- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Ayyyyya meslektaşımhocam covidden sebep 24. Haftadan sonra (normalde 32. Hafta)izinliyiz. Ama eğer çalışabilir raporu alırsam 37. Haftaya kadar çalışıyorsun. Doğumdan önce kullanmadığın 5 hafta doğum sonrasına ekleniyor.
Ben de çalışan biriyim. Doktorlar kağıt havlunun pedden daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar ben yarım saatte bir değiştiriyorum kağıt havlu koyuyorum ıslak kalmamış oluyor iç çamaşırını da akşamları değiştiriyorum.Gün içinde o ıslaklık hoşuma gitmiyor çalışırken bir de aktif çalışan biriyim. Hem ofis hem saha karışık çalışıyorum. Rahat edemiyorum. Molpedin aktibakteriyel günlük pedini kullanıyorum gün içinde de sık sık değiştiriyorum. normalde o kadar akıntım olmuyor ama içim rahat etmiyor.
Dogunca bakiliyo hemen. Pozitifse anneye igne yapiliyoBebeğin kan grubu ne zaman belli oluyormuş?
Sagol canim.insallah hepimiz kavuşalım bebelerimizeİyi cok cok şükür bana doktor kalmadan önce de bakmıstı kan uyusmazlığı var dıyınce sonra ki doktor bi daha baktı hamileyken rabbim korusun bi daha yasatmasıncok gecmış olsun
Duyacaksın Allah ın izniylecanım cok geçmiş olsun
Kanama olmaması önemli olursa vuruyolar olmazsa da 28 hafta da her ihtimale karşı vuruyolar bebek dogmadan bilemiyolar cunku negatif mi pozitif mi dogunca bakıyorlar hemen pozitif cıkarsa yine vuruluyosun rogam
Ben de öğretmenin 24. Haftada başlıyor fakat yaz tatiline denk geliyor zaten başlangıcı işe yaramıyor yanicanım memur musun? bizim izin ne zman başlıyor acaba hiç araştırmadım.Öğretmenim
Bildiğim kadariyla 32den sonra basliyo. Ama calismaya devam etmek istersek 36ya kdr doktordan calisabilir raporu alip devam.edebiliyoruz. 36dan sonra yasakcanım memur musun? bizim izin ne zman başlıyor acaba hiç araştırmadım.Öğretmenim
A evet doğru.Almanın bir mantığı yok ozman .Eylül ortası yada sonu alırım büyük ihtimalBen de öğretmenin 24. Haftada başlıyor fakat yaz tatiline denk geliyor zaten başlangıcı işe yaramıyor yani
Erken kullanmanıza gerek yok o zaman daha iyi :) Doğum sonrasına kalır kalan haftalarınız :)Ben de öğretmenin 24. Haftada başlıyor fakat yaz tatiline denk geliyor zaten başlangıcı işe yaramıyor yani
Sağol canımBildiğim kadariyla 32den sonra basliyo. Ama calismaya devam etmek istersek 36ya kdr doktordan calisabilir raporu alip devam.edebiliyoruz. 36dan sonra yasak
Özel sektörde covid izni de yok. Her gün başka firma her gün başka insanlarla muhattap oluyorum. Yazık değil mi bize?Bildiğim kadariyla 32den sonra basliyo. Ama calismaya devam etmek istersek 36ya kdr doktordan calisabilir raporu alip devam.edebiliyoruz. 36dan sonra yasak
Oyle tabi hamilelik zor geciyosa yasalar da ona gore esnek olmali.ozellikle. elimizde degil ki buÖzel sektörde covid izni de yok. Her gün başka firma her gün başka insanlarla muhattap oluyorum. Yazık değil mi bize?
o konuda çok haklısın canm ya.Özel sektörde covid izni de yok. Her gün başka firma her gün başka insanlarla muhattap oluyorum. Yazık değil mi bize?
Canım geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah bian önce lekelenmesi olan herkesin geçerde rahatlarızKizlar bnm az az midem bulaniyo. Progestan vajinal alınınca yapar mi. Yoksa bebek buyuyo da ondan mi basliyo acaba
Yaa kapali kutu hamilelik dusun dusun dur valla
Önceden pandemide 24.hafta başlıyordu .norml sartlarda 32. Haftadabasliyocanım memur musun? bizim izin ne zman başlıyor acaba hiç araştırmadım.Öğretmenim
canım 24.hafta zaten yaz tatiline denk geliyomuş o yüzden almamın bir ayrıcalığı yok. Eylül ortası gibi çıkarım sanırım izneÖnceden pandemide 24.hafta başlıyordu .norml sartlarda 32. Haftadabasliyo
bende de hafi bulantı baş dönmesi yapıyo canım, ben sabah ağızdan akşam fitil olarak kullanıyorum. Ağızdan almak ekstra yan etki görmeme neden oluyor sanırım ama elden gelen bişey yokKizlar bnm az az midem bulaniyo. Progestan vajinal alınınca yapar mi. Yoksa bebek buyuyo da ondan mi basliyo acaba
Yaa kapali kutu hamilelik dusun dusun dur valla
CAyyyyne güzel aynı meslekten birine denk gelmek.24.hafta istesek izinliyiz yani öyle mi canım. Ben iyi olursam çalışmayı düşünüyorum. Sanırım 37. haftaya kadar çalışırım, tabi ilerde ne olur bilmem
Aynen canım bende tam onu yaziyordum zaten yaza giriyoruz pek anlamı yokkcanım 24.hafta zaten yaz tatiline denk geliyomuş o yüzden almamın bir ayrıcalığı yok. Eylül ortası gibi çıkarım sanırım izne
sabit çalışsam yine sorun etmem ama risk çok malesef bende :)Oyle tabi hamilelik zor geciyosa yasalar da ona gore esnek olmali.ozellikle. elimizde degil ki bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?