2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar siz hastaneye hediyelikleri götürdünüz mü? Götürdüyseniz onları nasıl sunacaksınız misafirlere?

Allah yardımcın olsun canım. Bence en özel gününü onu düşünüp canını sıkarak geçirme. Bırak neyaparsa yapsın eşini mi dolduruyo doldursun. Eşin annesini tanıyodur ve onun dolduruşuna gelmicektir. Sen bebeğinle ilgilen tadını çıkar ilerde bugünleri güzel hatırla ve bizi haberdar et mutlaka merak ederiz

Ay canım ya çok üzüldüm yazdıklarına. Allah yardımcın olsun. Lütfen bebeğini düşün. Sen üzülürsen o da üzülür. Mümkün olduğunca yok say kayinvalideni. Umarım korktuğun gibi olmaz. Allah yüreğine merhamet koysun onun. Diyecek söz bulamıyorum gerçekten

Bu hafta doğalım artık hayırlısıyla ya. İnan bende belirti çok fazlaca sancım kasilmam oluyo hattı muayenede doktor da çok güzel sancin var dedi fazla durmaz dedi ama yok ne gelen var ne giden
Canım sen bilirsin karnım aşağı düştü gibi benim bebeğin hareketlerini de aşağıda hissediyorum akşamdana beri doğumu başlatmış olabilir mi benim sıpa

Evet canım maalesef genetik ama benim de göbek bağından falan anlaşılmamış 2 yaşında flaan fark edilmiş ,inşallah yoktur

Allah analı babalı büyütsün ne güzel tek tek haberler geliyor. Aminnnn

Kızlar siz hastaneye hediyelikleri götürdünüz mü? Götürdüyseniz onları nasıl sunacaksınız misafirlere?
Ya ben hediyelik yaptırmadım, çok mu ayıp olur yani bazısı yaptırmıyor bazısı yaptırıyor. Bilemedim. Biraz da üstüne düşemedim

İnşallah canım kolaylıkla geçer,mabel yaptıracaktı çarşamba sanırım o da girmemiş foruma iyi şeyler duymaya ihtiyacım var

Kızlar komşumun iki yaşında bebeği var bana mutlaka nebulizator al dedi aranızda alan var mı acaba hangi marka iyidir bilemedim

Neden ayıp olsun ki bence çokta gerekli bişi değil. Ben zaman geçen acısından kendim anahtarlık yaptım ama nasıl sunmam bilmiyorum aslında sepet gibi bişi olsa güzel olur ama ekstra masraf yapmıcam artık

Yok canım neden ayıp olsun ben de son dakka yaptırdım ilk çocuğum olacak hatıra kalsın dedim. Yoksa benim de yaptırmaya pek niyetim yoktu

Aventin biberonuyla geceleri uyku halindeyken emzirdikden sonra.siringayla denedim boğazına kaçar diye korktum agzinada fazla gitti uğraşmadım korktum.zaten iki gecedir verdim daha.gunduz ful emziriyorum her istediğinde ne kadar emmek isterse memeyi.sure tutmuyorum.bir saatte emiyor 15 dkda yarım saatte .birini emiyor uyuyor.yatiriyorum uyanıyor öbür memeyi veriyorum.ikisini aynı anda emzirdigim olmuyor memede uyuyor uyanmıyor uyandirmakla uğraşmaktan da uyusun zaten 10 dk yarım saat bazende 1 saat falan sürüyor diğerini veriyorum hem cenesi dinlenmiş oluyor.bide doğru emzirme tekniği çok önemliymiş emzirirken bebeğin bütün vücudu size bakacak sadece kafasını çevirmeyi memeye.bende sonradan farkettim yanlışını.

Kuzum lütfen sakin olmaya çalış bu durumu sadece eşin çözebilir kendi annesi sonuçta sen kendini boş yere üzdüğünle kalırsın. Burda bu kadar hamileyiz hepimiz dua ederiz senin için belki kabul olur

İnşallah bir çıkış yolu bulabilirsin canım. Yaşadıkların için gerçekten üzüldüm.

Aklım şimdi sende kaldı. Umarım bunları dert etmeden girebilirsin doğumuna. Eşin annesinin karakterini biliyordur. Sağlıkla girip çıkarsın doğuma, kavuşursun yavruna inşallah, sonra da çok tutmadan yol verin gitsin bu kadına. Nasıl bir insanmış bu böyle? Allah’a havale edelim.

Benim doktorum da kan testi istedi birçok kez. Şey demek istedim aslında: bu bahsettiğim durum özelinde kan testi ile araştırılması gereken özel bir durum mu var bildiğin. Böyle düşündüğüm için sormuştum. Onun dışında rutin gebelik için kontrol edilen kan testlerini ben de yaptırmıştım düzenli, onlarda herhangi bir sorun çıkmamıştı

Çok teşekkürler ne güzel yazmissiniz.ben biberona alismasin diye siringayla verdim hep çok şükür şimdi sürüm gelmeye başladı. Mamayı bırakıp memeye geçmeye başlayacağım nasıl yol izliyecegim bilmiyorum. Bu arada göğüs ucum yok silikon üç kullanıyorum ama çok şükür kızım ucu iyi kavriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…