2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gözün aydın canım, ilk normal doğumumuz gerçekleşti sanırım. Bende dayanabildiğim kadar evde zaman geçirmeyi planlıyorum, ama bir saatte doğumun olması bile çok iyi canım maşallah

hayirli olsun canim
aslinda kendi sancini bekleyebilirdi neden suni sanciyi dayamis ki sana anlamadim.
Grubun ilk normal dogumu sende ozaman
Kuzenimde 7cm ile hastaneye gitmiş ona da suni sancı vermişler, neye göre veriyorlar bende merak ediyorum, acaba bebek uzun süre mi kanalda kalıyor bilemiyorum.

Hayırlı uğurlu olsun canım epiduralsizdi sanırım değil mi? Kasılmaların başlayınca mı doktoru aradın

Kuzenimde 7cm ile hastaneye gitmiş ona da suni sancı vermişler, neye göre veriyorlar bende merak ediyorum, acaba bebek uzun süre mi kanalda kalıyor bilemiyorum.
ya zaten normal dogum 3 gun fln suruyor dogum baslayana kadar olan surec . muhtemelem bekletmemek icin veriyorlar suni sanciyi

Bizim hastanenin de listesi var. Çok az şey istemiş. Muhtemelen süt saklama poşetidir bencede, koca hastane buzdolabı poşeti istemez herhalde ben kirliler ve çöpler için de bir kaç tane market poşeti attım valize ne olur ne olmaz. Hastanenin istedikleri haricinde de koyduklarım oldu, bebek kıyafetini bol tuttum mesela, 3 tane farklı kalınlıkta battaniye koydum. Ne olur ne olmaz havayı şimdiden bilemiyorum. Bakarsın soğuk olur sıcak olur hava aniden suyum gelir o esnada tüh vah demektense taşırız nolacak ki

Allah analı babalı büyütsün. Avm den mi topladı asistan seni alemsin

Bebeğin kilosu 4150 dedikleri için sezeryane alındım oysaki 3660 mış. Doğumu suni de başlatabilirdi
Canım belki doktor risk gördü, bebeğin solunumu durabilirdi mesela. Doktoruna güveniyorsan kararı doğrudur bence. Mesela benim doktorum son dakikaya kadar hep normal dedi ilk kez bu hafta sezeryan olabilir ama kararı sen ver dedi. Bazı durumlar gördü. Yarın bakacak tekrardan

İyi akşamlar arkadaşlar 24 Ekim'de kızımız doğdu çok şükür kaç gündür okuyamıyorum forumu benim spinal anestezi ile sezeryan doğum oldu ancak hala karnım çok büyük bu normal mi kendi kendine gider mi korse ne zaman kullanmalıyım kafamda o kadar çok soru var ki burda tecrübeli olanlar yazarsa çok sevinirim emzirme olayını da tam çözemedik uğraşıyoruz göğüs ucu yarası için doktor pomad verdi onu kullanicam onun dışında rahat yatıp kalkamıyorum daha tabiki birde 3350 doğan bebeğim şuan 3020 gram kg kaybı da var lohusalik çok zor gerçekten

Gözün aydın canım, çok geçmiş olsun ayrıca. Sağlıkla büyüt yavrunu. Sezeryandan sonra birkaç gün sürebiliyormuş emzirmenin oturması. Duyduğum ve okuduğum şeyler. Bildiğimden değil İnan ki. Korse için doktoruna sordun mu? Öneriyorlar genelde ama zamanını ben de bilmiyorum.
Sonuç olarak maşallah diyelim sana da bebişine de. Sabah da iyi olacaksın inşallah

Çok teşekkür ederim canım benim ilk doğum genel anestezi olmuştu ama bu kadar büyük bir karın hatırlamıyorum her bebek de farklı her bebek de farklı gerçekten sil baştan yaşıyoruz herşeyi inşallah sem de bebişini sağlıkla kucağına alırsın

Gözün aydın canım. Tebrik ederim, sağlıkla büyüt inşallah sana da çok geçmiş olsun. Şu an nasılsın?
Cok tskler canim cok iyiyim cok sukur dikislerim var biraz onlardan temkinli hreket ediyorum sqdece ama cok hisedilir degil
hayirli olsun canim
aslinda kendi sancini bekleyebilirdi neden suni sanciyi dayamis ki sana anlamadim.
Grubun ilk normal dogumu sende ozaman
Hizli olsun diye bence uzatmak istemedi
Gözünüz aydın. İlk normal doğumu Kasım annelerinin.Nasıl oldu kaç kg doğdu bebiş. Siz nasılsınız?
2850gr dogdu ikimizde cok iyiyiz cok sukur normal dogum cok kolay degil ama bebek cknca 5 dk sora.normale donup doktorla sohbet ediyorsun
Gözün aydın canım, ilk normal doğumumuz gerçekleşti sanırım. Bende dayanabildiğim kadar evde zaman geçirmeyi planlıyorum, ama bir saatte doğumun olması bile çok iyi canım maşallah
Cok sukur canim evet

Bence hemen olsun doguma alinsin diye enerji ksybediyorsun cunku her dk
Hayırlı uğurlu olsun canım epiduralsizdi sanırım değil mi? Kasılmaların başlayınca mı doktoru aradın
Epiduralsiz canim.nisan gelince dirrkt gittim benim ilkinde nisandan 1 saat sora flan dogmustu.hemen kont.gittim aciklik bakti ve yatis verdi
ya zaten normal dogum 3 gun fln suruyor dogum baslayana kadar olan surec . muhtemelem bekletmemek icin veriyorlar suni sanciyi
Kesinlikle oyle.cnim hem kndileri beklemek istemiyor hem biz enerji kaybetmeyelim diye herlde
Aynen canim
Gozinuzaydin

Canım üzülme lütfen seni anlıyorum herşeyi kafanda fazla büyütmüşsün İnan olacağına varıyor ince düşündüğün için böyle oluyor muhtemelen.. ne yaşadığını olayları bilmiyorum ama herşeyi kontrol etme isteğimiz de yorgunluğa sebep olabiliyor akışına bırakıp doğuma odaklanalım sadece

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Oo maşallah doğurmuşsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip kızçeni
Nasıl geçti kesi dikiş çok var mı
Şimdi nasılsın sen doğuma diye değil kontrole diye gittin sanırım

Maşallah ya ne güzel normal doğum duymak. Allah sizlere bağışlasın Zeynep kuzuyu Gözünüz aydın.

Gözünüz aydın canım. Daha dört gün olmuş karın hemen inmez diye düşünüyorum. Korse olayını hiç bilmiyorum. İlkinde kullanmadım bunda da düşünmüyorum. Bebeğin kilo kaybı normal şişleri iniyor. Süt az geliyorsa meme eşliğinde mama takviyesi yapabilirsiniz. Sarılık olmamasi için. Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…