Başka bir folik asit yazdı, onu içeceğim. Ana kan istedi, pazartesi sonuç çıkacak, folik asit değeri fazlaysa bir süre ara veririz dedi, normalse onun söylediğini içeceğimfolik asit içmeyecek misin.
Benim de açık kahverengi akıntım geliyor, ama çoğunlukla şeffaf. Yalnız ilk ay hiç kokmuyordu. Şu an çok kokulu. Zaten kokuları çok alıyorum, mahvetti beni kokusu. Senin kokulu mu?yine benim kahverengi yapışkan akıntım geldiöğlen de geldi, dün de pembe gelmişti. Bu akıntılar olduğunda da inanılmaz bel ağrısı başlıyor
Canım moralini yükseltin ben iki hamileliğimde de folibol kullandım iki kızımda sapasağlam çok zeki massallah takdir getirirler her dönem boş geçmedilerKızlar moralim çok bozuldu. Bana hamile kalmadan önce doktor folbiol vermişti, ben onu kullandım. Hamileliğimi öğrenince de devam ettim. Şimdi başka doktorda randevum vardı. Folbiol u duyunca çok kızdı. 5mg çok fazla ve aktif değil dedi. 2 aydır kullanıyorumburada da otizme sebep oluyor yazanlar çıkmış. Çok korktum folik asit değerime bakılması için kan verdim. Pazartesi çıkacak. O zamana kadar folik asiti kestik. Çok korkuyorum ya
Evet benim de bel agrisiyla.basliyodu. 2gundur hic bitmedi amayine benim kahverengi yapışkan akıntım geldiöğlen de geldi, dün de pembe gelmişti. Bu akıntılar olduğunda da inanılmaz bel ağrısı başlıyor
kokusuna hiç dikkat etmedim kuzum benimki de şeffaf ile birlikte geliyor. ben biraz korkmaya başladım Allah'tan yarın randevum varBenim de açık kahverengi akıntım geliyor, ama çoğunlukla şeffaf. Yalnız ilk ay hiç kokmuyordu. Şu an çok kokulu. Zaten kokuları çok alıyorum, mahvetti beni kokusu. Senin kokulu mu?
İyi ki erken gitmişsiniz. Ben 2 aydır kullanıyorum. Önceki doğumlarınızda hamileyken mi kullandınız? 5mg olandan mıydı? Maşallah yavrularınıza, inşallah benim bebeğim de sağlıklı olur :)Canım moralini yükseltin ben iki hamileliğimde de folibol kullandım iki kızımda sapasağlam çok zeki massallah takdir getirirler her dönem boş geçmedilergene hamileyim ve. Folibola başladım dün Dr gittiğimde folik asit kullanıyormuş dedi evet folibol dedim o fazla gelir başka bir ilac önerdi .ama korkulacak bişey yok bence zaten bı haftadır kullanıyordum.kasma kendini
kuzu benimde iki gündür böyle oldu dünde pembe akıntım geldi ağrı ile birlikteEvet benim de bel agrisiyla.basliyodu. 2gundur hic bitmedi ama
Bana doktor akıntının normal olduğunu söyledi. Artarak devam eder 3 ay içinde dedi. Korkma canım akıntı 2 aydır geliyor bende.kokusuna hiç dikkat etmedim kuzum benimki de şeffaf ile birlikte geliyor. ben biraz korkmaya başladım Allah'tan yarın randevum var
aaaaaa öyle mi ay inan ne kadar mutlu oldum bunu duyduğumaBana doktor akıntının normal olduğunu söyledi. Artarak devam eder 3 ay içinde dedi. Korkma canım akıntı 2 aydır geliyor bende.
Canım niye illa yarını bekliyorsun ki,bu lekelenme veya kanama yarını beklemez belki önemli birşey var niye acile gitmiyorsun bide dünden beri varmış ihmal etmeyin böyle şeylerikuzu benimde iki gündür böyle oldu dünde pembe akıntım geldi ağrı ile birlikteniye acaba ya yarın doktor randevum var
Evet benim de bel agrisiyla.basliyodu. 2gundur hic bitmedi ama
Evet kızlar benimde bel agrısıyla başlıyor anladıgım kadarıyla sizin ara ara geliyor benim gün içinde hep geliyor evet devamlıda gelmiyor ama her tuvalete çıktıgımda sildiğimde geliyoryine benim kahverengi yapışkan akıntım geldiöğlen de geldi, dün de pembe gelmişti. Bu akıntılar olduğunda da inanılmaz bel ağrısı başlıyor
Aynen 5 mg olanı biri 13 diğeri 10 yasinda kızlarım. gayet güzel bı özel hastanenin halen dr luk yapan uzamn profosor Dr vermişti.ins ferah tut içini.İyi ki erken gitmişsiniz. Ben 2 aydır kullanıyorum. Önceki doğumlarınızda hamileyken mi kullandınız? 5mg olandan mıydı? Maşallah yavrularınıza, inşallah benim bebeğim de sağlıklı olur :)
çok çok küçük geliyor ağrıda çok şiddetli olmayınca yarını bekleyim dedim. Kuzu bide ben sürekli sürekli alttan muayne olmak istemiyorum. korkuyorum. şimdi acile gitsem alttan bakacak yarın yine kontrolüm var oda bakacak yani çok tedirgin oluyorumCanım niye illa yarını bekliyorsun ki,bu lekelenme veya kanama yarını beklemez belki önemli birşey var niye acile gitmiyorsun bide dünden beri varmış ihmal etmeyin böyle şeyleri
yok kuzu benim bugün ikinci kez geldi dün pembe gelmişti sen doktoruna sordun mu niye geliyor diyeEvet kızlar benimde bel agrısıyla başlıyor anladıgım kadarıyla sizin ara ara geliyor benim gün içinde hep geliyor evet devamlıda gelmiyor ama her tuvalete çıktıgımda sildiğimde geliyor
Sordum kılcal damar catlamıştır dediyok kuzu benim bugün ikinci kez geldi dün pembe gelmişti sen doktoruna sordun mu niye geliyor diye
Aynen şeffaf çok fazla, ortası mutlaka kahverengi. Kahverengi olanı kontrolde gösterdim hatta korktuğum için. Gayet normal, daha çok gelir korkma dedi. Hakkaten artarak geliyor. Ben çok kilot değiştiriyorum gün içinde. Günlük ped de zararlıymış.aaaaaa öyle mi ay inan ne kadar mutlu oldum bunu duyduğumaama akıntı şefaf içinde biraz kahverengimsi böyle mi sizinki de
kötü bir şey olmasın daSordum kılcal damar catlamıştır dedi
inşallah enfeksiyon kapmayız yaAynen şeffaf çok fazla, ortası mutlaka kahverengi. Kahverengi olanı kontrolde gösterdim hatta korktuğum için. Gayet normal, daha çok gelir korkma dedi. Hakkaten artarak geliyor. Ben çok kilot değiştiriyorum gün içinde. Günlük ped de zararlıymış.
İnşallah canım yakötü bir şey olmasın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?