Ay hamilelik masajı mı varmış yaaaa, keşke bunu zamanında okuyup gitseymişim. Bizim iş yerinde masaj koltuğu var ona oturunca bile mutlu oluyorum bencanim ben iki kere gittim ama hayatim da ilk kez yaptirdigim icin ilkin de bir kac gun sizlamam oldu sirttaama sonra cok rahat ettim , yatarken fln sirt agrim kalmadi .
Kuzum ben de yaptırmadım aslında. 15 adet yaptırdım sadece ama onu da aslında kendime anı kalması amacıyla yaptırdım. Hastanede bir şeye koyup gelenlerin alması için sergilemicem bile. Aile içinde kalması için yaptırdım sadece. Hiç ayıp değil yani ben de hediye sunmıcam gelenlere.Allah analı babalı büyütsün ne güzel tek tek haberler geliyor. Aminnnn
Ya ben hediyelik yaptırmadım, çok mu ayıp olur yani bazısı yaptırmıyor bazısı yaptırıyor. Bilemedim. Biraz da üstüne düşemedim
Benimkide aynı yaAynn canim benim ilkide 3600 du normal doğum yapmıştım onda nasıl süt gelmişti emmisti emiş o emiş hiç bırakmamıştı bu hep uyuyor zorla uyandirip meme veriyorum oda memede uyuya kaliyor yine
Bana da bebeği olan bikaç arkadaşım difüzör almamı önerdi. kış bebekleri olacağı için kombiyi yakmaya başlayınca odanın havası çok kurayacak. Odayı nemli tutmak bebeğin rahat nefes alabilmesi için çok faydalı. Ben şöyle bi difüzör aldım. Henüz doğalgazı yakmadık ama çok hoşuma gitti.Kızlar komşumun iki yaşında bebeği var bana mutlaka nebulizator al dedi aranızda alan var mı acaba hangi marka iyidir bilemedim
Ben de hediyelik yaptırmadım hastane için gerek görmedim açıkçası. Tatlı ve lohusa şerbeti ikram edicez gelen olursa.Allah analı babalı büyütsün ne güzel tek tek haberler geliyor. Aminnnn
Ya ben hediyelik yaptırmadım, çok mu ayıp olur yani bazısı yaptırmıyor bazısı yaptırıyor. Bilemedim. Biraz da üstüne düşemedim
Hatta hediyelik eşya yaptırmaktansa şimdilerde bunun yerine çeşitli kurumlara bağış yapıyorlar ben mesela aşağıda da paylaştığım üzere Tema vakfına bağış yapmayı da düşünüyorum. Magnet falan herkes yaptırıyor zaten. Bu daha çok hoşuma gitti. Sizlere de fikir olabilir.Ben de hediyelik yaptırmadım hastane için gerek görmedim açıkçası. Tatlı ve lohusa şerbeti ikram edicez gelen olursa.
Ben allah nasip ederse 40ı çıkınca mevlüt yapmayı istiyorum o zaman hediyelik bişey dağıtma fikrindeyim
Benim karnımda aşağı düşmüşCanım sen bilirsin karnım aşağı düştü gibi benim bebeğin hareketlerini de aşağıda hissediyorum akşamdana beri doğumu başlatmış olabilir mi benim sıpa
Ben de nemlendirme cihazı var ama bebeğin burun tıkanıklığına ya da hastalığında nebulizator direkt çözüm olabiliyormuş araştırıyorum bakalımBana da bebeği olan bikaç arkadaşım difüzör almamı önerdi. kış bebekleri olacağı için kombiyi yakmaya başlayınca odanın havası çok kurayacak. Odayı nemli tutmak bebeğin rahat nefes alabilmesi için çok faydalı. Ben şöyle bi difüzör aldım. Henüz doğalgazı yakmadık ama çok hoşuma gitti.
Biz burdan ne desek eksik kalır önemli olan eşinin aradaki dengeyi kurup seni koruması gerekli. Tek yapabileceğin kulaklarını tıkamak görmezden gelmez. Hayatının en güzel anını yaşayacaksın başkasının bozmasına izin verme canım.Allah'a bıraktım ben onu. Ama işte dursa. Doğumuma gelecek. Doğum derdinden çok onu düşünüyorum şuan. Eşim otobüse 9 dan önce binme bi saat biz bebeğimizle geçirelim dedi 7.30 da bindi :) gümbür gümbür geliyor belli zehir edecek. Doğumuma da Allah kısmet ederse 8 saat falan kaldı.
