Yok benim tüm vücutta oluyor. Kabarcık kızarıklık yok bende anlayamadım30. Haftalarımda falan karın bölgemde aşırı kaşınma başlamıştı. şimdi 38. Haftamdayım geçti. Karın bölgesindeki kaşıntıdam bahsediyorsan herkesin yaşadığı bi durum canım
Canım sende kordon kaç kez dolanmış ve bebek kaç kilo ? Umarım tez vakitte çıkar kordon ve rahatça istediğin gibi doğumunu yaparsın. Aslında sezeryandan korkum yok, şu ana kadar normali düşünmüştüm hep, herkes en rahatı o diyor. Bir tek doğumda sancı oluyor diyorlar. Sonrası rahat. Bir de eşim girebilecekti yanıma, şimdi gelemeyecekmiş. Bebeğim sağlıklı olsun da gerisi mühim değil napalım. Birden fazla kordon dolanmış bizde ve kilosu cihaza göre 3,5 kiloya yakın. Cihazın fazla gösterme ihtimali var diyorlar ama o durumda bile 3 kilonun üstünde olur sanırım. Galiba bana sezeryan yolları gözüktü. Haftaya yaparlar belki.
Ben sulandırıcı kullanıyorum, demir yüklemesi çok çok düşmedikçe yapmıyorlar o yüzden. Risk oluyormuş canım. Demir içeren bir multivitamin kullanabiliyorum sadece.
Darısı başımıza
İnşallah bir daha ki kontrole kadar o kordon çıkar canım.
Evet canım çünkü kordon bir kez dolanmamış, birden fazla dolanmış. Hepsini gördük. Doktor takip edelim dedi ama galiba riske girmeyeceğim sezeryana girebilirim.
Kordon dolansa kesin görüşüyor canım, biz gördük çünkü. Bizimki birden fazla dolanmış. Şükür hareketler iyi ama riske atmak istemiyorum
Magnezyum kullanıyordum ekstra olarak onu da yeni bıraktım bırakır bırakmaz ağrılar arttıYok o kadar degil benim sende niye okadar ki acaba. Bende hani halsizlik kirginlik vucuttq sızlama gibi his verir ya oyle yapiyo. Magnezyum eksikligi cok yaparmis ama onlari kullandigimiz donem geldi gecti artik. Maden suyu iç ara ara belki b8raz fayda eder
ben bel ve boyun ağrılarım için gitmiştim hamilelikten önce iyi gelmişti, ama şuan cesaret edemiyorum korkuyorum açıkcasıkadin dogumcuma sormadim ama islemi yapan kadin da dr zaten . gebe kalmak isteyenlere gebelik oncesi , hem gebelik de stres , agri hem de acilmaya yardimci olmasi icin yapiyor.
ukrayna da fln da hastende yapiyorlar.
Benim sancim vs yok diye ayak ve bel de calisti. toplasan 6-7 igne anca yapti. sanci vs olursa da kulak kismindan yapiyorlarmis.
Burda hamileyken masaja fln da gitmene kimse bisi demiyor . ama tabi bazi dr lar onermiyor bazisi tam destekliyor
Hareketleri var hatta uykum uyandımSen pazartesi bi doktorq gozük bence derim. Bebis nasil hareketleri falan ?
Bizim bebekler gece uyuyup sabahları uyumusyacaklsr herhalde hep aynı saatte uyanır mı insanBu hamislerin hepsi erkenci kuş :))6 deyince gozumu aciyorum ben de yaa. Gerci gece saat basi wc deyim.:))
Günaydınnnn ya ben de onu düşünüyorum gecesi gündüzü yok bu minnosun pıtır pıtır ayakları ne zaman uyuyo napiyo hiç anlayamiyorumBizim bebekler gece uyuyup sabahları uyumusyacaklsr herhalde hep aynı saatte uyanır mı insan
Ya gerçekten günümüzün önemli bir kısmı burda geçiyor ve birbirimizi tanımasak bile değer verir hale geldik. Dün eşime de anlatıyorum ya kimseyi gerçek hayatta tanımıyorum ama o kadar derin bir bağ kurduk ki birbirimizi gerçekten merak ediyoruz diyorum.Günaydın kızlarbu gece çok fena rüyalar gördüm. OKYANUS302 gruba yazmış ama sonra hemen yazdığını silmişti. Sonra gruptan MathiIda aradı ne yazdığını sordu yazdıklarını söylemedim ama hayır olsun. demek ki aylardır takip ediyoruz bu topici hayatımızda yer etmişiz. Gece boyunca okyanusla alakalı şeyler gördüm. Günlerdir aklıma geliyor zaten. İnşallah en kısa zamanda ondan güzel haberler alırız Sağlıkla kucağına yavrusunu almıştır. Sabahları günaydın kızlar yazmasını özledik
