Üzülme canım demek ki hayırlısı buymuş normal beklesen belki gelmeyecekti öyle düşün.. ağrıların biran önce hafifler umarım bebeğinle ilgilenirsin gönlünceBir de kızım 3650 kilo 51 santim doğmuş. Doktora ve hastaneye o kadar kızgınım kiBoşu boşuna sezeryan oldum resmen. Gerçi kızımın ayağı içe bükülü, doğduktan iki saat sonra da hemen kakasını yaptı belki de karnımda daha kötü olacaktı ama bilemiyorum sadece şu an ne ona ne kendime faydam olmaması çok canımı sıkıyor. Benim de miyomum varmış onu da almış ameliyatta iyi yönünden bakarsak
Benimki baya ağır geçtiği için şuan sadece emzirme ve sevme kısmını yapıyorum
Senin sürecin de heycanlı canım, sancı kendiliğinden yok mu bu durumda açılma nasıl ilerledi ?Kizlar 4 5 cm oldu acilmaam yatirdilar ara ara acilma bakiyorlar dua ediin bana suni sanci vrcekler sanrm
Geldi canım çok şükür 24 saat bile olmadan geldi bugunİns canım kilosu falan iyi aslında yakın xamnda gelir bence çok sıkıntı olmaz
Simdiden gozunuz aydin, kolay ve saglikli bir dogum diliyorum. Miniginize az kalmis kavusmaniza. :)Kizlar sabah saat 10da nisan geldi akinti ile.
Hemen doktoruma kontrile gittik nst de hic sanci cikmadi
Acilmayida gecen hafta yanlis anlamisim sanirim elle kontrol etti 2 cm acilman var dedi
Hastaneye yatisini yap dedi ben daha yapmadim sancim yok cunku stres olmak istemedim yakinlarda birseyler iciyoruz simdi
Dua edin bana ne olur
En guzel ve kolau sekilde bu sureci atlatir yavruna kavusursun insallah :) Kasim anneleri ekim anneleri oldu cikti:)Kizlar sabah saat 10da nisan geldi akinti ile.
Acilmayida gecen hafta yanlis anlamisim sanirim elle kontrol etti 2 cm acilman var dedi
Hastaneye yatisini yap dedi ben daha yapmadim sancim yok cunku stres olmak istemedim yakinlarda birseyler iciyoruz simdi
Dua edin bana ne olur
buyuk gecmis olsun. hersey de bir hayir vardir diye bakip teselli olmak lazim.Bir de kızım 3650 kilo 51 santim doğmuş. Doktora ve hastaneye o kadar kızgınım kiBoşu boşuna sezeryan oldum resmen. Gerçi kızımın ayağı içe bükülü, doğduktan iki saat sonra da hemen kakasını yaptı belki de karnımda daha kötü olacaktı ama bilemiyorum sadece şu an ne ona ne kendime faydam olmaması çok canımı sıkıyor. Benim de miyomum varmış onu da almış ameliyatta iyi yönünden bakarsak
Evet içeride sıkıştığı bir gercek kilosu doğru olmasa da. Neyse ki ayağı düzelirmiş tek tesellim oÜzülme canım demek ki hayırlısı buymuş normal beklesen belki gelmeyecekti öyle düşün.. ağrıların biran önce hafifler umarım bebeğinle ilgilenirsin gönlünce
Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlarsın kiloyu fazla demişlerdi değil mi sana o yüzden mi sezeryan oldun bazı doktorlar çok net konuşuyor ne yazık ki yanılma payını hesaba pek katmıyorlar demek ki hayırlısı böyleymiş bundan sonrası saglicakla istediğin gibi ilerler inşallah sağ salim kavustunuz ya önemli olan oEvet içeride sıkıştığı bir gercek kilosu doğru olmasa da. Neyse ki ayağı düzelirmiş tek tesellim o
İçerde nasıl sıkışmış canım bas geliş değil miydi var miymis bir sebebiEvet içeride sıkıştığı bir gercek kilosu doğru olmasa da. Neyse ki ayağı düzelirmiş tek tesellim o
Geçmiş olsun canım bu ara çok bakamıyorum foruma, nasıl oldun? Nişan önemli ama nişandan sonra doğum bikaç gün bekleyebiliyormuşKızlar hastaneden cıktım haftaya perşembeye kadar gelmezse görüşelim dedi kan gelirse kesin ara dedi sancım hiç yok o yüzden suan nişan tek başına bşr şey ifade etmiyor dedi
Canım 36+2,de kontrol vardı onda çıktığıni söyledi doktor. Şok oldum bende bı hafta önce plasenta marjinal diyorlardı. Bu hafta Düzelmiş dedi doktor.Canım senin plasentan kaçıncı haftanda düzeldi. Mucize gibi resmen.
Cook sevndim canimm mis kokulun gelmiş darısı bizeGeldi canım çok şükür 24 saat bile olmadan geldi bugun
Hadi gözünüz aydın, bir avazda inş canımKizlar sabah saat 10da nisan geldi akinti ile.
