2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
yine benim kahverengi yapışkan akıntım geldi öğlen de geldi, dün de pembe gelmişti. Bu akıntılar olduğunda da inanılmaz bel ağrısı başlıyor

yine benim kahverengi yapışkan akıntım geldi öğlen de geldi, dün de pembe gelmişti. Bu akıntılar olduğunda da inanılmaz bel ağrısı başlıyor
Benim de açık kahverengi akıntım geliyor, ama çoğunlukla şeffaf. Yalnız ilk ay hiç kokmuyordu. Şu an çok kokulu. Zaten kokuları çok alıyorum, mahvetti beni kokusu. Senin kokulu mu?

Canım moralini yükseltin ben iki hamileliğimde de folibol kullandım iki kızımda sapasağlam çok zeki massallah takdir getirirler her dönem boş geçmedilergene hamileyim ve. Folibola başladım dün Dr gittiğimde folik asit kullanıyormuş dedi evet folibol dedim o fazla gelir başka bir ilac önerdi .ama korkulacak bişey yok bence zaten bı haftadır kullanıyordum.kasma kendini

Benim de açık kahverengi akıntım geliyor, ama çoğunlukla şeffaf. Yalnız ilk ay hiç kokmuyordu. Şu an çok kokulu. Zaten kokuları çok alıyorum, mahvetti beni kokusu. Senin kokulu mu?
kokusuna hiç dikkat etmedim kuzum benimki de şeffaf ile birlikte geliyor. ben biraz korkmaya başladım Allah'tan yarın randevum var

İyi ki erken gitmişsiniz. Ben 2 aydır kullanıyorum. Önceki doğumlarınızda hamileyken mi kullandınız? 5mg olandan mıydı? Maşallah yavrularınıza, inşallah benim bebeğim de sağlıklı olur :)

kuzu benimde iki gündür böyle oldu dünde pembe akıntım geldi ağrı ile birlikte niye acaba ya yarın doktor randevum var
Canım niye illa yarını bekliyorsun ki,bu lekelenme veya kanama yarını beklemez belki önemli birşey var niye acile gitmiyorsun bide dünden beri varmış ihmal etmeyin böyle şeyleri

Evet benim de bel agrisiyla.basliyodu. 2gundur hic bitmedi ama
Evet kızlar benimde bel agrısıyla başlıyor anladıgım kadarıyla sizin ara ara geliyor benim gün içinde hep geliyor evet devamlıda gelmiyor ama her tuvalete çıktıgımda sildiğimde geliyor

İyi ki erken gitmişsiniz. Ben 2 aydır kullanıyorum. Önceki doğumlarınızda hamileyken mi kullandınız? 5mg olandan mıydı? Maşallah yavrularınıza, inşallah benim bebeğim de sağlıklı olur :)
Aynen 5 mg olanı biri 13 diğeri 10 yasinda kızlarım. gayet güzel bı özel hastanenin halen dr luk yapan uzamn profosor Dr vermişti.ins ferah tut içini.

Canım niye illa yarını bekliyorsun ki,bu lekelenme veya kanama yarını beklemez belki önemli birşey var niye acile gitmiyorsun bide dünden beri varmış ihmal etmeyin böyle şeyleri
çok çok küçük geliyor ağrıda çok şiddetli olmayınca yarını bekleyim dedim. Kuzu bide ben sürekli sürekli alttan muayne olmak istemiyorum. korkuyorum. şimdi acile gitsem alttan bakacak yarın yine kontrolüm var oda bakacak yani çok tedirgin oluyorum

Evet kızlar benimde bel agrısıyla başlıyor anladıgım kadarıyla sizin ara ara geliyor benim gün içinde hep geliyor evet devamlıda gelmiyor ama her tuvalete çıktıgımda sildiğimde geliyor
yok kuzu benim bugün ikinci kez geldi dün pembe gelmişti sen doktoruna sordun mu niye geliyor diye

aaaaaa öyle mi ay inan ne kadar mutlu oldum bunu duyduğuma ama akıntı şefaf içinde biraz kahverengimsi böyle mi sizinki de
Aynen şeffaf çok fazla, ortası mutlaka kahverengi. Kahverengi olanı kontrolde gösterdim hatta korktuğum için. Gayet normal, daha çok gelir korkma dedi. Hakkaten artarak geliyor. Ben çok kilot değiştiriyorum gün içinde. Günlük ped de zararlıymış.

inşallah enfeksiyon kapmayız ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…