Gözün aydın canım, ilk normal doğumumuz gerçekleşti sanırımKizlar saat 18:00da dogurdum.
17:00 de 4-5 cm falandi acikligim ve hic sanci hissetmiyordum.sonra suni sanciyi bir taktilar 17 40 ta dogumhaneye cigliklarla gittim ben
15 20dk surmedi dogum.ebelerim cok iyi yonlendirdi.doktorum cok soguk kanliydi.
Sadece 17:20 ile 18:00e kadar ki surec anlatlmaz yasanir ama o da bu Zeynep kiza deger..
Size tek tavsiyem mumkunse kendi dogal sancinizi bekleyin ben doktorum yatisini yap dedigi icin sancisiz geldim hastaneye.ilk basta yatis yapmadim gezdim yurudum avmde ama sonra asistani aradi yatisini yap demisti x hoca diye..ben de gittim yatis yaptim.evde kndi sancimla gitsem suni sancimdan daha kolay olurdu sanki..
Neyse bu da kisa oldu bitti
Rabbim hepinizi tek avazda kurtarsib saglikla kavustursun
Bebeğin kilosu 4150 dedikleri için sezeryane alındım oysaki 3660 mış. Doğumu suni de başlatabilirdiNeden bosuna sezeryan ki ? Biraz anlatr misin
Kuzenimde 7cm ile hastaneye gitmiş ona da suni sancı vermişler, neye göre veriyorlar bende merak ediyorum, acaba bebek uzun süre mi kanalda kalıyor bilemiyorum.hayirli olsun canim
aslinda kendi sancini bekleyebilirdi neden suni sanciyi dayamis ki sana anlamadim.
Grubun ilk normal dogumu sende ozaman
Hayırlı uğurlu olsun canımKizlar saat 18:00da dogurdum.
17:00 de 4-5 cm falandi acikligim ve hic sanci hissetmiyordum.sonra suni sanciyi bir taktilar 17 40 ta dogumhaneye cigliklarla gittim ben
Sadece 17:20 ile 18:00e kadar ki surec anlatlmaz yasanir ama o da bu Zeynep kiza deger..
Size tek tavsiyem mumkunse kendi dogal sancinizi bekleyin ben doktorum yatisini yap dedigi icin sancisiz geldim hastaneye.ilk basta yatis yapmadim gezdim yurudum avmde ama sonra asistani aradi yatisini yap demisti x hoca diye..ben de gittim yatis yaptim.evde kndi sancimla gitsem suni sancimdan daha kolay olurdu sanki..
ya zaten normal dogum 3 gun fln suruyor dogum baslayana kadar olan surec . muhtemelem bekletmemek icin veriyorlar suni sanciyiKuzenimde 7cm ile hastaneye gitmiş ona da suni sancı vermişler, neye göre veriyorlar bende merak ediyorum, acaba bebek uzun süre mi kanalda kalıyor bilemiyorum.
Bizim hastanenin de listesi var. Çok az şey istemiş. Muhtemelen süt saklama poşetidir bencede, koca hastane buzdolabı poşeti istemez herhaldeHa bir de hastanem, çanta listesine kaşık biberon dışında, saklama poşeti de yazmış. Saklama poşetinin anne sütü saklama poşeti olduğunu düşünüyorum, başka bir şey olamaz herhalde. Onlar da biraz gerekli mi ki diye düşündürdü. Size hastaneleriniz bunları verdi mi listelerinde?
Allah analı babalı büyütsün. Avm den mi topladı asistan seni alemsinKizlar saat 18:00da dogurdum.
Canım belki doktor risk gördü, bebeğin solunumu durabilirdi mesela. Doktoruna güveniyorsan kararı doğrudur bence. Mesela benim doktorum son dakikaya kadar hep normal dedi ilk kez bu hafta sezeryan olabilir ama kararı sen ver dedi. Bazı durumlar gördü. Yarın bakacak tekrardanBebeğin kilosu 4150 dedikleri için sezeryane alındım oysaki 3660 mış. Doğumu suni de başlatabilirdi
Bende öyle almıştım 1 tane kullanabildimHadi ya ben 10 lu aldim
Evt merak ediyoruz ya@OKYANUS302
Nerelerdesin?
