2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hakkatten normal doğum yok. Erken doğumların fazlalığından da oldu tabi. Bence önümüzdeki hafta normal doğum patlaması yaşanıcak, vadesi gelen çok var grupta

Ha bir de hastanem, çanta listesine kaşık biberon dışında, saklama poşeti de yazmış. Saklama poşetinin anne sütü saklama poşeti olduğunu düşünüyorum, başka bir şey olamaz herhalde. Onlar da biraz gerekli mi ki diye düşündürdü. Size hastaneleriniz bunları verdi mi listelerinde?

Canım günde birse muthismis ya benim iki üç dört gün çıkamadığım oluyor en başından beri sen yine doktoruna danış ama ben mecbur kaldığım için kullanıyorum ilacı

Kizlar nerde okuduysam öyle diyo mideye baski azalirmis asagi dusunce kafa ama bu sefer de genital bolgede baski olusuyormus yururken bi agirlik vs e o kadar olacak :))

Hiç sancım yok ama heran her şey olabilir dedi doktor kan gelirse haber ver hemen dedi
Perşembe ne için görüşecekmiş canım doktor 41 e kadar yolu yok mu normal doğumda beklemeyecek misin?
Ben yoruldum da beklemekten ondan soruyorum yorulmaktan ziyade etraftakilerin daha doğurmadın mı laflarından bunaldım

Benim 5 Kasım'da kontrolüm var ama açılma yok deyince bir rahatlama geldi sanki gününü bekleyecekmis gibi
bekler bekler
kasik biberon ben forumda gordum . aldim koydum ama benim hastene listemde biberon vs hic bisi yok.
hersey var hastanede , kiyafet ve kisisel esyalarinizi alin gelin dediler

Bugun benim son gorus gunundu
37+4 de 2830 kg olmus yavrum , haftaya cumaya kadar 3 kg olacak heralde :)
Nefes alip verme pratikleri yapiyordu cok hareketli , zar zor olctu adamcagiz

Hersey normal dedi perinatolog.
Boynunda kordon dolanmis mi diye sordum. on taraftan arkaya dogru giden bir kordon var ama boyun etrafin da gorunmuyor dedi. Ama genede her 5 cocuktan 1 i boynunda kordonla doguyor dedi.

Artık ben sağlıklı doğsun kafasındayım normal olmakta güzel evet ama olmuyorsada üzülmenin anlamı yok olsun
Haklısın önemli olan bebeğimizin sağlığı, hani son dakikaya kadar hep onu bekledim ama nasipte ne varsa o olur.

Canım günde birse muthismis ya benim iki üç dört gün çıkamadığım oluyor en başından beri sen yine doktoruna danış ama ben mecbur kaldığım için kullanıyorum ilacı
Oo senin çokmuş canım. Hamilelikten önce sıkıntı var mıydı ? Bakalım ne diyecek yarın söyleyeyim

Ay inşallah ya öyle bir kasık ağrım varki sanki bacaklarımı ikiye ayırıyorlar ama sancım yok neden böyle anlamıyorum

Beklersek 4 kg gececek dedi suan 3500 o yüzden beklemez benimki

Gerçekten öyle bu saatten sonra hayırlısı olsun inşallah

Kizlar saat 18:00da dogurdum.
17:00 de 4-5 cm falandi acikligim ve hic sanci hissetmiyordum.sonra suni sanciyi bir taktilar 17 40 ta dogumhaneye cigliklarla gittim ben
15 20dk surmedi dogum.ebelerim cok iyi yonlendirdi.doktorum cok soguk kanliydi.
Sadece 17:20 ile 18:00e kadar ki surec anlatlmaz yasanir ama o da bu Zeynep kiza deger..
Size tek tavsiyem mumkunse kendi dogal sancinizi bekleyin ben doktorum yatisini yap dedigi icin sancisiz geldim hastaneye.ilk basta yatis yapmadim gezdim yurudum avmde ama sonra asistani aradi yatisini yap demisti x hoca diye..ben de gittim yatis yaptim.evde kndi sancimla gitsem suni sancimdan daha kolay olurdu sanki..
Neyse bu da kisa oldu bitti
Rabbim hepinizi tek avazda kurtarsib saglikla kavustursun

Hayırlk uğurlu olsun

Gözün aydın canım. Tebrik ederim, sağlıkla büyüt inşallah sana da çok geçmiş olsun. Şu an nasılsın?

hayirli olsun canim
aslinda kendi sancini bekleyebilirdi neden suni sanciyi dayamis ki sana anlamadim.
Grubun ilk normal dogumu sende ozaman

Gaviscondan başka hiçbir şey bende de işe yaramıyor, başucumda duruyor valla, 3.şişedeyim.

Hakkatten normal doğum yok. Erken doğumların fazlalığından da oldu tabi. Bence önümüzdeki hafta normal doğum patlaması yaşanıcak, vadesi gelen çok var grupta
Benden önce bir kaç kişinin hikayesini dinlemeyi çok istiyorum, ilk doğumum olacak, tecrübeli adayları bekliyorum yoksa doğurmayacağım

Gözünüz aydın. İlk normal doğumu Kasım annelerinin.Nasıl oldu kaç kg doğdu bebiş. Siz nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…