İnşallah canımGeçmiş olsun tatlım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde çıkarsınız
bacak ağrılarından resmen acı çekerek uyanıyorum geceleriKızlar ben de doğurmak istiyorum artık. Kasik ve bacak ağrılarım dayanılmaz oldu. Oturdugum yerden kalktığımda feci ağrı oluyor. Karnım geriliyor yirtilacak gibi oluyor. Resmen acıyor.Bunalıma girmeye başladım. Hareket kısıtlılığı beni çok mutsuz ediyor.
Hamilelikte güzel ama kucağında olması bir başkaİnşallahzaman hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor bi yandan çok sabırsızlanıyorum bş yandan özlermiyim bugunleri bekleme heyecanı bile güzel diyorum
Bende bende aynısı bendeKızlar ben çok sitresliyim ya benim gibi sağa sola çatan varmı acaba?bir türlü içimde ki öfkeyi dindiremiyorum. Benim ruh halimden anlamayıp bana karşılık veren eşimide bogazlayasım varhayır yani psikolojimi anlamak bu kadar mı zor normal davranmadigim ortada insan bı alttan alır nefret ediyorum şuan ondan
Şimdi böyleysek lohusalıkta yandık. Ama bence sorun bizde değil bizi anlamayan öküzlerdeBende bende aynısı bendeözellikle dün gece doğurmak istemiyorum diye ağladım eşim de uyuyırdu sabah öyle bir öfkeyle uyandım ki. Bide anlamadığını geçtim sinirim geçsin diye el şakadı yaptı gırtlaklıcaktım yerimden kalkabilsem.
imkaniniz varsa bir iki seans akapuntura gidin.bacak ağrılarından resmen acı çekerek uyanıyorum geceleri
Aaa tamam canım rahatladım :)Sonda gibi canım çok acılı değil
Canım tabi ebatları var onun. Benim göğüslerim küçük ben en küçüğünü aldım. Büyük olunca çocuğun ağzı doluyor zorlanıyor.Kızlar bu silikon göğüs uçlarının farklı boyları var mı bizde hastaneden isteyince acil bi şekilde medikalde ne varsa alıp gelmişti eşim ama kocaman çocuk resmen eziyet çekşyor haliyle ağzı ona ve biberona alıştığı için de göğsümü tutamıyor daha küçük boyunu alıp aşamalı şekilde geçer mi acaba normal emmeye diye düşünüyorum,bu konuda bilgisi olan var mı ?
Son dakikaya kadar kontrol ve ultrason var ise, en dogru karari verdirecekler. Endisen olmasin. Riske girmek istemekte haklisin. Senin ve bebegin icin en iyisinin olacagina inaniyorum.Çok sağol canım, son dakikaya kadar normal olacak hevesiyle gelip son dakika ne olacağını bilememek kötü oldu. Doktorum özel hastanede çalışmasına rağmen normali tavsiye ediyor, hatta ona giden tanıdıklarımın hepsi normal doğum yaptı, hastane de politika olarak normale teşvik ediyor yani üç kağıt olmadığından eminiz ama bugünkü konuşmada o da emin olamadı kararı biraz da bize bıraktı. Bir kaç gün sonrasına randevu verdi. Bebeğimin boynuna birden fazla kordon dolanmış. Bugün gördük. Gösterdi bize de. Takip edeceğiz, hareketlerini saymaya çalışacağım ve en ufak şüphede hastaneye gideceğim. Öyle konuştuk bakalım. Normal imkansız değil ama riski de var bunu bilin, kordon kısa gelebilir de sorunsuz da olabilir, benzer durumda olup normal doğum yapan hastalarım oldu dedi. Ama karar sizin diye de ekledi. Son dakika riske de girmek istemiyorum. Bir kaç gün sonra tekrar gidip son kez konuşacağız.
