Aminbende tam 38 oldum. ayniyiz
kolayliklar diliyorum canim , saglikla al yavrunu kucagina
Doğumamı gidiyorsunnAminçok teşekkür ederim
Happyy taze anne nasıl gidiyor bebişinleHepimiz hayırlısıyla lohusalık illetinide sağlıklı bir şekilde atlatırız
Sezeryan ağrıları hariç güzel tatlımHappyy taze anne nasıl gidiyor bebişinle
İnşallah canım,ALLAH kolaylık versinn sanadaa biran önce RABBİM şifa versin ağrıların geçsin rahatla,rahat rahat ilgilen bebişinleSezeryan ağrıları hariç güzel tatlım
Hayırlısıyla sende kavuşursun inşAllah en kolayindan normal doğumla
cuma gunu normal olacak insallah canimHadi bakalım önce hangimiz doğuracaknornalmi sezeryanmı olucak seninki
Çok geçmiş olsun benimde bugün karnım öyle baskı yapıyoki bacaklarıma dizlerim ağrıyo belim ağrıyo yürüyemiyorum. Zorla kalkıp bişeler yapıyorum Rabbim yardımcımız olsunGunaydin guzel anneler ! Gece ayaklarim bacaklarimdaki kaslar ve kqlcalarim oyle agridi sizladi ki hic iyi uyuyqmadim.Bebis de hareketliydi((
Dogumuna az kalanlar guzel haberler bekliyoruz!
Benim aşırı artı bazen su gibi bazen kremsi hatta şimdi yine oldımeczaneden çok pahalı değilse test alıcamKızlar bu beyaz kremsi akıntı var ya arttı mı sizde de bir çorap giyiyorum ince ince akıntı geliyor su gibi değil ama kremsi
Evet ya artik is yapmak falan zor geliyo mecbur yapiyorum ama gel bana sor.Çok geçmiş olsun benimde bugün karnım öyle baskı yapıyoki bacaklarıma dizlerim ağrıyo belim ağrıyo yürüyemiyorum. Zorla kalkıp bişeler yapıyorum Rabbim yardımcımız olsun
Sagol senin de gecsin insalah bir an onceÇok geçmiş olsun benimde bugün karnım öyle baskı yapıyoki bacaklarıma dizlerim ağrıyo belim ağrıyo yürüyemiyorum. Zorla kalkıp bişeler yapıyorum Rabbim yardımcımız olsun
Benimde enteresan bir şekilde akıntım az yaa. Normalde çok akıntım olur ama hamileliğim boyunca yok denecek kadar azdı ve hâlâ azBenim aşırı artı bazen su gibi bazen kremsi hatta şimdi yine oldımeczaneden çok pahalı değilse test alıcam
İnanmıyorum bu yolun başında ikimizinde tarihi aynı olduğu için aynı zamanda doğum yapacağız diye konuşmuştuk ben öteki hesaptaydım belki hatırlamazsınGünaydınlar bizim de bugün son görüş günümüzson kontrol kısmetse yarın kızımı kucağıma alacağım inşallah bakalım ilk Kasım annesi ben mi olacağım yoksa aceleci miniklerden bir başkasımı sağlıkla gelsinler inşallah
Yok benim bildiğn pıt diye geliyo ve kesinlikle değiştirmem gerekiyor pijamayı öyle ıslanıyor nişan geldiği içinde korkuyoeum sızıntıdır diyeBenimde enteresan bir şekilde akıntım az yaa. Normalde çok akıntım olur ama hamileliğim boyunca yok denecek kadar azdı ve hâlâ az
Yani hamileyken bir çok ağrı oluyo ve doğumdan sonra geçiyo inşaAllah seninde geçicidir. Evde birilerinin yemek yapıp yardımcı olması çok güzel bir şey insan kıyamasada bazen muhtaç oluyo işte. Ben bıraktım demir hapını yaEvet ya artik is yapmak falan zor geliyo mecbur yapiyorum ama gel bana sor.
Annem de var ama kiyamiyorum en azindan yemegi o yapiyo. Yapma yat dinlen diyo ama onun dq hafif bel fitigi var hic kiyamiyorum ev isini halledip oyle gidiyorum işe. Bu hafta son bakalim.
Insallah bu agri agirlasmaktandir ve dogumdan sonra gider. Kalici baska bi rahatsizlk olmasin da.
Demir hapi kullaniyorum bi de o mideme dokunuyo Allah im.sen buyuksun
Yani dikkat et sen daha iyi bilir anlarsın ne testi yapacaksın pekiYok benim bildiğn pıt diye geliyo ve kesinlikle değiştirmem gerekiyor pijamayı öyle ıslanıyor nişan geldiği içinde korkuyoeum sızıntıdır diye
eczanede satılıyor diye biliyorum gidip soracağım şimdi adını bilmiyorumm ama her eczanede var mı onuda bilmiyorumYani dikkat et sen daha iyi bilir anlarsın ne testi yapacaksın peki
bende biraktim demir hapini coktan. aslinda butun vitaminleri biraktim . midem rahatladi yaYani hamileyken bir çok ağrı oluyo ve doğumdan sonra geçiyo inşaAllah seninde geçicidir. Evde birilerinin yemek yapıp yardımcı olması çok güzel bir şey insan kıyamasada bazen muhtaç oluyo işte. Ben bıraktım demir hapını ya
ben onları hep sancı sanıyordum ama bebeğin kalçasının olduğu yeri gösterdiğinde doktor kalçasıyla ittiği için canımın yandığını anladımMerhaba kızlar nasılsınız? Kızlar 3gündür gece çok fazla sertleşme var karnımda geceleri dönemiyorum bile sancı oluyor fazla.Sizde varmı böyle birşey.sabah kalktığımda da karnım çok sert ve sağa yamulmuştu ağrıyordu resmen.Geceleri hem sertlik+bebeğin ağırlığı çok zorluyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?