2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ayni korku bende de var. Ilk bebegimde kalp.atisi duyamamistik kurtaj olmustum. Bugun dra giderkwn ayni seyi yasayacakmisim gibi hissettim.
Soooyle 37 38. Haftalarimiza gelelim de gecsin bu korkularimiZ insallah
Ben tüp bebek tedavisi gördüm ilk bebeklerim olucak inşallah ilk oldugu içinde biraz fazla korku var o en erkende o güne randevu buldum zamanda hiç geçmiyor her sabah uyanıyorum inşallah bugün leke durmuştur diye ama hemen yine geliyo geceleri adet oldugumu görüyorum rüyamda

kuzu ilk defa duydum böyle bir şey sana folbiolü verende bir doktor yani neticede nasıl bu kadar büyük bir yanlış yapmış olabilir ki
Bilmiyorum ama sanırım o hamile kalabilmem için verdi. Çünkü hamile kaldıktan sonra o doktora gitmedim. Belki de değiştirecekti ( çok üzgünüm.

Yok karindan gördük. Bebekle ilgili bişey demedi yani herşey güzel iki hafta sonra gel dedi.seninki erken gebelik dedi bana. Kesen 10mm çıktı

Ayni korku bende de var. Ilk bebegimde kalp.atisi duyamamistik kurtaj olmustum. Bugun dra giderkwn ayni seyi yasayacakmisim gibi hissettim.
Soooyle 37 38. Haftalarimiza gelelim de gecsin bu korkularimiZ insallah
goruldumu kalp atışları bebegın..benımde bır kımyasal dusugum var bır oncesıde kalp atısı gorulmemıstı..ınanın bu yenı haftalarda dıken ustundeyım sureklı korku duyuyorum

Bilmiyorum ama sanırım o hamile kalabilmem için verdi. Çünkü hamile kaldıktan sonra o doktora gitmedim. Belki de değiştirecekti ( çok üzgünüm.
hayır üzülme dur bakalım üzülürsen daha büyük problem olur unutma sonucunu bi. gör bakalım yeni. doktor ne diyecek

Allah korktuklarımızdan emin eylesin cnm guzel düşünelim guzel olsun .kimiside genel
olarak Folicasidler otizme sebep oluo dio ne yapacağımızı şaşırdık Allah’a emanet

Merhaba, 6 gündür benim de lekelenmem var, arada kırmızı kanamaya dönen. Ben de bugün doktora gittim ve içeride kanama alanı yok, ara ara bu şekilde görebilirsin sorun yok dedi. Ağrılar için de rahim kasılması dedi. 5+6 da kalp atımını gördüm ben bugün vajinal. Ben ilk hamileliğimde de folbiol kullandım, genlerimden birinde pıhtılaşma var çünkü. Bunda da folbiol kullanıyorum, bir sorun olmadı.

sonunda doğru yere geldim bat: 4 mart en son adet tarihi : 4 şubat kese : 11 mart kalp atışı : 19 mart tahmini doğum : 11 kasım <3
Hoşgeldin ekledim listeyee,sağlıkla gelsin bebişlerimiz

kızlar belki size komik gelecek ama benim karnım şiş gibi ya ya cidden şaka yapmıyorum böyle sanki 3-4 aylık gibi sanki 9 aylıkmışım gibi bazen belimi tutup yürüyorum.
Normal canim gebelikte odem de cok oluyo rahim buyudukce sislik de.yapiyo

O zamanda doğum korkularimiz baslicaK
saglikla kavuşalım insallah ya
simdiden cok uzun bi süreç gelio
Su gibi geciyo ama. Ben dogumdan o kdr korkmuyorum ya. Ilk.dogumum cok zordu aslinda ama baslayinca bi sekilde bitip geciyo. Bu surec daha cok yipratici geliyo

Geçmiş olsun canım doktorun bişey önerdimi lekelenmenin geçmesi için

Benim gebelikte gordugum ruyalar cikar. Bebegimin kalbi durunca da gormustum. Hamile kalinca da goruyorum. Gecen gun de dra gidip ilac baslamistik progestan. Bekliyodum aslinda bunu yani. Hatta ruyadan sonra dra gittim dun ilac vermedi.sasirdim ilk defa rüya cikmadi diye
Senin ikiz mi. Ondan da olabilir lekelenmen rahim 2bebeye birden yer aciyosa

Canim korkma hic bunlar istatiksel bilgiler. Ben de folbiol kullandim 1aydir. Simdi drum degistirdi ama hic de korkutmadi niye.kullaniyosun diye . Sen gonlunu ferah tut

Hayra çıksın rüyaların inşallah canım
Evet benim ikiz ama daha 6+1iz

bende folbiol kullanıyorum bi kaç aydır, ve 3-4 farklı doktor denemiş birisi olarak hepsinin folbiol yazdığını net söyleyebilirim sana

Progestan dex iğne yapıyorum günde bir, lutinus kullanıyorum 3 tane vajinal. Onun dışında hiçbir şey söylemedi, korkutmasın lekeler dedi. Haftaya bir daha çağırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…