2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim ıslaklık ilk haftalarda vardı canım, şuan kesildi akıntı

Allah yardımıcnız olsun. İşiniz çok zor hele hamile olunca.İzin ne zaman başlıyor?

Iki gündür sabahları bir karin agrisi oluyor sonra tuvalete çıkıyorum afedersiniz çok sivi değil ama ishal gibi çıkıyor.sonra rahatliyorum .tedirgin olsun. Yarın doktora gidicem gerci ama varmi busekilde olan

Allah yardımıcnız olsun. İşiniz çok zor hele hamile olunca.İzin ne zaman başlıyor?
32. haftam eylül 24 e denk geliyor. Yerime bir personel alacağım ilerleyen aylarda ağustostan sonra ofise çekeceğim kendimi :) Belki ofise geçersem bir müddet daha çalışabilirim.

Iki gündür sabahları bir karin agrisi oluyor sonra tuvalete çıkıyorum afedersiniz çok sivi değil ama ishal gibi çıkıyor.sonra rahatliyorum .tedirgin olsun. Yarın doktora gidicem gerci ama varmi busekilde olan
Aynıyız malesef benim de öyle hatta karın ağrısı kasık ağrısıyla karışık gibi geliyor noluyor ya diye tuvalete gidiyorum sonra geçiyor.

Tabi hem gebelikte hem de dogumdan sonra vuruldum ama o sonraki gebelikleri baglamiyo her seferinde kanama varsa olacaksin igneyi diyo dr. Simdi yine yaptilar iste . Testim negatif cikti sukur bebek etkilenmemis
İyi cok cok şükür bana doktor kalmadan önce de bakmıstı kan uyusmazlığı var dıyınce sonra ki doktor bi daha baktı hamileyken rabbim korusun bi daha yasatmasın cok gecmış olsun
Kan uyusmazligi ignemi oldum. Gerisi Allah kerim artik. Insallah sağlıklıdır bebegim.crsamba kontrolde kalp atislarini duyarim
Duyacaksın Allah ın izniyle canım cok geçmiş olsun
Canım geçmiş olsun. Bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benim kan grubum da negatif. ilk bebekte problem yaratır mı bilgin var mı?
Kanama olmaması önemli olursa vuruyolar olmazsa da 28 hafta da her ihtimale karşı vuruyolar bebek dogmadan bilemiyolar cunku negatif mi pozitif mi dogunca bakıyorlar hemen pozitif cıkarsa yine vuruluyosun rogam

32. haftam eylül 24 e denk geliyor. Yerime bir personel alacağım ilerleyen aylarda ağustostan sonra ofise çekeceğim kendimi :) Belki ofise geçersem bir müddet daha çalışabilirim.
canım memur musun? bizim izin ne zman başlıyor acaba hiç araştırmadım.Öğretmenim

farklı yediğin bişi var mı canım.Mesela ben acı biber yemiştim ondan oldu ishal gibiyim

Eşimle bendede kan uyuşmazlığı var .ben iki hamileliğimde de iğne olmadım hamile ikin.doktorum doğumdan sonra vurdu iğneyi ikinci zaten negatif olduğundan vurulmadik iğne.ama anlamadığım ozaman hamileyken vurulmadik şimdi 28 .hafda iğne vuracaksiniz dediler sistemmi degisti.

Bebeğin kan grubu ne zaman belli oluyormuş?
Doğumdan sonra bakıyorlar canım anne karnında mümkün değil öğrenmek ama dogumdan once soruyolar dersin kan uyuşmazlığı var dıye bakıyorlar zaten benim oglum pozitif ben negatifim hemen vurdular dogumdan sonra bu arada arkadas yazmıs 24 saat diye hatırlayamamıs ama 72 saat içinde olman gerek

Anladım canım çok teşekkür ederim.

farklı yediğin bişi var mı canım.Mesela ben acı biber yemiştim ondan oldu ishal gibiyim
Yok aslında ama üç dört gündür süt icmistim normalde içmem bozar midemi yarasin diye bir bardak içtim birkaç gün. Ama böyle oldu diye acaba suttenmi diye bıraktım içmedim.bilmiyorum geçer mi sütten mi yada başka şey mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…