Keşke insanın anlaşa bileceği sevip anne yerine koyabileceği bir kayınvalidesi olsa kim istemez kiTüm gün olacağını evet sormadı. Bebeğimi yalnız bırakıp yürüyüş bile yapmam ben o kafınla.
Hastaneye gittim bugün hareketleri yavaştı suyu yine az çıktı bol bol su içiyorum. Henüz pek bir hareketlilik yok anlamadım ben bu işi ama ikimiz de iyiyiz şimdik salı günü tekrar gidicemBugün nasıl hareketler?
Canım iyiyiz bebeğin suyu az ondan az hakaret edermiş doktor bol bol su içeceksin dedi. Dalı günü tekrar gidicem1dogasever ne durumdasın
İşin açığı bende şaşırdım ama şunu söyledi gebelik diyabeti olan hastalarda bebekler 40 haftalık doğsa bile solunum sıkıntısı olabiliyor dedi ona istinaden başladı. Doktoruma güveniyorum bu arada teyzemin arkadaşı farklı bi çıkar için böyle bir uygulama yapacağını düşünmüyorum Buda dip notum olsun malum kimseye güven kalmadıCanım günlerimiz aynı o sebeple soruyorum bebeklerimizin ciğerlerinin zaten geliştiğini söylüyorlar. senin doktorun bu haftada neden iğneyi uygun gördü merak ettim? 36+0 dan itibaren erken doğum saymıyorlar. hatta şuan doğsalar bile inşallah kendi kendilerine solunum yapabilirler başka bir sorun olmazsa.
Yaa çok sağoldr lar normal demisti kuzum diger arkadaslara
Hadi gözün Aydın çok şükürCanım iyiyiz bebeğin suyu az ondan az hakaret edermiş doktor bol bol su içeceksin dedi. Dalı günü tekrar gidicem
Oyy az kalmış seninde Allah kurtarsın bir çırpıda ağrısız sizisiz inşallahAhh canııım, hissetme öyle, pazartesi kavuşacaksın miniğineben de çarşambayı bekliyorum bakalım… psikolojiler garip…
Bi de ben özellikle doğurmayanlar için dedim yazalım sabah akşam diyedurum bildirir rapor! Sabah akşam sunalım buraya Doğumdan sonra bebiş emdi emmedi, vs derken fırsat olmayabilir.
gidebilirim de doktora sormuştum sanki akakupunktur sinirsel çalıştığı için gebelikte önermiyoruz demişti. Sen doktoruna danışmış mıydın?imkaniniz varsa bir iki seans akapuntura gidin.
Ben ilk gecen hafta gittim, doguma yardimci olsun vs diye ama bir baktim o gece bir daha kramp girmedi bacagima. bu hafta tekrsr gittim . dizimden asagi olan bacak agrilarim da cok cok azaldi
ben de aynı durumdayım, sağlıcakla bi doğsaydıAynen canım sağa sola döneceğim diye ödüm kopuyor. Bir an önce bitsin diyorum artık
kuzu ben de aynıyım bugün kapı ve camlar için teyze geldi ben de en az onun kadar temizlik yaptım. Akşam uzanınca başlafı ağrı sızılar ama benim bacaktan kastım gece uykularımda meydana geliyor ve resmen insanı ağlatarak uyandırıyor o derece bir sendromBen tam gaz ev isleri temizlik vs devam ama artik iş yapimca belim bacagim kalçam kopuyor gun boyu1 haftadir boyleyim
Ver ozamn canım çabuk toparlar emmenin yanında destek olur bebise. Ben hiç vermedigim için bilmiyorum mama markasıEmiyor kuzum ama çok zayıf mama destegide alması gerekiyor hastanede veriyorlar doktora sordum evdede vereyim diye ver dedi gece ve gündüz kaşık biberonla verebilirsin kendini toplasın dedi memede bikac cekiyor uyuyor zayıf olduğu için sanırım gücü az bide sarılık başladı oyuzden
kadin dogumcuma sormadim ama islemi yapan kadin da dr zaten . gebe kalmak isteyenlere gebelik oncesi , hem gebelik de stres , agri hem de acilmaya yardimci olmasi icin yapiyor.gidebilirim de doktora sormuştum sanki akakupunktur sinirsel çalıştığı için gebelikte önermiyoruz demişti. Sen doktoruna danışmış mıydın?
Ben biraz fazla yesem tikaniyorum makat geliste oldugu icin sanirim ama sukur nefes alamama nefes daralmasi vs olmadi. Ama gece ben de saat basi lavabodayim masallah :)Şu an benim öyle midem çok rahat ama yürürken zorlanıyorum. Ve aşırı derecede tuvalete çıkma istediğim geliyor
Ah ah onu da yapsam anlamaz ki , o sanci hicbiseye benzemiyo :)))Sende gazını almadan güzelce bir kuru fasülye pişir, koy önüne 2 tabak yesin sonra sıkışınca amannn fırt diye yap nolacak de ya da ben 9 aydır o haldeyim de. Anlar belki
Yok o kadar degil benim sende niye okadar ki acaba. Bende hani halsizlik kirginlik vucuttq sızlama gibi his verir ya oyle yapiyo. Magnezyum eksikligi cok yaparmis ama onlari kullandigimiz donem geldi gecti artik. Maden suyu iç ara ara belki b8raz fayda ederkuzu ben de aynıyım bugün kapı ve camlar için teyze geldi ben de en az onun kadar temizlik yaptım. Akşam uzanınca başlafı ağrı sızılar ama benim bacaktan kastım gece uykularımda meydana geliyor ve resmen insanı ağlatarak uyandırıyor o derece bir sendrom
Sen pazartesi bi doktorq gozük bence derim. Bebis nasil hareketleri falan ?Nişan geldi ama bugünde nişan gibi parça geldi ama daha minik
Normalde st beyazı ama bu sefer renksiz
Ilki benim kiz.di. Simdi oglan kismetse ve bu hamileligim cok daha rahat gecti aslinda ama insan unutuyo boyle agri falan oluypmuydu bacaklarimda diye ama cok iş yapinca oldugunu farkettim. Dinlenince ertesi gun fazla biseyim kalmiyo.Sorma canım ya. Oturdugum yerden kalkarken birkaç kez düşünüyorumOğlumda hamileliği o kadar çok sevmiştim ki doğumdan sonra ağlamıştım. Çünkü o yaşadığım hamilelik falan değilmiş. Bu sefer iyileseyim göbek atacam valla
Bu hamislerin hepsi erkenci kuş :))6 deyince gozumu aciyorum ben de yaa. Gerci gece saat basi wc deyim.:))Günaydın kızlar iyi hafta. Sonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?