2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Zaten heran her şey olabilir ama perşembeye kadar gelmezse haberleşelim dedi

Kabızlık bende de var canim baskıdan sanırım doktor bana toz bir ilaç vermişti onu içtim normale dondum pazartesi dogumum var zorlamamak için bugün ve yarin da içeceğim ıkınmak çok iyi değil diyorlar

Aynen kilosu fazla demişlerdi ama 3660 mış meğerse yani normal doğabilirdi

Canım doğum zamanı şaşmaz derler doğru zaman buymuş öyle düşün. Vardır bi hayr rabbim bebeciğine ve sana bol bol şifalar versin umarım ayağı kalıcı değildir

İnşallah korkulan bişey olmayacak sen ve bebeğin iyi olacaksınız ve birlikte evinize döneceksiniz rabbim yar ve yardımcınız olsun

İlk 100 sözcük kutusunu aldım denge kulesi aldım 7 tane de minik kitaplardan aldım. Ablam da iki tane bez kitapla iki tane 3 boyutlu masal kitabı almış. Yeter dedim döndüm
Ay ben öten maymun bulabildim müslin örtü güzel büyüktü ondan aldım mini kitaplardan aldım bir tane de kule alabildim

Her şeyi denedim çok çok az hissediyorum

Hastane veriyo istiyosun plates topunh veriyolar ve bide bele masaj yapma eldiveni oluyo onuda isteyin belinize masaj yapmak icin rahatlatiyo diyo ebeler . Aklinizda buljnsun

Benim bebeğimde çok kilo almiyo 36haftada 2500olmus. Ama doktor sezeryan zamanını bekleriz dedi. Anne ne kadar kalması onun faydasına dedi.

Yaa ne biliyim biri öyle yazmış, kanala girince mide yanması azalıyor diye bende ona yordum desene inse bile yanıcaz bu gidişle aman insin de ona da razıyım, çok stres oluyorum ya neden hala inmedi, normal doğum yapmayı çok istiyorum topiktede henüz normal doğum yapan yok galiba

riskli bir durum yoksa en iyisini yapmissin canim. her zaman evde bekleyin diyorlar . zatwn ne zaman daha cok acilcagida belli degil
Kuzu hem meme hem mama ver
Ben 2sinide veriyorum
hangi mamadan veriyorsun kuzum?
Kızlar doğumum oldu şükür ben iyiyim hislerim daha tam gelmedi. Oğlumu bi kez gördüm ama nabzı biraz düşük diye yanıma hala vermediler bekliyorum. darısı başınıza.
hayirli olsun canim
kontrollerinden sonra getirceklerdir yanina saglikli anali babali bir omru olsun yavrunun
Bebeğim bugün hiç hareket etmiyor gece de hareket etmedi sabah biraz ediyor gibi oldu ama yok etmiyor
acil e git kuzum , bir nst ye alsinlar . icin rahat eder
Kızlar ben de doğum yaptım kızım da ben de iyiyiz çok şükür. Çok kötü ağrım var ameliyatta benim için biraz sarsıcı geçti. Toparlanmaya çalışıyorum daha iyi olacağız inşallah
hayirli olsun canim
insallah en kisa zaman da toparlarsin
saglikli anali babali bir omru olsun yavrunun

Benimki 20 haftadan beri baş aşağı o kadar ağır popoluki dönmeye bile üşendi
benimkide 26 gbi dondu, kesin koca totolu olcak ki olsun. anasi gibi duz gotlu olmasinbabasi , dayisi, anneannesine ceksin
kuuzm hic oyle dusunme, saglikla aldin kucagina
Kizlar 4 5 cm oldu acilmaam yatirdilar ara ara acilma bakiyorlar dua ediin bana suni sanci vrcekler sanrm
anom
ne cabuk acilmissin kolayliklar diliyorum canim
su kiteclenmesin de zaten tutmazlar canim. haftasida gayet guzel . gorumcemede 2100 gr demislerdi 37 de , bir dogdu 2400 kusur du kilosu. o yuzden hic takma kilosunu sen yumurtali , kiymali bol proteinli beslen bu hafta icin rahat eder

Aynen canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…