2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
şişliğin hiç bu kadar hoşuma gideceğini tahmin etmezdim
bugun hastanede bi kadin gordum ay dedim yeni gebe herhalde maksimum 16 17 haftaliktir diye dusunurken kadini nstye aldilar dogumu yakınmış. Ay dedim masallah ne guzel hic gobek yok. O koca gobegi tasimak zor.valla son zamanlar bak demedi deme

kızlar belki size komik gelecek ama benim karnım şiş gibi ya ya cidden şaka yapmıyorum böyle sanki 3-4 aylık gibi sanki 9 aylıkmışım gibi bazen belimi tutup yürüyorum.
Ben de oyleyim hamileligimi ogrendigim gunden beri okudugum kadaryla hormon degisimlerinden dolayi siskinlik olurmus.Benim de ayni gören daha buyuk bebis zanneder.

Bende progestan fitil kullanıyorum
Benim doktorumda önemli bişey degil dedi ama insan stres oluyor ama biraz alıştım sanki bu duruöa

falik asit ben bird yıldır kullanıyorum hatta testte de yüksek çıktı hamilelik öncesi öneriyorlar bütün doktorlar öyle diyor.
gittiğim doktorda verdi. tekrar

Kızlar, lekelenmesi olan herkese çok geçmiş olsun anladığım kadarı ile doktorlar bunu normal karşılıyor. Peki bu lekelenme durumu genelde 6.haftadan sonra mı oluyor? Burda yazılanları okuyunca onu çıkardım ben

evet canım 5 mg. günde 1 tane hala alıyorum cumartesi gidicem doktora. ama gideceğim doktor bu ilacı veren doktor zaten. bence hemen panik yapma ya
İçim çok rahatladı. Sağol Doktoru da suçlayamıyorum, belki hamile kalana kadar kullan sonra bırak diyecekti. Ben kafama göre hamile kaldıktan sonra da her gün aldım. Öncekinde kürtaj olunca bunda çok panikler oldum çok sağol

bebeğe en çok zarar verecek olan şey senin stres halin bence, rahat ol yeter korkma. ama bende yine cumartesi gittiğimde sorucam. böyle bi durum var mı diye, sana da söylerim ne dediğini

Çok teşekkürler canım genelde bu durum 12. Haftadan önce oluyormuş

Beni saglik ocagi baslatti folic trio markasi. Sizler boyle seyler yazinca korktum valla. Umarim pazartesi ilk defa doktoruma gidince bir sakinca belirtmez.

Bende progestan fitil kullanıyorum
Benim doktorumda önemli bişey degil dedi ama insan stres oluyor ama biraz alıştım sanki bu duruöa
Valla bilsem ki bebekle alakasi yok takmam hic gelirse gelsin de boyle tedirgin oluyo insan haliyle. Tam bitti gecti diyosun hop tekrar basliyo

Valla bilsem ki bebekle alakasi yok takmam hic gelirse gelsin de boyle tedirgin oluyo insan haliyle. Tam bitti gecti diyosun hop tekrar basliyo
Ben felan bugün kesin bitti diyodum o kadar emindim ki
Adetimle karıstırdım galiba
Hadi insallah hepimizinki geçicek hayırlısıyla ben eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…