2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Neden bosuna sezeryan ki ? Biraz anlatr misin

Reactions: 11K
Taze anneler bebiklere emzik verdiniz mi? Bibs aldım az önce tutar inşallah
Doğumdan bir hafta sonra bir gece çok mızırdanınca verdim, hep bu anı bekliyormuş gibi itiraz etmeden aldı oğluşum Avent vardı gece olanından parlayan, onu tuttu başka bişey denememe gerek kalmadı. Şuanda da benim için kurtarıcı gece her uyandığında emmek istiyor doktorumuz emme aralığı 2 saat olsun dedi daha erken meme istediğinde emziği tıkıyorum ağzına öyle uykuya dalıyor

kimi dr hemen emzik vermeyin diyor ama bende hastane cantama attim valla

Doktor iri bebek olcak dedi bende babasıyla bana çekmiş normaldir dedim,

Kizlar merhabalar,çok uzun zamandır yazmıyorum ama ara ara sizlerin konuşmalarını okudum :) 36+3 teyiz bugün. İlk çocuğum. Arada kasık ağrısı yaşıyorum ama sanırım yalancı sanci dedikleri şeyi yaşıyorum. Sizlerde de var mi yalancı sancilar

Ben bebeklerde çok seviyorum emziği cuk cuk emiyorlar ya

Canım ben de 37+1'de ameliyat olacağım plesentamın aşağıda olması dolayısıyla. Gelişimlerini tamamladılar zaten neden bu kadar üzülüyorsun ki. Kilosu da toparlar merak etme.

Kanala girince rahatlıyorsundur canım ama yalnızca kafasının aşağı dönmesi rahatlatmıyor. Benim epeydir baş geliş duruyor ama midem fena.

Sanirim ilk gun icin ped yeterli gelmeyebilir
Ben ikisini de alip bulunduracagim bakalim duruma göre davranırım
İlk gün hasta bezi koymuştular bana zaten çok fazla dren ve sonda vardı 6 tane flaan tüp vardı depend imkansız gibiydi bol bi şekilde bez koymuştular ikinci üçüncü gün de öyle yaptık daha sonra pede geçtik canım bu kişiye ve doğum şekline göre değişiyor sanırım ve gördüğü tedavilere göre

Canım o direnlerin işi bitince alttan mı çekiyorlar. Acılı bir işlem mi?

Yaa bide satabilecek kimse yok ben bikaç gün eve gidimkafamı dinleyim hadi diyemezsin

Anestezinin yan etkileriymis kuzum nescafe Türk kahvesi içiyorum bugün olmadı
Kendimi dinç hissediyorum
Birde kan sulandirici iğne verdi emboli olmasın diye 10 adet oksapar diye
Çok geçmiş olsun tatlım ya. İşte ben de bundan korkuyorum. Genel anestezi değil dimi seninki?

Benimde sabahlari 3 haftadir midem bulaniyor. Sabahlari ac oldugum saatlerde yani. Bazilarinda son haftalarda olurmus. Ben de hic oyle enerjik falan degilim, uzanip uyumak istiyorum.
Başlarda da oldu galiba sonlarda da olacak gibi. İştahım kapandı galiba, canım bşşey istemiyor hiç. Bu sabah kalktım mide bulantısı çoktu hemen bişeyler yedim, şükür ki iyi yedim. Ama sonda hafif bir bulantı yine geldi doyduğumu hissetmedim. Öğlende aynısı oldu, mide bulantısı geldi yedim bişeyler ama elim ayağım titredi resmen, yemek bitmesine rağmen kendime gelemedim. Sürekli ağlayasım da var. Sanki herşey kötü gidiyor. Her aksilik gözümde büyüyor. Az kaldı ve ben hiç birşey yapamadım gibi. Hep aksilikler çıktı, şimdi de yorgunluktan yapamıyorum. Tek başıma zorlanıyorum ama kimseye bişey diyemiyorum. Çok isterdim annemle, srkadaşımla kardeşimle falan bu süreçte birlikte olmayı. Ama herkes sen hallet, bişey olursa söylersin modunda. Ben her defasında söyleyeceksem ne anlamı kaldı. Ayy kusura bakma bdv ye çevirdim burayı. Atlas a yazdım bişeyler, aşağıda, o konu da biraz moralimi bozuyor.

