Farklı bi şey gibi geldi bana bi korktumBana da yapıyo bazen
Allah yardımcın olsun canım. Bence en özel gününü onu düşünüp canını sıkarak geçirme. Bırak neyaparsa yapsın eşini mi dolduruyo doldursun. Eşin annesini tanıyodur ve onun dolduruşuna gelmicektir. Sen bebeğinle ilgilen tadını çıkar ilerde bugünleri güzel hatırla ve bizi haberdar et mutlaka merak ederizAllah'a bıraktım ben onu. Ama işte dursa. Doğumuma gelecek. Doğum derdinden çok onu düşünüyorum şuan. Eşim otobüse 9 dan önce binme bi saat biz bebeğimizle geçirelim dedi 7.30 da bindi :) gümbür gümbür geliyor belli zehir edecek. Doğumuma da Allah kısmet ederse 8 saat falan kaldı.
Valla ben de çıkarırdım da işte. Eşim. Yemin ediyorım lanet ediyorum hayatıma 3 gündür. Psikolojim alt üst. doğumdan çok yaşayacaklarımı düşünüyorum. Bebeğimi bu kadınla bırakıp nasıl yürüyüş yapıp tuvalete falan girim ben. Sondayı falan çıkarttırmıcam yürümicem de herşeyin içine etti. Tuvalete girerdim o arada yatak odama girip eşimi doldururdu. Duyardım. Allahından bulsun. Daha ilk günümüzde geldi zaten. odamızdan çıksak başbaşa kalamayotuz diye odada dururdum ben o yüzden tuvalete bile gitsem değerlendirirdi doldurmak için. Doğurmak falan istemiyorum şuan. Çok eskilerde hatırlayan vardır belki beni. Down sendromu ihtimali vardı bebeğimin yüzde 15 kadar. Ben yavruma kıymayı düşündüm. Bana bişey olursa dilendirirdi bile çocuğumu altın almak için. Neyse ben bi süre olmıcam çok özür dilerim moralinizi bozduysam. Patlamak üzereydim o da burda sizlerle oldu.
Ay canım ya çok üzüldüm yazdıklarına. Allah yardımcın olsun. Lütfen bebeğini düşün. Sen üzülürsen o da üzülür. Mümkün olduğunca yok say kayinvalideni. Umarım korktuğun gibi olmaz. Allah yüreğine merhamet koysun onun. Diyecek söz bulamıyorum gerçektenAllah'a bıraktım ben onu. Ama işte dursa. Doğumuma gelecek. Doğum derdinden çok onu düşünüyorum şuan. Eşim otobüse 9 dan önce binme bi saat biz bebeğimizle geçirelim dedi 7.30 da bindi :) gümbür gümbür geliyor belli zehir edecek. Doğumuma da Allah kısmet ederse 8 saat falan kaldı.
Valla ben de çıkarırdım da işte. Eşim. Yemin ediyorım lanet ediyorum hayatıma 3 gündür. Psikolojim alt üst. doğumdan çok yaşayacaklarımı düşünüyorum. Bebeğimi bu kadınla bırakıp nasıl yürüyüş yapıp tuvalete falan girim ben. Sondayı falan çıkarttırmıcam yürümicem de herşeyin içine etti. Tuvalete girerdim o arada yatak odama girip eşimi doldururdu. Duyardım. Allahından bulsun. Daha ilk günümüzde geldi zaten. odamızdan çıksak başbaşa kalamayotuz diye odada dururdum ben o yüzden tuvalete bile gitsem değerlendirirdi doldurmak için. Doğurmak falan istemiyorum şuan. Çok eskilerde hatırlayan vardır belki beni. Down sendromu ihtimali vardı bebeğimin yüzde 15 kadar. Ben yavruma kıymayı düşündüm. Bana bişey olursa dilendirirdi bile çocuğumu altın almak için. Neyse ben bi süre olmıcam çok özür dilerim moralinizi bozduysam. Patlamak üzereydim o da burda sizlerle oldu.
Canım sen bilirsin karnım aşağı düştü gibi benim bebeğin hareketlerini de aşağıda hissediyorum akşamdana beri doğumu başlatmış olabilir mi benim sıpaBu hafta doğalım artık hayırlısıyla ya. İnan bende belirti çok fazlaca sancım kasilmam oluyo hattı muayenede doktor da çok güzel sancin var dedi fazla durmaz dedi ama yok ne gelen var ne giden
Ara ara bana da denk geliyor hani böyle aniden titreme gelir ya bize onlara da oluyor galiba totosunu yediklerimKızlar iyi geceler bebeğimin hareketlerinde böyle 2 kere titreme gibi bi şey hissettim sizde de olmuş muydu
Evet canım maalesef genetik ama benim de göbek bağından falan anlaşılmamış 2 yaşında flaan fark edilmiş ,inşallah yokturtesekkurler deneyimini paylastigin icin
tahin yagini arkadsslar soyleyince bende ayirdim hemen koydum cantama .
mama bende veririm eger yetmezse sutum . bir arkadasimin bebegi mama vermeme inati yuzunden bir hafta acliktan bangir bangir agladi ya , ayni seyi yasatmak istemem bebegime
genetik bir hastalik mi ?
Insallah yoktur kuzumaslinda olsa zaten gobek bagini fln keserken kan akiyor ya anlasilmaz miydi ?
