10 dk önce aradılar canım, ben de tam güzel haberi vermek için girmiştim. Kızımızı çıkarıyolar bugün anne bebek uyum odasında yer yokmuş. Yarın öğleden sonra boşalır sanıyorum dedi doktor. Annemiz covid testini versin yarına hazır olsun dedieras0201 naıslsın canım nasıl gidiyor ,Pera nasıl oldu var mı bir gelişme ?
Amin hepimizden inş.Aman Allah uzak tutsun ozaman sizden de öyle insanı
Tabi ki. Zaten annem vefat etti 10 yıl önce. Ben kendini anne yerine koydum ama neler yaptı. Hesabı Allah'a bıraktım.Keşke insanın anlaşa bileceği sevip anne yerine koyabileceği bir kayınvalidesi olsa kim istemez ki
Söyledim beb zaten. Annesine de eşime de. Zaten konuşurken bile anne demiyorum artık. Sizli şekilde hitap ediyorum. Anne dedim dedim hayatımı mahfetti. Torun görsün fe tüm gün hastanede ne işi varGünaydın kızlar
Bu konu bizde de sorun olmuştu. Benim kv gayet iyi niyetli de her türlü eşlerin sorması lazım. Ne istiyorsun nasıl daha rahat edersin diye. İstemiyorsan eğer usulünce söylemeye çalış. Son dkya kalırsa başını ağrıtabilir
Hissetmiyorum doğurcam saat sayıyorumKızlar kimler yarın doğuracağını hissediyor
Maşallah Allah nazardan korusun kiraz dudişliiiBugün bazı minik kızlarla taburcuyuz çok şükürdarısı tüm kavuşmayı bekleyenlere
Eki Görüntüle 3153364
Ben artık doğuracağımı hissedemiyorumKızlar kimler yarın doğuracağını hissediyor
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünDoğduk biz teyzesi pazartesi günü 2570gram olarak merhaba dedik dünyaya.Giremiyorum foruma ama dualarım hepinizle Uykusuz yorgun ama şükür mutlu bir anne olarak ben elendim darısı doğurmayan tüm bacılarıma
Ah maşallah sana melek suratliBugün bazı minik kızlarla taburcuyuz çok şükürdarısı tüm kavuşmayı bekleyenlere
Eki Görüntüle 3153364
Ayyy canım çok sevindim çok şükür10 dk önce aradılar canım, ben de tam güzel haberi vermek için girmiştim. Kızımızı çıkarıyolar bugün anne bebek uyum odasında yer yokmuş. Yarın öğleden sonra boşalır sanıyorum dedi doktor. Annemiz covid testini versin yarına hazır olsun dediAllahım sana şükürler olsun Darısı bu süreci bekleyen tüm bebeklerin annelerin başına çok dua ediyorum K Kubra4116 newmoon10 aklımda olanlar, varsa kaçırdığım başka bebişler hepsi sağlıkla kavuşsun evlerine
Ah şükürler olsun10 dk önce aradılar canım, ben de tam güzel haberi vermek için girmiştim. Kızımızı çıkarıyolar bugün anne bebek uyum odasında yer yokmuş. Yarın öğleden sonra boşalır sanıyorum dedi doktor. Annemiz covid testini versin yarına hazır olsun dediAllahım sana şükürler olsun Darısı bu süreci bekleyen tüm bebeklerin annelerin başına çok dua ediyorum K Kubra4116 newmoon10 aklımda olanlar, varsa kaçırdığım başka bebişler hepsi sağlıkla kavuşsun evlerine
Aynen bırak ALLAH a eden bulur nasılsaAmin hepimizden inş.
Tabi ki. Zaten annem vefat etti 10 yıl önce. Ben kendini anne yerine koydum ama neler yaptı. Hesabı Allah'a bıraktım.
Söyledim beb zaten. Annesine de eşime de. Zaten konuşurken bile anne demiyorum artık. Sizli şekilde hitap ediyorum. Anne dedim dedim hayatımı mahfetti. Torun görsün fe tüm gün hastanede ne işi var
Senin saat belli mi?Hissetmiyorum doğurcam saat sayıyorum
Bekle bekle gelmeyince öyle olur tabiBen artık doğuracağımı hissedemiyorum
Canim hiç korkma ben okadar korkuyordum ki biliyorsun sürekli dile getiriyordum doğuma giderken salya sümük gittim eşim bile böyle götürmeyin dedi çok üzüldü ama orda işler çok farklı hep dua ettim Ayetel Kürsi okudum doktorlar hemşireler hepsi iyiyse sende iyisin doğumdan sonra uyuşukluk gitmeye basladiginda bacaklarını kendine çek birak hissettikce yapmaya çalış kahve iç ben iki kez içtim baş ağrım olmadı ondan çok korkmuştum ayağa kalktığımda odada gezdirdiler sonra gittiler yarım saat geçti ben kendim kalktım gezindim gezindim yattım gezindim yattım gazim çıktı afedersin ishal oldum daha kaç saat oldu doğum yapalı hemen ayağa kalkınca lavaboyada cikabildim sondayi baktılar ben geziniyorum hemen çıkardılar kayısı meyve suyu çok tükettim kayınvalidem kendi yapmisti onuda içtim taneleri yedim bu arada sondayi muayenede taktılar uyuşma falan olmadan doktor muayene etti ebe hanım doğuma gidiyoruz hastamızın sondasini takalım dedi inan ki asla hissetmedim bile ben acı hissedicem sanıyordum hadi gidelim deyince şaşırdım baktım takmislar korkma herşey güzel olacak içini ferah tut canimAy okurken duygulandımhem bir an önce doğurayım istiyorum hem de sonrasından gözüm çok korkuyor
Tabiki öyle eşim bana sordu bende annen kalsın dedim çünkü kendi annem 63 yaşında kayınvalidem 45 daha çok koşturuyor bebekle ilgili kendi annem evimde oda orayi yönetti o şekilde planladık bugünde taburcuyuz inşallahCanım ben kayınvaludenin gelmesine asla karşı değilim iyilere can kurban. Ben şahsen çok isterdim kayinvalidemin olmasını. Benimki üvey ne o gelir ne biz çağırırız. Lakin eşler birşey yapmaya karar vermeden önce oturup konuşup anlaşıp birlikte karar vermeli. Herkesin kayınvalidesi de iyi değil malesef bazıları çok sorunlu. E bu halde kimse sorun yaşamak istemez
Doğumdan önce oluyordu canim bikac kez olmuştu bende deKızlar bu beyaz kremsi akıntı var ya arttı mı sizde de bir çorap giyiyorum ince ince akıntı geliyor su gibi değil ama kremsi
Bende var canım. Hele biraz yürüyeyim çamaşırım ıpıslakKızlar bu beyaz kremsi akıntı var ya arttı mı sizde de bir çorap giyiyorum ince ince akıntı geliyor su gibi değil ama kremsi
Bende hiç vermemiştim ya ilk kez böyle şeylerle ilgilenmeye başladım ilk oğlum hem toplu doğmuştu nasıl çekiyordu sütümü bu uykudan anca aciyor gözünüVer ozamn canım çabuk toparlar emmenin yanında destek olur bebise. Ben hiç vermedigim için bilmiyorum mama markası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?