2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
30. Haftalarımda falan karın bölgemde aşırı kaşınma başlamıştı. şimdi 38. Haftamdayım geçti. Karın bölgesindeki kaşıntıdam bahsediyorsan herkesin yaşadığı bi durum canım
Yok benim tüm vücutta oluyor. Kabarcık kızarıklık yok bende anlayamadım

Magnezyum kullanıyordum ekstra olarak onu da yeni bıraktım bırakır bırakmaz ağrılar arttı

ben bel ve boyun ağrılarım için gitmiştim hamilelikten önce iyi gelmişti, ama şuan cesaret edemiyorum korkuyorum açıkcası

Günaydın kızlar bu gece çok fena rüyalar gördüm. OKYANUS302 gruba yazmış ama sonra hemen yazdığını silmişti. Sonra gruptan MathiIda aradı ne yazdığını sordu yazdıklarını söylemedim ama hayır olsun. demek ki aylardır takip ediyoruz bu topici hayatımızda yer etmişiz. Gece boyunca okyanusla alakalı şeyler gördüm. Günlerdir aklıma geliyor zaten. İnşallah en kısa zamanda ondan güzel haberler alırız Sağlıkla kucağına yavrusunu almıştır. Sabahları günaydın kızlar yazmasını özledik

Ya gerçekten günümüzün önemli bir kısmı burda geçiyor ve birbirimizi tanımasak bile değer verir hale geldik. Dün eşime de anlatıyorum ya kimseyi gerçek hayatta tanımıyorum ama o kadar derin bir bağ kurduk ki birbirimizi gerçekten merak ediyoruz diyorum. OKYANUS302 nolur dön

Günaydın kızlar

hastaneye de. Tüm gün ne rahat bırakmaz 1 sn susmaz çocuğumu sahiplenmeye çalışıt ama avcunu yalar
Bu konu bizde de sorun olmuştu. Benim kv gayet iyi niyetli de her türlü eşlerin sorması lazım. Ne istiyorsun nasıl daha rahat edersin diye. İstemiyorsan eğer usulünce söylemeye çalış. Son dkya kalırsa başını ağrıtabilir bu konu
Sağlıkla büyüsün minişin
Bu hamislerin hepsi erkenci kuş :))6 deyince gozumu aciyorum ben de yaa. Gerci gece saat basi wc deyim.:))
Sorma ben de öyleyim. Dün gece mide ağrısı var diye geç uyuyunca bugün geç kalktım sadece. Geç uyanmam da sorunlu bir şeye bağlı yani
Evet yazardı OKYANUS302 hep umarım sağlıkla gelmiştir bebişi, yalnızca bebişle ilgilenmekten ve sevgi sarhoşluğundan yazamıyordur

Günaydınnnn ya ben de onu düşünüyorum gecesi gündüzü yok bu minnosun pıtır pıtır ayakları ne zaman uyuyo napiyo hiç anlayamiyorum
Bazen cok arkada oluyorlar hissedemiyoruz ben en son nst bağlandığımda elimle tuttum kalp atışını iyi duyalım diye

Gerçekten bende çok merak ediyorum

tam net olarak olayi hatirlamiyorum ama ekim annelerinde aylar once bu sekilde birine ulasilamamisti. sanirim site sahibinden rica edip telefonuna ulasmislardi .

tam net olarak olayi hatirlamiyorum ama ekim annelerinde aylar once bu sekilde birine ulasilamamisti. sanirim site sahibinden rica edip telefonuna ulasmislardi .

Bebekten sonra da girip bakarım buraya. okyanus mutlaka müsait olunca yazacaktır olumlu düşünüyorum

Hanimlar sol kasigimin ustune sanci vuruyor.netten bakinca dogum sancisi bele sirta vurur yaziyor..su an yok..ama arada bi oluyor.kasim 10gibi konusmustuk doktorumla..su an arasam mi diye beklemedeyim.tekrarlarsa ariycam bide size danismak istedim

Reactions: 11K
Maşallah canım kanama riski sebebiyle bahsetmişti doktor balon koyabiliriz diye. Sizlerde olmadı umarım bizde de gerekmez.
Sizin neden kanama riski var bende de kanama dolayısıyla konulmuştu önlem amaçlı iki üç güne çektiler o suyu bir sıkıntı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…