2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Al bi öküzde benim başımda. Nazlanmıyoruz diye ben söylemeden hiçbir ucundan tutmayacak. İlla söylemen lazım.Akşamdan beri konuşmuyoruz gerildim bunaldım. Ağzına kürekle vurasım var. Bizden çok onlar hormanal dengesizlik yaşıyor.

Ah bir bebiş daha geldi hoşgelmiş sefa getirmiş Allah bağışlasın yavrunu canım

Alttan almasi lazim ama anlamalarini pek bekleme. Esim anlayislidir alttan alir ama dogum kaygisini anlatinca amaan nolcak ben olsan firtt diye dogururum diye saka yapar sinirim tavan olur.Ah yasa da gor de diyemiyoruz yasamayavak hic nasil olsa :)))
Bak benimki o yönden benden daha çok korkuyo diyebilirim iki doğumumdada benden beter oldu adam ay ben bu son zamanlarda çok agresifim herşeyi batar oldu bana yaa. Aman neyse işe gitti neyseki sakinlestim biraz

Yok illa naz yapacaksın. İşte bende söylemeden yapsın istiyorum ben hastalanıp yatsam kalkıp yapar. Bu sabah sancım çok vardı o sancıyla iş yaptım ay banamisin demedi ya gidip TV nin karşısında uzandı bwende şantel attı tabi. Ama şimdi iyiyim sakinlestim biraz şimdide acaba fazla mı üzerine gittim diye düşünüyorum aman neyse ya haketti

Canım oğlumun da boynunda birkaç tur kordon vardı ama şuan sadece 1 tur görünüyor. Hem renkli hem siyah beyazda net bir şekilde bize de gösterdi doktorumuz. Bir şekilde kurtarmış kendini. Ben mecburen sezeryan olucam, hala dönmedi farklı farklı sebepler de var ama sadece kordon olsaydı beklenebilirdi. Normal doğum için hastahaneye gittiğin zaman da son kez ultrasonla bakılıyor. Sen illa kendin planlı sezaryen olsun, hiç sancı yaşamayayım diyorsan tabi ki ona göre karar verebilirsin ama sancıların şiddetlenmeden önce de sezaryen şansın var sonuçta. Yani normal istiyorum diyorsan illa bunu doktorunla görüşebilirsin. En önemlisi ikiniz için de en sağlıklısı hangisi olacaksa öyle gerçekleşsin inşallah
Bu arada ben gece asla dönmem hatta eşim ilk evlendiğimiz zamanlar çok şaşırıyordu, ölü gibi uyuyorsun insan hiç mi kıpırdamaz diye. Ancak bende de kordon dolanması oldu yani çok alakası yok bence

Ay hadi inşallaaah
Bende geçen hafta göğüslerimde elektrik çarpması gibi bişe oldu aniden . Önce sol göğsümde olunca korktum kalp zannettim 2 gün sonra sağ tarafta da olunca tamam dedim sıkıntı yok :) kanallar açılıyor bundan dolayı canım . Kağan hoca da hatta söylemiş bi videosunda . Göğüslerimizin iyice geliştiğihaftalardayız . Sadece takip et eğer beraberinde kasık ağrısı falan olursa geliyor gelmekte olan diyebilirim bi ihtimal

8 kasımda sezaryen olacağım canım o zamana kadar beklesin cimcime ben de korktum böyle ağrırken nasıl emzircem diye de demek ki normal bir süreç

Evet canim benimki 10un altindaydi

Suanda bekliyorum bebek hareketi olduğu için bosuna hastaneye gitmek istemiyorum eşimde sabah kanal tedavisi oldu yatak döşek yatıyor
Ayy Allah kolaylik versn her sey yoluna girer merak etme. Seni uyku da tutmaz :) her an tetikte.peki suyun bosalmis miydi?nissn geldigini soylemistin ama ?

