2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benimde geçen hafta 3dü bugünde 3 kilo, cihazlardan oynama olabiliyormuş ama abur cuburuda kestim yani seninkide aynı çıkar belki

Gözün aydın canım, tebrik ederim nasılsın şimdi? Bebişin nasıl? Sağlıkla büyüt
Amin canım teşekkür ederim. Ağrım çok var ve giderek de artıyor niyeyse, bebeğim beni uyandırma odasında 2 saat aç,
ağlayarak, ve üşüyerek beklediği için şekeri çok düşmüş mama verdiler ısıttılar uyuyor şimdi. Ameliyatta çok kötüydü spinal oldum ama karnımı çekiştirmeleri falan mahvetti beni, zangır zangır titredim ameliyat boyunca bir de kustum sürekli anlayamadım çok kötü etkilendim niyeyse. Kalkıp bebeğime bakamamak çok zor ama toparlanıcam inşallah
Maşallah size canım. Gözünüz aydın olsun. Ağrıların da bir an önce geçer umarım
Sağol canım
Canım tebrik ederim sağlıkla büyüt bebişini
Sağol canım hepiniz sağlıkla kavuşun inşallah

Bir de kızım 3650 kilo 51 santim doğmuş. Doktora ve hastaneye o kadar kızgınım ki Boşu boşuna sezeryan oldum resmen. Gerçi kızımın ayağı içe bükülü, doğduktan iki saat sonra da hemen kakasını yaptı belki de karnımda daha kötü olacaktı ama bilemiyorum sadece şu an ne ona ne kendime faydam olmaması çok canımı sıkıyor. Benim de miyomum varmış onu da almış ameliyatta iyi yönünden bakarsak

Benimde geçen hafta 3dü bugünde 3 kilo, cihazlardan oynama olabiliyormuş ama abur cuburuda kestim yani seninkide aynı çıkar belki
İnşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun illaki normal olsun diye diretmicem zaten bebeğim sağlıklı doğsun da ben her aciyida tatlıyı da bir şekilde hallederim

Kızlar bugün kontrol vardı. 2 hafta önce 2230du simdi 2300 çıktı kilo almamış. Suyu da yavas yavas kireclenmeye baslamis zaten gelismiyorsa tutmanin anlami yok alalim dedi. Haftaya persembeye gün verdi bukadar çabuk beklemiyorduk erken değil mi? 37+3olacak doktorun hesabina göre. Kızımı ayni doktor 39da almıştı. 2300le kuvoze girer mi acaba, 32.haftada erken doğum sancisiyla ciger gelistirici olmustum ama onun faydasi olurmu ki kafamda deli sorular

İlk 100 sözcük kutusunu aldım denge kulesi aldım 7 tane de minik kitaplardan aldım. Ablam da iki tane bez kitapla iki tane 3 boyutlu masal kitabı almış. Yeter dedim döndüm

Yok kuzum dinlenmek gerekmiş sezeryandan sonrada doktor normal dedi dinlenirken ayağımı yüksekte tutup uzatıyorum.
Gün icindede yürüyorum
Benim bacak derken ayak bileği kenarı kuzum komple bacak değil
Şoktan yazamamışım bile ben bide yüz üstü yatamıcaz yine bi süre ona üzülüyorum

Bu ne sendromu bilmiyorum ama ben doğurmak istemiyorum bi yandan da sevmek istiyorum doğsun bana çipil çipil baksın koklayim istiyorum. Ama kimse ona dokunmasın bakmasın da istiyorum ve özellikle ağladığı zamanlarda verecek biri olmayacak o zaman sessiz tuşu olsa ne iyi olurdu alt değiştirmek bana ait olmaskb kendi anne karnındaki gibi sağlaskb istiyorum mamayı gazı kakayı galiba kafayı yedim

Suyunun kireçlenmesi için bir şey diyemiyorum ama niye acele ediyor ki sezaryen için. Bizim de kilo ile ilgili sıkıntımız var biraz ama haftalık takiple devam ediyoruz 39'u bekleyeceğiz.
Mesela 29dan 32ye kadar neredeyse hiç kilo almadı hep 100gr altındaydı artışı. Şuan haftalık kilom alımı da arttı; 35+4 : 2108'di 36+5 : 2504 ölçüldü, neredeyse 400 gr almış 1 hafta içerisinde. Bu şekilde 39'da 3 kilo üstüne çıkmayı bekliyoruz.
Doktorum kilo başlı başına kuvoze girmek için bir sebep değil demişti bana. 2.500 altında doğup direkt odaya aldığımız da oluyor 4 kilo doğup 1 hafta kalan da, takılma buna dedi.
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.

Gelişmiyorsa ve su kireçlenmişse durmanın bir anlamı yokki zamanı zaten gelmiş

Kireçlenmeti bilmem ama bi ara ben de 4 günde falan alması gereken kiloyu 18 gündü yanlış hatırlamıyorsam aldıdiye karalar bağlamıştım gelişme duracak sanmıştım ama sonraki gidişimde çok güzel haberlerle döndüm zaten ultrason 500 grama kadar yanlış ölçebiliyormuş. Ve benim doktorum buna rağmen asla ama asla olumsuz konuşmadı. Durumu tabiki söyler her zaman aman olumsuz bir şekilde değil. 37 den itibaren de prematüre statüsünden çıkıyor gerek bebek gerek anne sağlığı için doğum başlamasa da alınan milyonlarca bebek var. Hatta çoğu ünlü 36 37 de aldırıyormuş çatlamayalım diye bu durumla ilgili makale yazan bi dünya doktor var.

Hayırlısıyla inecek kuzum
Gebelikte içmediğim tüm kahveleri anesteziden sonra en bir sevdiğim oldu

Benimki kuveze girmedi tatlım gelişim geriliği vardı korkma lütfen

Benimki baya ağır geçtiği için şuan sadece emzirme ve sevme kısmını yapıyorum

Canım senin plasentan kaçıncı haftanda düzeldi. Mucize gibi resmen.

Gelişmiyorsa ve su kireçlenmişse durmanın bir anlamı yokki zamanı zaten gelmiş

Benimki kuveze girmedi tatlım gelişim geriliği vardı korkma lütfen

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Evet ben de kireçlenme vs deyince sesimi çıkaramadım vardir bir bildiği diye. 2300 Çok düşük geldi bu haftam için ona üzüldüm, doğuma kadar enazndan 2.5u görebilsek ama 2 haftada 100 gr aldysa 1 haftada biraz zor gibi hakkımızda hayırlısı yeterki sıkıntısız doğsun da, kiloya bakmiycaz artık.

Kızlar ben de doğum yaptım kızım da ben de iyiyiz çok şükür. Çok kötü ağrım var ameliyatta benim için biraz sarsıcı geçti. Toparlanmaya çalışıyorum daha iyi olacağız inşallah
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…