Bende dun sordum boynunda kordon var mi diye. Goremedi dolanmis bir kordon ama 5 cocuktan biri boynunda kordonla doguyor ama bir den fazla dolanirsa tehlikeli dedi.Çok sağol canım, son dakikaya kadar normal olacak hevesiyle gelip son dakika ne olacağını bilememek kötü oldu. Doktorum özel hastanede çalışmasına rağmen normali tavsiye ediyor, hatta ona giden tanıdıklarımın hepsi normal doğum yaptı, hastane de politika olarak normale teşvik ediyor yani üç kağıt olmadığından eminiz ama bugünkü konuşmada o da emin olamadı kararı biraz da bize bıraktı. Bir kaç gün sonrasına randevu verdi. Bebeğimin boynuna birden fazla kordon dolanmış. Bugün gördük. Gösterdi bize de. Takip edeceğiz, hareketlerini saymaya çalışacağım ve en ufak şüphede hastaneye gideceğim. Öyle konuştuk bakalım. Normal imkansız değil ama riski de var bunu bilin, kordon kısa gelebilir de sorunsuz da olabilir, benzer durumda olup normal doğum yapan hastalarım oldu dedi. Ama karar sizin diye de ekledi. Son dakika riske de girmek istemiyorum. Bir kaç gün sonra tekrar gidip son kez konuşacağız.
gozunuz aydin :) saglikla buyusun mis kokulunuz :)Yeniden ben kızlar
Biliyorsunuz, sabah suyum gelmişti 9 gibi suni sancı verdiler çünkü hiç sancım yoktu saat 14.23'de kızım doğdu, sağlığı çok iyişuan yanımda uyuyor sık sık emzirmeye çalışıyorum ama uykucu çıktı cimcime Kasımda bir ben mi doğuracağım diyordum ben de doğuramadım
Yemesine hamileliğin başından beri dikkat etmeye çalışan beni üzdü bu bilgiAnalığın 8. Gününden herkese selam canlaryeni doğum yapanlar gözünüz aydın mutluluğunuz sütünüz bol olsun
11 kg vermişim iyiki hamileyken her şeyi yemişimbir de bestlak damla gerçekten mükemmel. Bebişimin kordonu da 4. Günü düştü nereye gömsek diye evde duruyo şimdilik.
Ayy ne güzel ilk doğum ama nispeten kısa sürmüşYeniden ben kızlar
Biliyorsunuz, sabah suyum gelmişti 9 gibi suni sancı verdiler çünkü hiç sancım yoktu saat 14.23'de kızım doğdu, sağlığı çok iyişuan yanımda uyuyor sık sık emzirmeye çalışıyorum ama uykucu çıktı cimcime Kasımda bir ben mi doğuracağım diyordum ben de doğuramadım
Erkekler kesinlikle anlamıyor. Benim eşim mesela genel olarak tartışmaya çok meyilki bir insandır, çok basit şeyleri büyütür. Defalarca söyledim hamileyim, gereksiz şeylerden beni tartışmaya çekmeye çalışma diye. Yok kesinlikle anlamıyor. Maalesef erkekler bizden daha çok hamile oluyor bu dönemde nasıl oluyorsa. Sen kendi kendinin psikoloğu olmak zorundasın maaleaef, onlardan hayır yokKızlar ben çok sitresliyim ya benim gibi sağa sola çatan varmı acaba?bir türlü içimde ki öfkeyi dindiremiyorum. Benim ruh halimden anlamayıp bana karşılık veren eşimide bogazlayasım varhayır yani psikolojimi anlamak bu kadar mı zor normal davranmadigim ortada insan bı alttan alır nefret ediyorum şuan ondan
ben hamile kaldigimdan daha zayif olacagim dogumdan sonra. gaza geldim birazYemesine hamileliğin başından beri dikkat etmeye çalışan beni üzdü bu bilgi
Maşallah canım kanama riski sebebiyle bahsetmişti doktor balon koyabiliriz diye. Sizlerde olmadı umarım bizde de gerekmez.Bende siren yoktu sadece sonda takılıydi canim her ameliyat farklı galiba
1cmMaşallah kuzucuk suni sancı cok zormu acıklığın var mıydı
Ah sende benim gibisin canımCanim merak etme ben de burdayim dogurmayan :)) ve bebikom hala bas asagi degil :) ayrica 2 haftadir ben de gitmedim doktora pazartesi veya carsamva gidecegim
Öyle oldu valla, illa cumhuriyet çocuğu olacağım dediYaa kuzum gözünaydin Allah analı babalı büyütsün minnoskoyu.Beni bıraktın kasıma nasıl geçti doğumun kesi vs var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?