Benimde geçen hafta 3dü bugünde 3 kilo, cihazlardan oynama olabiliyormuş ama abur cuburuda kestim yaniGeçen hafta 3350 dedi 3500 üstüne çıkarsan iri bebek sayarım kilo alma dedi yemek yemeyi kestim ara öğük yapmıyorum 2 öğün besleniyorum ama yinede bir haftada 1.5 kilo almışım aklım almıyor artık
Amin canım teşekkür ederim. Ağrım çok var ve giderek de artıyor niyeyse, bebeğim beni uyandırma odasında 2 saat aç,Gözün aydın canım, tebrik ederimnasılsın şimdi? Bebişin nasıl? Sağlıkla büyüt
Sağol canımMaşallah size canım.Gözünüz aydın olsun. Ağrıların da bir an önce geçer umarım
Sağol canım hepiniz sağlıkla kavuşun inşallahCanım tebrik ederim sağlıkla büyüt bebişini
İnşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun illaki normal olsun diye diretmicem zaten bebeğim sağlıklı doğsun da ben her aciyida tatlıyı da bir şekilde hallederimBenimde geçen hafta 3dü bugünde 3 kilo, cihazlardan oynama olabiliyormuş ama abur cuburuda kestim yaniseninkide aynı çıkar belki
İlk 100 sözcük kutusunu aldım denge kulesi aldım 7 tane de minik kitaplardan aldım. Ablam da iki tane bez kitapla iki tane 3 boyutlu masal kitabı almış. Yeter dedim döndümBen de 11 gibi gittim oyuncaklar için ama pek birşey kalmamıştı hışırtılı kitaplar çok küçük parasına değmez dedim fisher price ürünlerine baktım güzel bir kitap vardı ama 2 yaş üstü diyordu daha çok var diye almadım bir kumanda güzeldi sesleri falan kimse almamış buralarda 150 liraydı onu aldım bir de bebek albümü aldım iyi oldu ultrason fotoğraflarını koydum bile
Hayırlı olsun canım Allah bağışlasın oğluşunuKızlar doğumum oldu şükür ben iyiyim hislerim daha tam gelmedi. Oğlumu bi kez gördüm ama nabzı biraz düşük diye yanıma hala vermediler bekliyorum. darısı başınıza.
Şoktan yazamamışım bileYok kuzum dinlenmek gerekmiş sezeryandan sonrada doktor normal dedi dinlenirken ayağımı yüksekte tutup uzatıyorum.
Gün icindede yürüyorum
Benim bacak derken ayak bileği kenarı kuzum komple bacak değil
Allah kolaylık versin canım bir avazda kurtulursun inşallahKizlar 4 5 cm oldu acilmaam yatirdilar ara ara acilma bakiyorlar dua ediin bana suni sanci vrcekler sanrm
Kızlar bugün kontrol vardı. 2 hafta önce 2230du simdi 2300 çıktıkilo almamış. Suyu da yavas yavas kireclenmeye baslamis zaten gelismiyorsa tutmanin anlami yok alalim dedi. Haftaya persembeye gün verdi bukadar çabuk beklemiyorduk erken değil mi? 37+3olacak doktorun hesabina göre. Kızımı ayni doktor 39da almıştı. 2300le kuvoze girer mi acaba, 32.haftada erken doğum sancisiyla ciger gelistirici olmustum ama onun faydasi olurmu ki kafamda deli sorular
Gelişmiyorsa ve su kireçlenmişse durmanın bir anlamı yokki zamanı zaten gelmişKızlar bugün kontrol vardı. 2 hafta önce 2230du simdi 2300 çıktıkilo almamış. Suyu da yavas yavas kireclenmeye baslamis zaten gelismiyorsa tutmanin anlami yok alalim dedi. Haftaya persembeye gün verdi bukadar çabuk beklemiyorduk erken değil mi? 37+3olacak doktorun hesabina göre. Kızımı ayni doktor 39da almıştı. 2300le kuvoze girer mi acaba, 32.haftada erken doğum sancisiyla ciger gelistirici olmustum ama onun faydasi olurmu ki kafamda deli sorular
Kireçlenmeti bilmem ama bi ara ben de 4 günde falan alması gereken kiloyu 18 gündü yanlış hatırlamıyorsam aldıdiye karalar bağlamıştım gelişme duracak sanmıştım ama sonraki gidişimde çok güzel haberlerle döndüm zaten ultrason 500 grama kadar yanlış ölçebiliyormuş. Ve benim doktorum buna rağmen asla ama asla olumsuz konuşmadı. Durumu tabiki söyler her zaman aman olumsuz bir şekilde değil. 37 den itibaren de prematüre statüsünden çıkıyor gerek bebek gerek anne sağlığı için doğum başlamasa da alınan milyonlarca bebek var. Hatta çoğu ünlü 36 37 de aldırıyormuş çatlamayalım diye bu durumla ilgili makale yazan bi dünya doktor var.Kızlar bugün kontrol vardı. 2 hafta önce 2230du simdi 2300 çıktıkilo almamış. Suyu da yavas yavas kireclenmeye baslamis zaten gelismiyorsa tutmanin anlami yok alalim dedi. Haftaya persembeye gün verdi bukadar çabuk beklemiyorduk erken değil mi? 37+3olacak doktorun hesabina göre. Kızımı ayni doktor 39da almıştı. 2300le kuvoze girer mi acaba, 32.haftada erken doğum sancisiyla ciger gelistirici olmustum ama onun faydasi olurmu ki kafamda deli sorular
Hayırlısıyla inecek kuzumOlabiliyormus o agri canim nescafe çay icilmesi tavsiye ediliodu.
