2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Serla cım çok üzüldüm bu kadar kötü bir psikolojiye sokulmuş olmana. Sen ve bebeğin en önemlisisiniz. Keşke eşin yapılanları hatırlayıp çağırmasaymış kalmaya ama sen yine de kendin ve bebeğin için iyi olmaya çalış lütfen

canim ben iki kere gittim ama hayatim da ilk kez yaptirdigim icin ilkin de bir kac gun sizlamam oldu sirtta ama sonra cok rahat ettim , yatarken fln sirt agrim kalmadi .
Ay hamilelik masajı mı varmış yaaaa, keşke bunu zamanında okuyup gitseymişim. Bizim iş yerinde masaj koltuğu var ona oturunca bile mutlu oluyorum ben
Kuzum ben de yaptırmadım aslında. 15 adet yaptırdım sadece ama onu da aslında kendime anı kalması amacıyla yaptırdım. Hastanede bir şeye koyup gelenlerin alması için sergilemicem bile. Aile içinde kalması için yaptırdım sadece. Hiç ayıp değil yani ben de hediye sunmıcam gelenlere.

Aynn canim benim ilkide 3600 du normal doğum yapmıştım onda nasıl süt gelmişti emmisti emiş o emiş hiç bırakmamıştı bu hep uyuyor zorla uyandirip meme veriyorum oda memede uyuya kaliyor yine
Benimkide aynı ya arada kendi acıkınca ağlıyor o zamanlar çok güzel emiyor, uykusundan uyandırmak için yarım saat uğraşıyoruz. Sarılık olmasından çok korkuyorum

Kızlar komşumun iki yaşında bebeği var bana mutlaka nebulizator al dedi aranızda alan var mı acaba hangi marka iyidir bilemedim
Bana da bebeği olan bikaç arkadaşım difüzör almamı önerdi. kış bebekleri olacağı için kombiyi yakmaya başlayınca odanın havası çok kurayacak. Odayı nemli tutmak bebeğin rahat nefes alabilmesi için çok faydalı. Ben şöyle bi difüzör aldım. Henüz doğalgazı yakmadık ama çok hoşuma gitti.

Eklentiler

• 04DEFE30-E5C1-4DF4-988D-3A1351807004.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 84
Ben de hediyelik yaptırmadım hastane için gerek görmedim açıkçası. Tatlı ve lohusa şerbeti ikram edicez gelen olursa.
Ben allah nasip ederse 40ı çıkınca mevlüt yapmayı istiyorum o zaman hediyelik bişey dağıtma fikrindeyim

Hatta hediyelik eşya yaptırmaktansa şimdilerde bunun yerine çeşitli kurumlara bağış yapıyorlar ben mesela aşağıda da paylaştığım üzere Tema vakfına bağış yapmayı da düşünüyorum. Magnet falan herkes yaptırıyor zaten. Bu daha çok hoşuma gitti. Sizlere de fikir olabilir.

Eklentiler

• A8368381-87E6-4FF3-8125-FDC14C809761.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 67
Ben de nemlendirme cihazı var ama bebeğin burun tıkanıklığına ya da hastalığında nebulizator direkt çözüm olabiliyormuş araştırıyorum bakalım

Biz burdan ne desek eksik kalır önemli olan eşinin aradaki dengeyi kurup seni koruması gerekli. Tek yapabileceğin kulaklarını tıkamak görmezden gelmez. Hayatının en güzel anını yaşayacaksın başkasının bozmasına izin verme canım.
Canım başta ben de düşündüm ama yaptırmadım. Magnet veya anahtarlık hiç düşünmedim bile çocuğumun ismini başkası napsın iki gün sonra atacaklar dedim. İçime sinen kapı süsü yaptırdım sadece odasına koyacağım onu da

Günaydın hanımlar benimde bugün kontrolüm var 38+0 olduk artık
bende tam 38 oldum. ayniyiz
kolayliklar diliyorum canim , saglikla al yavrunu kucagina

Merhaba kızlar nasılsınız? Kızlar 3gündür gece çok fazla sertleşme var karnımda geceleri dönemiyorum bile sancı oluyor fazla.Sizde varmı böyle birşey.sabah kalktığımda da karnım çok sert ve sağa yamulmuştu ağrıyordu resmen.Geceleri hem sertlik+bebeğin ağırlığı çok zorluyor beni

Reactions: 11K
Hayırlı sabahlar hepsini yaşıyorum bende. Hatta uyuyamadım bugün sancım kasilmam vardı diye

Okudum da yazdıklarını tüylerim urperdi
Bu kadar huzursuz olacaksın suan da senin hayatının en önemli zamanları
Esinle sakince konuşup bari en azından biraz daha toparladiginda gelmesini soyleseydiniz daha iyi olurdu sanki
Yazik sana bu halinle bu kadar mutsuz oluyorsun

Neden ayıp olsun ki bence çokta gerekli bişi değil. Ben zaman geçen acısından kendim anahtarlık yaptım ama nasıl sunmam bilmiyorum aslında sepet gibi bişi olsa güzel olur ama ekstra masraf yapmıcam artık
Ben magnet cikolata yaptırdım onun dışında da birsey yaptirmadim
Magnetleri neyin içine koyacagimi bile düşünmedim nedense üşeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…