Hakkatten normal doğum yok. Erken doğumların fazlalığından da oldu tabi. Bence önümüzdeki hafta normal doğum patlaması yaşanıcak, vadesi gelen çok var gruptaYaa ne biliyim biri öyle yazmış, kanala girince mide yanması azalıyor diye bende ona yordumdesene inse bile yanıcaz bu gidişle aman insin de ona da razıyım, çok stres oluyorum ya neden hala inmedi, normal doğum yapmayı çok istiyorum topiktede henüz normal doğum yapan yok galiba
Canım günde birse muthismis ya benim iki üç dört gün çıkamadığım oluyor en başından beri sen yine doktoruna danış ama ben mecbur kaldığım için kullanıyorum ilacıBaşlarda da oldu galiba sonlarda da olacak gibi. İştahım kapandı galiba, canım bşşey istemiyor hiç. Bu sabah kalktım mide bulantısı çoktu hemen bişeyler yedim, şükür ki iyi yedim. Ama sonda hafif bir bulantı yine geldi doyduğumu hissetmedim. Öğlende aynısı oldu, mide bulantısı geldi yedim bişeyler ama elim ayağım titredi resmen, yemek bitmesine rağmen kendime gelemedim. Sürekli ağlayasım da var. Sanki herşey kötü gidiyor. Her aksilik gözümde büyüyor. Az kaldı ve ben hiç birşey yapamadım gibi. Hep aksilikler çıktı, şimdi de yorgunluktan yapamıyorum. Tek başıma zorlanıyorum ama kimseye bişey diyemiyorum. Çok isterdim annemle, srkadaşımla kardeşimle falan bu süreçte birlikte olmayı. Ama herkes sen hallet, bişey olursa söylersin modunda. Ben her defasında söyleyeceksem ne anlamı kaldı. Ayy kusura bakma bdv ye çevirdim burayı. Atlas a yazdım bişeyler, aşağıda, o konu da biraz moralimi bozuyor.
Geçmiş olsun canım hayırlısı olsun. Bakalım bana yarın ne diyecek doktorum. Son görüşmemiz geçen haftaydı çok olunlu konuşmadı, aksilikler varmış. Sezeryanı düşün dedi. Normalde normal konuşuyorduk hep, şimdi sezeryan girince devreye azıcık moralim gitti. Bakalım düzeldi mi bu hafta yarın bakacak
Bende gidersem isteyeyim. Aslında kötü değil, günde 1 kere falan çıkıyorum ama yine de kolay olmuyor. Ikınma yok ama her defasında büyük abdestim var sanıp tuvalete koşuyorum ama hiç birşey gelmiyor. Günde 1 defa işte. Zorlamıyorum bende. Yetmiyor o da demek ki
Perşembe ne için görüşecekmiş canım doktor 41 e kadar yolu yok mu normal doğumda beklemeyecek misin?Hiç sancım yok ama heran her şey olabilir dedi doktor kan gelirse haber ver hemen dedi
bekler beklerBenim 5 Kasım'da kontrolüm varama açılma yok deyince bir rahatlama geldi sanki gününü bekleyecekmis gibi
kasik biberon ben forumda gordum . aldim koydum ama benim hastene listemde biberon vs hic bisi yok.Evet bizim hastane de anne bebek dostu hastane diye geçiyor. Biberon emzik istemiyor. Ama hemşireden aldığım hastane listesine kaşık biberon yazmışlar. Onu peşin peşin istemesine şaşırdım mesela. Sizler koyuyor musunuz kaşık biberon hastane çantanıza?
Haklısın önemli olan bebeğimizin sağlığı, hani son dakikaya kadar hep onu bekledim ama nasipte ne varsa o olur.Artık ben sağlıklı doğsun kafasındayım normal olmakta güzel evet ama olmuyorsada üzülmenin anlamı yok olsun
Oo senin çokmuş canım. Hamilelikten önce sıkıntı var mıydı ? Bakalım ne diyecek yarın söyleyeyimCanım günde birse muthismis ya benim iki üç dört gün çıkamadığım oluyor en başından beri sen yine doktoruna danış ama ben mecbur kaldığım için kullanıyorum ilacı
Ay inşallah ya öyle bir kasık ağrım varki sanki bacaklarımı ikiye ayırıyorlar ama sancım yok neden böyle anlamıyorumBence gelecek o zamana kadariçimde öyle bir his var
Bence çok çok az hissetmen de hissetmek sayılır. Yani ben en azından öyle değerlendiriyorum. Çünkü bazı zamanlar gerçekten karnıma tam sırtını dönüyordu herhalde, o günler bayağı az hissediyordum. Uzun zamandır yaşamadım ama son haftalarda yeri daralır, hareketleri azalır derler zaten. Ama için rahat değilse bir doktoruna sor tabiki. Kendini strese sokma bunun için.
Aa bak masaj eldivenini de bilmiyordum hiç. İyi oldu söylediğin, isteyelim biz de günü gelimce, teşekkür ederim
Belki eskiye nazaran azalıyordur ama yani ben yine de yanıyorumşu an mesela iyice arttı diye süt içiyorum, gavisconum da bitmek üzere almayı unutmuşum sütün de bir işe yaradığı yok da işteee, hiçbir işe yaramasa kalsiyum olur niyetine içiyorum
Evet bizim hastane de anne bebek dostu hastane diye geçiyor. Biberon emzik istemiyor. Ama hemşireden aldığım hastane listesine kaşık biberon yazmışlar. Onu peşin peşin istemesine şaşırdım mesela. Sizler koyuyor musunuz kaşık biberon hastane çantanıza?
