- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 40
Olabiliyormus o agri canim nescafe çay icilmesi tavsiye ediliodu.2405 kuzum
Şimdi daha iyiyim canım sen nasılsın bebek nasıl
Baş ağrım devam ediyor
Gerçekten nefes almakta bi rahatlık geliyor ama yürümek daha zor oturmakta göbek resmen kucağında oturuyorAy o gobek dusurmeyi ben de bekliyorum hqdi darisi bana yaa :)))masallah canim guzel haberini bekleriz
Yok bizimki israrla oturuyo dogunca vurcam popisine :))) bas asagi donunce midedeki baski azalirmis zTen :)Gerçekten nefes almakta bi rahatlık geliyor ama yürümek daha zor oturmakta göbek resmen kucağında oturuyor
Canım tebrik ederim sağlıkla büyüt bebişiniKızlar ben de doğum yaptım kızım da ben de iyiyiz çok şükür. Çok kötü ağrım var ameliyatta benim için biraz sarsıcı geçti. Toparlanmaya çalışıyorum daha iyi olacağız inşallah
Benimki 20 haftadan beri baş aşağı o kadar ağır popoluki dönmeye bile üşendiYok bizimki israrla oturuyo dogunca vurcam popisine :))) bas asagi donunce midedeki baski azalirmis zTen :)
Mide yanmalarım demek o yüzden geçmek bilmiyorYok bizimki israrla oturuyo dogunca vurcam popisine :))) bas asagi donunce midedeki baski azalirmis zTen :)
Maşallah kilosu iyimiş sanırım ben kilo yüzünden bile normal yapamicam umutlarım tükenmeye başladı37+2den selamlar
Kızım 3035g olmuş, ama hala kanala inmemiş galiba kesin olarak 15 kasımı göreceğiz
Benimki 20 haftadan beri baş aşağı o kadar ağır popoluki dönmeye bile üşendi
Kaçtı seninkinin kilosuMaşallah kilosu iyimiş sanırım ben kilo yüzünden bile normal yapamicam umutlarım tükenmeye başladı
Şımarık işte inşallah döner yeride kısıtlı artıkYa benimki 25lerden 31e dek falan bas asagiydi sonradsn bi döndu geri gitmiyo şebek :))
Geçen hafta 3350 dedi 3500 üstüne çıkarsan iri bebek sayarım kilo alma dedi yemek yemeyi kestim ara öğük yapmıyorum 2 öğün besleniyorum ama yinede bir haftada 1.5 kilo almışım aklım almıyor artıkKaçtı seninkinin kilosu
Ay ben gibisin sen de.37+2den selamlar
Kızım 3035g olmuş, ama hala kanala inmemiş galiba kesin olarak 15 kasımı göreceğiz
Evet kisitli artk eskisi gibi at kosturamazlar gobisimizde :) sadece doktor suyun iyi döme ihtimali var dedi ama gun gectikce umidim azLiyo :)Şımarık işte inşallah döner yeride kısıtlı artık
Benim 2 haftadir azaldi ama gecmedi tqm olarak.Mide yanmalarım demek o yüzden geçmek bilmiyor
Evet kisitli artk eskisi gibi at kosturamazlar gobisimizde :) sadece doktor suyun iyi döme ihtimali var dedi ama gun gectikce umidim azLiyo :)
Bi umut daha iste bana simdi:))kizimda 28. HFtadan beri bas asagiydiBenim 36’nin içinde dönmüştü canım, bazı bebişler de böyle, sürelerini sonuna kadar kullanıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?