Hiç sancım yok ama heran her şey olabilir dedi doktor kan gelirse haber ver hemen dedi
Geçmiş olsun canım hayırlısı olsun. Bakalım bana yarın ne diyecek doktorum. Son görüşmemiz geçen haftaydı çok olunlu konuşmadı, aksilikler varmış. Sezeryanı düşün dedi. Normalde normal konuşuyorduk hep, şimdi sezeryan girince devreye azıcık moralim gitti. Bakalım düzeldi mi bu hafta yarın bakacak

Kabızlık bende de var canim baskıdan sanırım doktor bana toz bir ilaç vermişti onu içtim normale dondum pazartesi dogumum var zorlamamak için bugün ve yarin da içeceğim ıkınmak çok iyi değil diyorlar
Bende gidersem isteyeyim. Aslında kötü değil, günde 1 kere falan çıkıyorum ama yine de kolay olmuyor. Ikınma yok ama her defasında büyük abdestim var sanıp tuvalete koşuyorum ama hiç birşey gelmiyor. Günde 1 defa işte. Zorlamıyorum bende. Yetmiyor o da demek ki

Artık ben sağlıklı doğsun kafasındayım normal olmakta güzel evet ama olmuyorsada üzülmenin anlamı yok olsun

Zaten heran her şey olabilir ama perşembeye kadar gelmezse haberleşelim dedi
Bence gelecek o zamana kadar içimde öyle bir his var
Her şeyi denedim çok çok az hissediyorum
Bence çok çok az hissetmen de hissetmek sayılır. Yani ben en azından öyle değerlendiriyorum. Çünkü bazı zamanlar gerçekten karnıma tam sırtını dönüyordu herhalde, o günler bayağı az hissediyordum. Uzun zamandır yaşamadım ama son haftalarda yeri daralır, hareketleri azalır derler zaten. Ama için rahat değilse bir doktoruna sor tabiki. Kendini strese sokma bunun için.
Hastane veriyo istiyosun plates topunh veriyolar ve bide bele masaj yapma eldiveni oluyo onuda isteyin belinize masaj yapmak icin rahatlatiyo diyo ebeler . Aklinizda buljnsun
Aa bak masaj eldivenini de bilmiyordum hiç. İyi oldu söylediğin, isteyelim biz de günü gelimce, teşekkür ederim
Belki eskiye nazaran azalıyordur ama yani ben yine de yanıyorum şu an mesela iyice arttı diye süt içiyorum, gavisconum da bitmek üzere almayı unutmuşum sütün de bir işe yaradığı yok da işteee, hiçbir işe yaramasa kalsiyum olur niyetine içiyorum

kimi dr hemen emzik vermeyin diyor ama bende hastane cantama attim valla
Evet bizim hastane de anne bebek dostu hastane diye geçiyor. Biberon emzik istemiyor. Ama hemşireden aldığım hastane listesine kaşık biberon yazmışlar. Onu peşin peşin istemesine şaşırdım mesela. Sizler koyuyor musunuz kaşık biberon hastane çantanıza?
Çok uzun zamandır yaşıyorum ama direkt kasık kısmında yaşamadım ben hiç. Kasılmayı çok sık yaşıyorum.
Yaa bide satabilecek kimse yok ben bikaç gün eve gidimkafamı dinleyim hadi diyemezsin
Al benden de o kadar valla! Bir işim var, 1 saat ilgilen diyeceğim kişi bile yok, yanmışız biz haliyle o korku bende de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…