2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Merhaba ben de bu soruyu soracaktim ben de 4 haftq 4 gunluk hamileyim.Ilk defa bugun belimde bazen cift tarafli bazen tek tarafli hafif zonklqma gibi agri girip cikiyor.Sizin de oyle mi?Acaba bebek rahime mi yerlesiyor ne dersiniz?
Doktor bir sorun görmüyorum dedi ama içim hiç rahat değil ağrım tüm belde fakat en çokta sol kalçama doğru oluyor yerleşmedir diye teselli ediyorum kendimi yinede içim içimi yiyor uzanınca hafifliyor biraz ama tamamen gecmiyor Dr kanaman yoksa sorunda yok dedi insallah yerleşiyordur bu bebişler canım

Evet qslinda korkulmasi gereken sinyal kirmizi kan gelmesi veya pihtilar vs. Demek ki bel agrisi normal canim, insan normal oldugunu bilse zaten agrilqra razi oluyor. Gunduz b8raz kasik agrilari oldu, siskinlik devam ediyor.Goguslerimde acayip hqssasiyet var 2 gundur. Sende durumlar ne ?Kese gormus muydun?

Evet canım kanama olmadığı sürece şimdilik normal gibi bebekler iyi olsunda biz razıyız herşeye evet.Kese baktı vajinal fakat göremedi rahim kalınlaşması var dedi betam 144 ondan göremedi.Göğüslerm iki üç gündür hassas baya şişti acıyor, kasıklarımda ara ara hafif ağrı ve batma yasıyorum ama bu bel beni kahretti

Kızlar lekelenmeniz oluyor mu? Kan sulandırıcı ve progestan kullanıyorum hiç kanama olmamıştı ama bugün çok minik bi lekelenme oldu korktum tam 5. Haftadayız dr çağırmadı henüz, sadece ilaçları söyledi, randevumuz 1 hafta sonra, daha erkene mi alsam?

Yerleşme olabilirmiki aklıma o geldi lekelenmeniz kırmızı mı pembe kahve tonlarında mı?

Ben henuz hic doktora gitmedjm pazartesi ilkkez gidecegm burada doktor 1 tane zaten.Gordugum kadaryla cogu kisi prpgestan kullaniyo bu ilac herkese mi veriliyor

Kızlar merhaba ben bu ay ilk defa famera ve çatlatma iğnesi kullanacağım sizler kullanıp hamile kalanlar ilişki günleriniz iğneden sonra nasıl oldu acaba

Ben bugün baktırdım da beta 555 , progesteron 21.78 çıktı
Hadi hayırlısı olsun inşallah.bende 1127 ydi veya karindan bakti keseyi göremedi normal bir durum dedi ama birde progestron u görelim dedi 26 çıkınca gayet guzel bekleyelim bir hafta büyüsün dedi..yarindan sonra gidicez bakalim..bu haftalar hep stres ya benim önceden bir kimyasal dusugum var birde kalp atisi görülmedi kürtaj oldum..rabbim yüzümüze baksın insallah

Bilgisi olan var mi ? 4. Hqftqnin icerisindeyken bu bel agrisi normal mi ?Cok siddetli olmasa da ortq siddetli ara ara girip cikiyor.
Bende de ara ara regl ağrısına benzer belimde ve kasıklarımda ağrı oluyor hamile olduğumu bilmesem regl olucam sanacağım o yüzden çok şiddetli değilse normaldir

merhaba,9 çıktığında reglinize kaç gün vardı acaba? ben bugün yaptırdım 9 çıktı ama dr. kesin bişey yok pazartesi bi daha test yapılacak dedi
Pazartesi yaptırdım çarşamba beklenen adet günümdü. Yani iki gün vardı.

Amin inşallah

Pazartesi yaptırdım çarşamba beklenen adet günümdü. Yani iki gün vardı.
Ayyyy hadi inşallah benimki de yükselir:) benim reglden 4 gün önce 9 çıktı ama 12 gün önce ovritelle çatlatma iğnesi vurulmuştum onun etkisi mi diye korkuyorum. Umarım benimki de yükselir sizin de bebisiniz hayırlı olsun bu arada

Ne kdr cok bunu yasayan ya... ekim annelerine baktim onlarda da hep olmus bu haftalarda. Bu kdr kanama yaşayan hic duymamistim

Teşekkürler hayırlısıyla sizin de olumlu olur umarım Benim ilişkiden 11 ya da 12 gün sonraki sonucum böyleydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…