Çok uzun zamandır yaşıyorum ama direkt kasık kısmında yaşamadım ben hiç. Kasılmayı çok sık yaşıyorum.
Al benden de o kadar valla! Bir işim var, 1 saat ilgilen diyeceğim kişi bile yok, yanmışız bizhaliyle o korku bende de var
Beklersek 4 kg gececek dedi suan 3500 o yüzden beklemez benimkiPerşembe ne için görüşecekmiş canım doktor 41 e kadar yolu yok mu normal doğumda beklemeyecek misin?
Ben yoruldum da beklemekten ondan soruyorumyorulmaktan ziyade etraftakilerin daha doğurmadın mı laflarından bunaldım
Gerçekten öyle bu saatten sonra hayırlısı olsun inşallahHaklısın önemli olan bebeğimizin sağlığı, hani son dakikaya kadar hep onu bekledim ama nasipte ne varsa o olur.
Oo senin çokmuş canım. Hamilelikten önce sıkıntı var mıydı ? Bakalım ne diyecek yarın söyleyeyim
Daha bunun banyosu var memeden uyumak istemesi varAl benden de o kadar valla! Bir işim var, 1 saat ilgilen diyeceğim kişi bile yok, yanmışız bizhaliyle o korku bende de var
Hayırlk uğurlu olsunKizlar saat 18:00da dogurdum.
17:00 de 4-5 cm falandi acikligim ve hic sanci hissetmiyordum.sonra suni sanciyi bir taktilar 17 40 ta dogumhaneye cigliklarla gittim ben
15 20dk surmedi dogum.ebelerim cok iyi yonlendirdi.doktorum cok soguk kanliydi.
Sadece 17:20 ile 18:00e kadar ki surec anlatlmaz yasanir ama o da bu Zeynep kiza deger..
Size tek tavsiyem mumkunse kendi dogal sancinizi bekleyin ben doktorum yatisini yap dedigi icin sancisiz geldim hastaneye.ilk basta yatis yapmadim gezdim yurudum avmde ama sonra asistani aradi yatisini yap demisti x hoca diye..ben de gittim yatis yaptim.evde kndi sancimla gitsem suni sancimdan daha kolay olurdu sanki..
Neyse bu da kisa oldu bitti
Rabbim hepinizi tek avazda kurtarsib saglikla kavustursun
Kizlar saat 18:00da dogurdum.
17:00 de 4-5 cm falandi acikligim ve hic sanci hissetmiyordum.sonra suni sanciyi bir taktilar 17 40 ta dogumhaneye cigliklarla gittim ben
Sadece 17:20 ile 18:00e kadar ki surec anlatlmaz yasanir ama o da bu Zeynep kiza deger..
Size tek tavsiyem mumkunse kendi dogal sancinizi bekleyin ben doktorum yatisini yap dedigi icin sancisiz geldim hastaneye.ilk basta yatis yapmadim gezdim yurudum avmde ama sonra asistani aradi yatisini yap demisti x hoca diye..ben de gittim yatis yaptim.evde kndi sancimla gitsem suni sancimdan daha kolay olurdu sanki..
hayirli olsun canimKizlar saat 18:00da dogurdum.
Gaviscondan başka hiçbir şey bende de işe yaramıyor, başucumda duruyor valla, 3.şişedeyim.Bence gelecek o zamana kadariçimde öyle bir his var
Bence çok çok az hissetmen de hissetmek sayılır. Yani ben en azından öyle değerlendiriyorum. Çünkü bazı zamanlar gerçekten karnıma tam sırtını dönüyordu herhalde, o günler bayağı az hissediyordum. Uzun zamandır yaşamadım ama son haftalarda yeri daralır, hareketleri azalır derler zaten. Ama için rahat değilse bir doktoruna sor tabiki. Kendini strese sokma bunun için.
Aa bak masaj eldivenini de bilmiyordum hiç. İyi oldu söylediğin, isteyelim biz de günü gelimce, teşekkür ederim
Belki eskiye nazaran azalıyordur ama yani ben yine de yanıyorumşu an mesela iyice arttı diye süt içiyorum, gavisconum da bitmek üzere almayı unutmuşum sütün de bir işe yaradığı yok da işteee, hiçbir işe yaramasa kalsiyum olur niyetine içiyorum
Evet bizim hastane de anne bebek dostu hastane diye geçiyor. Biberon emzik istemiyor. Ama hemşireden aldığım hastane listesine kaşık biberon yazmışlar. Onu peşin peşin istemesine şaşırdım mesela. Sizler koyuyor musunuz kaşık biberon hastane çantanıza?
Çok uzun zamandır yaşıyorum ama direkt kasık kısmında yaşamadım ben hiç. Kasılmayı çok sık yaşıyorum.
Al benden de o kadar valla! Bir işim var, 1 saat ilgilen diyeceğim kişi bile yok, yanmışız bizhaliyle o korku bende de var
Benden önce bir kaç kişinin hikayesini dinlemeyi çok istiyorum, ilk doğumum olacak, tecrübeli adayları bekliyorum yoksa doğurmayacağımHakkatten normal doğum yok. Erken doğumların fazlalığından da oldu tabi. Bence önümüzdeki hafta normal doğum patlaması yaşanıcak, vadesi gelen çok var grupta
Gözünüz aydın. İlk normal doğumu Kasım annelerinin.Nasıl oldu kaç kg doğdu bebiş. Siz nasılsınız?Kizlar saat 18:00da dogurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?