2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar benim ağrılar arttı. şimdi hastaneye geldim. ilk defa sol kasık ağrısı yaşıyorum hep sağım ağrırdı. sizce yer değiştirme olabilir mi

Cok geçmiş olsun canım dinlenmeye kötü seyler düşünmemeye calıs rabbim bebeğini sana bagıslasın

Kuzum yerleşme kanamasıdır o ya doktor hemen düşük demesin. Kuzu ben Duphaston içiyorum düşük için ve günde 3 defa içiyorum. Her 8 saatte bir iç dedi bana . Sen normalde 1 tane mi içiyordun
Direkt dusuk demedi zaten ama hazir ol iki secenekten birine donecek demektir dedi. Gunde 1di 2ye cikardi

Kizkar gunaydinn. Kanaması olan arkadaşlara geçmiş olsunn.ne kadar çok arkadaşta bu durum var. Bu gece korkutugumdan heralde rüyamda kanamam oluyodu. Alllah korusun herkesi ve bebeklerimizi
Okuyosun ya beynine yer etmiştir kötü düşünme kötüyü çağırma bir sey olmaz Allah ın izniyle kanı gördüysen rüyan bozulmuş zaten öyle derler günaydın canım

Çok geçmiş olsun ama böyle olup daha sonra hamileliğinde sıkıntı yaşamayan bir sürü kişi var araştırırsanız görürsünüz inşallah mutlulukla sonlanır
Evet dun baktim ben de baya insallah bnmki de oyle olur

Direkt dusuk demedi zaten ama hazir ol iki secenekten birine donecek demektir dedi. Gunde 1di 2ye cikardi
Önceki gebeliğinde 28 hafta iğne vurulmuş muydun canım bide kanlar karıstı mı diye baktılar mı onun da kanama yaptıgını söylüyorlar bana 2 kez bakıldı biz de de var da uyusmazlık bide oglum pozitif dogdu ben negatif

Okuyosun ya beynine yer etmiştir kötü düşünme kötüyü çağırma bir sey olmaz Allah ın izniyle kanı gördüysen rüyan bozulmuş zaten öyle derler günaydın canım
Günaydın canım . Evvet çok etkilendim heraldde. Allah korusun herkesi canimmm

Kızlar ya acı biber ishal yapar mı? Dün yemiştim bugün ishal yapmış galiba acı biberden

Kızlar benim ağrılar arttı. şimdi hastaneye geldim. ilk defa sol kasık ağrısı yaşıyorum hep sağım ağrırdı. sizce yer değiştirme olabilir mi
Ben de seni merak etmiştim canım inşallah güzel haberler ile gelirsin. Benim sağ da ağrıyor sol da ağrıyor bence kasık ağrısının yeri önemli değil çok düşünme bunları. 2 gün önce benim de akşam ağrılarım arttı ama mesela dün yok gibiydi bugün hafif hafif oluyor. Günü gününü tutmuyor anlayacağın o yüzden kıvrandıracak kadar bir ağrın yoksa kendini üzme, strese sokma sakın

Merhaba beni de eklermisiniz,sat 10 şubat.Ben 2 gün önce yani 23 martta hcg 142 çıkmasıyla 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim.Benim gibi olan varmı?

Tabi hem gebelikte hem de dogumdan sonra vuruldum ama o sonraki gebelikleri baglamiyo her seferinde kanama varsa olacaksin igneyi diyo dr. Simdi yine yaptilar iste . Testim negatif cikti sukur bebek etkilenmemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…