2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
21 martta gitmiştim 520 cikti sizin 15 Mart ta değer baya iyi çıkmış Bat benim 19 ya da 20 Marrti ona göre gitmiştim sizin Bat kac Mart salı günü gidip keseyi görürsem rahatlayacagim
Sizin de gayet iyi sizde adetinizden bir iki gün içinde gitmissiniz hemen ..insallah ya inanın bu haftalar çok stresli oluyor kese bebek kalp atisi ..en kısa sürede rahatlariz insallahh

Kızlar beta hcg sonucum çıktı 363,8.
P.tesi 9
Çarşamba 62
C.tesi 363,8

İyi gidiyor di mi salı günü keseyi görür müyüz?
merhaba,9 çıktığında reglinize kaç gün vardı acaba? ben bugün yaptırdım 9 çıktı ama dr. kesin bişey yok pazartesi bi daha test yapılacak dedi

Gecmis olsun oncelikle.Bebisin iyi olmasi guzel haber. Bende de hala siskinlik var.Bugun ilk defa belim agridi biraz sagli sollu kasik agrilarim da oldu ama cok rahatsiz olacak kaadar degil.

Yerleşme kanaması diyorlar sanırım. Bir arkadaşıma öyle demişti doktor.

Kaçıncı haftadasınız tahmini doğumunuza gore aynıyız bana aile hekimliginden kart verdiler ne ne zaman olacak yazıyor 11. 14. hafta arası diyor ikili test için ama
Sağlık ocağı bana da öyle demişti de o problemi çözdük hemşire yanlış yazmış.

Yaaa masallah size. Insallah oyledir benimki de. Bugun bebek gitti diye muayeneye girdim icim.nasil kotu oldu.

Kızlar dün öğrendim gebeliğimi henüz 4 haftam yeni bitti betam 144.6 çıktı dünden beri cok bel ağrım var kadın doğumcu covidden olabilir dedi ama pcr testi istedi yaptırdım negatif sonucu vajinal ultrasonla baktı kese görünmedi rahim kalınlaşmış ama dedi bir kanama falan görmedi rahimde bu bel ağrısı beni endişelendiriyor ama normalmi ki kızımda hiç yaşamadım bir bilgim de yok bu konuda

Amin insallah. Ben İstanbuldayım imkan var ama gitsek de bisey yapmiyolar ki
Burdada atnı valla canım ben yurt dısındayım ilk kanamam oldugunda kalpten gidiyodum doktor umursamaz umursamaz bu düşük degil diyo sonra diğer gün devam edince türkiyedeki doktorumu aradım oda normal bunlar gitme bişey olmaz dedi

Burda doktorum baya iyi bakti ala kesede bisey goremeyince senin dedigin gibi bekliycez deyip yolluyo. Parlak kirmizi olursa beklemeden gel diyi sadece. Daha gebeligin cok.basindayiz ya onlar da yorum yapamiyo bariz bisey olmadikca herhalde

Burda doktorum baya iyi bakti ala kesede bisey goremeyince senin dedigin gibi bekliycez deyip yolluyo. Parlak kirmizi olursa beklemeden gel diyi sadece. Daha gebeligin cok.basindayiz ya onlar da yorum yapamiyo bariz bisey olmadikca herhalde
Benimkide aynısını dedi zaten suan allah korusun düşük yapsakta onların yapabilicegi bişey yok zaten

Progesteron değeriniz kaçtı?

Merhaba ben de bu soruyu soracaktim ben de 4 haftq 4 gunluk hamileyim.Ilk defa bugun belimde bazen cift tarafli bazen tek tarafli hafif zonklqma gibi agri girip cikiyor.Sizin de oyle mi?Acaba bebek rahime mi yerlesiyor ne dersiniz?

Bilgisi olan var mi ? 4. Hqftqnin icerisindeyken bu bel agrisi normal mi ?Cok siddetli olmasa da ortq siddetli ara ara girip cikiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…