2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İnsan bu dönemde anlaşılmak, ilgi alaka görmek istiyo ya bizler bir can taşıyoruz hele şu son zamanlar doğumu düşündükçe sitresimiz 1milyon oluyo. Bugün patlama yaşadım artık bu kadar kıt olmak zorunda değiller. Allah var yardımcı oluyo normalde ama bu sabah kahvaltilarini yapıp televizyonun başına gectiler ben sancılı sancılı iş yaptım gözüme bir battı dahada çıkmadı. Şimdi kalktı ortalığı temizledi ama hiç umurumda bile değil sakinleşemiyorumm sürekli düşünmekten kafayı yedim sanırım. Allah yardımcımız olsun

Çok sağol canım Hiç açılmam yoktu suni sancıyla başladı açılmalarım, 8cm olunca dedim anestezi mi yapsanız dediler çok geç öylede doğurdum zaten

Eşim yanımdan geçmeye korkuyor Bakışlarınla yiyorsun beni diyor. Neden acaba diye düşündüklerini bile sanmıyorum. Erkekler işte. Kapasiteleri o kadar üzme boşuna kendini.

Öyle oldu valla, illa cumhuriyet çocuğu olacağım dedi 4 dikişim var canım, kalp atışları yavaşladı galiba hemen öyle aldılar.
Son çıkarken bebişler strese giriyomus kuzum ondan hafif kalp atışları düşebiliyormus ama kavuştun çok kolay bir şekilde sevindim valla mis mis kokar şimdi ooo oy yavrum benim

Kızlar su gibi akıntım geliyor acaba bebeğin suyumu

Bilemiyorum ki canım, deneyimli anneler yanıtlar muhakkak, ama doktoruna bilgi ver bence.
Yazıcam simdi bakalım uzun zamandır var ama bugğn ayrı bi fazla geliyor sanki
olabilir canim . ekim annelerinde parca parca gelen cok oldu. bir acil e git istersen baksinlar
Bakiyim 1 saat daha beklicem pecete koydum
Evvet olabilir parça parça gelir bı anda bosalmayabilir bı doktora görünün bence
Bebek hareketli öyle bir şey olsa yine hareketli olue mu acaba

Peki. Bebeği çıkartırken falan ya da keserken hissediyorum musun
Bende belden uyusmali oldum sezeryan.İlk anestesiyi verdiler yattım başladılar bı miğde bulantısı oldu bende kusacagim diyorum .korkma diyor tansiyonun düştü düzene girince düzelecek diyor.o geçti .başladılar Keserken hissetmiyorsun fakat açıp gererken bı cekistirme hissi hareket hissediyorsun ama acı yok benim karnından bastırırken başka doktor filan ne oluyor dedim bişey yok filan diyor başında anestesi uzmanı sorular soruyor seni oyalamaya çalışıyor.usume hissi hissetmiyordum fakat zangir zangir titriyordu ağzım ellerim kolllarrim.ordan doktor uyut dedi sonrasını hatırlamıyorum.heralde heyecanmi yaptım bilemiyirum.sonra kulağama biri bebeğin doğdu duyuyormusun dedi sesi kendime geldim yoook dedim ama sonra duydum yanıma koydular sicacikdi sarı kafam benim yavrum ağlamışım çok güzeldi .sonra götürdüler .seni dikmeye başlıyorlar sende sabırla bekliyorsun hiç bişey hissetmiyorsun acı olarak fakat garip şekilde cekistirirken filan biseyler olduğunun farkindasin yani sonra odaya çıktım.

Yazıcam simdi bakalım uzun zamandır var ama bugğn ayrı bi fazla geliyor sanki

Bakiyim 1 saat daha beklicem pecete koydum

Bebek hareketli öyle bir şey olsa yine hareketli olue mu acaba
Bence olur sonuçta kalp sorunu yokki. Yinede bilemem canım doktorlar daha iyi bilir

Reactions: 11K
Kızlar bişe sorucam bugün 2. Doz ciğer geliştirici yapıldı bize . Gebelik diyabetim olduğu için doktorum öyle uygun gördü. Forumdan hatırladığım bazı arkadaşların bebeklerinde hareket azalması yaptığıydı . Ki bende yaşıyorum bugün bunu. Ne kadar sürmüştü sizlerde hatırlıyor musunuz

Alttan almasi lazim ama anlamalarini pek bekleme. Esim anlayislidir alttan alir ama dogum kaygisini anlatinca amaan nolcak ben olsan firtt diye dogururum diye saka yapar sinirim tavan olur.Ah yasa da gor de diyemiyoruz yasamayavak hic nasil olsa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…