- 23 Ocak 2017
- 1.484
- 1.937
- 133
- 38
Iste bu benBen felan bugün kesin bitti diyodumo kadar emindim ki
Adetimle karıstırdım galiba
Hadi insallah hepimizinki geçicek hayırlısıyla ben eminim
Etiketlemeden yazı iseniz görmemişimdir mesajların hepsini okumak zor oluyor malesef şimdi tekrardan yazarmısınız bilgileriniziBeni eklemedin canım hala listede yokum
Canım kese büyüdükçe bazen kılcal damarlara denk gelebiliyormuş inşallah seninki de öyle bir şeydir bol bol dinlen ve stres yapma hayırlı haberler alırsın inşallahBerbat bi gun geciriyorum kizlar ya... sabah namaza kalkinca baya koyu kahve akinti geldi. Sabah devlette randevum vardi tahliller icin. Dra anlattim ya muayene yapar kendi canimin istedigi tahlilleri yazarim ya da muayene etmem senin getirdigin tahlilleri isterim dedi. Dedim zaten siz de muayene etseniz bunlari istemeyecek misiniz rutin test bunlar. Yok dedi muayene edersem bunlarin yarisini anca isterim dedi. Sinir oldum onun yapacagi muayeneden de hayir gelmez deyip tahlilleri yazin dedim. Ordan okula gittim l. Birden akinti var diye hissettim bi baktim kirmizilasmis. Apar topar ciktim ozeldeki druma gittim. Vajinal bakti kanama alani yok dedi kesede de sikinti gorunmuyo dedi. Progestan baslayalim haftaya kdr bekleyelim kalp atisinda ne olacak dedi. Kesede cevresinde kqnama yoksa bu nerden geliyo bilmiyorum. Rapor verdi bugun yatiyorum
Valla canım hepimiz kadın doğum uzmanı oldukIste bu benUstun asiri fazla kadin dogum bilgimle himm bak kahve demek ki bitti . Eski bu. Aa simdi niye pembe geldi geciyodur ondan bu renktir diye diye kac gun gecti
Gecsin gitsin insallah dogunca yanaklarini sıkıp sorariz bizi korkuttuklari gunlerin hesabini
kuzu sağlıkla doğsunlarda ben kilo milo hiç takan biri değilimbugun hastanede bi kadin gordum ay dedim yeni gebe herhalde maksimum 16 17 haftaliktir diye dusunurken kadini nstye aldilar dogumu yakınmış. Ay dedim masallah ne guzel hic gobek yok. O koca gobegi tasimak zor.valla son zamanlar bak demedi deme
Biz sizle aynıyız sat 4 şubat benim de muhtemel doğum tarihim 11 kasım hoş geldinizsonunda doğru yere geldimbat: 4 mart en son adet tarihi : 4 şubat kese : 11 mart kalp atışı : 19 mart tahmini doğum : 11 kasım <3
Çok sevinirim, bekliyorum dört gözle haberlerinibebeğe en çok zarar verecek olan şey senin stres halin bence, rahat ol yeter korkma. ama bende yine cumartesi gittiğimde sorucam. böyle bi durum var mı diye, sana da söylerim ne dediğini
Öyle şey olur mu ben de ilk hamileliğimde folbiol kullandım vücut ihtiyacını alıyor gerisini atıyor zaten şimdi 7 yaşında şükürler olsun sağlıklı bi kızım var bu multivitaminler karışık şeyler son zamanlarda çok favori inanın o dönemde herkes folbiol kullanıyordu içiniz rahat olsun bebişiniz iyidirKızlar moralim çok bozuldu. Bana hamile kalmadan önce doktor folbiol vermişti, ben onu kullandım. Hamileliğimi öğrenince de devam ettim. Şimdi başka doktorda randevum vardı. Folbiol u duyunca çok kızdı. 5mg çok fazla ve aktif değil dedi. 2 aydır kullanıyorumburada da otizme sebep oluyor yazanlar çıkmış. Çok korktum folik asit değerime bakılması için kan verdim. Pazartesi çıkacak. O zamana kadar folik asiti kestik. Çok korkuyorum ya
merhaba5mg olandan mı yazdılar? Sanırım mg leri değişiyormuş. Ben 5 mg diyince çok kızdı
Ben burada yazılanı söyledim doktora. Fazlası otizme sebep oluyormuş öyle mi dedim. Kanıtlanmış bir şey yok ama şüpheler var dedi, hemen bırakıyorsun dedi.merhaba
sizin bahsettiğiniz folik asit mi benim kan testlerimde verilen aralıklardan yüksek çıktı ve hala doktor verdi bana kullanmam için.
folik asitin bir sakıncası mı var doktorla konuşayım hamilelik öncesinde hep önerirler aslında hep.
Allahım sen bizi böyle doktorlardan koru bunlar nasıl alıyor o diplomayı böylr hassas bir konuda nasıl böyle konuşabiliyorlar ya5+5 te önceki doktor kalp atışı yok demişti normal diyemem demişti ve daha geç zamanlarda görülebilir diye açıklama da yapmamıştı eve gelip internetten öğrendik doktor değiştirmeye karar verdik
Bugün başka doktora gittik
6+5 teyim kalp atışını duyduk çok şükür arkadaşlarkontrolde uzandım ama Dr sakin ol yavaş nefes al dedi o kadar soluk soluğa kaldım heyecanlandım ki benim kalbim duracaktı bebeğin kalbini duyalım derken :) Papatyamelo
Bende kullandım canım kalbini bozma eskiden herkesin kullanıyorduKızlar moralim çok bozuldu. Bana hamile kalmadan önce doktor folbiol vermişti, ben onu kullandım. Hamileliğimi öğrenince de devam ettim. Şimdi başka doktorda randevum vardı. Folbiol u duyunca çok kızdı. 5mg çok fazla ve aktif değil dedi. 2 aydır kullanıyorumburada da otizme sebep oluyor yazanlar çıkmış. Çok korktum folik asit değerime bakılması için kan verdim. Pazartesi çıkacak. O zamana kadar folik asiti kestik. Çok korkuyorum ya
Ben daha gitmedim iki hafta sonra gotcem ins..goruldumu kalp atışları bebegın..benımde bır kımyasal dusugum var bır oncesıde kalp atısı gorulmemıstı..ınanın bu yenı haftalarda dıken ustundeyım sureklı korku duyuyorum
Orasi oyle tabi canm kilo alinir verilir. Bebeler icin neler cekmiyoriz ki. Sipalar da bizi korkutmadan gelsinler artik yani aaa yeterkuzu sağlıkla doğsunlarda ben kilo milo hiç takan biri değilim
dur kız daha cinsiyet tahminleri başlıcak.Orasi oyle tabi canm kilo alinir verilir. Bebeler icin neler cekmiyoriz ki. Sipalar da bizi korkutmadan gelsinler artik yani aaa yeter
Ben 4+3tw başladı canim 4gundur ara ara devam ediyorKızlar, lekelenmesi olan herkese çok geçmiş olsun anladığım kadarı ile doktorlar bunu normal karşılıyor. Peki bu lekelenme durumu genelde 6.haftadan sonra mı oluyor? Burda yazılanları okuyunca onu çıkardım ben
folik asit içmeyecek misin.Ben burada yazılanı söyledim doktora. Fazlası otizme sebep oluyormuş öyle mi dedim. Kanıtlanmış bir şey yok ama şüpheler var dedi, hemen bırakıyorsun dedi.
:)Kizlar dayanamadım ben hastaneye gittim.bebegimide gordum kalp atisinida duydum çok mutluyummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?