- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
İnşallahinşallah enfeksiyon kapmayız ya
Benimde sat 17 şubat pazartesi gittim ilk vajinal muane etti göremedi beta hcg 520 cikti daha erken o yüzden göremedik dedi yarından için gel demişti ama haftaya salı gideceğim insallahmerhaba benımde sat 17 subat .gecen hafta cuma gıtmıstık karından baktı .goremedı keseyı ama normal oldugunu soyledı beta ve progestron degerler ıyı dedı.cumartesı ıcın randevu verdı kese ıcın yarından sonra ınsallah.sız vajınal ultrasonlamı gordunuz keseyı bırde hem keseyı hem bebegı gordunuzmu onu soracaktım
Canim korkmana gerek yok benim kardeşimde gebeliginde folbiol kullandı zehir gibi bir kızı var o kadar zeki ki. Banada doktorum 5 mg lık verdi. Eczacilara sordum eğer zayifsan eksiklik fln varsa zaten 5 mg lık veriyorlarmış bende korkuyla iciyorum ama doktorunda bir bildugi vardir elbet diyorumBilmiyorum ama sanırım o hamile kalabilmem için verdi. Çünkü hamile kaldıktan sonra o doktora gitmedim. Belki de değiştirecekti( çok üzgünüm.
Aynı tarihlerdeyiz demek benim adet günü 15 mart 356 ydi .3 gün sonra doktora gittim 1127 falan çıktı karindan bakti göremedi ama normal dedi .bir hafta sonrasına verdi randevu nasipse cumartesi gunu inşallah yarindan sonraBenimde sat 17 şubat pazartesi gittim ilk vajinal muane etti göremedi beta hcg 520 cikti daha erken o yüzden göremedik dedi yarından için gel demişti ama haftaya salı gideceğim insallah
Benim yine kirmiziya döndü. Artarsa hastane yolu gozukecekkuzu benimde iki gündür böyle oldu dünde pembe akıntım geldi ağrı ile birlikteniye acaba ya yarın doktor randevum var
2gin bitti benim de simdi araliksiz geliyo diyebilirimEvet kızlar benimde bel agrısıyla başlıyor anladıgım kadarıyla sizin ara ara geliyor benim gün içinde hep geliyor evet devamlıda gelmiyor ama her tuvalete çıktıgımda sildiğimde geliyor
Rabbim yardımcımız olsun inşallah benim burda doktora gidebilme imkanım olsa hergüngiderdim heralde ya çok pimpirikliyim2gin bitti benim de simdi araliksiz geliyo diyebilirim
Benim oğlum da 2017 liÖyle canım tabi nasip ama o dogru 2017 planların hep erkek bu sene de cevremde olan arkadaşların hep kız hamile olanların nette anketlere baktım gezindim forum da Ekim falan cogunluk kız
Kafana takma ben dahil i çok kişi gebeliklerinde bu ilacı kullandı ki çok şükür sağlıklı Bi oğlum var cin gibi. Hiç bişeycik olmazBilmiyorum ama sanırım o hamile kalabilmem için verdi. Çünkü hamile kaldıktan sonra o doktora gitmedim. Belki de değiştirecekti( çok üzgünüm.
Aynen doktor eksiklik varsa yazılır bu dedi. Benim de maşallahım olduğu için kızdı sanırımCanim korkmana gerek yok benim kardeşimde gebeliginde folbiol kullandı zehir gibi bir kızı var o kadar zeki ki. Banada doktorum 5 mg lık verdi. Eczacilara sordum eğer zayifsan eksiklik fln varsa zaten 5 mg lık veriyorlarmış bende korkuyla iciyorum ama doktorunda bir bildugi vardir elbet diyorum
İnsallah canım bu yıl kız senesi cogunluk kız bakalım insallah kızlarımız olurBenim oğlum da 2017 lihayırlısyla sağlıcakla bu yıl da kız olsa güzel olur
Canm benim de kırmızı başladı baya da hem pembe kırmızı devam etti çok korktum kese duruyor diyip yolladılar hep bilinmemezlik beni çok korkuttu. Pzt Allah'a şükür kalp atışını duydum ondan sonra bı iki kahve rengi akıntıdan sonra kesildi yerleşirken bebek oldu herhalde diyorum inşallah da öyledir. Karın ağrım şişkinlgim hala var ama en azından kanamam yok diye içim az rahatBerbat bi gun geciriyorum kizlar ya... sabah namaza kalkinca baya koyu kahve akinti geldi. Sabah devlette randevum vardi tahliller icin. Dra anlattim ya muayene yapar kendi canimin istedigi tahlilleri yazarim ya da muayene etmem senin getirdigin tahlilleri isterim dedi. Dedim zaten siz de muayene etseniz bunlari istemeyecek misiniz rutin test bunlar. Yok dedi muayene edersem bunlarin yarisini anca isterim dedi. Sinir oldum onun yapacagi muayeneden de hayir gelmez deyip tahlilleri yazin dedim. Ordan okula gittim l. Birden akinti var diye hissettim bi baktim kirmizilasmis. Apar topar ciktim ozeldeki druma gittim. Vajinal bakti kanama alani yok dedi kesede de sikinti gorunmuyo dedi. Progestan baslayalim haftaya kdr bekleyelim kalp atisinda ne olacak dedi. Kesede cevresinde kqnama yoksa bu nerden geliyo bilmiyorum. Rapor verdi bugun yatiyorum
Kalp atışını duydunuz muBen varım canım daha devam ediyor lekelenmem
Sizinki çok iyi yüksek olması sıkıntı çocukta gelişim ve zeka sıkıntısı yapıyo galibamerhaba, tsh önemli mi 1.84 çıkmış hamilelikte yapılan testte yüksek mi olmalı. ne işe yarıyor tsh.
Benide eklermisin canim sat 9subat kese 20martEtiketlemeden yazı iseniz görmemişimdir mesajların hepsini okumak zor oluyor malesef şimdi tekrardan yazarmısınız bilgilerinizi
21 martta gitmiştim 520 cikti sizin 15 Mart ta değer baya iyi çıkmış Bat benim 19 ya da 20 Marrti ona göre gitmiştim sizin Bat kac Mart salı günü gidip keseyi görürsem rahatlayacagimAynı tarihlerdeyiz demek benim adet günü 15 mart 356 ydi .3 gün sonra doktora gittim 1127 falan çıktı karindan bakti göremedi ama normal dedi .bir hafta sonrasına verdi randevu nasipse cumartesi gunu inşallah yarindan sonra
Rabbım daraltmasin insallah bir sıkıntı çıkmaz. Dua ettim sizin için .Benim yine kirmiziya döndü. Artarsa hastane yolu gozukecek
Hayır nasip olursa pazartesiye randevum varKalp atışını duydunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?