2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben de çok merak ediyorum OKYANUS302 umarım her şey yolundadır ve iyisinizdir. İstediğin gibi gerçekleşmiştir doğumun

Benim bebeklerim çok küçük ve güçsüzdü çıktığında hiç ememiyorlardı bana direk sağıp ver risk alma dediler yoğun bakım hemşireleri ben de biberonla verdim geri girmesinler diye korkuma. Bence sen öyle bişey yapacaksan bile kaşık biberon kullan, normal biberon kullanırsan dönüşü pek olmuyor. Bebeğin alışmış ne güzel unutmasın memeyi. Ben de memeye dönme için araştırmalar yapıyorum önce biberonu unutturmak için kaşık biberona geçiriyorlarmış sanırım bi danışmanlık alcam şu doktora git gellerimi bitireyim hayırlısıyla. Artık güçlendiler isteseler emebiliyorlar çok nadir de olsa ama hemen pes edip ağlamaya başlıyorlar ağızlarına süt dökülmesine rağmen.

İlk hamilelikte biraz beklete bilir annesi benim ilki 39da geldi
Ay bugün yürüyüşe çıktım 4km yürüdüm bir sancı girdi alt tarafıma sanki bir tık daha aşağı indi gibi geldi hala taş gibi karnımin alt tarafı sızlıyor

Yaa hadi inşallah o zaman dediğin gibi sürekli dinlen gönlünce olsun

Evet doktor ben seni muayene ettiğim için kanaman olacak dedi ne zaman geçer dedim bi şey demedi. Bebeğimin kafasına dokundu. Bebek çok yakın dedi. 2800 gr biraz daha beklerse güzel olur dedi 39. Haftayı da beklemez dedi. Ama hamileliğim boyunca ilk defa kanamamı görüyorum o da biraz etkiliyor beni bakalım ne zaman geçecek

Kanama niye oluyor ki? Bi de elle yapıyor demi doktor. Geriliyorum düşününce acıyor mu?
Çatı muayenesini eli ile yaptı önce tek parmakla kontrol etti sonra 2 parmakla vajina da iç tarafları kontrol ediyor. İşin açığı bende çok geriliyordum ancak beklediğim gibi olmadı ağrı eşiğim yüksek benim bi de düşünce olarak kendimi hazırlamıştım onun da etkisi oldu. Doktorum bile gayet rahatsın bu bile çok güzel dedi. Egzersizlere devam edicem.

Canim benim çok geçmiş olsun bebisin kaç kg doğdu bende yarın sabah doğum yapacağım inşallah

Bebegin kafasina kdr dokunabildiyse senin dogum baya yaklasmis demek ki. Sancin baslarsa riske girme hic git hastaneye

2,5. Cm acilma olmusya öncesinde hissettinizmi agriniz oldumu
Şöyle arada belime zonklar şekilde ağrılar giriyor geçen hafta cuma günü doktoruma söylemiştim nst ye girdim çıktım sonucuna baktı Bana da sancın ya da ağrın görünmüyor dedi. Agrılarının da olması normal yükün ağırlaşıyor demişti. Bugün de nst de sancı ya da ağrı çıkmadı. Benim istemim üzerine muayene kararı aldı. Sonra işte Her an hazırlıklı ol dedi. Ama benim ağrım durulmayacak gibi değil sızlar gibi hafif hafif zonklar gibi bir ağrı arada gelip gidiyor. Yürürken çoğalıyor

Benim de ara ara alttan vajinadan elektrik carpmasi gibi agrim oluyo sonrasinda da hani yara iyilesirken kasinir ya oyle.bi.his oluyo.
Benim kurtaj sonrasi rahim agzim kapanmisti regl olamiyodum dr orayi bi aletle acmisti o.zmn da ayni.bu elektrik carpmasini hissetmistim. Ben de acaba acilma mi basliyo diye merak ediyorum

Ay bugün yürüyüşe çıktım 4km yürüdüm bir sancı girdi alt tarafıma sanki bir tık daha aşağı indi gibi geldi hala taş gibi karnımin alt tarafı sızlıyor
Kontrolün ne zaman biliyorum canım ama yürürken benim de alt karnıma ağrı giriyor

Bende kanamam tam başlayana kadar evde durayım diyordum ama beklemeden giderim artık
Kanama artacak diye.bisey yok ki muayeneden kanama olduysa dogumla ilgisi yoksa gittikce azalir. Benim damla damla kanamam geliyodu sabah ona uyandim. Dra gittim yumusama var dogum baslamis dedi yatis vermisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…