2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bugün nasıl hareketler?
Hastaneye gittim bugün hareketleri yavaştı suyu yine az çıktı bol bol su içiyorum. Henüz pek bir hareketlilik yok anlamadım ben bu işi ama ikimiz de iyiyiz şimdik salı günü tekrar gidicem

İşin açığı bende şaşırdım ama şunu söyledi gebelik diyabeti olan hastalarda bebekler 40 haftalık doğsa bile solunum sıkıntısı olabiliyor dedi ona istinaden başladı. Doktoruma güveniyorum bu arada teyzemin arkadaşı farklı bi çıkar için böyle bir uygulama yapacağını düşünmüyorum Buda dip notum olsun malum kimseye güven kalmadı

Oyy az kalmış seninde Allah kurtarsın bir çırpıda ağrısız sizisiz inşallah ya doğan kuzucuklari da merak ediyoruz sağlık sihhatlerini şimdiden diyorum toparlanip hemen yaz buraya

imkaniniz varsa bir iki seans akapuntura gidin.
Ben ilk gecen hafta gittim, doguma yardimci olsun vs diye ama bir baktim o gece bir daha kramp girmedi bacagima. bu hafta tekrsr gittim . dizimden asagi olan bacak agrilarim da cok cok azaldi
gidebilirim de doktora sormuştum sanki akakupunktur sinirsel çalıştığı için gebelikte önermiyoruz demişti. Sen doktoruna danışmış mıydın?

Ben tam gaz ev isleri temizlik vs devam ama artik iş yapimca belim bacagim kalçam kopuyor gun boyu 1 haftadir boyleyim
kuzu ben de aynıyım bugün kapı ve camlar için teyze geldi ben de en az onun kadar temizlik yaptım. Akşam uzanınca başlafı ağrı sızılar ama benim bacaktan kastım gece uykularımda meydana geliyor ve resmen insanı ağlatarak uyandırıyor o derece bir sendrom

Ver ozamn canım çabuk toparlar emmenin yanında destek olur bebise. Ben hiç vermedigim için bilmiyorum mama markası

gidebilirim de doktora sormuştum sanki akakupunktur sinirsel çalıştığı için gebelikte önermiyoruz demişti. Sen doktoruna danışmış mıydın?
kadin dogumcuma sormadim ama islemi yapan kadin da dr zaten . gebe kalmak isteyenlere gebelik oncesi , hem gebelik de stres , agri hem de acilmaya yardimci olmasi icin yapiyor.

ukrayna da fln da hastende yapiyorlar.
Benim sancim vs yok diye ayak ve bel de calisti. toplasan 6-7 igne anca yapti. sanci vs olursa da kulak kismindan yapiyorlarmis.

Burda hamileyken masaja fln da gitmene kimse bisi demiyor . ama tabi bazi dr lar onermiyor bazisi tam destekliyor

Şu an benim öyle midem çok rahat ama yürürken zorlanıyorum. Ve aşırı derecede tuvalete çıkma istediğim geliyor
Ben biraz fazla yesem tikaniyorum makat geliste oldugu icin sanirim ama sukur nefes alamama nefes daralmasi vs olmadi. Ama gece ben de saat basi lavabodayim masallah :)

Yok o kadar degil benim sende niye okadar ki acaba. Bende hani halsizlik kirginlik vucuttq sızlama gibi his verir ya oyle yapiyo. Magnezyum eksikligi cok yaparmis ama onlari kullandigimiz donem geldi gecti artik. Maden suyu iç ara ara belki b8raz fayda eder

Ilki benim kiz.di. Simdi oglan kismetse ve bu hamileligim cok daha rahat gecti aslinda ama insan unutuyo boyle agri falan oluypmuydu bacaklarimda diye ama cok iş yapinca oldugunu farkettim. Dinlenince ertesi gun fazla biseyim kalmiyo.

Ya kizlar afedersiniz midemde gaz olmayinca veya buyuk abdeste cikabildiysem hani vucut rahatliyo ya sanki gobegim daha ufak kaliyo gibi o zaman da bu bebis nereye sigiyo diyorum yaa size de oyle geliyo mu. Kontrollerde kilo falan gayet iyi ama kizimda karnim buyuktu yaygindi bunda toparlak ve diklemesine. Nereye sigiyo cok mu ufak cikacak yavrum diyesim geliyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…