Biz iyiyiz minik beyfendinin asagi kafayi indirmesinj bekliyoruz aara ara gun icindeki kasilma var baska bisey yok henuz :) haftaya cuma izne ayriliyorum mecburi. Çalismaya tam gaz devam halindeyim :))
Gözün aydın tatlım.Şimdi yeni doğan yoğun bakımdan aradılar bebeğimizi yanımıza getiriyorlarmis şükür allahim
Kızlar bugün kontrol vardı. 2 hafta önce 2230du simdi 2300 çıktıkilo almamış. Suyu da yavas yavas kireclenmeye baslamis zaten gelismiyorsa tutmanin anlami yok alalim dedi. Haftaya persembeye gün verdi bukadar çabuk beklemiyorduk erken değil mi? 37+3olacak doktorun hesabina göre. Kızımı ayni doktor 39da almıştı. 2300le kuvoze girer mi acaba, 32.haftada erken doğum sancisiyla ciger gelistirici olmustum ama onun faydasi olurmu ki kafamda deli sorular
Benimki baya ağır geçtiği için şuan sadece emzirme ve sevme kısmını yapıyorumŞoktan yazamamışım bileben bide yüz üstü yatamıcaz yine bi süre ona üzülüyorum
Bu ne sendromu bilmiyorum ama ben doğurmak istemiyorumbi yandan da sevmek istiyorum doğsun bana çipil çipil baksın koklayim istiyorum. Ama kimse ona dokunmasın bakmasın da istiyorum ve özellikle ağladığı zamanlarda verecek biri olmayacak o zaman sessiz tuşu olsa ne iyi olurdu alt değiştirmek bana ait olmaskb kendi anne karnındaki gibi sağlaskb istiyorum mamayı gazı kakayı galiba kafayı yedim
Canım senin plasentan kaçıncı haftanda düzeldi. Mucize gibi resmen.Canım küçükse olsa haftasını tamamlayınca sıkıntı olmuyor diyolar benimkide 2500gr ama haftasını beklicez zaten plasentam düzelmiş. Çok sevndim kisa zamnda büyür sen hiç merak etme emmesi ona iyi gelecek ins
Suyunun kireçlenmesi için bir şey diyemiyorum ama niye acele ediyor ki sezaryen için. Bizim de kilo ile ilgili sıkıntımız var biraz ama haftalık takiple devam ediyoruz 39'u bekleyeceğiz.
Mesela 29dan 32ye kadar neredeyse hiç kilo almadı hep 100gr altındaydı artışı. Şuan haftalık kilom alımı da arttı; 35+4 : 2108'di 36+5 : 2504 ölçüldü, neredeyse 400 gr almış 1 hafta içerisinde. Bu şekilde 39'da 3 kilo üstüne çıkmayı bekliyoruz.
Doktorum kilo başlı başına kuvoze girmek için bir sebep değil demişti bana. 2.500 altında doğup direkt odaya aldığımız da oluyor 4 kilo doğup 1 hafta kalan da, takılma buna dedi.
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.
Gelişmiyorsa ve su kireçlenmişse durmanın bir anlamı yokki zamanı zaten gelmiş
Kireçlenmeti bilmem ama bi ara ben de 4 günde falan alması gereken kiloyu 18 gündü yanlış hatırlamıyorsam aldıdiye karalar bağlamıştım gelişme duracak sanmıştım ama sonraki gidişimde çok güzel haberlerle döndüm zaten ultrason 500 grama kadar yanlış ölçebiliyormuş. Ve benim doktorum buna rağmen asla ama asla olumsuz konuşmadı. Durumu tabiki söyler her zaman aman olumsuz bir şekilde değil. 37 den itibaren de prematüre statüsünden çıkıyor gerek bebek gerek anne sağlığı için doğum başlamasa da alınan milyonlarca bebek var. Hatta çoğu ünlü 36 37 de aldırıyormuş çatlamayalım diye bu durumla ilgili makale yazan bi dünya doktor var.
Benimki kuveze girmedi tatlım gelişim geriliği vardı korkma lütfen
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip inşallahKızlar ben de doğum yaptım kızım da ben de iyiyiz çok şükür. Çok kötü ağrım var ameliyatta benim için biraz sarsıcı geçti. Toparlanmaya çalışıyorum daha iyi olacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?