2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar ben çok sitresliyim ya benim gibi sağa sola çatan varmı acaba?bir türlü içimde ki öfkeyi dindiremiyorum. Benim ruh halimden anlamayıp bana karşılık veren eşimide bogazlayasım var hayır yani psikolojimi anlamak bu kadar mı zor normal davranmadigim ortada insan bı alttan alır nefret ediyorum şuan ondan

bacak ağrılarından resmen acı çekerek uyanıyorum geceleri

İnşallah zaman hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor bi yandan çok sabırsızlanıyorum bş yandan özlermiyim bugunleri bekleme heyecanı bile güzel diyorum
Hamilelikte güzel ama kucağında olması bir başka insanın içi gidiyor baktıkça

Bende bende aynısı bende özellikle dün gece doğurmak istemiyorum diye ağladım eşim de uyuyırdu sabah öyle bir öfkeyle uyandım ki. Bide anlamadığını geçtim sinirim geçsin diye el şakadı yaptı gırtlaklıcaktım yerimden kalkabilsem.

Şimdi böyleysek lohusalıkta yandık. Ama bence sorun bizde değil bizi anlamayan öküzlerde

Kızlar bu silikon göğüs uçlarının farklı boyları var mı bizde hastaneden isteyince acil bi şekilde medikalde ne varsa alıp gelmişti eşim ama kocaman çocuk resmen eziyet çekşyor haliyle ağzı ona ve biberona alıştığı için de göğsümü tutamıyor daha küçük boyunu alıp aşamalı şekilde geçer mi acaba normal emmeye diye düşünüyorum,bu konuda bilgisi olan var mı ?

bacak ağrılarından resmen acı çekerek uyanıyorum geceleri
imkaniniz varsa bir iki seans akapuntura gidin.
Ben ilk gecen hafta gittim, doguma yardimci olsun vs diye ama bir baktim o gece bir daha kramp girmedi bacagima. bu hafta tekrsr gittim . dizimden asagi olan bacak agrilarim da cok cok azaldi

Canım tabi ebatları var onun. Benim göğüslerim küçük ben en küçüğünü aldım. Büyük olunca çocuğun ağzı doluyor zorlanıyor.

Kizlar ben menapozlu gibiyim geceleri. Uykudan bir uyaniyorum , scaklamisim , klimayi soguya getiriyorum. Bir uyaniyorum , usumusum , sicagi aciyorum. ortasi yok evdekilerde yazik bana gore yasiyorlar mecburen

Son dakikaya kadar kontrol ve ultrason var ise, en dogru karari verdirecekler. Endisen olmasin. Riske girmek istemekte haklisin. Senin ve bebegin icin en iyisinin olacagina inaniyorum.

Bende dun sordum boynunda kordon var mi diye. Goremedi dolanmis bir kordon ama 5 cocuktan biri boynunda kordonla doguyor ama bir den fazla dolanirsa tehlikeli dedi.
Ben acikcasi kendi adima , seninki gibi bir durumum olsa , sezeryan isterim . dogum da yasayacagim stress ve doguma kadar olan stress beni bitirir bitkin duserim zaten.

gozunuz aydin :) saglikla buyusun mis kokulunuz :)

Yemesine hamileliğin başından beri dikkat etmeye çalışan beni üzdü bu bilgi
Ayy ne güzel ilk doğum ama nispeten kısa sürmüş 10 saat kendi sancısıyla bekleyip dayanamıyorum sezeryana alın beni diyen arkadaşlarım var. Senin hızlı geçmiş çok sevindim
Erkekler kesinlikle anlamıyor. Benim eşim mesela genel olarak tartışmaya çok meyilki bir insandır, çok basit şeyleri büyütür. Defalarca söyledim hamileyim, gereksiz şeylerden beni tartışmaya çekmeye çalışma diye. Yok kesinlikle anlamıyor. Maalesef erkekler bizden daha çok hamile oluyor bu dönemde nasıl oluyorsa. Sen kendi kendinin psikoloğu olmak zorundasın maaleaef, onlardan hayır yok ama üzülme yani seninkine has bir durum değil geneli böyle bunların

Canim merak etme ben de burdayim dogurmayan :)) ve bebikom hala bas asagi degil :) ayrica 2 haftadir ben de gitmedim doktora pazartesi veya carsamva gidecegim
Ah sende benim gibisin canım benim baş aşağıydı değişmediyse tabi doktor kontrolü 1 haftaya düşürmüştü ama bu hafta gidemedim hiç pazartesine kaldı bakalım ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…