Sizin de gayet iyi sizde adetinizden bir iki gün içinde gitmissiniz hemen ..insallah ya inanın bu haftalar çok stresli oluyor kese bebek kalp atisi ..en kısa sürede rahatlariz insallahh21 martta gitmiştim 520 cikti sizin 15 Mart ta değer baya iyi çıkmış Bat benim 19 ya da 20 Marrti ona göre gitmiştim sizin Bat kac Mart salı günü gidip keseyi görürsem rahatlayacagim
merhaba,9 çıktığında reglinize kaç gün vardı acaba? ben bugün yaptırdım 9 çıktı ama dr. kesin bişey yok pazartesi bi daha test yapılacak dediKızlar beta hcg sonucum çıktı 363,8.
P.tesi 9
Çarşamba 62
C.tesi 363,8
İyi gidiyor di mi salı günü keseyi görür müyüz?
Aynen insallah insallah ...Sizin de gayet iyi sizde adetinizden bir iki gün içinde gitmissiniz hemen ..insallah ya inanın bu haftalar çok stresli oluyor kese bebek kalp atisi ..en kısa sürede rahatlariz insallahh
6+1 de kalp atışını pıt pıt çok net izledim. Ama henüz küçük diye dinlemedik 15 gün sonra dedi doktorumKızlar pazartesi randevum var o gün 6+5 olucaz ikiz gebelik sizce kalp atışını duyarmıyım
Gecmis olsun oncelikle.Bebisin iyi olmasi guzel haber. Bende de hala siskinlik var.Bugun ilk defa belim agridi biraz sagli sollu kasik agrilarim da oldu ama cok rahatsiz olacak kaadar degil.Canm benim de kırmızı başladı baya da hem pembe kırmızı devam etti çok korktum kese duruyor diyip yolladılar hep bilinmemezlik beni çok korkuttu. Pzt Allah'a şükür kalp atışını duydum ondan sonra bı iki kahve rengi akıntıdan sonra kesildi yerleşirken bebek oldu herhalde diyorum inşallah da öyledir. Karın ağrım şişkinlgim hala var ama en azından kanamam yok diye içim az rahat
Yerleşme kanaması diyorlar sanırım. Bir arkadaşıma öyle demişti doktor.Canm benim de kırmızı başladı baya da hem pembe kırmızı devam etti çok korktum kese duruyor diyip yolladılar hep bilinmemezlik beni çok korkuttu. Pzt Allah'a şükür kalp atışını duydum ondan sonra bı iki kahve rengi akıntıdan sonra kesildi yerleşirken bebek oldu herhalde diyorum inşallah da öyledir. Karın ağrım şişkinlgim hala var ama en azından kanamam yok diye içim az rahat
Ben de gördüm ama dinleyemedim, ultrasonda hoparlör yokmuş6+1 de kalp atışını pıt pıt çok net izledim. Ama henüz küçük diye dinlemedik 15 gün sonra dedi doktorum
Sağlık ocağı bana da öyle demişti de o problemi çözdük hemşire yanlış yazmış.Kaçıncı haftadasınız tahmini doğumunuza gore aynıyız bana aile hekimliginden kart verdiler ne ne zaman olacak yazıyor 11. 14. hafta arası diyor ikili test için ama
Yaaa masallah size. Insallah oyledir benimki de. Bugun bebek gitti diye muayeneye girdim icim.nasil kotu oldu.Canm benim de kırmızı başladı baya da hem pembe kırmızı devam etti çok korktum kese duruyor diyip yolladılar hep bilinmemezlik beni çok korkuttu. Pzt Allah'a şükür kalp atışını duydum ondan sonra bı iki kahve rengi akıntıdan sonra kesildi yerleşirken bebek oldu herhalde diyorum inşallah da öyledir. Karın ağrım şişkinlgim hala var ama en azından kanamam yok diye içim az rahat
Yaa Allah riza olsunRabbım daraltmasin insallah bir sıkıntı çıkmaz. Dua ettim sizin için .
Amin insallah. Ben İstanbuldayım imkan var ama gitsek de bisey yapmiyolar kiRabbim yardımcımız olsun inşallah benim burda doktora gidebilme imkanım olsa hergüngiderdim heralde ya çok pimpirikliyim
Burdada atnı valla canım ben yurt dısındayım ilk kanamam oldugunda kalpten gidiyodum doktor umursamaz umursamaz bu düşük degil diyo sonra diğer gün devam edince türkiyedeki doktorumu aradım oda normal bunlar gitme bişey olmaz dediAmin insallah. Ben İstanbuldayım imkan var ama gitsek de bisey yapmiyolar ki
Burda doktorum baya iyi bakti ala kesede bisey goremeyince senin dedigin gibi bekliycez deyip yolluyo. Parlak kirmizi olursa beklemeden gel diyi sadece. Daha gebeligin cok.basindayiz ya onlar da yorum yapamiyo bariz bisey olmadikca herhaldeBurdada atnı valla canım ben yurt dısındayım ilk kanamam oldugunda kalpten gidiyodum doktor umursamaz umursamaz bu düşük degil diyo sonra diğer gün devam edince türkiyedeki doktorumu aradım oda normal bunlar gitme bişey olmaz dedi
Benimkide aynısını dedi zaten suan allah korusun düşük yapsakta onların yapabilicegi bişey yok zatenBurda doktorum baya iyi bakti ala kesede bisey goremeyince senin dedigin gibi bekliycez deyip yolluyo. Parlak kirmizi olursa beklemeden gel diyi sadece. Daha gebeligin cok.basindayiz ya onlar da yorum yapamiyo bariz bisey olmadikca herhalde
Oyle malesef. Sagliklilarsa bizimle kalacaklar. Insallah kavusuruz bebelerimize sag salimBenimkide aynısını dedi zaten suan allah korusun düşük yapsakta onların yapabilicegi bişey yok zaten
Progesteron değeriniz kaçtı?merhaba benımde sat 17 subat .gecen hafta cuma gıtmıstık karından baktı .goremedı keseyı ama normal oldugunu soyledı beta ve progestron degerler ıyı dedı.cumartesı ıcın randevu verdı kese ıcın yarından sonra ınsallah.sız vajınal ultrasonlamı gordunuz keseyı bırde hem keseyı hem bebegı gordunuzmu onu soracaktım
Merhaba ben de bu soruyu soracaktim ben de 4 haftq 4 gunluk hamileyim.Ilk defa bugun belimde bazen cift tarafli bazen tek tarafli hafif zonklqma gibi agri girip cikiyor.Sizin de oyle mi?Acaba bebek rahime mi yerlesiyor ne dersiniz?Kızlar dün öğrendim gebeliğimi henüz 4 haftam yeni bitti betam 144.6 çıktı dünden beri cok bel ağrım var kadın doğumcu covidden olabilir dedi ama pcr testi istedi yaptırdım negatif sonucu vajinal ultrasonla baktı kese görünmedi rahim kalınlaşmış ama dedi bir kanama falan görmedi rahimde bu bel ağrısı beni endişelendiriyor ama normalmi ki kızımda hiç yaşamadım bir bilgim de yok bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?