2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Üzülme canım demek ki hayırlısı buymuş normal beklesen belki gelmeyecekti öyle düşün.. ağrıların biran önce hafifler umarım bebeğinle ilgilenirsin gönlünce

Kizlar 4 5 cm oldu acilmaam yatirdilar ara ara acilma bakiyorlar dua ediin bana suni sanci vrcekler sanrm
Senin sürecin de heycanlı canım, sancı kendiliğinden yok mu bu durumda açılma nasıl ilerledi ?
İnşallah bir avazda kurtulursun Allah güç versin

Simdiden gozunuz aydin, kolay ve saglikli bir dogum diliyorum. Miniginize az kalmis kavusmaniza. :)

En guzel ve kolau sekilde bu sureci atlatir yavruna kavusursun insallah :) Kasim anneleri ekim anneleri oldu cikti:)

buyuk gecmis olsun. hersey de bir hayir vardir diye bakip teselli olmak lazim.

Evaante selamlar ben de son 1 aydır takipteyim ekleyebilir misiniz? Sat 22.02.2022 kese ve kalp kanamam olduğunda çok telaşla olmuştu hatırlamıyorum ne yazıkki. Kız bebek ismi Mevsim Öykü tahmini doğum tarihi 29.11.2022 ama erken doğum riskim var. Teşekkür ederim şimdiden

Üzülme canım demek ki hayırlısı buymuş normal beklesen belki gelmeyecekti öyle düşün.. ağrıların biran önce hafifler umarım bebeğinle ilgilenirsin gönlünce
Evet içeride sıkıştığı bir gercek kilosu doğru olmasa da. Neyse ki ayağı düzelirmiş tek tesellim o

Evet içeride sıkıştığı bir gercek kilosu doğru olmasa da. Neyse ki ayağı düzelirmiş tek tesellim o
Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlarsın kiloyu fazla demişlerdi değil mi sana o yüzden mi sezeryan oldun bazı doktorlar çok net konuşuyor ne yazık ki yanılma payını hesaba pek katmıyorlar demek ki hayırlısı böyleymiş bundan sonrası saglicakla istediğin gibi ilerler inşallah sağ salim kavustunuz ya önemli olan o

Selam kızlqr nasıl gidiyor? 38. Haftadayım, bikaç gündür yorgunluğum iyice arttı oysa son haftalarda enerjik olursunuz demişlerdi bide mide bulantısı başladı, acıkınca midem bulanıyor. Ve elbette hafiften kabızlık sorunu oldu. Sizce normal mi bu süreçte

Kızlar hastaneden cıktım haftaya perşembeye kadar gelmezse görüşelim dedi kan gelirse kesin ara dedi sancım hiç yok o yüzden suan nişan tek başına bşr şey ifade etmiyor dedi
Geçmiş olsun canım bu ara çok bakamıyorum foruma, nasıl oldun? Nişan önemli ama nişandan sonra doğum bikaç gün bekleyebiliyormuş

Hadi gözünüz aydın, bir avazda inş canım
Kızlar doğumum oldu şükür ben iyiyim hislerim daha tam gelmedi. Oğlumu bi kez gördüm ama nabzı biraz düşük diye yanıma hala vermediler bekliyorum. darısı başınıza.
Çok tebrik ederim sağlıkla büyüsün miniğin
Bebeğim bugün hiç hareket etmiyor gece de hareket etmedi sabah biraz ediyor gibi oldu ama yok etmiyor
Etmediğine emin misin? Bazen az az ediyorlar. Sola yatmayı, tatlı yemeyi denemişsindir diyr düşünüyorum. Hareket etmediyse doktoruna bilgi ve lütfen. Bazen fazla sakin olabiliyorlar ama tedbirli olmakta fayda var.
Kızlar ben de doğum yaptım kızım da ben de iyiyiz çok şükür. Çok kötü ağrım var ameliyatta benim için biraz sarsıcı geçti. Toparlanmaya çalışıyorum daha iyi olacağız inşallah
Gözün aydın canım, sağlıkla büyüsün bebişin
Taze anneler bebiklere emzik verdiniz mi? Bibs aldım az önce tutar inşallah
Ben de sırf güzel diye ve hevesten bibs emzik aldım verilmesi doğru mu o u bile bilmiyorum
Mide yanmalarım demek o yüzden geçmek bilmiyor
Hiç alakası yok valla keşke olsaydı herhalde 27-28den beri dönük benim bebe, gayet de yanıyorum
Bir an önce iyileşir inş canım ama sıkıntı etme çok görülen bir şey sarılık. Sorun yaşıcanızı düşünmüyorum
Bi umut daha iste bana simdi:))kizimda 28. HFtadan beri bas asagiydi
Bir feno vardı son haftasında falan döndü galiba bebeği. Bir ihtimal geç de olsa dönebiliyorlar ya, allahtan ümit kesilmez
Bebek sonrası hayattan korkma bu nerde görsem tanırım çünkü ben de aynı şeyden korkuyorum bir gün doğursam da kurtulsam diyorum, diğer gün karnımda işte ne güzel nereye gitsem benle geliyor, keşke böyle büyüse diyorum doğunca emzirmesiydi, uykusuydu, işe giderken bakacak kişisiydi, çook işi var bu bebenin çooook
Hayırlısıyla inecek kuzum
Gebelikte içmediğim tüm kahveleri anesteziden sonra en bir sevdiğim oldu
Ya hep aklıma takılıyor. Emzirirken kafein kısıtlaması yok muu? Ben tam bir kafein canavarıyım onu kısıtlamak çok zor oldu benim için. Doğurunca da mı aynı olacak diyr düşünüyorum
Kızlar hastaneden cıktım haftaya perşembeye kadar gelmezse görüşelim dedi kan gelirse kesin ara dedi sancım hiç yok o yüzden suan nişan tek başına bşr şey ifade etmiyor dedi
Nişan doğumun başlıcana işaret değil mi ama tamam akşama başlıcak demek değil ama kısa zamanda başlıcak demek değil mi? Ben mi yanlış biliyorum

Ya ben başta söylemiştim ama listede yokum şuan kızım olacak nasipse sat 15 Şubat acaba başka ne söylemem gerekiyor

Benimde sabahlari 3 haftadir midem bulaniyor. Sabahlari ac oldugum saatlerde yani. Bazilarinda son haftalarda olurmus. Ben de hic oyle enerjik falan degilim, uzanip uyumak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…