Zaten heran her şey olabilir ama perşembeye kadar gelmezse haberleşelim dediHadi gözünüz aydın, bir avazda inş canım
Çok tebrik ederim sağlıkla büyüsün miniğin
Etmediğine emin misin? Bazen az az ediyorlar. Sola yatmayı, tatlı yemeyi denemişsindir diyr düşünüyorum. Hareket etmediyse doktoruna bilgi ve lütfen. Bazen fazla sakin olabiliyorlar ama tedbirli olmakta fayda var.
Gözün aydın canım, sağlıkla büyüsün bebişin
Ben de sırf güzel diye ve hevesten bibs emzik aldımverilmesi doğru mu o u bile bilmiyorum
Hiç alakası yok valla keşke olsaydıherhalde 27-28den beri dönük benim bebe, gayet de yanıyorum
Bir an önce iyileşir inş canım ama sıkıntı etme çok görülen bir şey sarılık. Sorun yaşıcanızı düşünmüyorum
Bir feno vardı son haftasında falan döndü galiba bebeği. Bir ihtimal geç de olsa dönebiliyorlar ya, allahtan ümit kesilmez
Bebek sonrası hayattan korkma bu nerde görsem tanırımçünkü ben de aynı şeyden korkuyorum bir gün doğursam da kurtulsam diyorum, diğer gün karnımda işte ne güzel nereye gitsem benle geliyor, keşke böyle büyüse diyorum doğunca emzirmesiydi, uykusuydu, işe giderken bakacak kişisiydi, çook işi var bu bebenin çooook
Ya hep aklıma takılıyor. Emzirirken kafein kısıtlaması yok muu? Ben tam bir kafein canavarıyım onu kısıtlamak çok zor oldu benim için. Doğurunca da mı aynı olacak diyr düşünüyorum
Nişan doğumun başlıcana işaret değil mi amatamam akşama başlıcak demek değil ama kısa zamanda başlıcak demek değil mi? Ben mi yanlış biliyorum
Kabızlık bende de var canim baskıdan sanırım doktor bana toz bir ilaç vermişti onu içtim normale dondum pazartesi dogumum var zorlamamak için bugün ve yarin da içeceğim ıkınmak çok iyi değil diyorlarSelam kızlqr nasıl gidiyor? 38. Haftadayım, bikaç gündür yorgunluğum iyice arttı oysa son haftalarda enerjik olursunuz demişlerdibide mide bulantısı başladı, acıkınca midem bulanıyor. Ve elbette hafiften kabızlık sorunu oldu. Sizce normal mi bu süreçte
Ben balığım eşim kova kız akrep olacakBurçlardan anlıyor musunuz hanımlar ben kova eşim balık kızım yengeç oğlan akrep olacak ben napim
Aynen kilosu fazla demişlerdi ama 3660 mış meğerse yani normal doğabilirdiGeçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlarsın kiloyu fazla demişlerdi değil mi sana o yüzden mi sezeryan oldun bazı doktorlar çok net konuşuyor ne yazık ki yanılma payını hesaba pek katmıyorlar demek ki hayırlısı böyleymiş bundan sonrası saglicakla istediğin gibi ilerler inşallah sağ salim kavustunuz ya önemli olan o
Boyu uzun o yüzden sıkışmış canım. Zaten nefes bile aldırmıyordu banaİçerde nasıl sıkışmış canım bas geliş değil miydi var miymis bir sebebi
Açılman var mıymışKızlar hastaneden cıktım haftaya perşembeye kadar gelmezse görüşelim dedi kan gelirse kesin ara dedi sancım hiç yok o yüzden suan nişan tek başına bşr şey ifade etmiyor dedi
Canım doğum zamanı şaşmaz derler doğru zaman buymuş öyle düşün. Vardır bi hayr rabbim bebeciğine ve sana bol bol şifalar versin umarım ayağı kalıcı değildirBir de kızım 3650 kilo 51 santim doğmuş. Doktora ve hastaneye o kadar kızgınım kiBoşu boşuna sezeryan oldum resmen. Gerçi kızımın ayağı içe bükülü, doğduktan iki saat sonra da hemen kakasını yaptı belki de karnımda daha kötü olacaktı ama bilemiyorum sadece şu an ne ona ne kendime faydam olmaması çok canımı sıkıyor. Benim de miyomum varmış onu da almış ameliyatta iyi yönünden bakarsak
Canım Zeynep turan yeni paylaştı 22 kasım sabah 10.20 den sonrası yay sanırım ama gene bi kontrol et istersenValla yedik ayvayı
Peki 22 kasik akrep mi yay mi
Kizim 22 kasim da dogdu ikisini de gösteriyor
