- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Benim ıslaklık ilk haftalarda vardı canım, şuan kesildi akıntıGün içinde o ıslaklık hoşuma gitmiyor çalışırken bir de aktif çalışan biriyim. Hem ofis hem saha karışık çalışıyorum. Rahat edemiyorum. Molpedin aktibakteriyel günlük pedini kullanıyorum gün içinde de sık sık değiştiriyorum. normalde o kadar akıntım olmuyor ama içim rahat etmiyor.
Allah yardımıcnız olsun. İşiniz çok zor hele hamile olunca.İzin ne zaman başlıyor?Banu çiftçi ile kaan kocatepe günlük ped kullanılabilir diyor. Kendi doktoruma da sorayım yarın ona göre devam ederim artık. Ben her gün farklı bir firmada çalışıyorum. Gebe iken yapılacak son iş galiba danışmanlık :)
Aynen ilk haftalar daha fazlaydı azalıyor benim de yavaş yavaş :)Benim ıslaklık ilk haftalarda vardı canım, şuan kesildi akıntı
32. haftam eylül 24 e denk geliyor. Yerime bir personel alacağım ilerleyen aylarda ağustostan sonra ofise çekeceğim kendimi :) Belki ofise geçersem bir müddet daha çalışabilirim.Allah yardımıcnız olsun. İşiniz çok zor hele hamile olunca.İzin ne zaman başlıyor?
Aynıyız malesef benim de öyle hatta karın ağrısı kasık ağrısıyla karışık gibi geliyor noluyor ya diye tuvalete gidiyorum sonra geçiyor.Iki gündür sabahları bir karin agrisi oluyor sonra tuvalete çıkıyorum afedersiniz çok sivi değil ama ishal gibi çıkıyor.sonra rahatliyorum .tedirgin olsun. Yarın doktora gidicem gerci ama varmi busekilde olan
İyi cok cok şükür bana doktor kalmadan önce de bakmıstı kan uyusmazlığı var dıyınce sonra ki doktor bi daha baktı hamileyken rabbim korusun bi daha yasatmasınTabi hem gebelikte hem de dogumdan sonra vuruldum ama o sonraki gebelikleri baglamiyo her seferinde kanama varsa olacaksin igneyi diyo dr. Simdi yine yaptilar iste . Testim negatif cikti sukur bebek etkilenmemis
Duyacaksın Allah ın izniyleKan uyusmazligi ignemi oldum. Gerisi Allah kerim artik. Insallah sağlıklıdır bebegim.crsamba kontrolde kalp atislarini duyarim
Kanama olmaması önemli olursa vuruyolar olmazsa da 28 hafta da her ihtimale karşı vuruyolar bebek dogmadan bilemiyolar cunku negatif mi pozitif mi dogunca bakıyorlar hemen pozitif cıkarsa yine vuruluyosun rogamCanım geçmiş olsun. Bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benim kan grubum da negatif. ilk bebekte problem yaratır mı bilgin var mı?
canım memur musun? bizim izin ne zman başlıyor acaba hiç araştırmadım.Öğretmenim32. haftam eylül 24 e denk geliyor. Yerime bir personel alacağım ilerleyen aylarda ağustostan sonra ofise çekeceğim kendimi :) Belki ofise geçersem bir müddet daha çalışabilirim.
farklı yediğin bişi var mı canım.Mesela ben acı biber yemiştim ondan oldu ishal gibiyimIki gündür sabahları bir karin agrisi oluyor sonra tuvalete çıkıyorum afedersiniz çok sivi değil ama ishal gibi çıkıyor.sonra rahatliyorum .tedirgin olsun. Yarın doktora gidicem gerci ama varmi busekilde olan
Yaa kaçıncı haftadasiniz acaba benim bugun 5 .hafta oluyorAynıyız malesef benim de öyle hatta karın ağrısı kasık ağrısıyla karışık gibi geliyor noluyor ya diye tuvalete gidiyorum sonra geçiyor.
Eşimle bendede kan uyuşmazlığı var .ben iki hamileliğimde de iğne olmadım hamile ikin.doktorum doğumdan sonra vurdu iğneyi ikinci zaten negatif olduğundan vurulmadik iğne.ama anlamadığım ozaman hamileyken vurulmadik şimdi 28 .hafda iğne vuracaksiniz dediler sistemmi degisti.Önceki gebeliğinde 28 hafta iğne vurulmuş muydun canım bide kanlar karıstı mı diye baktılar mı onun da kanama yaptıgını söylüyorlar bana 2 kez bakıldı biz de de var da uyusmazlık bide oglum pozitif dogdu ben negatif
Çevre mühendisiyim canım danışmanlık yapıyorum çeşitli sektörlere. Her gün farklı bir firmadayım o yüzden.canım memur musun? bizim izin ne zman başlıyor acaba hiç araştırmadım.Öğretmenim
5+6 dayım bugün ama bir kaç gündür acılı yemek yiyorum. ondandır diye düşünüyorum.Yaa kaçıncı haftadasiniz acaba benim bugun 5 .hafta oluyor
Doğumdan sonra bakıyorlar canım anne karnında mümkün değil öğrenmek ama dogumdan once soruyolar dersin kan uyuşmazlığı var dıye bakıyorlar zaten benim oglum pozitif ben negatifim hemen vurdular dogumdan sonra bu arada arkadas yazmıs 24 saat diye hatırlayamamıs ama 72 saat içinde olman gerekBebeğin kan grubu ne zaman belli oluyormuş?
Anladım canım çok teşekkür ederim.Doğumdan sonra bakıyorlar canım anne karnında mümkün değil öğrenmek ama dogumdan once soruyolar dersin kan uyuşmazlığı var dıye bakıyorlar zaten benim oglum pozitif ben negatifim hemen vurdular dogumdan sonra bu arada arkadas yazmıs 24 saat diye hatırlayamamıs ama 72 saat içinde olman gerek
Yok aslında ama üç dört gündür süt icmistim normalde içmem bozar midemi yarasin diye bir bardak içtim birkaç gün. Ama böyle oldu diye acaba suttenmi diye bıraktım içmedim.bilmiyorum geçer mi sütten mi yada başka şey mi bilemedimfarklı yediğin bişi var mı canım.Mesela ben acı biber yemiştim ondan oldu ishal gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?