2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Emmedi mi bebek canım. Mama mi vereceksin
Emiyor kuzum ama çok zayıf mama destegide alması gerekiyor hastanede veriyorlar doktora sordum evdede vereyim diye ver dedi gece ve gündüz kaşık biberonla verebilirsin kendini toplasın dedi memede bikac cekiyor uyuyor zayıf olduğu için sanırım gücü az bide sarılık başladı oyuzden

Hastahane olayı apayrı zaten bizden çekecekleri var. Sana sormadan mı çağırdı. Bu konularda kendi kafalarına göre iş yapmalarına hastayım gerçekten
Benim kayınvalidem kalıyor yanımda refakatçi de degismedik sağolsun hem benimle hem bebeğimle çok ilgileniyor yani afedersiniz altımdan bile alacaktı da ben yok anne ben yaparım dedim bende böyle beklemiyordum ama sağolsun valla memnun kaldım

Bende korkuyorum özellikle hastane odamda olacaklardan. Bide gitti annesini çağırdı. Tüm gün yanımda olsun diye.
Annesini nereye çağırdı yanında olsun diye? Hastaneye mi eve mi anlamadım.
He evet bir de eğildiğini görünce söyleniyorlar. Aynı cümleler bizimkinde de var. "Söyleseydin bana yapardım! " çok değişikler valla. Eğer işi söylersem ve yaparsa bu sefer de sürekli söyleniyor. Ne zaman gündelikçi çağrıcaz diye söyleniyor. 5 yıldır sürekli yaptığım in çeyreğini yapınca gündelikçi arıyor eve sinirlenip
Valla en düşüncelisi bile bence yetersiz bu konuda. Batar tab gözüne batmaz mı, ev işleri hep kadının işiymiş gibi bir durum var, sinir oluyorum bu algıya.
Tabi benim kv çocuklara kul köleeee. Onlar yerinden kalkacaklar diye ödü kopuyor gel de böyle büyümüş insana öğret

Benimki eşimle fotolarımı bile arkadaşlarına gösterip meze yapan bi insan. Eşim gece vardiyasındaykrn eşimle konuşurken aldatmaköa itham edercesine karanlıkta sessizce gelip odama dalan aklımı alan bir insan. İftiralar atan. Neyse. Bide Allah'ım korusun o hale düşersem bana neler yapar.

hastaneye de. Tüm gün ne rahat bırakmaz 1 sn susmaz çocuğumu sahiplenmeye çalışıt ama avcunu yalar

Bu gece aşırı mide ağrım ve gazım var, uyymak için yattım ama 1 saattir evde yürüyorum. Nasıl geçicek bu mide ağrısı ne yapmak iyi gelir kızlar yaaa
Birkaç yudum süt içebilirsin mide ağrısı için. Evde varsa petibör yiyebilirsin. Gaz sancısı için de maden suyunu tavsiye edebilirim canım.

S Sntr senden de haber yok canım. En son pazartesi doğuma gireceğini yazmıştın.

Buraya her gün bir sabah bir akşam yazalım kızlar en iyisi yoksa meraklanıyoruz.
Hahahahah sesim çıkmıyor kendimi kurbanlik koyun gibi hissediyorum pazartesiye kadar nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum sizde durumlar nasıl doğuran var mı ben diğer kızlar gibi olmayacağım dogurunca da yazicam buraya

Ahh canııım, hissetme öyle, pazartesi kavuşacaksın miniğine ben de çarşambayı bekliyorum bakalım… psikolojiler garip…

Bi de ben özellikle doğurmayanlar için dedim yazalım sabah akşam diye durum bildirir rapor! Sabah akşam sunalım buraya Doğumdan sonra bebiş emdi emmedi, vs derken fırsat olmayabilir.

Kesiyi hiç hissetmedim canım uyuşturmuşlardı, söyleyene kadar anlamadım yani.

Aman Allah uzak tutsun ozaman sizden de öyle insanı

Doğduk biz teyzesi pazartesi günü 2570gram olarak merhaba dedik dünyaya. Giremiyorum foruma ama dualarım hepinizle Uykusuz yorgun ama şükür mutlu bir anne olarak ben elendim darısı doğurmayan tüm bacılarıma

Canım ben kayınvaludenin gelmesine asla karşı değilim iyilere can kurban. Ben şahsen çok isterdim kayinvalidemin olmasını. Benimki üvey ne o gelir ne biz çağırırız. Lakin eşler birşey yapmaya karar vermeden önce oturup konuşup anlaşıp birlikte karar vermeli. Herkesin kayınvalidesi de iyi değil malesef bazıları çok sorunlu. E bu halde kimse sorun yaşamak istemez

Kizlar nerde okuduysam öyle diyo mideye baski azalirmis asagi dusunce kafa ama bu sefer de genital bolgede baski olusuyormus yururken bi agirlik vs e o kadar olacak :))
Şu an benim öyle midem çok rahat ama yürürken zorlanıyorum. Ve aşırı derecede tuvalete çıkma istediğim geliyor

Aynen öyle canım Rabbim vicdan merhamet koysun kalplerine ne diyelim

Gözün aydın canım rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…