- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
Ben tüp bebek tedavisi gördüm ilk bebeklerim olucak inşallah ilk oldugu içinde biraz fazla korku var o en erkende o güne randevu buldum zamanda hiç geçmiyor her sabah uyanıyorum inşallah bugün leke durmuştur diye ama hemen yine geliyo geceleri adet oldugumu görüyorum rüyamdaAyni korku bende de var. Ilk bebegimde kalp.atisi duyamamistik kurtaj olmustum. Bugun dra giderkwn ayni seyi yasayacakmisim gibi hissettim.
Soooyle 37 38. Haftalarimiza gelelim de gecsin bu korkularimiZ insallah
Bilmiyorum ama sanırım o hamile kalabilmem için verdi. Çünkü hamile kaldıktan sonra o doktora gitmedim. Belki de değiştirecektikuzu ilk defa duydum böyle bir şey sana folbiolü verende bir doktor yani neticede nasıl bu kadar büyük bir yanlış yapmış olabilir ki
Yok karindan gördük. Bebekle ilgili bişey demedi yani herşey güzel iki hafta sonra gel dedi.seninki erken gebelik dedi bana. Kesen 10mm çıktı
goruldumu kalp atışları bebegın..benımde bır kımyasal dusugum var bır oncesıde kalp atısı gorulmemıstı..ınanın bu yenı haftalarda dıken ustundeyım sureklı korku duyuyorumAyni korku bende de var. Ilk bebegimde kalp.atisi duyamamistik kurtaj olmustum. Bugun dra giderkwn ayni seyi yasayacakmisim gibi hissettim.
Soooyle 37 38. Haftalarimiza gelelim de gecsin bu korkularimiZ insallah
Bilmiyorum demedi öyle birşey canım haftaya kalp atışı için çağırdı herşey güzel dedi sadecekuzum kese içinde folk sac görebildiniz mi
hayır üzülme dur bakalım üzülürsen daha büyük problem olur unutma sonucunu bi. gör bakalım yeni. doktor ne diyecekBilmiyorum ama sanırım o hamile kalabilmem için verdi. Çünkü hamile kaldıktan sonra o doktora gitmedim. Belki de değiştirecekti( çok üzgünüm.
Amin inşallah Allah razı olsun hep birlikteHayırlı olsun cnm darısı saglikla kucağına almaya insallah
Allah korktuklarımızdan emin eylesin cnm guzel düşünelim guzel olsun .kimiside genelKızlar moralim çok bozuldu. Bana hamile kalmadan önce doktor folbiol vermişti, ben onu kullandım. Hamileliğimi öğrenince de devam ettim. Şimdi başka doktorda randevum vardı. Folbiol u duyunca çok kızdı. 5mg çok fazla ve aktif değil dedi. 2 aydır kullanıyorumburada da otizme sebep oluyor yazanlar çıkmış. Çok korktum folik asit değerime bakılması için kan verdim. Pazartesi çıkacak. O zamana kadar folik asiti kestik. Çok korkuyorum ya
fotoda sen görebiliyor musun beyaz minnacık bir şeyBilmiyorum demedi öyle birşey canım haftaya kalp atışı için çağırdı herşey güzel dedi sadece
Hoşgeldinsonunda doğru yere geldimbat: 4 mart en son adet tarihi : 4 şubat kese : 11 mart kalp atışı : 19 mart tahmini doğum : 11 kasım <3
Normal canim gebelikte odem de cok oluyo rahim buyudukce sislik de.yapiyokızlar belki size komik gelecek ama benim karnım şiş gibi yaya cidden şaka yapmıyorum böyle sanki 3-4 aylık gibi sanki 9 aylıkmışım gibi bazen belimi tutup yürüyorum.
şişliğin hiç bu kadar hoşuma gideceğini tahmin etmezdimNormal canim gebelikte odem de cok oluyo rahim buyudukce sislik de.yapiyo
Su gibi geciyo ama. Ben dogumdan o kdr korkmuyorum ya. Ilk.dogumum cok zordu aslinda ama baslayinca bi sekilde bitip geciyo. Bu surec daha cok yipratici geliyoO zamanda doğum korkularimiz baslicaK
saglikla kavuşalım insallah ya
simdiden cok uzun bi süreç gelio
fotoda sen görebiliyor musun beyaz minnacık bir şey
Geçmiş olsun canım doktorun bişey önerdimi lekelenmenin geçmesi içinMerhaba, 6 gündür benim de lekelenmem var, arada kırmızı kanamaya dönen. Ben de bugün doktora gittim ve içeride kanama alanı yok, ara ara bu şekilde görebilirsin sorun yok dedi. Ağrılar için de rahim kasılması dedi. 5+6 da kalp atımını gördüm ben bugün vajinal. Ben ilk hamileliğimde de folbiol kullandım, genlerimden birinde pıhtılaşma var çünkü. Bunda da folbiol kullanıyorum, bir sorun olmadı.
Benim gebelikte gordugum ruyalar cikar. Bebegimin kalbi durunca da gormustum. Hamile kalinca da goruyorum. Gecen gun de dra gidip ilac baslamistik progestan. Bekliyodum aslinda bunu yani. Hatta ruyadan sonra dra gittim dun ilac vermedi.sasirdim ilk defa rüya cikmadi diyeBen tüp bebek tedavisi gördüm ilk bebeklerim olucak inşallah ilk oldugu içinde biraz fazla korku var o en erkende o güne randevu buldum zamanda hiç geçmiyor her sabah uyanıyorum inşallah bugün leke durmuştur diye ama hemen yine geliyo geceleri adet oldugumu görüyorum rüyamda
Canim korkma hic bunlar istatiksel bilgiler. Ben de folbiol kullandim 1aydir. Simdi drum degistirdi ama hic de korkutmadi niye.kullaniyosun diye . Sen gonlunu ferah tutBilmiyorum ama sanırım o hamile kalabilmem için verdi. Çünkü hamile kaldıktan sonra o doktora gitmedim. Belki de değiştirecekti( çok üzgünüm.
Hayra çıksın rüyaların inşallah canımBenim gebelikte gordugum ruyalar cikar. Bebegimin kalbi durunca da gormustum. Hamile kalinca da goruyorum. Gecen gun de dra gidip ilac baslamistik progestan. Bekliyodum aslinda bunu yani. Hatta ruyadan sonra dra gittim dun ilac vermedi.sasirdim ilk defa rüya cikmadi diye
Senin ikiz mi. Ondan da olabilir lekelenmen rahim 2bebeye birden yer aciyosa
bende folbiol kullanıyorum bi kaç aydır, ve 3-4 farklı doktor denemiş birisi olarak hepsinin folbiol yazdığını net söyleyebilirim sanaKızlar moralim çok bozuldu. Bana hamile kalmadan önce doktor folbiol vermişti, ben onu kullandım. Hamileliğimi öğrenince de devam ettim. Şimdi başka doktorda randevum vardı. Folbiol u duyunca çok kızdı. 5mg çok fazla ve aktif değil dedi. 2 aydır kullanıyorumburada da otizme sebep oluyor yazanlar çıkmış. Çok korktum folik asit değerime bakılması için kan verdim. Pazartesi çıkacak. O zamana kadar folik asiti kestik. Çok korkuyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?