2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben uzun saatler sanci cektikten snrw epidural oldum ama epiduralsiz dogurmak nasil bisey dusunemiyorum

Reactions: 11K
Çok sağol canım Hiç açılmam yoktu suni sancıyla başladı açılmalarım, 8cm olunca dedim anestezi mi yapsanız dediler çok geç öylede doğurdum zaten
Çok şükür canım ne güzel atlattın şimdi mis kokulu yavruna kavuştun sağlıkla büyüsünler hepsi insallah Ben de heyecanlıyım ilk gebeliğim öylece bekliyorum hayırlısıyla

Benim 4 5 gun surdu nerdeyse 1 haftaya yakin hatta. P.tesi yapıldı diger pazartesi eskiye dönmüştü.

Ay çok merak ediyorum doğumum nasol olcak ya sezeryan tam tahmin ettiğim gibii

Çok şükür ben iyiyim ama sadece 1saat uyudum ve sütüm gelmiyor
Herkeste durum aynı değil malesef.. Benım ilk doğumumda sütüm 5. Gün gelmişti ve bebeğim biberona alısmıstı.. Sütüm geldikten sonra yaklasık 1 hafta bebeğimi emmeye alıştırmaya calısmıstım ve inanın çok çok zor bir durumdu bnm için.. Ama sonra her şey geçti emmeye basladı ve günde bir kere de mama takviyesi verdim.. Şu an 3 buçuk yasında Lütfen kendinizi sütün gelmesi/gelmemesi konusunda baskaları ile kıyaslamayın ve çok strese girmeyin.. Er ya da geç gelecek

hatirladigim kadariyla 2 gun civari suruyor demislerdi

Kan tahlili yaptırdınız mı?

Canım sende kordon kaç kez dolanmış ve bebek kaç kilo ? Umarım tez vakitte çıkar kordon ve rahatça istediğin gibi doğumunu yaparsın. Aslında sezeryandan korkum yok, şu ana kadar normali düşünmüştüm hep, herkes en rahatı o diyor. Bir tek doğumda sancı oluyor diyorlar. Sonrası rahat. Bir de eşim girebilecekti yanıma, şimdi gelemeyecekmiş. Bebeğim sağlıklı olsun da gerisi mühim değil napalım. Birden fazla kordon dolanmış bizde ve kilosu cihaza göre 3,5 kiloya yakın. Cihazın fazla gösterme ihtimali var diyorlar ama o durumda bile 3 kilonun üstünde olur sanırım. Galiba bana sezeryan yolları gözüktü. Haftaya yaparlar belki.

Bende demir yuklemesi yapilmisti o yuzden iyiyim sukur ama hemoglobinde dusuklukler var hala. Ornegin trombosit.. bakalim ne diyecek doktor
Ben sulandırıcı kullanıyorum, demir yüklemesi çok çok düşmedikçe yapmıyorlar o yüzden. Risk oluyormuş canım. Demir içeren bir multivitamin kullanabiliyorum sadece.

Oh ozendim valla
Darısı başımıza

yok kuzu aynı kordon hala boğazında, hareketleri takip etmeye devam
İnşallah bir daha ki kontrole kadar o kordon çıkar canım.

Son dakikaya kadar kontrol ve ultrason var ise, en dogru karari verdirecekler. Endisen olmasin. Riske girmek istemekte haklisin. Senin ve bebegin icin en iyisinin olacagina inaniyorum.
Evet canım çünkü kordon bir kez dolanmamış, birden fazla dolanmış. Hepsini gördük. Doktor takip edelim dedi ama galiba riske girmeyeceğim sezeryana girebilirim.

Kordon dolansa kesin görüşüyor canım, biz gördük çünkü. Bizimki birden fazla dolanmış. Şükür hareketler iyi ama riske atmak istemiyorum

Ay okurken duygulandım hem bir an önce doğurayım istiyorum hem de sonrasından gözüm çok korkuyor

Bende doğumdan sonra zangır zangır titriyordum zor diktiler beni, kendimi nasıl kasmışsam sinirlerim boşaldı, durduramıyorumda kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…