İnşallah korkulan bişey olmayacak sen ve bebeğin iyi olacaksınız ve birlikte evinize döneceksiniz rabbim yar ve yardımcınız olsunKızlar bugün kontrol vardı. 2 hafta önce 2230du simdi 2300 çıktıkilo almamış. Suyu da yavas yavas kireclenmeye baslamis zaten gelismiyorsa tutmanin anlami yok alalim dedi. Haftaya persembeye gün verdi bukadar çabuk beklemiyorduk erken değil mi? 37+3olacak doktorun hesabina göre. Kızımı ayni doktor 39da almıştı. 2300le kuvoze girer mi acaba, 32.haftada erken doğum sancisiyla ciger gelistirici olmustum ama onun faydasi olurmu ki kafamda deli sorular
Ay ben öten maymun bulabildim müslin örtü güzel büyüktü ondan aldım mini kitaplardan aldım bir tane de kule alabildimİlk 100 sözcük kutusunu aldım denge kulesi aldım 7 tane de minik kitaplardan aldım. Ablam da iki tane bez kitapla iki tane 3 boyutlu masal kitabı almış. Yeter dedim döndüm
Her şeyi denedim çok çok az hissediyorumHadi gözünüz aydın, bir avazda inş canım
Etmediğine emin misin? Bazen az az ediyorlar. Sola yatmayı, tatlı yemeyi denemişsindir diyr düşünüyorum. Hareket etmediyse doktoruna bilgi ve lütfen. Bazen fazla sakin olabiliyorlar ama tedbirli olmakta fayda var.
Ben de sırf güzel diye ve hevesten bibs emzik aldımverilmesi doğru mu o u bile bilmiyorum
Hiç alakası yok valla keşke olsaydıherhalde 27-28den beri dönük benim bebe, gayet de yanıyorum
Bir an önce iyileşir inş canım ama sıkıntı etme çok görülen bir şey sarılık. Sorun yaşıcanızı düşünmüyorum
Bir feno vardı son haftasında falan döndü galiba bebeği. Bir ihtimal geç de olsa dönebiliyorlar ya, allahtan ümit kesilmez
Bebek sonrası hayattan korkma bu nerde görsem tanırımçünkü ben de aynı şeyden korkuyorum bir gün doğursam da kurtulsam diyorum, diğer gün karnımda işte ne güzel nereye gitsem benle geliyor, keşke böyle büyüse diyorum doğunca emzirmesiydi, uykusuydu, işe giderken bakacak kişisiydi, çook işi var bu bebenin çooook
Ya hep aklıma takılıyor. Emzirirken kafein kısıtlaması yok muu? Ben tam bir kafein canavarıyım onu kısıtlamak çok zor oldu benim için. Doğurunca da mı aynı olacak diyr düşünüyorum
Nişan doğumun başlıcana işaret değil mi amatamam akşama başlıcak demek değil ama kısa zamanda başlıcak demek değil mi? Ben mi yanlış biliyorum
Hastane veriyo istiyosun plates topunh veriyolar ve bide bele masaj yapma eldiveni oluyo onuda isteyin belinize masaj yapmak icin rahatlatiyo diyo ebeler . Aklinizda buljnsunEvet bir aksilik olmazsa inş normal planlıyorum. İlk hamileliğim inş yapabilirim
Senle ben takılcaz buralarda serseri mayın gibi
Kızlar saçma mı sorum bilmiyorum ama bu internette hep hamileler hastane odasın pilates topunda egzersiz yapıyorlar. O nasıl oluyor? Yani hastane mi top veriyor yoksa hamileler kendileri mi götürüyor? Gerçekten etkiliyse ben de götüreyim diye düşünüyorum da
Bakmıyorki hiç bakmadı bana bu zamana kadarAçılman var mıymış
Benim bebeğimde çok kilo almiyo 36haftada 2500olmus. Ama doktor sezeryan zamanını bekleriz dedi. Anne ne kadar kalması onun faydasına dedi.Kızlar bugün kontrol vardı. 2 hafta önce 2230du simdi 2300 çıktıkilo almamış. Suyu da yavas yavas kireclenmeye baslamis zaten gelismiyorsa tutmanin anlami yok alalim dedi. Haftaya persembeye gün verdi bukadar çabuk beklemiyorduk erken değil mi? 37+3olacak doktorun hesabina göre. Kızımı ayni doktor 39da almıştı. 2300le kuvoze girer mi acaba, 32.haftada erken doğum sancisiyla ciger gelistirici olmustum ama onun faydasi olurmu ki kafamda deli sorular
Değil dedi iki doktorda umarım dedikleri gibidirCanım doğum zamanı şaşmaz derler doğru zaman buymuş öyle düşün. Vardır bi hayr rabbim bebeciğine ve sana bol bol şifalar versin umarım ayağı kalıcı değildir
Yaa ne biliyim biri öyle yazmış, kanala girince mide yanması azalıyor diye bende ona yordumHadi gözünüz aydın, bir avazda inş canım
riskli bir durum yoksa en iyisini yapmissin canim. her zaman evde bekleyin diyorlar . zatwn ne zaman daha cok acilcagida belli degilKizlar sabah saat 10da nisan geldi akinti ile.