Allah analı babalı büyütsün ne güzel tek tek haberler geliyor. AminnnnDoğduk biz teyzesi pazartesi günü 2570gram olarak merhaba dedik dünyaya.Giremiyorum foruma ama dualarım hepinizle Uykusuz yorgun ama şükür mutlu bir anne olarak ben elendim darısı doğurmayan tüm bacılarıma
Ya ben hediyelik yaptırmadım, çok mu ayıp olur yani bazısı yaptırmıyor bazısı yaptırıyor. Bilemedim. Biraz da üstüne düşemedimKızlar siz hastaneye hediyelikleri götürdünüz mü? Götürdüyseniz onları nasıl sunacaksınız misafirlere?
İnşallah canım kolaylıkla geçer,mabel yaptıracaktı çarşamba sanırım o da girmemiş forumaAynen öyle en hayırlı, en doğru zamanda çıkarsınlar inşallahama gönlüm en kısa zamandayı da ekliyor işte
Hiç korkma, hiç kötüyü de düşünme hepsi misss gibi, sorunsuz geçecek inşallahyarın için kolaylıklar kuzum
amin kuzumEvet canım maalesef genetik ama benim de göbek bağından falan anlaşılmamış 2 yaşında flaan fark edilmiş ,inşallah yoktur
Neden ayıp olsun ki bence çokta gerekli bişi değil. Ben zaman geçen acısından kendim anahtarlık yaptım ama nasıl sunmam bilmiyorum aslında sepet gibi bişi olsa güzel olur ama ekstra masraf yapmıcam artıkAllah analı babalı büyütsün ne güzel tek tek haberler geliyor. Aminnnn
Ya ben hediyelik yaptırmadım, çok mu ayıp olur yani bazısı yaptırmıyor bazısı yaptırıyor. Bilemedim. Biraz da üstüne düşemedim
Yok canım neden ayıp olsun ben de son dakka yaptırdım ilk çocuğum olacak hatıra kalsın dedim. Yoksa benim de yaptırmaya pek niyetim yoktuAllah analı babalı büyütsün ne güzel tek tek haberler geliyor. Aminnnn
Ya ben hediyelik yaptırmadım, çok mu ayıp olur yani bazısı yaptırmıyor bazısı yaptırıyor. Bilemedim. Biraz da üstüne düşemedim
Kuzum lütfen sakin olmaya çalış bu durumu sadece eşin çözebilir kendi annesi sonuçta sen kendini boş yere üzdüğünle kalırsın. Burda bu kadar hamileyiz hepimiz dua ederiz senin için belki kabul olurAllah'a bıraktım ben onu. Ama işte dursa. Doğumuma gelecek. Doğum derdinden çok onu düşünüyorum şuan. Eşim otobüse 9 dan önce binme bi saat biz bebeğimizle geçirelim dedi 7.30 da bindi :) gümbür gümbür geliyor belli zehir edecek. Doğumuma da Allah kısmet ederse 8 saat falan kaldı.
İnşallah bir çıkış yolu bulabilirsin canım. Yaşadıkların için gerçekten üzüldüm.Allah'a bıraktım ben onu. Ama işte dursa. Doğumuma gelecek. Doğum derdinden çok onu düşünüyorum şuan. Eşim otobüse 9 dan önce binme bi saat biz bebeğimizle geçirelim dedi 7.30 da bindi :) gümbür gümbür geliyor belli zehir edecek. Doğumuma da Allah kısmet ederse 8 saat falan kaldı.
Allah'a bıraktım ben onu. Ama işte dursa. Doğumuma gelecek. Doğum derdinden çok onu düşünüyorum şuan. Eşim otobüse 9 dan önce binme bi saat biz bebeğimizle geçirelim dedi 7.30 da bindi :) gümbür gümbür geliyor belli zehir edecek. Doğumuma da Allah kısmet ederse 8 saat falan kaldı.
Benim doktorum da kan testi istedi birçok kez. Şey demek istedim aslında: bu bahsettiğim durum özelinde kan testi ile araştırılması gereken özel bir durum mu var bildiğin. Böyle düşündüğüm için sormuştum. Onun dışında rutin gebelik için kontrol edilen kan testlerini ben de yaptırmıştım düzenli, onlarda herhangi bir sorun çıkmamıştıTabiki yapılması bakılması gerekiyor.. Kan değerlerimizde farklılasma görülebiliyor.. Eğer bir eksiklik var ise erken önlem alınır. Gebelik var diye her seyı normal göremeyiz. Nitekim bnm doktorum gebelik sürecimden beri 5 kez ayrı süreçlerde kan istedi..
Çok teşekkürler ne güzel yazmissiniz.ben biberona alismasin diye siringayla verdim hep çok şükür şimdi sürüm gelmeye başladı. Mamayı bırakıp memeye geçmeye başlayacağım nasıl yol izliyecegim bilmiyorum. Bu arada göğüs ucum yok silikon üç kullanıyorum ama çok şükür kızım ucu iyi kavriyorHerkeste durum aynı değil malesef.. Benım ilk doğumumda sütüm 5. Gün gelmişti ve bebeğim biberona alısmıstı.. Sütüm geldikten sonra yaklasık 1 hafta bebeğimi emmeye alıştırmaya calısmıstım ve inanın çok çok zor bir durumdu bnm için.. Ama sonra her şey geçti emmeye basladı ve günde bir kere de mama takviyesi verdim.. Şu an 3 buçuk yasındaLütfen kendinizi sütün gelmesi/gelmemesi konusunda baskaları ile kıyaslamayın ve çok strese girmeyin.. Er ya da geç gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?