2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benimde sat 17 şubat pazartesi gittim ilk vajinal muane etti göremedi beta hcg 520 cikti daha erken o yüzden göremedik dedi yarından için gel demişti ama haftaya salı gideceğim insallah

Bilmiyorum ama sanırım o hamile kalabilmem için verdi. Çünkü hamile kaldıktan sonra o doktora gitmedim. Belki de değiştirecekti ( çok üzgünüm.
Canim korkmana gerek yok benim kardeşimde gebeliginde folbiol kullandı zehir gibi bir kızı var o kadar zeki ki. Banada doktorum 5 mg lık verdi. Eczacilara sordum eğer zayifsan eksiklik fln varsa zaten 5 mg lık veriyorlarmış bende korkuyla iciyorum ama doktorunda bir bildugi vardir elbet diyorum

Benimde sat 17 şubat pazartesi gittim ilk vajinal muane etti göremedi beta hcg 520 cikti daha erken o yüzden göremedik dedi yarından için gel demişti ama haftaya salı gideceğim insallah
Aynı tarihlerdeyiz demek benim adet günü 15 mart 356 ydi .3 gün sonra doktora gittim 1127 falan çıktı karindan bakti göremedi ama normal dedi .bir hafta sonrasına verdi randevu nasipse cumartesi gunu inşallah yarindan sonra

Evet kızlar benimde bel agrısıyla başlıyor anladıgım kadarıyla sizin ara ara geliyor benim gün içinde hep geliyor evet devamlıda gelmiyor ama her tuvalete çıktıgımda sildiğimde geliyor
2gin bitti benim de simdi araliksiz geliyo diyebilirim

Aynen doktor eksiklik varsa yazılır bu dedi. Benim de maşallahım olduğu için kızdı sanırım
Çok teşekkür ederim, içim rahatlıyor içenlerin çocuklarını duydukça

Canm benim de kırmızı başladı baya da hem pembe kırmızı devam etti çok korktum kese duruyor diyip yolladılar hep bilinmemezlik beni çok korkuttu. Pzt Allah'a şükür kalp atışını duydum ondan sonra bı iki kahve rengi akıntıdan sonra kesildi yerleşirken bebek oldu herhalde diyorum inşallah da öyledir. Karın ağrım şişkinlgim hala var ama en azından kanamam yok diye içim az rahat

21 martta gitmiştim 520 cikti sizin 15 Mart ta değer baya iyi çıkmış Bat benim 19 ya da 20 Marrti ona göre gitmiştim sizin Bat kac Mart salı günü gidip keseyi görürsem rahatlayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…