Emiyor kuzum ama çok zayıf mama destegide alması gerekiyor hastanede veriyorlar doktora sordum evdede vereyim diye ver dedi gece ve gündüz kaşık biberonla verebilirsin kendini toplasın dedi memede bikac cekiyor uyuyor zayıf olduğu için sanırım gücü az bide sarılık başladı oyuzdenEmmedi mi bebek canım. Mama mi vereceksin
Giy canim bende hiç çıkarmadım zaten mutlaka bacaginizda olsun dedi eve gittin banyoya girdin ciktin ilk çorabını giy dedi doktor yoksa şişlik kalır bacaklarında dedilerDoktorum benden de ameliyat öncesi almamı istedi.. Bende giyecegım canım
Eşimde Aptamil 1 almış artık o bitsin başka mamalarida denerim memnun kalmazsakBen golden goat aldım.. Keçi sütlü olması; hazmı kolaylastırıyor ve anne sütüne daha yakın olduğu söyleniyor..Ayrıca gaz sancısını en aza indirgiyor.
Benim kayınvalidem kalıyor yanımda refakatçi de degismedik sağolsun hem benimle hem bebeğimle çok ilgileniyor yani afedersiniz altımdan bile alacaktı da ben yok anne ben yaparım dedim bende böyle beklemiyordum ama sağolsun valla memnun kaldımHastahane olayı apayrı zaten bizden çekecekleri var. Sana sormadan mı çağırdı. Bu konularda kendi kafalarına göre iş yapmalarına hastayım gerçekten
Hastahane olayı apayrı zaten bizden çekecekleri var. Sana sormadan mı çağırdı. Bu konularda kendi kafalarına göre iş yapmalarına hastayım gerçekten
Annesini nereye çağırdı yanında olsun diye? Hastaneye mi eve mi anlamadım.Bende korkuyorum özellikle hastane odamda olacaklardan. Bide gitti annesini çağırdı. Tüm gün yanımda olsun diye.
He evet bir de eğildiğini görünce söyleniyorlar. Aynı cümleler bizimkinde de var. "Söyleseydin bana yapardım! " çok değişikler valla. Eğer işi söylersem ve yaparsa bu sefer de sürekli söyleniyor. Ne zaman gündelikçi çağrıcaz diye söyleniyor. 5 yıldır sürekli yaptığım in çeyreğini yapınca gündelikçi arıyor eve sinirlenipBizimki de öyle ne var ki evde diyor temiz ya ev diyorev sanki kendi kendine temizleniyor sonra boşver yapma ayda bir yapsan yeter diyor gamsız bunlar gamsız valla. Ben bu halimle sabahtan beri temizlik yaptım odasında oyun oynuyor duyuyor temizlik yaptığımı da kalkıp bir yardım edeyim demedi. Sonra yere eğildiğimi gördü bana neden demiyorsun ben yapayım diyor iki saattir evin içinde süpürge sesi vileda sesi var ama söylemem lazımmış çocuk gibiler gerçekten kendiliğinden bunu da ben yapayım dediği çok nadirdir. Hep bir dürtüklemek gerekiyor
Valla en düşüncelisi bile bence yetersiz bu konuda. Batar tab gözüne batmaz mı, ev işleri hep kadının işiymiş gibi bir durum var, sinir oluyorum bu algıya.Allah'ım yaa çok üzüldüm bak şimdi gelde bunların kıt kafalarina tahammül et. Hadi o çağırdı gelende iyi olsaydı zahmet vermeyelim der gelmezdi hamilelikte misafir kaldırmak çok zor. Benimde diğer hamileliklerimde eşim olsun çevre olsun çok anlayışlı değildi maalesef ama bu hamileliğimde eşim hakkını yiyemem çok iyiydi ama kız kardeşim İzmir'den gelmişti bende kaldı 2 onun 2benim çocuğum hiçte anlaşmayıp sürekli kavga ettiler çok yıprandım çok zorlandım. Ama eşim ne istediyem aldı ev işlerinde çok yardımcı oldu. Ama bu son zamanlarda adama bişeler oldu ben elimi salmamak için evi temiz tutmak için sancılıda olsam durmuyorum baktı ben yapıyorum ona bir rahatlık geldi ve buda bana pis battı işte. Yani canım eskiden benimkide çok düşüncesizdi şimdi iyi yine çok şükür
Tabi benim kv çocuklara kul köleeee. Onlar yerinden kalkacaklar diye ödü kopuyorBilmiyorlarsa biz öğreticez canım. Aslında zamanında bu tür şeyleri Ailelerinden öğrenmis olmaları gerekirdi sıkıntı burda aslında ama neyse. Ya peygamber efendimizi örnek alsalar aslında işte ozaman mükemmel eş nasıl olunur bize gösterirlerdi de oda onların işine gelmez malesef
Benimki eşimle fotolarımı bile arkadaşlarına gösterip meze yapan bi insan. Eşim gece vardiyasındaykrn eşimle konuşurken aldatmaköa itham edercesine karanlıkta sessizce gelip odama dalan aklımı alan bir insan. İftiralar atan. Neyse. Bide Allah'ım korusun o hale düşersem bana neler yapar.Benim kayınvalidem kalıyor yanımda refakatçi de degismedik sağolsun hem benimle hem bebeğimle çok ilgileniyor yani afedersiniz altımdan bile alacaktı da ben yok anne ben yaparım dedim bende böyle beklemiyordum ama sağolsun valla memnun kaldım
hastaneye de. Tüm gün ne rahat bırakmaz 1 sn susmaz çocuğumu sahiplenmeye çalışıt ama avcunu yalarAnnesini nereye çağırdı yanında olsun diye? Hastaneye mi eve mi anlamadım.