Hemen doktoruma kontrile gittik nst de hic sanci cikmadi
Acilmayida gecen hafta yanlis anlamisim sanirim elle kontrol etti 2 cm acilman var dedi
Hastaneye yatisini yap dedi ben daha yapmadim sancim yok cunku stres olmak istemedim yakinlarda birseyler iciyoruz simdi
Dua edin bana ne olur
hangi mamadan veriyorsun kuzum?Kuzu hem meme hem mama ver
Ben 2sinide veriyorum
hayirli olsun canimKızlar doğumum oldu şükür ben iyiyim hislerim daha tam gelmedi. Oğlumu bi kez gördüm ama nabzı biraz düşük diye yanıma hala vermediler bekliyorum. darısı başınıza.
acil e git kuzum , bir nst ye alsinlar . icin rahat ederBebeğim bugün hiç hareket etmiyor gece de hareket etmedisabah biraz ediyor gibi oldu ama yok etmiyor
hayirli olsun canimKızlar ben de doğum yaptım kızım da ben de iyiyiz çok şükür. Çok kötü ağrım var ameliyatta benim için biraz sarsıcı geçti. Toparlanmaya çalışıyorum daha iyi olacağız inşallah
benimkide 26 gbi dondu, kesin koca totolu olcak ki olsun. anasi gibi duz gotlu olmasinBenimki 20 haftadan beri baş aşağı o kadar ağır popoluki dönmeye bile üşendi
kuuzm hic oyle dusunme, saglikla aldin kucaginaBir de kızım 3650 kilo 51 santim doğmuş. Doktora ve hastaneye o kadar kızgınım kiBoşu boşuna sezeryan oldum resmen. Gerçi kızımın ayağı içe bükülü, doğduktan iki saat sonra da hemen kakasını yaptı belki de karnımda daha kötü olacaktı ama bilemiyorum sadece şu an ne ona ne kendime faydam olmaması çok canımı sıkıyor. Benim de miyomum varmış onu da almış ameliyatta iyi yönünden bakarsak
anomKizlar 4 5 cm oldu acilmaam yatirdilar ara ara acilma bakiyorlar dua ediin bana suni sanci vrcekler sanrm
su kiteclenmesin de zaten tutmazlar canim. haftasida gayet guzel . gorumcemede 2100 gr demislerdi 37 de , bir dogdu 2400 kusur du kilosu. o yuzden hic takma kilosunuKızlar bugün kontrol vardı. 2 hafta önce 2230du simdi 2300 çıktıkilo almamış. Suyu da yavas yavas kireclenmeye baslamis zaten gelismiyorsa tutmanin anlami yok alalim dedi. Haftaya persembeye gün verdi bukadar çabuk beklemiyorduk erken değil mi? 37+3olacak doktorun hesabina göre. Kızımı ayni doktor 39da almıştı. 2300le kuvoze girer mi acaba, 32.haftada erken doğum sancisiyla ciger gelistirici olmustum ama onun faydasi olurmu ki kafamda deli sorular
heralde grupca 3-4-5 kasimda doguracagizZaten heran her şey olabilir ama perşembeye kadar gelmezse haberleşelim dedi
Aynen canimmYaa ne biliyim biri öyle yazmış, kanala girince mide yanması azalıyor diye bende ona yordumdesene inse bile yanıcaz bu gidişle aman insin de ona da razıyım, çok stres oluyorum ya neden hala inmedi, normal doğum yapmayı çok istiyorum topiktede henüz normal doğum yapan yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?