- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
Bir oglum var canım 2017 dogumlu o zaman ben de her ihtimale karşı vuruldum gebeliğin 28 haftasında ilk gebeliğin kaç yılındaydı değişmiş olabilir ben hem gebeyken hem dogumdan hemen sorma vuruldum canımEşimle bendede kan uyuşmazlığı var .ben iki hamileliğimde de iğne olmadım hamile ikin.doktorum doğumdan sonra vurdu iğneyi ikinci zaten negatif olduğundan vurulmadik iğne.ama anlamadığım ozaman hamileyken vurulmadik şimdi 28 .hafda iğne vuracaksiniz dediler sistemmi degisti.
Hayırlı olsun ekledim demek ki totem işe yaradı senide satsız listenin başına yazmışımMeraba arkadaşlar
Bende kasim annesi olurum sanırım
Henuz 3 haftalık tahmini kasim sonu görünüyor doğum..
Saglikla insallah
Benim sat 24 şubat eklermisiniz?
oo maşallah.Çevre mühendisiyim canım danışmanlık yapıyorum çeşitli sektörlere. Her gün farklı bir firmadayım o yüzden.
Bende bir kere ve yoğun oldu geçen hafta pazar günü bi daha olmadı.Kızlar günaydın. Sizde de süt gibi akıntı oluyor mu acaba? Her gün damla damla beyaz yoğun süt gibi akıntım oluyor. Günlük ped kullanıyorum. Günlük ped yerine çamaşırınızı sıklıkla değiştirin diyorlar ama çalıştığım için malesef öyle bir imkanım olmuyor.
Ay bende öyle yapıyorum ama yetişmiyor ya iç çamaşır. Anca bir 12 tane alalımben sabah akşam değiştiriyorum iç çamaşırımı günlük pedler sağlıklı değil çünkü
Tabi ki bilgileri yazarmısın ekliyimPapatyamelo Beni de listeye ekler misin:)
Sütten olabilir canım.Süt bozar derler..takip et bakalım düzelecek mi?Yok aslında ama üç dört gündür süt icmistim normalde içmem bozar midemi yarasin diye bir bardak içtim birkaç gün. Ama böyle oldu diye acaba suttenmi diye bıraktım içmedim.bilmiyorum geçer mi sütten mi yada başka şey mi bilemedim
SAP danışmanı mısın yoksa :)Banu çiftçi ile kaan kocatepe günlük ped kullanılabilir diyor. Kendi doktoruma da sorayım yarın ona göre devam ederim artık. Ben her gün farklı bir firmada çalışıyorum. Gebe iken yapılacak son iş galiba danışmanlık :)
Teşekkür ederim. Çok da mezun var aslında o benim şansım olsun :)oo maşallah.Hayatımda ilk kez bi çevre mühendisi ile konuşuyorum
Hep yazıyorum aslında beni etiketleyin veya mesajdan alıntı yapın ki göreyim yazdıklarınızı diye bu kadar mesajı takip etmek kolay olmuyorİlk mesajı yada papatyamelo yu etiketlemezsen görmeyebilir canım
Ben de çevre mühendisiyimÇevre mühendisiyim canım danışmanlık yapıyorum çeşitli sektörlere. Her gün farklı bir firmadayım o yüzden.
Çevre danışmanıyım canım firmaların mevzuat uygunluğunu denetliyorum. Çevre kanunu ve ISO 14001 ana tema.SAP danışmanı mısın yoksa :)
Anladım canım, zor sürekli geziyor durumda olmak, bence ofiste çalışmakta çok zor.. bende bilgisayar mühendisiyim. mesai saatleri uzun iş stresli ama 2 haftadır bildiğin sallıyorum, gece gündüz çalıştığım zamanlara versinler valla, hiç kendimi üzemicemÇevre danışmanıyım canım firmaların mevzuat uygunluğunu denetliyorum. Çevre kanunu ve ISO 14001 ana tema.
ya meslektaşımcanım memur musun? bizim izin ne zman başlıyor acaba hiç araştırmadım.Öğretmenim
Tabi sat 10 şubat, kese 18 mart, kalp atışı 24 mart :)Tabi ki bilgileri yazarmısın ekliyim
Bu haftam benim de çok zor geçti. Toplantılara giriyorum ama içim uyuyor. Bugün eğitim vereceğim mesela uyumam inşallah :)Anladım canım, zor sürekli geziyor durumda olmak, bence ofiste çalışmakta çok zor.. bende bilgisayar mühendisiyim. mesai saatleri uzun iş stresli ama 2 haftadır bildiğin sallıyorum, gece gündüz çalıştığım zamanlara versinler valla, hiç kendimi üzemicem
Benim ilk gebeliğim 2008 yılı ikincisi 2011 ozaman hamileyken vurulmadim.ondan kafam karıştı.ikisindede doktorum aynıydı.dogumdan sonra vurdular ilki pozitif kan grubu ikinci negatif olduğundan vurulmadi.Bir oglum var canım 2017 dogumlu o zaman ben de her ihtimale karşı vuruldum gebeliğin 28 haftasında ilk gebeliğin kaç yılındaydı değişmiş olabilir ben hem gebeyken hem dogumdan hemen sorma vuruldum canım
Bakalım geçer inşallah takip edicez teşekkür ederimSütten olabilir canım.Süt bozar derler..takip et bakalım düzelecek mi?
bide bu progstan insanı sarhoş gibi yapıyor, bizim arkadaşlara diyorum valla kafam güzel bana karışmayınBu haftam benim de çok zor geçti. Toplantılara giriyorum ama içim uyuyor. Bugün eğitim vereceğim mesela uyumam inşallah :)
Yaa cok tesekkurlerr evet bütün totemler tuttuuuHayırlı olsun ekledim demek ki totem işe yaradı senide satsız listenin başına yazmışımsağlıkla büyüsün bebiş sağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?