2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben felan bugün kesin bitti diyodum o kadar emindim ki
Adetimle karıstırdım galiba
Hadi insallah hepimizinki geçicek hayırlısıyla ben eminim
Iste bu ben Ustun asiri fazla kadin dogum bilgimle himm bak kahve demek ki bitti . Eski bu. Aa simdi niye pembe geldi geciyodur ondan bu renktir diye diye kac gun gecti
Gecsin gitsin insallah dogunca yanaklarini sıkıp sorariz bizi korkuttuklari gunlerin hesabini

Beni eklemedin canım hala listede yokum
Etiketlemeden yazı iseniz görmemişimdir mesajların hepsini okumak zor oluyor malesef şimdi tekrardan yazarmısınız bilgilerinizi

Canım kese büyüdükçe bazen kılcal damarlara denk gelebiliyormuş inşallah seninki de öyle bir şeydir bol bol dinlen ve stres yapma hayırlı haberler alırsın inşallah

Valla canım hepimiz kadın doğum uzmanı olduk aynen öyle valla

Hanımlar lütfen bilgi verirken etiketleyerek veya mesajdan alıntı yaparak yazarsanız sevinirim,şayet diğer türlü mesajları takip etmek zor oluyor sonra tabloya yazılmadım diye yanlış anlaşılıyor Lütfen buna önem verelim ki bende güzelce tabloyu doldurabileyim hiçbir gebe dışarıda kalmasın

kuzu sağlıkla doğsunlarda ben kilo milo hiç takan biri değilim

sonunda doğru yere geldim bat: 4 mart en son adet tarihi : 4 şubat kese : 11 mart kalp atışı : 19 mart tahmini doğum : 11 kasım <3
Biz sizle aynıyız sat 4 şubat benim de muhtemel doğum tarihim 11 kasım hoş geldiniz

bebeğe en çok zarar verecek olan şey senin stres halin bence, rahat ol yeter korkma. ama bende yine cumartesi gittiğimde sorucam. böyle bi durum var mı diye, sana da söylerim ne dediğini
Çok sevinirim, bekliyorum dört gözle haberlerini

Reactions: kgm
Öyle şey olur mu ben de ilk hamileliğimde folbiol kullandım vücut ihtiyacını alıyor gerisini atıyor zaten şimdi 7 yaşında şükürler olsun sağlıklı bi kızım var bu multivitaminler karışık şeyler son zamanlarda çok favori inanın o dönemde herkes folbiol kullanıyordu içiniz rahat olsun bebişiniz iyidir

5mg olandan mı yazdılar? Sanırım mg leri değişiyormuş. Ben 5 mg diyince çok kızdı
merhaba
sizin bahsettiğiniz folik asit mi benim kan testlerimde verilen aralıklardan yüksek çıktı ve hala doktor verdi bana kullanmam için.
folik asitin bir sakıncası mı var doktorla konuşayım hamilelik öncesinde hep önerirler aslında hep.

5+5 te önceki doktor kalp atışı yok demişti normal diyemem demişti ve daha geç zamanlarda görülebilir diye açıklama da yapmamıştı eve gelip internetten öğrendik doktor değiştirmeye karar verdik
Bugün başka doktora gittik
6+5 teyim kalp atışını duyduk çok şükür arkadaşlar kontrolde uzandım ama Dr sakin ol yavaş nefes al dedi o kadar soluk soluğa kaldım heyecanlandım ki benim kalbim duracaktı bebeğin kalbini duyalım derken :) Papatyamelo

Ben burada yazılanı söyledim doktora. Fazlası otizme sebep oluyormuş öyle mi dedim. Kanıtlanmış bir şey yok ama şüpheler var dedi, hemen bırakıyorsun dedi.

Allahım sen bizi böyle doktorlardan koru bunlar nasıl alıyor o diplomayı böylr hassas bir konuda nasıl böyle konuşabiliyorlar ya çok iyi etmişsiniz doktor değiştirmekle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bende kullandım canım kalbini bozma eskiden herkesin kullanıyordu

Ben 4+3tw başladı canim 4gundur ara ara devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…