Cok merak ediyorum seni
Bugüne kadar dogum yapıp dönüş yapmayan hic olmadi
Sen normalde hep buralardasin
Bize ilk fırsatta yaz en azından iyi olduğunuzu bilelim bebisle
Şükür canimŞimdi yeni doğan yoğun bakımdan aradılar bebeğimizi yanımıza getiriyorlarmis şükür allahim
Şükür canim sende hayırlısıyla atlat insallah valla senide kendim gibi bekliyorum hayırla kurtul insallahCanım senin adına çok sevindim, zorlu yollardan geldin buralara maşallah ne güzel geçmişdarısı bizlerin başına
İyi akşamlar arkadaşlar 24 Ekim'de kızımız doğdu çok şükür kaç gündür okuyamıyorum forumu benim spinal anestezi ile sezeryan doğum oldu ancak hala karnım çok büyük bu normal mi kendi kendine gider mi korse ne zaman kullanmalıyım kafamda o kadar çok soru var kiburda tecrübeli olanlar yazarsa çok sevinirim emzirme olayını da tam çözemedik uğraşıyoruz göğüs ucu yarası için doktor pomad verdi onu kullanicam onun dışında rahat yatıp kalkamıyorum daha tabiki birde 3350 doğan bebeğim şuan 3020 gram kg kaybı da var lohusalik çok zor gerçekten
Çok teşekkür ederim canımGözün aydın canım, çok geçmiş olsun ayrıca. Sağlıkla büyüt yavrunu. Sezeryandan sonra birkaç gün sürebiliyormuş emzirmenin oturması. Duyduğum ve okuduğum şeyler. Bildiğimden değil İnan ki. Korse için doktoruna sordun mu? Öneriyorlar genelde ama zamanını ben de bilmiyorum.
Sonuç olarak maşallah diyelimsana da bebişine de. Sabah da iyi olacaksın inşallah
Amin canım inşallahŞükür canim sende hayırlısıyla atlat insallah valla senide kendim gibi bekliyorum hayırla kurtul insallah
Cok tskler canim cok iyiyim cok sukur dikislerim var biraz onlardan temkinli hreket ediyorum sqdece ama cok hisedilir degilGözün aydın canım. Tebrik ederim, sağlıkla büyüt inşallahsana da çok geçmiş olsun. Şu an nasılsın?
Hizli olsun diye bence uzatmak istemedihayirli olsun canim
aslinda kendi sancini bekleyebilirdi neden suni sanciyi dayamis ki sana anlamadim.
Grubun ilk normal dogumu sende ozaman
2850gr dogdu ikimizde cok iyiyiz cok sukur normal dogum cok kolay degil ama bebek cknca 5 dk sora.normale donup doktorla sohbet ediyorsunGözünüz aydın. İlk normal doğumu Kasım annelerinin.Nasıl oldu kaç kg doğdu bebiş. Siz nasılsınız?
Cok sukur canim evetGözün aydın canım, ilk normal doğumumuz gerçekleşti sanırım. Bende dayanabildiğim kadar evde zaman geçirmeyi planlıyorum, ama bir saatte doğumun olması bile çok iyi canım maşallah
Bence hemen olsun doguma alinsin diye enerji ksybediyorsun cunku her dkKuzenimde 7cm ile hastaneye gitmiş ona da suni sancı vermişler, neye göre veriyorlar bende merak ediyorum, acaba bebek uzun süre mi kanalda kalıyor bilemiyorum.