Bu konu bizde de sorun olmuştu. Benim kv gayet iyi niyetli de her türlü eşlerin sorması lazım. Ne istiyorsun nasıl daha rahat edersin diye. İstemiyorsan eğer usulünce söylemeye çalış. Son dkya kalırsa başını ağrıtabilir bu konuhastaneye de. Tüm gün ne rahat bırakmaz 1 sn susmaz çocuğumu sahiplenmeye çalışıt ama avcunu yalar
Sağlıkla büyüsün minişinDoğduk biz teyzesi pazartesi günü 2570gram olarak merhaba dedik dünyaya.Giremiyorum foruma ama dualarım hepinizle Uykusuz yorgun ama şükür mutlu bir anne olarak ben elendim darısı doğurmayan tüm bacılarıma
Sorma ben de öyleyim. Dün gece mide ağrısı var diye geç uyuyunca bugün geç kalktım sadece. Geç uyanmam da sorunlu bir şeye bağlı yaniBu hamislerin hepsi erkenci kuş :))6 deyince gozumu aciyorum ben de yaa. Gerci gece saat basi wc deyim.:))
Evet yazardıGünaydın kızlarbu gece çok fena rüyalar gördüm. OKYANUS302 gruba yazmış ama sonra hemen yazdığını silmişti. Sonra gruptan MathiIda aradı ne yazdığını sordu yazdıklarını söylemedim ama hayır olsun. demek ki aylardır takip ediyoruz bu topici hayatımızda yer etmişiz. Gece boyunca okyanusla alakalı şeyler gördüm. Günlerdir aklıma geliyor zaten. İnşallah en kısa zamanda ondan güzel haberler alırız Sağlıkla kucağına yavrusunu almıştır. Sabahları günaydın kızlar yazmasını özledik
Bazen cok arkada oluyorlar hissedemiyoruz ben en son nst bağlandığımda elimle tuttum kalp atışını iyi duyalım diyeGünaydınnnn ya ben de onu düşünüyorum gecesi gündüzü yok bu minnosun pıtır pıtır ayakları ne zaman uyuyo napiyo hiç anlayamiyorum
Gerçekten bende çok merak ediyorumGünaydın kızlarbu gece çok fena rüyalar gördüm. OKYANUS302 gruba yazmış ama sonra hemen yazdığını silmişti. Sonra gruptan MathiIda aradı ne yazdığını sordu yazdıklarını söylemedim ama hayır olsun. demek ki aylardır takip ediyoruz bu topici hayatımızda yer etmişiz. Gece boyunca okyanusla alakalı şeyler gördüm. Günlerdir aklıma geliyor zaten. İnşallah en kısa zamanda ondan güzel haberler alırız Sağlıkla kucağına yavrusunu almıştır. Sabahları günaydın kızlar yazmasını özledik
Günaydın kızlarbu gece çok fena rüyalar gördüm. OKYANUS302 gruba yazmış ama sonra hemen yazdığını silmişti. Sonra gruptan MathiIda aradı ne yazdığını sordu yazdıklarını söylemedim ama hayır olsun. demek ki aylardır takip ediyoruz bu topici hayatımızda yer etmişiz. Gece boyunca okyanusla alakalı şeyler gördüm. Günlerdir aklıma geliyor zaten. İnşallah en kısa zamanda ondan güzel haberler alırız Sağlıkla kucağına yavrusunu almıştır. Sabahları günaydın kızlar yazmasını özledik
tam net olarak olayi hatirlamiyorum ama ekim annelerinde aylar once bu sekilde birine ulasilamamisti. sanirim site sahibinden rica edip telefonuna ulasmislardi .Ya gerçekten günümüzün önemli bir kısmı burda geçiyor ve birbirimizi tanımasak bile değer verir hale geldik. Dün eşime de anlatıyorum ya kimseyi gerçek hayatta tanımıyorum ama o kadar derin bir bağ kurduk ki birbirimizi gerçekten merak ediyoruz diyorum.OKYANUS302 nolur dön
Bugün bazı minik kızlarla taburcuyuz çok şükürdarısı tüm kavuşmayı bekleyenlere
Eki Görüntüle 3153364
Doğduk biz teyzesi pazartesi günü 2570gram olarak merhaba dedik dünyaya.Giremiyorum foruma ama dualarım hepinizle Uykusuz yorgun ama şükür mutlu bir anne olarak ben elendim darısı doğurmayan tüm bacılarıma
tam net olarak olayi hatirlamiyorum ama ekim annelerinde aylar once bu sekilde birine ulasilamamisti. sanirim site sahibinden rica edip telefonuna ulasmislardi .
Sizin neden kanama riski var bende de kanama dolayısıyla konulmuştu önlem amaçlı iki üç güne çektiler o suyu bir sıkıntı olmadıMaşallah canım kanama riski sebebiyle bahsetmişti doktor balon koyabiliriz diye. Sizlerde olmadı umarım bizde de gerekmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?