- 5 Mayıs 2016
- 328
- 404
- 103
Kızlar öncelikle hayırlı olsun inşallah bebeişlerimize sağlıcakla kavuşuruz benim de ilk belirtim bel ağrısıydı hem de baya şiddetli bat gününden sonra 3 4 gün sürdü ama şu an geçti çok şükür inşallah geçer sizinde yerleşmedendir inşMerhaba ben de bu soruyu soracaktim ben de 4 haftq 4 gunluk hamileyim.Ilk defa bugun belimde bazen cift tarafli bazen tek tarafli hafif zonklqma gibi agri girip cikiyor.Sizin de oyle mi?Acaba bebek rahime mi yerlesiyor ne dersiniz?
İnşallah görürsün canim hatta kalp atışını bile duyabilirsinAy v
Ay canım benim de sat 17 şubat ben de cumartesi gideceğim inş keseyi görürüm ben de
Canım bunu yarın doktoruna bildirsen daha iyi olur. Bir de verdiği vitaminlerin içinde B12 varsa çok fazla yüklenme olur. Normalde üst sınır 800 filan çünküGece gece aklımı kurcalayan bir sorunum var kızlar. Gebe olduğumu bilmeden önce ayın 15 inde B12 vit iğnesi yaptırdım ve bugün değerim 2000 çıktı acaba sıkıntı olur mu ?
İlk mesajı yada papatyamelo yu etiketlemezsen görmeyebilir canımBeni eklememissiniz sat 17.02 kese gördüğümüz tarih21 Mart
Bilgisi olan var mi ? 4. Hqftqnin icerisindeyken bu bel agrisi normal mi ?Cok siddetli olmasa da ortq siddetli ara ara girip cikiyor.
Ben de azıcık ayakta durayım regl ağrısı gibi ağrılar yaşıyorum yaa hem kasıklarım hem de belim aynı anda çekiştiriyo sanki. sinirlerim bozuluyor. biraz daha fazla ayakta kalmak zorunda olsam yere yapıştırır bu ağrı beni. Uzanınca geçiyo bitek. Lekelenme filan yok ama su gibi de akıntım var. Günlük ped koymasam her ayağa kalktığımda iççamaşır değişmem gerekir o derece. 5+6yım üstelik. Bizim gibi olanlar yazsın ciddi sıkıntıdayım heeBende de ara ara regl ağrısına benzer belimde ve kasıklarımda ağrı oluyor hamile olduğumu bilmesem regl olucam sanacağım o yüzden çok şiddetli değilse normaldir
Bu mesajınla içim nasıl rahatladı bir bilsen içime su serptin yeminle.Bel ağrısından kıvranmal değilde birşey olacak endişesi mahvetti beni istemsiz Rabbim esirgesin tüm yavruları insallahKızlar öncelikle hayırlı olsun inşallah bebeişlerimize sağlıcakla kavuşuruz benim de ilk belirtim bel ağrısıydı hem de baya şiddetli bat gününden sonra 3 4 gün sürdü ama şu an geçti çok şükür inşallah geçer sizinde yerleşmedendir inş
KuzumSlm kizlar. Ben yine hastanelik oldum bildigin kirmiziya dondu kanama. Kesede de kanama gordu bu sefer dr. Ya düşük olacaktir ya da bebek yeni olustugu icin yerlesme kanamasidir. Yolk saci olustugu icin kesenin yeri de olmasi gerektigi yerde oldugu icin bebege bi sans vermek lazim dedi progestani 2ye cikardi. 5gun de raporluyum dyruma gore artabilirmis. Insallah sagliklidir bebegim ya... sabah da gidip kan uyusmazligi icin igne olcam. Yine ruyam cikti bi kere daha...
Insallah yerlesme kanamasidirSlm kizlar. Ben yine hastanelik oldum bildigin kirmiziya dondu kanama. Kesede de kanama gordu bu sefer dr. Ya düşük olacaktir ya da bebek yeni olustugu icin yerlesme kanamasidir. Yolk saci olustugu icin kesenin yeri de olmasi gerektigi yerde oldugu icin bebege bi sans vermek lazim dedi progestani 2ye cikardi. 5gun de raporluyum dyruma gore artabilirmis. Insallah sagliklidir bebegim ya... sabah da gidip kan uyusmazligi icin igne olcam. Yine ruyam cikti bi kere daha...
Hangi doktordan bahsediyorsunuz yazabilir misiniz bende hatay dayim..Daha açmadı doktor bulamazsam son çare hatayda doğurmayı düşünürken adam İstanbula kaçıyor
Meraba arkadaşlar
Bende kasim annesi olurum sanırım
Henuz 3 haftalık tahmini kasim sonu görünüyor doğum..
Saglikla insallah
Benim sat 24 şubat eklermisiniz?
Çok geçmiş olsun ama böyle olup daha sonra hamileliğinde sıkıntı yaşamayan bir sürü kişi var araştırırsanız görürsünüz inşallah mutlulukla sonlanırSlm kizlar. Ben yine hastanelik oldum bildigin kirmiziya dondu kanama. Kesede de kanama gordu bu sefer dr. Ya düşük olacaktir ya da bebek yeni olustugu icin yerlesme kanamasidir. Yolk saci olustugu icin kesenin yeri de olmasi gerektigi yerde oldugu icin bebege bi sans vermek lazim dedi progestani 2ye cikardi. 5gun de raporluyum dyruma gore artabilirmis. Insallah sagliklidir bebegim ya... sabah da gidip kan uyusmazligi icin igne olcam. Yine ruyam cikti bi kere daha...
Aşiri degil ve durmaksizin da degil ama ilk kez dun olunca yaklasik 1 saat surdu korktumBende de ara ara regl ağrısına benzer belimde ve kasıklarımda ağrı oluyor hamile olduğumu bilmesem regl olucam sanacağım o yüzden çok şiddetli değilse normaldir
Şu ilk trimester cok hassas bebegin tutunmasi acisindan, iyi dusun pozitif olmaya calis.Korkulara izin vermeNe kdr cok bunu yasayan ya... ekim annelerine baktim onlarda da hep olmus bu haftalarda. Bu kdr kanama yaşayan hic duymamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?