Valla ben de çıkarırdım da işte. Eşim. Yemin ediyorım lanet ediyorum hayatıma 3 gündür. Psikolojim alt üst. doğumdan çok yaşayacaklarımı düşünüyorum. Bebeğimi bu kadınla bırakıp nasıl yürüyüş yapıp tuvalete falan girim ben. Sondayı falan çıkarttırmıcam yürümicem de herşeyin içine etti. Tuvalete girerdim o arada yatak odama girip eşimi doldururdu. Duyardım. Allahından bulsun. Daha ilk günümüzde geldi zaten. odamızdan çıksak başbaşa kalamayotuz diye odada dururdum ben o yüzden tuvalete bile gitsem değerlendirirdi doldurmak için. Doğurmak falan istemiyorum şuan. Çok eskilerde hatırlayan vardır belki beni. Down sendromu ihtimali vardı bebeğimin yüzde 15 kadar. Ben yavruma kıymayı düşündüm. Bana bişey olursa dilendirirdi bile çocuğumu altın almak için. Neyse ben bi süre olmıcam çok özür dilerim moralinizi bozduysam. Patlamak üzereydim o da burda sizlerle oldu.
Canım başta ben de düşündüm ama yaptırmadım. Magnet veya anahtarlık hiç düşünmedim bile çocuğumun ismini başkası napsın iki gün sonra atacaklar dedim. İçime sinen kapı süsü yaptırdım sadece odasına koyacağım onu daAllah analı babalı büyütsün ne güzel tek tek haberler geliyor. Aminnnn
bende tam 38 oldum. ayniyizGünaydın hanımlar benimde bugün kontrolüm var 38+0 olduk artık
kolayliklar diliyorum canim , saglikla al yavrunu kucaginaGünaydınlar bizim de bugün son görüş günümüzson kontrol kısmetse yarın kızımı kucağıma alacağım inşallah bakalım ilk Kasım annesi ben mi olacağım yoksa aceleci miniklerden bir başkasımı sağlıkla gelsinler inşallah
Hayırlı sabahlar hepsini yaşıyorum bende. Hatta uyuyamadım bugün sancım kasilmam vardı diyeMerhaba kızlar nasılsınız? Kızlar 3gündür gece çok fazla sertleşme var karnımda geceleri dönemiyorum bile sancı oluyor fazla.Sizde varmı böyle birşey.sabah kalktığımda da karnım çok sert ve sağa yamulmuştu ağrıyordu resmen.Geceleri hem sertlik+bebeğin ağırlığı çok zorluyor beni
Okudum da yazdıklarını tüylerim urperdiAllah'a bıraktım ben onu. Ama işte dursa. Doğumuma gelecek. Doğum derdinden çok onu düşünüyorum şuan. Eşim otobüse 9 dan önce binme bi saat biz bebeğimizle geçirelim dedi 7.30 da bindi :) gümbür gümbür geliyor belli zehir edecek. Doğumuma da Allah kısmet ederse 8 saat falan kaldı.
Valla ben de çıkarırdım da işte. Eşim. Yemin ediyorım lanet ediyorum hayatıma 3 gündür. Psikolojim alt üst. doğumdan çok yaşayacaklarımı düşünüyorum. Bebeğimi bu kadınla bırakıp nasıl yürüyüş yapıp tuvalete falan girim ben. Sondayı falan çıkarttırmıcam yürümicem de herşeyin içine etti. Tuvalete girerdim o arada yatak odama girip eşimi doldururdu. Duyardım. Allahından bulsun. Daha ilk günümüzde geldi zaten. odamızdan çıksak başbaşa kalamayotuz diye odada dururdum ben o yüzden tuvalete bile gitsem değerlendirirdi doldurmak için. Doğurmak falan istemiyorum şuan. Çok eskilerde hatırlayan vardır belki beni. Down sendromu ihtimali vardı bebeğimin yüzde 15 kadar. Ben yavruma kıymayı düşündüm. Bana bişey olursa dilendirirdi bile çocuğumu altın almak için. Neyse ben bi süre olmıcam çok özür dilerim moralinizi bozduysam. Patlamak üzereydim o da burda sizlerle oldu.
Ben magnet cikolata yaptırdım onun dışında da birsey yaptirmadimNeden ayıp olsun ki bence çokta gerekli bişi değil. Ben zaman geçen acısından kendim anahtarlık yaptım ama nasıl sunmam bilmiyorum aslında sepet gibi bişi olsa güzel olur ama ekstra masraf yapmıcam artık
Ayni benim gobekte böyle masallah saglikla doguralim insallah önden cikacak diye endişeleniyorumGunaydinlar :) safak 5 ve guncel gobegim
Hadi bakalım önce hangimiz doğuracakbende tam 38 oldum. ayniyiz
kolayliklar diliyorum canim , saglikla al yavrunu kucagina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?