2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bir oglum var canım 2017 dogumlu o zaman ben de her ihtimale karşı vuruldum gebeliğin 28 haftasında ilk gebeliğin kaç yılındaydı değişmiş olabilir ben hem gebeyken hem dogumdan hemen sorma vuruldum canım

Meraba arkadaşlar
Bende kasim annesi olurum sanırım
Henuz 3 haftalık tahmini kasim sonu görünüyor doğum..
Saglikla insallah
Benim sat 24 şubat eklermisiniz?
Hayırlı olsun ekledim demek ki totem işe yaradı senide satsız listenin başına yazmışım sağlıkla büyüsün bebiş sağlıkla gelsin

Bende bir kere ve yoğun oldu geçen hafta pazar günü bi daha olmadı.

Sütten olabilir canım.Süt bozar derler..takip et bakalım düzelecek mi?

SAP danışmanı mısın yoksa :)

İlk mesajı yada papatyamelo yu etiketlemezsen görmeyebilir canım
Hep yazıyorum aslında beni etiketleyin veya mesajdan alıntı yapın ki göreyim yazdıklarınızı diye bu kadar mesajı takip etmek kolay olmuyor

Çevre danışmanıyım canım firmaların mevzuat uygunluğunu denetliyorum. Çevre kanunu ve ISO 14001 ana tema.
Anladım canım, zor sürekli geziyor durumda olmak, bence ofiste çalışmakta çok zor.. bende bilgisayar mühendisiyim. mesai saatleri uzun iş stresli ama 2 haftadır bildiğin sallıyorum, gece gündüz çalıştığım zamanlara versinler valla, hiç kendimi üzemicem

canım memur musun? bizim izin ne zman başlıyor acaba hiç araştırmadım.Öğretmenim
ya meslektaşım hocam covidden sebep 24. Haftadan sonra (normalde 32. Hafta)izinliyiz. Ama eğer çalışabilir raporu alırsam 37. Haftaya kadar çalışıyorsun. Doğumdan önce kullanmadığın 5 hafta doğum sonrasına ekleniyor.

Bu haftam benim de çok zor geçti. Toplantılara giriyorum ama içim uyuyor. Bugün eğitim vereceğim mesela uyumam inşallah :)

Bir oglum var canım 2017 dogumlu o zaman ben de her ihtimale karşı vuruldum gebeliğin 28 haftasında ilk gebeliğin kaç yılındaydı değişmiş olabilir ben hem gebeyken hem dogumdan hemen sorma vuruldum canım
Benim ilk gebeliğim 2008 yılı ikincisi 2011 ozaman hamileyken vurulmadim.ondan kafam karıştı.ikisindede doktorum aynıydı.dogumdan sonra vurdular ilki pozitif kan grubu ikinci negatif olduğundan vurulmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…