Epiduralsiz canim.nisan gelince dirrkt gittim benim ilkinde nisandan 1 saat sora flan dogmustu.hemen kont.gittim aciklik bakti ve yatis verdiHayırlı uğurlu olsun canımepiduralsizdi sanırım değil mi? Kasılmaların başlayınca mı doktoru aradın
Kesinlikle oyle.cnim hem kndileri beklemek istemiyor hem biz enerji kaybetmeyelim diye herldeya zaten normal dogum 3 gun fln suruyor dogum baslayana kadar olan surec . muhtemelem bekletmemek icin veriyorlar suni sanciyi
Aynen canimBizim hastanenin de listesi var. Çok az şey istemiş. Muhtemelen süt saklama poşetidir bencede, koca hastane buzdolabı poşeti istemez herhaldeben kirliler ve çöpler için de bir kaç tane market poşeti attım valize ne olur ne olmaz. Hastanenin istedikleri haricinde de koyduklarım oldu, bebek kıyafetini bol tuttum mesela, 3 tane farklı kalınlıkta battaniye koydum. Ne olur ne olmaz havayı şimdiden bilemiyorum. Bakarsın soğuk olur sıcak olur hava aniden suyum gelir o esnada tüh vah demektense taşırız nolacak ki
Allah analı babalı büyütsün. Avm den mi topladı asistan seni alemsin
Canım belki doktor risk gördü, bebeğin solunumu durabilirdi mesela. Doktoruna güveniyorsan kararı doğrudur bence. Mesela benim doktorum son dakikaya kadar hep normal dedi ilk kez bu hafta sezeryan olabilir ama kararı sen ver dedi. Bazı durumlar gördü. Yarın bakacak tekrardan
Gozinuzaydinİyi akşamlar arkadaşlar 24 Ekim'de kızımız doğdu çok şükür kaç gündür okuyamıyorum forumu benim spinal anestezi ile sezeryan doğum oldu ancak hala karnım çok büyük bu normal mi kendi kendine gider mi korse ne zaman kullanmalıyım kafamda o kadar çok soru var kiburda tecrübeli olanlar yazarsa çok sevinirim emzirme olayını da tam çözemedik uğraşıyoruz göğüs ucu yarası için doktor pomad verdi onu kullanicam onun dışında rahat yatıp kalkamıyorum daha tabiki birde 3350 doğan bebeğim şuan 3020 gram kg kaybı da var lohusalik çok zor gerçekten
Canım üzülme lütfen seni anlıyorum herşeyi kafanda fazla büyütmüşsün İnan olacağına varıyor ince düşündüğün için böyle oluyor muhtemelen.. ne yaşadığını olayları bilmiyorum ama herşeyi kontrol etme isteğimiz de yorgunluğa sebep olabiliyor akışına bırakıp doğuma odaklanalım sadeceBaşlarda da oldu galiba sonlarda da olacak gibi. İştahım kapandı galiba, canım bşşey istemiyor hiç. Bu sabah kalktım mide bulantısı çoktu hemen bişeyler yedim, şükür ki iyi yedim. Ama sonda hafif bir bulantı yine geldi doyduğumu hissetmedim. Öğlende aynısı oldu, mide bulantısı geldi yedim bişeyler ama elim ayağım titredi resmen, yemek bitmesine rağmen kendime gelemedim. Sürekli ağlayasım da var. Sanki herşey kötü gidiyor. Her aksilik gözümde büyüyor. Az kaldı ve ben hiç birşey yapamadım gibi. Hep aksilikler çıktı, şimdi de yorgunluktan yapamıyorum. Tek başıma zorlanıyorum ama kimseye bişey diyemiyorum. Çok isterdim annemle, srkadaşımla kardeşimle falan bu süreçte birlikte olmayı. Ama herkes sen hallet, bişey olursa söylersin modunda. Ben her defasında söyleyeceksem ne anlamı kaldı. Ayy kusura bakma bdv ye çevirdim burayı. Atlas a yazdım bişeyler, aşağıda, o konu da biraz moralimi bozuyor.
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsünKizlar saat 18:00da dogurdum.
Oo maşallah doğurmuşsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip kızçeniKizlar saat 18:00da dogurdum.
Maşallah ya ne güzel normal doğum duymak.Kizlar saat 18:00da dogurdum.
Gözünüz aydın canım. Daha dört gün olmuş karın hemen inmez diye düşünüyorum. Korse olayını hiç bilmiyorum. İlkinde kullanmadım bunda da düşünmüyorum. Bebeğin kilo kaybı normal şişleri iniyor. Süt az geliyorsa meme eşliğinde mama takviyesi yapabilirsiniz. Sarılık olmamasi için. Allah kolaylık versin.İyi akşamlar arkadaşlar 24 Ekim'de kızımız doğdu çok şükür kaç gündür okuyamıyorum forumu benim spinal anestezi ile sezeryan doğum oldu ancak hala karnım çok büyük bu normal mi kendi kendine gider mi korse ne zaman kullanmalıyım kafamda o kadar çok soru var kiburda tecrübeli olanlar yazarsa çok sevinirim emzirme olayını da tam çözemedik uğraşıyoruz göğüs ucu yarası için doktor pomad verdi onu kullanicam onun dışında rahat yatıp kalkamıyorum daha tabiki birde 3350 doğan bebeğim şuan 3020 gram kg kaybı da var lohusalik çok zor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?