da ağrın görünmüyor dedi. Agrılarının da olması normal yükün ağırlaşıyor demişti. Bugün de nst de sancı ya da ağrı çıkmadı. Benim istemim üzerine muayene kararı aldı. Sonra işte Her an hazırlıklı ol dedi. Ama benim ağrım durulmayacak gibi değil sızlar gibi hafif hafif zonklar gibi bir ağrı arada gelip gidiyor. Yürürken çoğalıyor2,5. Cm acilma olmusya öncesinde hissettinizmi agriniz oldumu
Bende kanamam tam başlayana kadar evde durayım diyordum ama beklemeden giderim artıkBebegin kafasina kdr dokunabildiyse senin dogum baya yaklasmis demek ki. Sancin baslarsa riske girme hic git hastaneye
Kontrolün ne zaman biliyorum canım ama yürürken benim de alt karnıma ağrı giriyorAy bugün yürüyüşe çıktım 4km yürüdüm bir sancı girdi alt tarafıma sanki bir tık daha aşağı indi gibi geldi hala taş gibi karnımin alt tarafı sızlıyor
Kanama artacak diye.bisey yok ki muayeneden kanama olduysa dogumla ilgisi yoksa gittikce azalir. Benim damla damla kanamam geliyodu sabah ona uyandim. Dra gittim yumusama var dogum baslamis dedi yatis vermistiBende kanamam tam başlayana kadar evde durayım diyordum ama beklemeden giderim artık
Neden erken alıyorlar canim senin benimde yarın doğum kismetseMerhaba kizlar. Ben de bugün kontrole gittim gelişim geriliği vardı. Bu kontrolde 36+6da 2600gr olmuş. Yine 2500i geçmiş diye sevindim. Cuma günü doğum olacak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?