2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sezeryan ağrıları hariç güzel tatlım
Hayırlısıyla sende kavuşursun inşAllah en kolayindan normal doğumla
İnşallah canım,ALLAH kolaylık versinn sanadaa biran önce RABBİM şifa versin ağrıların geçsin rahatla,rahat rahat ilgilen bebişinle bende hastanedeyim sıra bekliyorum heyecanla bugün ne dicek doktor acaba diye 2 haftadır gelememiştim

Gunaydin guzel anneler ! Gece ayaklarim bacaklarimdaki kaslar ve kqlcalarim oyle agridi sizladi ki hic iyi uyuyqmadim.Bebis de hareketliydi ((
Dogumuna az kalanlar guzel haberler bekliyoruz!
Çok geçmiş olsun benimde bugün karnım öyle baskı yapıyoki bacaklarıma dizlerim ağrıyo belim ağrıyo yürüyemiyorum. Zorla kalkıp bişeler yapıyorum Rabbim yardımcımız olsun

Çok geçmiş olsun benimde bugün karnım öyle baskı yapıyoki bacaklarıma dizlerim ağrıyo belim ağrıyo yürüyemiyorum. Zorla kalkıp bişeler yapıyorum Rabbim yardımcımız olsun
Evet ya artik is yapmak falan zor geliyo mecbur yapiyorum ama gel bana sor.
Annem de var ama kiyamiyorum en azindan yemegi o yapiyo. Yapma yat dinlen diyo ama onun dq hafif bel fitigi var hic kiyamiyorum ev isini halledip oyle gidiyorum işe. Bu hafta son bakalim.
Insallah bu agri agirlasmaktandir ve dogumdan sonra gider. Kalici baska bi rahatsizlk olmasin da.

Demir hapi kullaniyorum bi de o mideme dokunuyo Allah im.sen buyuksun

İnanmıyorum bu yolun başında ikimizinde tarihi aynı olduğu için aynı zamanda doğum yapacağız diye konuşmuştuk ben öteki hesaptaydım belki hatırlamazsın simdi doğumlar olmaya başladı bile çok duygulandım sağlıcaklae soğur gel İnşallah dualarım bugün sizinle doğuma giden arkadaşlarım,

Benimde enteresan bir şekilde akıntım az yaa. Normalde çok akıntım olur ama hamileliğim boyunca yok denecek kadar azdı ve hâlâ az
Yok benim bildiğn pıt diye geliyo ve kesinlikle değiştirmem gerekiyor pijamayı öyle ıslanıyor nişan geldiği içinde korkuyoeum sızıntıdır diye

Yani hamileyken bir çok ağrı oluyo ve doğumdan sonra geçiyo inşaAllah seninde geçicidir. Evde birilerinin yemek yapıp yardımcı olması çok güzel bir şey insan kıyamasada bazen muhtaç oluyo işte. Ben bıraktım demir hapını ya

bende biraktim demir hapini coktan. aslinda butun vitaminleri biraktim . midem rahatladi ya

ben onları hep sancı sanıyordum ama bebeğin kalçasının olduğu yeri gösterdiğinde doktor kalçasıyla ittiği için canımın yandığını anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…