Dua edin bana ne olur
Çok tebrik ederim sağlıkla büyüsün miniğinKızlar doğumum oldu şükür ben iyiyim hislerim daha tam gelmedi. Oğlumu bi kez gördüm ama nabzı biraz düşük diye yanıma hala vermediler bekliyorum. darısı başınıza.
Etmediğine emin misin? Bazen az az ediyorlar. Sola yatmayı, tatlı yemeyi denemişsindir diyr düşünüyorum. Hareket etmediyse doktoruna bilgi ve lütfen. Bazen fazla sakin olabiliyorlar ama tedbirli olmakta fayda var.Bebeğim bugün hiç hareket etmiyor gece de hareket etmedisabah biraz ediyor gibi oldu ama yok etmiyor
Gözün aydın canım, sağlıkla büyüsün bebişinKızlar ben de doğum yaptım kızım da ben de iyiyiz çok şükür. Çok kötü ağrım var ameliyatta benim için biraz sarsıcı geçti. Toparlanmaya çalışıyorum daha iyi olacağız inşallah
Ben de sırf güzel diye ve hevesten bibs emzik aldımTaze anneler bebiklere emzik verdiniz mi? Bibs aldım az öncetutar inşallah
Hiç alakası yok valla keşke olsaydıMide yanmalarım demek o yüzden geçmek bilmiyor
Bir an önce iyileşir inş canım ama sıkıntı etme çok görülen bir şey sarılık. Sorun yaşıcanızı düşünmüyorumKizlar ara ara girebiliyorum foruma okyanustan haber var mi . Ben sarilik tan bir gece kalmis taburcu olmustum evde degerlerimiz geri artti dun geceden beri gene fototerapi aliyoruz hastanede. Ama aklim sizinle insallah hepiniz kolayca dogurursunuz. Ama dogurudktan sonra da emmesi sariligi
Bir feno vardı son haftasında falan döndü galiba bebeği. Bir ihtimal geç de olsa dönebiliyorlar ya, allahtan ümit kesilmezBi umut daha iste bana simdi:))kizimda 28. HFtadan beri bas asagiydi
Bebek sonrası hayattan korkma bu nerde görsem tanırımŞoktan yazamamışım bileben bide yüz üstü yatamıcaz yine bi süre ona üzülüyorum
Bu ne sendromu bilmiyorum ama ben doğurmak istemiyorumbi yandan da sevmek istiyorum doğsun bana çipil çipil baksın koklayim istiyorum. Ama kimse ona dokunmasın bakmasın da istiyorum ve özellikle ağladığı zamanlarda verecek biri olmayacak o zaman sessiz tuşu olsa ne iyi olurdu alt değiştirmek bana ait olmaskb kendi anne karnındaki gibi sağlaskb istiyorum mamayı gazı kakayı galiba kafayı yedim
Ya hep aklıma takılıyor. Emzirirken kafein kısıtlaması yok muu? Ben tam bir kafein canavarıyım onu kısıtlamak çok zor oldu benim için. Doğurunca da mı aynı olacak diyr düşünüyorumHayırlısıyla inecek kuzum
Gebelikte içmediğim tüm kahveleri anesteziden sonraen bir sevdiğim oldu
Nişan doğumun başlıcana işaret değil mi amaKızlar hastaneden cıktım haftaya perşembeye kadar gelmezse görüşelim dedi kan gelirse kesin ara dedi sancım hiç yok o yüzden suan nişan tek başına bşr şey ifade etmiyor dedi
Ya ben başta söylemiştim ama listede yokum şuanKızlar aldım çayımı oturdum çalışma masama kim doğurmuş kim yazmamış envanter çıkardım :) Çünkü aşırı işsizim :)
@Aden8422 pazartesi günü sezaryen olmuşsun nasıl oldun iyi mi bebiş?
@Bayanstress pazartesi günü sabah doğumum olacak demişsin nasılsın?
@OKYANUS302 canım hepimiz senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz bizi merakta bırakma
Doğum yapanları tek tek mesajlara bakarak güncelledim. Onun dışında aylardır bilgi vermeyenler var.
Geriye biz doğumu bekleyenler kaldı kızlar :)
Benimde sabahlari 3 haftadir midem bulaniyor. Sabahlari ac oldugum saatlerde yani. Bazilarinda son haftalarda olurmus. Ben de hic oyle enerjik falan degilim, uzanip uyumak istiyorum.Selam kızlqr nasıl gidiyor? 38. Haftadayım, bikaç gündür yorgunluğum iyice arttı oysa son haftalarda enerjik olursunuz demişlerdibide mide bulantısı başladı, acıkınca midem bulanıyor. Ve elbette hafiften kabızlık sorunu oldu. Sizce normal mi bu süreçte
Hiç sancım yok ama heran her şey olabilir dedi doktor kan gelirse haber ver hemen dediGeçmiş olsun canım bu ara çok bakamıyorum foruma, nasıl oldun? Nişan önemli ama nişandan sonra doğum bikaç gün bekleyebiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?