- 23 Ocak 2017
- 1.484
- 1.937
- 133
- 38
şişliğin hiç bu kadar hoşuma gideceğini tahmin etmezdim
Ben de oyleyim hamileligimi ogrendigim gunden berikızlar belki size komik gelecek ama benim karnım şiş gibi yaya cidden şaka yapmıyorum böyle sanki 3-4 aylık gibi sanki 9 aylıkmışım gibi bazen belimi tutup yürüyorum.
Geçmiş olsun canım doktorun bişey önerdimi lekelenmenin geçmesi için
Progestan dex iğne yapıyorum günde bir, lutinus kullanıyorum 3 tane vajinal. Onun dışında hiçbir şey söylemedi, korkutmasın lekeler dedi. Haftaya bir daha çağırdı.
Masallah benimkinden buyuk seninkiler. Saglikla gelsinler insallahHayra çıksın rüyaların inşallah canım
Evet benim ikiz ama daha 6+1iz
Amin canım inşallah lekelenmen durursa haber ver lütfenMasallah benimkinden buyuk seninkiler. Saglikla gelsinler insallah
falik asit ben bird yıldır kullanıyorum hatta testte de yüksek çıktı hamilelik öncesi öneriyorlar bütün doktorlar öyle diyor.Kızlar moralim çok bozuldu. Bana hamile kalmadan önce doktor folbiol vermişti, ben onu kullandım. Hamileliğimi öğrenince de devam ettim. Şimdi başka doktorda randevum vardı. Folbiol u duyunca çok kızdı. 5mg çok fazla ve aktif değil dedi. 2 aydır kullanıyorumburada da otizme sebep oluyor yazanlar çıkmış. Çok korktum folik asit değerime bakılması için kan verdim. Pazartesi çıkacak. O zamana kadar folik asiti kestik. Çok korkuyorum ya
5mg miydi canım seninki de?Canim korkma hic bunlar istatiksel bilgiler. Ben de folbiol kullandim 1aydir. Simdi drum degistirdi ama hic de korkutmadi niye.kullaniyosun diye . Sen gonlunu ferah tut
5mg olandan mı yazdılar? Sanırım mg leri değişiyormuş. Ben 5 mg diyince çok kızdıbende folbiol kullanıyorum bi kaç aydır, ve 3-4 farklı doktor denemiş birisi olarak hepsinin folbiol yazdığını net söyleyebilirim sana
evet canım 5 mg. günde 1 tane hala alıyorum cumartesi gidicem doktora. ama gideceğim doktor bu ilacı veren doktor zaten. bence hemen panik yapma ya5mg olandan mı yazdılar? Sanırım mg leri değişiyormuş. Ben 5 mg diyince çok kızdı
İçim çok rahatladı. Sağolevet canım 5 mg. günde 1 tane hala alıyorum cumartesi gidicem doktora. ama gideceğim doktor bu ilacı veren doktor zaten. bence hemen panik yapma ya
bebeğe en çok zarar verecek olan şey senin stres halin bence, rahat ol yeter korkma. ama bende yine cumartesi gittiğimde sorucam. böyle bi durum var mı diye, sana da söylerim ne dediğiniİçim çok rahatladı. SağolDoktoru da suçlayamıyorum, belki hamile kalana kadar kullan sonra bırak diyecekti. Ben kafama göre hamile kaldıktan sonra da her gün aldım. Öncekinde kürtaj olunca bunda çok panikler oldum çok sağol
Çok teşekkürler canım genelde bu durum 12. Haftadan önce oluyormuşKızlar, lekelenmesi olan herkese çok geçmiş olsun anladığım kadarı ile doktorlar bunu normal karşılıyor. Peki bu lekelenme durumu genelde 6.haftadan sonra mı oluyor? Burda yazılanları okuyunca onu çıkardım ben
Valla bilsem ki bebekle alakasi yok takmam hic gelirse gelsin de boyle tedirgin oluyo insan haliyle. Tam bitti gecti diyosun hop tekrar basliyoBende progestan fitil kullanıyorum
Benim doktorumda önemli bişey degil dedi ama insan stres oluyor ama biraz alıştım sanki bu duruöa
Ben felan bugün kesin bitti diyodumValla bilsem ki bebekle alakasi yok takmam hic gelirse gelsin de boyle tedirgin oluyo insan haliyle. Tam bitti gecti diyosun hop tekrar basliyo
yok kuzum folk sac kese içinde oluşan beyaz bir şey ay. neyse onu boşver bak ne güzel kesen oluşmuş sen güzelliğe odaklanEki Görüntüle 3033653
Bu mu canım
İnşallah hepimiz için herşey güzel ilerleryok kuzum folk sac kese içinde oluşan beyaz bir şey ay. neyse onu boşver bak ne güzel kesen oluşmuş sen güzelliğe odaklan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?