- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Evet canım son günler daha dayanılmaz oldu.Ben de oyleyim 1 haftadir. Onceleri boyle degildim
İnsan bu dönemde anlaşılmak, ilgi alaka görmek istiyo ya bizler bir can taşıyoruz hele şu son zamanlar doğumu düşündükçe sitresimiz 1milyon oluyo. Bugün patlama yaşadım artık bu kadar kıt olmak zorunda değiller. Allah var yardımcı oluyo normalde ama bu sabah kahvaltilarini yapıp televizyonun başına gectiler ben sancılı sancılı iş yaptım gözüme bir battı dahada çıkmadı. Şimdi kalktı ortalığı temizledi ama hiç umurumda bile değil sakinleşemiyorummYemesine hamileliğin başından beri dikkat etmeye çalışan beni üzdü bu bilgi
Ayy ne güzel ilk doğum ama nispeten kısa sürmüş10 saat kendi sancısıyla bekleyip dayanamıyorum sezeryana alın beni diyen arkadaşlarım var. Senin hızlı geçmiş çok sevindim
Erkekler kesinlikle anlamıyor. Benim eşim mesela genel olarak tartışmaya çok meyilki bir insandır, çok basit şeyleri büyütür. Defalarca söyledim hamileyim, gereksiz şeylerden beni tartışmaya çekmeye çalışma diye. Yok kesinlikle anlamıyor. Maalesef erkekler bizden daha çok hamile oluyor bu dönemde nasıl oluyorsa. Sen kendi kendinin psikoloğu olmak zorundasın maaleaef, onlardan hayır yokama üzülme yani seninkine has bir durum değil geneli böyle bunların
Aynen canım sağa sola döneceğim diye ödüm kopuyor. Bir an önce bitsin diyorum artıkbacak ağrılarından resmen acı çekerek uyanıyorum geceleri
Çok sağol canımCanım öncelikle gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallahben de 37+1 deyim nasip olursa normal doğum bekliyorum. Kaç cm açıklık vardı hastaneye gittiğinde ? Herhangi anestezi aldın mı tavsiye edebileceğin birşeyler var mı
Eşim yanımdan geçmeye korkuyorKızlar ben çok sitresliyim ya benim gibi sağa sola çatan varmı acaba?bir türlü içimde ki öfkeyi dindiremiyorum. Benim ruh halimden anlamayıp bana karşılık veren eşimide bogazlayasım varhayır yani psikolojimi anlamak bu kadar mı zor normal davranmadigim ortada insan bı alttan alır nefret ediyorum şuan ondan
Son çıkarken bebişler strese giriyomus kuzum ondan hafif kalp atışları düşebiliyormus ama kavuştun çok kolay bir şekilde sevindim vallaÖyle oldu valla, illa cumhuriyet çocuğu olacağım dedi4 dikişim var canım, kalp atışları yavaşladı galiba hemen öyle aldılar.
Kızlar su gibi akıntım geliyor acaba bebeğin suyumu
olabilir canim . ekim annelerinde parca parca gelen cok oldu. bir acil e git istersen baksinlarKızlar su gibi akıntım geliyor acaba bebeğin suyumu
Yok canım çok şükür sendede olmaz inşallahMaşallah canım kanama riski sebebiyle bahsetmişti doktor balon koyabiliriz diye. Sizlerde olmadı umarım bizde de gerekmez.
Evvet olabilir parça parça gelir bı anda bosalmayabilir bı doktora görünün benceKızlar su gibi akıntım geliyor acaba bebeğin suyumu
Emmedi mi bebek canım. Mama mi vereceksinKızlar hangi mamayı önerirsiniz
Yazıcam simdi bakalım uzun zamandır var ama bugğn ayrı bi fazla geliyor sankiBilemiyorum ki canım, deneyimli anneler yanıtlar muhakkak, ama doktoruna bilgi ver bence.
Bakiyim 1 saat daha beklicem pecete koydumolabilir canim . ekim annelerinde parca parca gelen cok oldu. bir acil e git istersen baksinlar
Bebek hareketli öyle bir şey olsa yine hareketli olue mu acabaEvvet olabilir parça parça gelir bı anda bosalmayabilir bı doktora görünün bence
Bakalim hayirlisiAh sende benim gibisin canımbenim baş aşağıydı değişmediyse tabi doktor kontrolü 1 haftaya düşürmüştü ama bu hafta gidemedim hiç pazartesine kaldı bakalım ne olucak
Bende belden uyusmali oldum sezeryan.İlk anestesiyi verdiler yattım başladılar bı miğde bulantısı oldu bende kusacagim diyorum .korkma diyor tansiyonun düştü düzene girince düzelecek diyor.o geçti .başladılar Keserken hissetmiyorsun fakat açıp gererken bı cekistirme hissi hareket hissediyorsun ama acı yok benim karnından bastırırken başka doktor filan ne oluyor dedim bişey yok filan diyor başında anestesi uzmanı sorular soruyor seni oyalamaya çalışıyor.usume hissi hissetmiyordum fakat zangir zangir titriyordu ağzım ellerim kolllarrim.ordan doktor uyut dedi sonrasını hatırlamıyorum.heralde heyecanmi yaptım bilemiyirum.sonra kulağama biri bebeğin doğdu duyuyormusun dedi sesi kendime geldim yoook dedim ama sonra duydum yanıma koydular sicacikdi sarı kafam benim yavrum ağlamışım çok güzeldi .sonra götürdülerPeki. Bebeği çıkartırken falan ya da keserken hissediyorum musun
Bence olur sonuçta kalp sorunu yokki. Yinede bilemem canım doktorlar daha iyi bilirYazıcam simdi bakalım uzun zamandır var ama bugğn ayrı bi fazla geliyor sanki
Bakiyim 1 saat daha beklicem pecete koydum
Bebek hareketli öyle bir şey olsa yine hareketli olue mu acaba
Canim ne oldu ne durumdasinYazıcam simdi bakalım uzun zamandır var ama bugğn ayrı bi fazla geliyor sanki
Bakiyim 1 saat daha beklicem pecete koydum
Bebek hareketli öyle bir şey olsa yine hareketli olue mu acaba
Alttan almasi lazim ama anlamalarini pek bekleme. Esim anlayislidir alttan alir ama dogum kaygisini anlatinca amaan nolcak ben olsan firtt diye dogururum diye saka yapar sinirim tavan olur.Ah yasa da gor de diyemiyoruz yasamayavak hic nasil olsa :)))Kızlar ben çok sitresliyim ya benim gibi sağa sola çatan varmı acaba?bir türlü içimde ki öfkeyi dindiremiyorum. Benim ruh halimden anlamayıp bana karşılık veren eşimide bogazlayasım varhayır yani psikolojimi anlamak bu kadar mı zor normal davranmadigim ortada insan bı alttan alır nefret ediyorum şuan ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?