He evet bir de eğildiğini görünce söyleniyorlar. Aynı cümleler bizimkinde de var. "Söyleseydin bana yapardım! " çok değişikler valla. Eğer işi söylersem ve yaparsa bu sefer de sürekli söyleniyor. Ne zaman gündelikçi çağrıcaz diye söyleniyor. 5 yıldır sürekli yaptığım in çeyreğini yapınca gündelikçi arıyor eve sinirlenip
Valla en düşüncelisi bile bence yetersiz bu konuda. Batar tab gözüne batmaz mı, ev işleri hep kadının işiymiş gibi bir durum var, sinir oluyorum bu algıya.
Tabi benim kv çocuklara kul köleeee. Onlar yerinden kalkacaklar diye ödü kopuyorgel de böyle büyümüş insana öğret
Birkaç yudum süt içebilirsin mide ağrısı için. Evde varsa petibör yiyebilirsin. Gaz sancısı için de maden suyunu tavsiye edebilirim canım.Bu gece aşırı mide ağrım ve gazım var, uyymak için yattım ama 1 saattir evde yürüyorum. Nasıl geçicek bu mide ağrısı ne yapmak iyi gelir kızlar yaaa
Hahahahah sesim çıkmıyor kendimi kurbanlik koyun gibi hissediyorum
Hahahahah sesim çıkmıyor kendimi kurbanlik koyun gibi hissediyorumpazartesiye kadar nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum sizde durumlar nasıl doğuran var mı ben diğer kızlar gibi olmayacağım dogurunca da yazicam buraya
Kesiyi hiç hissetmedim canım uyuşturmuşlardı, söyleyene kadar anlamadım yani.Sorma canım ya. Oturdugum yerden kalkarken birkaç kez düşünüyorumOğlumda hamileliği o kadar çok sevmiştim ki doğumdan sonra ağlamıştım. Çünkü o yaşadığım hamilelik falan değilmiş. Bu sefer iyileseyim göbek atacam valla
Aman Allah uzak tutsun ozaman sizden de öyle insanıBenimki eşimle fotolarımı bile arkadaşlarına gösterip meze yapan bi insan. Eşim gece vardiyasındaykrn eşimle konuşurken aldatmaköa itham edercesine karanlıkta sessizce gelip odama dalan aklımı alan bir insan. İftiralar atan. Neyse. Bide Allah'ım korusun o hale düşersem bana neler yapar.
Doğduk biz teyzesi pazartesi günü 2570gram olarak merhaba dedik dünyaya.Kızlar aldım çayımı oturdum çalışma masama kim doğurmuş kim yazmamış envanter çıkardım :) Çünkü aşırı işsizim :)
@Aden8422 pazartesi günü sezaryen olmuşsun nasıl oldun iyi mi bebiş?
Bayanstress pazartesi günü sabah doğumum olacak demişsin nasılsın?
@OKYANUS302 canım hepimiz senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz bizi merakta bırakma
Doğum yapanları tek tek mesajlara bakarak güncelledim. Onun dışında aylardır bilgi vermeyenler var.
Geriye biz doğumu bekleyenler kaldı kızlar :)
Canım ben kayınvaludenin gelmesine asla karşı değilim iyilere can kurban. Ben şahsen çok isterdim kayinvalidemin olmasını. Benimki üvey ne o gelir ne biz çağırırız. Lakin eşler birşey yapmaya karar vermeden önce oturup konuşup anlaşıp birlikte karar vermeli. Herkesin kayınvalidesi de iyi değil malesef bazıları çok sorunlu. E bu halde kimse sorun yaşamak istemezBenim kayınvalidem kalıyor yanımda refakatçi de degismedik sağolsun hem benimle hem bebeğimle çok ilgileniyor yani afedersiniz altımdan bile alacaktı da ben yok anne ben yaparım dedim bende böyle beklemiyordum ama sağolsun valla memnun kaldım
Şu an benim öyle midem çok rahat ama yürürken zorlanıyorum. Ve aşırı derecede tuvalete çıkma istediğim geliyorKizlar nerde okuduysam öyle diyo mideye baski azalirmis asagi dusunce kafa ama bu sefer de genital bolgede baski olusuyormus yururken bi agirlik vs e o kadar olacak :))
Aynen öyle canım Rabbim vicdan merhamet koysun kalplerine ne diyelimAnnesini nereye çağırdı yanında olsun diye? Hastaneye mi eve mi anlamadım.
He evet bir de eğildiğini görünce söyleniyorlar. Aynı cümleler bizimkinde de var. "Söyleseydin bana yapardım! " çok değişikler valla. Eğer işi söylersem ve yaparsa bu sefer de sürekli söyleniyor. Ne zaman gündelikçi çağrıcaz diye söyleniyor. 5 yıldır sürekli yaptığım in çeyreğini yapınca gündelikçi arıyor eve sinirlenip
Valla en düşüncelisi bile bence yetersiz bu konuda. Batar tab gözüne batmaz mı, ev işleri hep kadının işiymiş gibi bir durum var, sinir oluyorum bu algıya.
Tabi benim kv çocuklara kul köleeee. Onlar yerinden kalkacaklar diye ödü kopuyorgel de böyle büyümüş insana öğret
Gözün aydın canımDoğduk biz teyzesi pazartesi günü 2570gram olarak merhaba dedik dünyaya.Giremiyorum foruma ama dualarım hepinizle Uykusuz yorgun ama şükür mutlu bir anne olarak ben elendim darısı doğurmayan tüm bacılarıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?