Canım günlerimiz aynı o sebeple soruyorum bebeklerimizin ciğerlerinin zaten geliştiğini söylüyorlar. senin doktorun bu haftada neden iğneyi uygun gördü merak ettim? 36+0 dan itibaren erken doğum saymıyorlar. hatta şuan doğsalar bile inşallah kendi kendilerine solunum yapabilirler başka bir sorun olmazsa.

ben hamile kaldigimdan daha zayif olacagim dogumdan sonra. gaza geldim biraz bir 10 kilo da emzirirken dikkat edip verebilirsem cok iyi olur ya
Ben de ideal kilomda hamile kalamadım tüp bebek ilaçlarından. Tek ümidim yorgunluktan emzirmektrn kilo vermek şu an
Öyle oldu valla, illa cumhuriyet çocuğu olacağım dedi 4 dikişim var canım, kalp atışları yavaşladı galiba hemen öyle aldılar.
Kuzum kesi işi nasıl oluyor? Orayı uyuşturuyorlar mı o sırada? Çok korkuyorum onu hissetmekten
Benim kocam ben 7 aylık hamileyken evet yatılı misafir çağırdı. 3 yaşında çocukkarı var bir de. Sonra herkes gelince geçti misafirin kocasıyla tv başına playstation oynadı saatlerce. Ben de bir yandan bebenin yaramazlığıyla ilgilenmeye çalışıyorum bir yandan hizmet etmeye çalışıyorum. Yemin ederim totomdan ter aktı hizmet edicem diye. Sonraki gün oldu gidelim biz diyor misafirler, eşim olur mu yaa bugün de kalın diyor bu arada hava da aşırı sıcak ve hem eşim hem misafirler 2 3 kere duş aldı bu zaman zarfında. Totosundan ter akan bense kocaman karnımla sadece hizmet etmeye devam ettim. En son artık suratımı astım herkese tabiki tadım tuzum kalmadı. Senin gibi aynı anlayışı ben de bekliyordum. Misafirler gidince bir de benle kavga etti surat asmışım diye, neymiş onlar yabancı değilmiş yaparlarmış, çay bardağı mı kalmamış temiz, gidin yıkayın dermişiz tabiki öyle olmuyor o işler biliyorsunuz yani canım hiç kendimi suçlu hissetme. Bunların hakkaten ayarları bozuk. Daha neler var böyle yani anlatsam roman olur. Hamilelikte yapılması gerektiğini düşündüğü tek şey bana market poşeti taşıtmamak
Eşim yanımdan geçmeye korkuyor Bakışlarınla yiyorsun beni diyor. Neden acaba diye düşündüklerini bile sanmıyorum. Erkekler işte. Kapasiteleri o kadar üzme boşuna kendini.
Hamile olmanın hem anne hem bebek üzerindeki psikolojik etkilerini kesinlikle anlayamıyorlar. Etraftan da duyduğum hamilelik sırasında daha da tuhaflaştıkları.
Kızlar su gibi akıntım geliyor acaba bebeğin suyumu
Doktoruna yaz bakalım renksiz mi çok?
Off ben o çekiştirme itiştirmeyi hissetme kısmından da hiç hoşlanmıyorum.
Kan tahlili yaptırdınız mı?
Kan tahliline gerek mi var bunun için? İnternette hamilelilte yaygın olduğunu okuduğum için doktoruma bile söylemedim.
Benimki evin kendi kendine temizlendiğini sanıyor sorsan en son benle 3 4 ay önce temizlemiştir evi. Süpürge çalıştırırsam kızıyor, ben de söylemeden gündüz temizliyorum. Kafası da hiç basmıyor, bu ev 4 aydır nasıl temiz kalıyor diye değişik canlılar bu kocalar

Sanki kasik kemiklerimi oturip kalkarken lades kemigi gibi ayiriyolar
Sorma canım ya. Oturdugum yerden kalkarken birkaç kez düşünüyorum Oğlumda hamileliği o kadar çok sevmiştim ki doğumdan sonra ağlamıştım. Çünkü o yaşadığım hamilelik falan değilmiş. Bu sefer iyileseyim göbek atacam valla

Ay misafirlerle ilgili kısmı okurken çarpıntım başladı resmen Allah biz kadınlara akıl sağlığı versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…