Canım geçmiş olsun. Bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benim kan grubum da negatif. ilk bebekte problem yaratır mı bilgin var mı?Kan uyusmazligi ignemi oldum. Gerisi Allah kerim artik. Insallah sağlıklıdır bebegim.crsamba kontrolde kalp atislarini duyarim
Kanama olursa ya da bebegin dogunca kan grubu pozitif cikarsa igne olman gerekir cnm. Bebek kdr senin icin de onemliCanım geçmiş olsun. Bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benim kan grubum da negatif. ilk bebekte problem yaratır mı bilgin var mı?
İlk bebekte sorun çıkmıyo diye okudum ama Allah korusun tehlikeli bir durum kontrol ettirmek gerekir. Yarın gidicem sonunda ilk muayeneme sorarım doktoruma :)Kanama olursa ya da bebegin dogunca kan grubu pozitif cikarsa igne olman gerekir cnm. Bebek kdr senin icin de onemli
İnşallah canım tüm korkumuz o zaten ağrıyı çekeriz Bi şekilde keşke iyi olsun bebişler imiz dediğim gibi benim geçti ciddi şekilde ağrıdı 1 hafta kadar inşallah senin de geçer çok ayakta kalmamayaözen göster dinlen bol bolBu mesajınla içim nasıl rahatladı bir bilsen içime su serptin yeminle.Bel ağrısından kıvranmal değilde birşey olacak endişesi mahvetti beni istemsiz Rabbim esirgesin tüm yavruları insallah
Merhaba ben de 23 martda 3 haftalık gebe olduğumu öğrendim.Kan analizi verdiniz mi? 3 haftalık olduğunu ordan mı öğrendiniz?Benim sat 10 şubat ama.Son 2 aydır 32 günde bir adet görüyordumMeraba arkadaşlar
Bende kasim annesi olurum sanırım
Henuz 3 haftalık tahmini kasim sonu görünüyor doğum..
Saglikla insallah
Benim sat 24 şubat eklermisiniz?
ben de genelde su gibi oluyor çok yoğun olmamakla beraber arada beyaz akıntı da geliyor ama bu dönemlerde akıntılar çok normalmiş.Kızlar günaydın. Sizde de süt gibi akıntı oluyor mu acaba? Her gün damla damla beyaz yoğun süt gibi akıntım oluyor. Günlük ped kullanıyorum. Günlük ped yerine çamaşırınızı sıklıkla değiştirin diyorlar ama çalıştığım için malesef öyle bir imkanım olmuyor.
ben sabah akşam değiştiriyorum iç çamaşırımı günlük pedler sağlıklı değil çünküKızlar günaydın. Sizde de süt gibi akıntı oluyor mu acaba? Her gün damla damla beyaz yoğun süt gibi akıntım oluyor. Günlük ped kullanıyorum. Günlük ped yerine çamaşırınızı sıklıkla değiştirin diyorlar ama çalıştığım için malesef öyle bir imkanım olmuyor.
Bende çalışıyorum canım, valla üzerimi değiştirebilmek için bi yer ayarladım, akıntı sorunu var bi de ben progestan fitil de kullanıyorum akşamları, sabah ağızdan alıyorum ama yine o da akııntıya neden oluyor. günlük ped önermiyolar, bende önceki süreçte kullanırdım mecburen bıraktımKızlar günaydın. Sizde de süt gibi akıntı oluyor mu acaba? Her gün damla damla beyaz yoğun süt gibi akıntım oluyor. Günlük ped kullanıyorum. Günlük ped yerine çamaşırınızı sıklıkla değiştirin diyorlar ama çalıştığım için malesef öyle bir imkanım olmuyor.
Hahırlı haberler bekliyoruz canımKızlar benim ağrılar arttı. şimdi hastaneye geldim. ilk defa sol kasık ağrısı yaşıyorum hep sağım ağrırdı. sizce yer değiştirme olabilir mi
geçmiş olsunTabi hem gebelikte hem de dogumdan sonra vuruldum ama o sonraki gebelikleri baglamiyo her seferinde kanama varsa olacaksin igneyi diyo dr. Simdi yine yaptilar iste . Testim negatif cikti sukur bebek etkilenmemis
Gün içinde o ıslaklık hoşuma gitmiyor çalışırken bir de aktif çalışan biriyim. Hem ofis hem saha karışık çalışıyorum. Rahat edemiyorum. Molpedin aktibakteriyel günlük pedini kullanıyorum gün içinde de sık sık değiştiriyorum. normalde o kadar akıntım olmuyor ama içim rahat etmiyor.ben sabah akşam değiştiriyorum iç çamaşırımı günlük pedler sağlıklı değil çünkü
Hayirli olsunnMerhaba ben de 23 martda 3 haftalık gebe olduğumu öğrendim.Kan analizi verdiniz mi? 3 haftalık olduğunu ordan mı öğrendiniz?Benim sat 10 şubat ama.Son 2 aydır 32 günde bir adet görüyordum
Oyle deniyo ama riske etmemek adina bnm.drum yapmisti igneyi. Ama bebek pozitifse dogumda muhakkak olmalisin o cok onemli onu unutma. 24saat icindeydi galiba yapilmasi gereken zamanİlk bebekte sorun çıkmıyo diye okudum ama Allah korusun tehlikeli bir durum kontrol ettirmek gerekir. Yarın gidicem sonunda ilk muayeneme sorarım doktoruma :)
Bebeğin kan grubu ne zaman belli oluyormuş?Oyle deniyo ama riske etmemek adina bnm.drum yapmisti igneyi. Ama bebek pozitifse dogumda muhakkak olmalisin o cok onemli onu unutma. 24saat icindeydi galiba yapilmasi gereken zaman
Banu çiftçi ile kaan kocatepe günlük ped kullanılabilir diyor. Kendi doktoruma da sorayım yarın ona göre devam ederim artık. Ben her gün farklı bir firmada çalışıyorum. Gebe iken yapılacak son iş galiba danışmanlık :)Bende çalışıyorum canım, valla üzerimi değiştirebilmek için bi yer ayarladım, akıntı sorunu var bi de ben progestan fitil de kullanıyorum akşamları, sabah ağızdan alıyorum ama yine o da akııntıya neden oluyor. günlük ped önermiyolar, bende önceki süreçte kullanırdım mecburen bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?