2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
2405 kuzum
Şimdi daha iyiyim canım sen nasılsın bebek nasıl
Baş ağrım devam ediyor
Olabiliyormus o agri canim nescafe çay icilmesi tavsiye ediliodu.
Biz iyiyiz minik beyfendinin asagi kafayi indirmesinj bekliyoruz aara ara gun icindeki kasilma var baska bisey yok henuz :) haftaya cuma izne ayriliyorum mecburi. Çalismaya tam gaz devam halindeyim :))

Ay o gobek dusurmeyi ben de bekliyorum hqdi darisi bana yaa :)))masallah canim guzel haberini bekleriz
Gerçekten nefes almakta bi rahatlık geliyor ama yürümek daha zor oturmakta göbek resmen kucağında oturuyor

Bana saglk ocagindaki hemsire gobeginin kenarlarini gidiklar gibi parmaginla daire seklinde gezdir bebegin donmesine yardmci olabilir dedi

Kızlar ben de doğum yaptım kızım da ben de iyiyiz çok şükür. Çok kötü ağrım var ameliyatta benim için biraz sarsıcı geçti. Toparlanmaya çalışıyorum daha iyi olacağız inşallah
Canım tebrik ederim sağlıkla büyüt bebişini

37+2den selamlar
Kızım 3035g olmuş, ama hala kanala inmemiş galiba kesin olarak 15 kasımı göreceğiz
Maşallah kilosu iyimiş sanırım ben kilo yüzünden bile normal yapamicam umutlarım tükenmeye başladı

Kaçtı seninkinin kilosu
Geçen hafta 3350 dedi 3500 üstüne çıkarsan iri bebek sayarım kilo alma dedi yemek yemeyi kestim ara öğük yapmıyorum 2 öğün besleniyorum ama yinede bir haftada 1.5 kilo almışım aklım almıyor artık

37+2den selamlar
Kızım 3035g olmuş, ama hala kanala inmemiş galiba kesin olarak 15 kasımı göreceğiz
Ay ben gibisin sen de.
Maşallah minik kiza, kilosu da gayet ideal.
Benim oglusum 34+1de 2800 dü 36+1veya 36+3de kontrole gidicem acaba kac gr almistir.
Şuan 35+5im.

Mide yanmalarım demek o yüzden geçmek bilmiyor
Benim 2 haftadir azaldi ama gecmedi tqm olarak.
Bas asagi donunce ortalama mide de 4 parmak boşluk olurmus boylece nefes alma guclugu yanmalar vs baya azaliyormus.
Benim istahim cok acik toplam 10 kg almisim ortalama. Multivitqminler aciyo galiba istahi

Kizlar ara ara girebiliyorum foruma okyanustan haber var mi . Ben sarilik tan bir gece kalmis taburcu olmustum evde degerlerimiz geri artti dun geceden beri gene fototerapi aliyoruz hastanede. Ama aklim sizinle insallah hepiniz kolayca dogurursunuz. Ama dogurudktan sonra da emmesi sariligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…