2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ayyyy ne güzel aynı meslekten birine denk gelmek.24.hafta istesek izinliyiz yani öyle mi canım. Ben iyi olursam çalışmayı düşünüyorum. Sanırım 37. haftaya kadar çalışırım, tabi ilerde ne olur bilmem

Ben de çalışan biriyim. Doktorlar kağıt havlunun pedden daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar ben yarım saatte bir değiştiriyorum kağıt havlu koyuyorum ıslak kalmamış oluyor iç çamaşırını da akşamları değiştiriyorum.

Sagol canim.insallah hepimiz kavuşalım bebelerimize

canım memur musun? bizim izin ne zman başlıyor acaba hiç araştırmadım.Öğretmenim
Bildiğim kadariyla 32den sonra basliyo. Ama calismaya devam etmek istersek 36ya kdr doktordan calisabilir raporu alip devam.edebiliyoruz. 36dan sonra yasak

Bildiğim kadariyla 32den sonra basliyo. Ama calismaya devam etmek istersek 36ya kdr doktordan calisabilir raporu alip devam.edebiliyoruz. 36dan sonra yasak
Özel sektörde covid izni de yok. Her gün başka firma her gün başka insanlarla muhattap oluyorum. Yazık değil mi bize?

Kizlar bnm az az midem bulaniyo. Progestan vajinal alınınca yapar mi. Yoksa bebek buyuyo da ondan mi basliyo acaba
Yaa kapali kutu hamilelik dusun dusun dur valla

Kizlar bnm az az midem bulaniyo. Progestan vajinal alınınca yapar mi. Yoksa bebek buyuyo da ondan mi basliyo acaba
Canım geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah bian önce lekelenmesi olan herkesin geçerde rahatlarız
Progestan fitil mide bulantısı yapmıyor canım

bende de hafi bulantı baş dönmesi yapıyo canım, ben sabah ağızdan akşam fitil olarak kullanıyorum. Ağızdan almak ekstra yan etki görmeme neden oluyor sanırım ama elden gelen bişey yok

C
canım 24.hafta zaten yaz tatiline denk geliyomuş o yüzden almamın bir ayrıcalığı yok. Eylül ortası gibi çıkarım sanırım izne
Aynen canım bende tam onu yaziyordum zaten yaza giriyoruz pek anlamı yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…